Polisler hadi diyelim okul okudular bir sürü çaba dert gördüler şuan lise mezunu bekçi kaynım bile benden 2000 TL fazla maaş alıyorAyrıca göreve yeni başlayan bir polis memuru 5 900 alıyor, öğretmen 4800. Şu an dilinizde olan ekdersimiz 1000 tl. Yani şu an polisin net maaşı benim ekdersli maaşımdan hala düşük. Bir nesli eğiten, en değerli varlıklarınızı emanet ettiğiniz insanların üç kuruşunu da keselim demeyin.
Depremde kendi çocuğunu arayamadan 20 çocuğu aşağı indiren öğretmenlerimizdi hatırlayın.
Valla yakinen tanıdığım çok öğretmen ve polis yok, anlattığınız durumdan habersizim ama bahsettiğiniz gibiyse gerçekten feci abes. Atanamayan birçok insan polis oluyor, bu öğretmenlere has bir durum değil ki. İİBF mezunu çok insan polis oluyor, Ziraat Mühendisi olup da polis olanı bile var haberdar olduğum. Kuzenimin eşi Tarih öğretmeniydi, atanamadı, polis oldu mesela. Ne yapsaydı kadın? Atanacağım diye yıllarca bekleyen, depresyona giren ya da üç kuruşa emekleri sömürülen bunca insan varken, başka şartları değerlendiren insanlara kızmaya kimin hakkı var? Ekmeklerini kızanlar mı verecekti işsiz oldukları süre boyunca?Polisler ve polis ailelerinin tuhaf bir öğretmen kini var. Bunca yıllık öğretmenim, artık bundan net bir şekilde emin oldum. Onların maaşından kesip bize veriyorlarmış gibi davranıyorlar. Atanamayan pek çok öğretmen polis oluyor, konunun bununla alakası olduğunu düşünüyorum.
Açıklama yapmaya çalışmayın bence, gerekli yerlerden hak aramak yerine öğretmeni sorgulamak işlerine geliyor.
Bu şekilde olduğunda sorun yok, ne zaman isterlerse kessinler. Yazdığınızdan öyle anladığım için tepki gösterdim.Esra , ben sadece öğretmenlerden kesip versin demedim, öğretmenler ya da başka bir meslek gruplarından dedim.
Edit: Sadece öğretmenler demişim, pardon ama üstekini demek istemiştim.
Çok ilginç, kullanıcının bir tanesi eşinin polis olmasından ve zorluklarından bahsetmiş. Diğer kullanıcı da o polislerin sorunu demiş. Kimisi de yorumu beğenmemiş. Hanımefendi polislerin yanında diğer meslek gruplarını da katmış. Yani bencilce bir yorum yapmamış. Polisleri pek sevmesem de adamlar sürekli görevde, virüsle direkt temas halindeler, hastalanıp ölseler şehit bile sayılmayacaklar muhtemelen. Siz bu adamların hakkını korumazsanız, yarın da sizin hakkınızı koruyan olmayacak. Maaşlar konusunda adil bir dağılım yok, hemşirelere de 20 lira ek ücret ödenmiş. Öğretmenler bu süre içinde evden iş de yapsa diğer meslek grupları kadar tehlike altında değiller. Herkes mesajıma beğenmedim, kızgın surat ifadesi bırakacak ama ben bu dönemde virüsle temas etmek zorunda olan meslek gruplarına daha fazla para verirdim. Para yoksa öğretmenlerden kesip verirdim.
Not: Bir öğretmen çocuğu.
Gerçekten bu tespite sonuna kadar katılıyorum. Polislerin öğretmenlerle ne alıp veremediği var çözebilmiş değilim.Polisler ve polis ailelerinin tuhaf bir öğretmen kini var. Bunca yıllık öğretmenim, artık bundan net bir şekilde emin oldum. Onların maaşından kesip bize veriyorlarmış gibi davranıyorlar. Atanamayan pek çok öğretmen polis oluyor, konunun bununla alakası olduğunu düşünüyorum.
Açıklama yapmaya çalışmayın bence, gerekli yerlerden hak aramak yerine öğretmeni sorgulamak işlerine geliyor.
