Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

O zaman tatile az kaldi tatilde mi yapsam temizlemesi daha kolay olur )
Partimiz icin pipetleri ve hediyeliklerimizi koyacagimiz posetleri susluyorum su anda onlar da bittimi cok az is kaliyo cok sabirsizlaniyorumm

işte böyle afedersiniz şeyini çıkarıyor bana iyi davran dedikçe günde 5 vakit evde

nfk hoşgeldin canım.

annenlerin yazlık neredeydi?

bizimki çatalla yemeye çok hevesli batırmayıda başarıyor bazen.

plastik çatalla eline veriyorum köfte ,patates yiyor

Doğru söylüyorsun, ama benimki çok dengesiz o yüzden bende bi anlam veremiyorum? Bi gün deli gb yiyor bi gün hiç yemiyor? Birde şunu sorayım sana. Bir ay önce üst dişinin biri patlamıştı, diğerinin patlaması baya zaman aldı az önce baktım bugün patlamış. Bu yüzden mi acaba? Az önce gayet isteklice yarım kase içti:)
Bu bebekler hep mi tok doğmuş ne?Aden de aynı.
Uyuz ediyorlar insanı, o yemedikçe ben zayıflıyorum sinirden!
Tatlım beniiiiim! Adişimin doğum günü kutlu olsuuuuuunnn!!!! Kutlamalarınız da çooook güzel geçsin inşallah. Foto bekliyoruz:))

:)) çok anlamlı. Devamını bekliyoruz canım.

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz teyzeleri...kızlar sanki daha dün doğum yapmış gibiyim..hala inanamıyorum.
karakızcım canım sıkıntıdasın ama ben basıma gelenleri,su 1 sene içinde yasadıklarımı anlatsam roman olur.ve herseyin üstesinden tek basıma geldim.annelik bunu öğretiyor insana.güzel canını üzme,evladına ,esine sahip cık.kimseden fayda yok..Ahmet olmasa Mehmet olsa inan oda aynı olacak..elinde olan imkanlara şükret mutlu olursun..ya kocan işsiz olsaydı gün boyu evde otursaydı bide senden iş bekleseydi dahamı iyiydi?
valla su 1 sene onu öğretti bana.esimle tartışmayı bile beceremiyorum artık.yahyadan önce çen çendim..suan cvp bile vermiyorum konuyu değiştiriyorum yahyayla oynuyorum..aile konusuna gelince insanlar yaslanınca biraz bencilleşiyor..kafaları hiçbişey götürmüyor..ne uykusuzluk nede ev dağınıklığı.....kendi basının çaresine bakacaksın.hem ailenle hemde esinle kırgın olduğun için kendini yalnız hissedip bunalmıs olabilirsin..tek tavsiyem yanındaki karaböcüğe bakıp şükret..ay sakın yanlış anlama akıl veriyorum sanma sakın,aynı seyleri yasadığım için çözüm yolu sunuyorum..Rabbim evlatlarımızın,anne baba kardeşlerimizin,eslerimizin yokluğunu göstermesin.

adenin doğum günü kutlu olsun.hayırlı nice seneler olsun inşallah..

Valla denemekte fayda var ben kucukken hic yemek yemezmisim annem beni doktora goturmus yemiyprum diye doktor da demiski aciktim diyene kadar verme eninde sonunda acikip yiyecek demis bi dene bakalim benimkide 11:00 den beri ac emzirmedim simdi corba yediricem uzerine de emziricem ins icer corbayi

eşimde ecodşan sonra öğrendi çen çen kavga etmeyi yok canım olurmu öyle şey ben buraya yazıyorumki konuşaım diye

Hep diyorum acıkmasını bekleyim, kendi istesin diye ama hiç istemiyor ama yarım kase içti. Bu arada kıyafet çok kilolu gb durmuş. Arya kilolu bir çocuk değil kız, normal kiloda. En yakın zamanda elbise ile foto koyayım anlarsın bide kilosuyla alıp veremediğim yok zaten. İştahı beni öldürüyor! Ölüm gb ona yemek yedirmek! Hele oruç oruç

İnşallah içmiştir canım. Acıkmasını beklemek daha doğru herhal, ama biz yapamıyoruz işteee

İnşallah canım :)

nfk hoşgeldin canım.

bizimki çatalla yemeye çok hevesli batırmayıda başarıyor bazen.