O diğer kullanıcı dediginiz benim ve bende emniyet personeliyim polislerin sorunlarını sizden daha iyi yaşayıp görüyorum emin olun. Amaaa bu dönemde öğretmenlerin şartlarını kotulestirsek bunun polislere ne faydası var onu anlayamadım. Polisler öğretmenler ve diğer meslek gruplarıyla ugrasacaklarina kendi haklarına aramaya çalışsalar keşke.Çok ilginç, kullanıcının bir tanesi eşinin polis olmasından ve zorluklarından bahsetmiş. Diğer kullanıcı da o polislerin sorunu demiş. Kimisi de yorumu beğenmemiş. Hanımefendi polislerin yanında diğer meslek gruplarını da katmış. Yani bencilce bir yorum yapmamış. Polisleri pek sevmesem de adamlar sürekli görevde, virüsle direkt temas halindeler, hastalanıp ölseler şehit bile sayılmayacaklar muhtemelen. Siz bu adamların hakkını korumazsanız, yarın da sizin hakkınızı koruyan olmayacak. Maaşlar konusunda adil bir dağılım yok, hemşirelere de 20 lira ek ücret ödenmiş. Öğretmenler bu süre içinde evden iş de yapsa diğer meslek grupları kadar tehlike altında değiller. Herkes mesajıma beğenmedim, kızgın surat ifadesi bırakacak ama ben bu dönemde virüsle temas etmek zorunda olan meslek gruplarına daha fazla para verirdim. Para yoksa öğretmenlerden kesip verirdim.
Not: Bir öğretmen çocuğu.
Polisler ve polis ailelerinin tuhaf bir öğretmen kini var. Bunca yıllık öğretmenim, artık bundan net bir şekilde emin oldum. Onların maaşından kesip bize veriyorlarmış gibi davranıyorlar. Atanamayan pek çok öğretmen polis oluyor, konunun bununla alakası olduğunu düşünüyorum.
Ne büyük paraymış yahu onun için keselim bunun için keselim lafları bitmiyor.Ayrıca göreve yeni başlayan bir polis memuru 5 900 alıyor, öğretmen 4800. Şu an dilinizde olan ekdersimiz 1000 tl. Yani şu an polisin net maaşı benim ekdersli maaşımdan hala düşük. Bir nesli eğiten, en değerli varlıklarınızı emanet ettiğiniz insanların üç kuruşunu da keselim demeyin.
Depremde kendi çocuğunu arayamadan 20 çocuğu aşağı indiren öğretmenlerimizdi hatırlayın.
Ne büyük paraymış yahu onun için keselim bunun için keselim lafları bitmiyor.
Ki en düşük memur maaşı alan grupta biziz.
Zamanında Fatih Terimin devletten aldığı aylık 1 milyon liraya yakın para bu kadar olay olmadı.
Herkes tam ekders alıyoruz gibi yansıtıyor. Ama alakası yok. Ki devlette mühendis net 6000 kazanır, polis de 6000e yakın kazanır. Uzman olup düz memur maaşı olan sadece öğretmenler. O bile göze batıyor. Nedir bu bitmeyen öğretmen kini.Ne büyük paraymış yahu onun için keselim bunun için keselim lafları bitmiyor.
Ki en düşük memur maaşı alan grupta biziz.
Zamanında Fatih Terimin devletten aldığı aylık 1 milyon liraya yakın para bu kadar olay olmadı.
4800 maaş mı ? 15 yıllık öğretmenim o kadar fazla almıyorum.Ayrıca göreve yeni başlayan bir polis memuru 5 900 alıyor, öğretmen 4800. Şu an dilinizde olan ekdersimiz 1000 tl. Yani şu an polisin net maaşı benim ekdersli maaşımdan hala düşük. Bir nesli eğiten, en değerli varlıklarınızı emanet ettiğiniz insanların üç kuruşunu da keselim demeyin.
Aile yardımı çocuk yardımıyla fln yuvarladım açıkçası. O hali bile herkesin gözünde. Öğretmenlerden kesip polise hemşireye dağıtma peşindeler üç kuruş maaşımızı4800 maaş mı ? 15 yıllık öğretmenim o kadar fazla almıyorum.
Konu sahibi ben herkesten uzağım ciddi ciddi izole bir yaşam sürüyorum dolayısıyla da böyle sözlere maruz kalmıyorum ama kalsaydım da takmazdım he he öyle der geçerdim daha da gıcık ederdim.Bosverin
Yok yine de o kadar değil zaten maaş batıyor birilerine,yüksek görününce hepten deli olacaklar.ha eşi çalışmayan eşi adına aile yardımı alıyorsa üç de çocuğu varsa olurAile yardımı çocuk yardımıyla fln yuvarladım açıkçası. O hali bile herkesin gözünde. Öğretmenlerden kesip polise hemşireye dağıtma peşindeler üç kuruş maaşımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?