plastik çatalla eline veriyorum köfte ,patates yiyor
Aaa inanamıyorum biz çok geç kalmışızzz
O zaman tatile az kaldi tatilde mi yapsam temizlemesi daha kolay olur )
Partimiz icin pipetleri ve hediyeliklerimizi koyacagimiz posetleri susluyorum su anda onlar da bittimi cok az is kaliyo cok sabirsizlaniyorumm
Bravo sana ya ben nasıl hazırlık yapıcam haftaya evde iftar var 15 kişi oluruz biraz güzel ayrıntılarla süsleyeyim diyorum ama ne enerji var ne de kerem rahat bırakır , herkesi de çağırdım çok korkuyoruuuum
Temizlik yapmadan önce yaparsın benim temizlik bu hafta
fikir güzeldi, sonuç harika!
Çok teşekkür ederim canım :)
facede yazcaktım resmi bozmayayım dedim kız sonra o üst baş nasıl temizlendi
Hemen banyoya soktum kıyafetlerini silkeledim sonra da makinaya attım
Ayakkabılara çantalara bi şekilde sızmış kumlar

nfk hoşgeldin canım.
yine istanbulda canım.
ufak bi havuzu vardı. yeğenimden korktukları için üstünü kapattılar.
babam da arka bahçeyi ekip biçiyor.. nefes alınacak bi yer yani..

bugün agresifim agresifim agresifim..
sabahtan beri başım çatlıyor.
inanın aynada yüzümü gördüm bi kaç kez.. ne kadar çirkin, soğuk ve hatta melanet..
ne zor asık suratla yaşamak. kendimden soğudum yani.
karısı yada kocası böyle olana Allah kolaylık versin, böyle ömür mü geçer?

sabah erken kalktık ayşecik sayesinde, uyandıktan 2-3 saat sonra tekrar yatıyor.
eşim dediki anneme götüreyim. kahvaltısını yaptırdım gitti. 4 saate yakın gelmedi.
eşimi gönderdim git al gel uyutayım, ben de yatayım dedim.
gitmiş ki çocuk uyuyor. hem de 3 saattir. ayağına yatırmış kadın, uyanacak gibi oldukça sallıyor, tekrar dalıyor..
böyle böyle üç saat. eve geldi bebe, cin gibi..bense pert!

eşim yine anneme götüreyim dedi. hayır dedim..
zaten bütün gündüz uykusunu bi kerede aldı, gerek yok!

bi yarın olsa da kendime gelsem. bugün benden kimseye hayır yok

Bu sıralardan kasdım, çatala kaşığa meraklı oldukları dönem. Feyza benim elimden almaya çalışıyor. Omletini minik minik çatalına batırıyorum. Öyle daha güzel yiyor sanki.
Oğlum kendisi yiyor çok şükür. Yalnız ben onda çok geç kaldım. Kardeşi doğduğunda kendi yiyebildiği halde benim yedirmemi isterdi. Siz siz olun ne kadar erken alıştırırsanız o kadar iyi olduğunu unutmayın.
Başta mutfak rezil olacak unutma ve sabırlı ol. Halıyı kaldır derim, yere dökülenleri vileda ile halledersin. Hava da sıcak olduğu için tam zamanı işte.
Çok güzel olmuş
E böyle orijinal resimler çıksın diye çok yoruldun canım:)

Bir yorgun da burdaymış:)
Sen de yorulmuşsun demek ki canım.. Geç ve gelmişsiniz. Bir de sahur vs derken uykun çok bölündü tabi.
Demek eşin ayşeciği kaçırır gibi götürdü
Bu babalar kızlarına ne düşkün oluyorlar
Tabi ki de o yüzden. İyi ki diş çıkarma dönemlerimizi hatırlamıyoruz diye düşünüyorum bazen. Düşününce bile aklım almıyor çünkü, diş etini yaran bir kemik.. Sence iştahı olabilir mi o şekilde canının derdine düşmüşken

O ne kız öyle, eşinden hediye mi:)

Bahtsız bedevim benim ya
Ayşecik de çok yorgundu belki, ondan da uyumuş olabilir.
Eşin Dursun yanında sen yat biraz?

KIZLAR işaret parağınızı uzatınca bebeklerinzi parmağını uzatıyormu birleştiriyormu benimki2 aydır yapıyor

üstün yetenekmiş gibi seviniyrouzda

Ayaklarım ağrıdı yaw. Karnıyarğı pişirdik. Pirinç ıslatmam lazım, pilav için..
Diğer kalemler de pişirilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…