- 9 Temmuz 2023
- 273
- -7
- 18
- 26
- Konu Sahibi pamuklusekeriz
-
Baba catisi altinda ortaklar resmiyette degil baba butun herseyin ortak oldugunu esitsizlik olmadigini surekli soyluyoKizimin disini nerde yaptirdigimin ve nasil odedigimin hesabini verdiğim bi hayati yasamak istemezdim.
Siz istediğiniz kadar haksizlik bu deyin, esiniz adım atmadigi surece sinir olmakla kalirsiniz. Ortaklik dediginiz isin yolu yordami, payı vardır. Herkes esit orana sahipse isterse 11 cocugu olsun ayni parayi alir. Bir ortagin hissesi daha fazlaysa o daha cok kazanir. Şu an yapilan sey ortaklik degil.
Ocak ayina kadar 8500 tl maas aliniyodu ki ocak zammiyla 20 bin yaptilarEşiniz açıkça desin "işin ortağı olmama rağmen 20.000 tl alıyorum ve geçinemiyorum". Başka bir nedene ihtiyacınız yok ki aslında.
Abiyi işin içine karıştırırsanız, bence, o iş
dallanır budaklanır.
Baba catisi altinda ortaklar resmiyette degil baba butun herseyin ortak oldugunu esitsizlik olmadigini surekli soyluyo
Malesef bu sekilde gelmis bu sekilde gider bunu degistirmek imkansizCalismasin esiniz orda o zaman. Aile sirketi bile olsa insanlar resmiyete döküyor
Malesef bu sekilde gelmis bu sekilde gider bunu degistirmek imkansiz
Peki elti ve es ailesiyle bu saatten sonra nasil olmaliyim nasil sinir çizmem gerekiyoYani acikcasi sizin elinizden bisey gelecegini sanmıyorum
Sorun eltinizde değil aslinda. Ordan o parayi alan kayniniz. Esiniz hakkini almayi bilmiyor. Eltiye mesafe koysaniz da koymasaniz da bisey degismeyecekPeki elti ve es ailesiyle bu saatten sonra nasil olmaliyim nasil sinir çizmem gerekiyo
Tabiki orasida dogru ama 10 bin kredi odicez 10 binlede gecincez diyen kisi eltim ve bunu yuzume gulerek soylemesi beni delirten noktaSorun eltinizde değil aslinda. Ordan o parayi alan kayniniz. Esiniz hakkini almayi bilmiyor. Eltiye mesafe koysaniz da koymasaniz da bisey degismeyecek
Ocak ayina kadar 8500 tl maas aliniyodu ki ocak zammiyla 20 bin yaptilar
Yok hayir sigortasi dukkandan yatiyo bu verilen para market ve giyim gezme icin aigorta ile ne alakasi varyani ocak ayına kadar eşiniz sigortasız çalışıyordu. öyle mi?
siz bizi mi trollüyorsunuz acaba?
Sigorta ise asgari ucretten yatiriliyo ama haftalik aliniyo maaslarYok hayir sigortasi dukkandan yatiyo bu verilen para market ve giyim gezme icin aigorta ile ne alakasi var
Sunuda ekliyim dukkanimiz sekerleme lokum uzerine ve bakliyat kuruyemis cay toz seker baharatlar helva recel sekerlemeler drajeler seyler dukkandan geliyo evde ne biterse esim dukkandan getiriyo o tarrz seyleri kurbanimiz ortak kesilir her sene sadece kahvaltilik temizlik manav alisverisi giyim kucuk ev esyalari alisverisi yapiliyoSigorta ise asgari ucretten yatiriliyo ama haftalik aliniyo maaslar
Yok hayir sigortasi dukkandan yatiyo bu verilen para market ve giyim gezme icin aigorta ile ne alakasi var
Kaynınızın 20 bin aldığını size kim söyledi. Bence daha fazla alıyor. Maaş konusunda sorun olmasın diye ağız birliği yapmış olabilirler.İyi akşamlar herkese uzun zamandır bu siteyi takip etsem de daha önce konu açmak nasip olmamıştı. Konu biraz uzun okuyup yorum yapacak olanlara şimdiden teşekkür ederim .
Ben 5 yıllık, eltim 13 yıllık evli eşlerimiz babalarının da başlarında olduğu ortak bir işte çalışıyolar ikimizinde evleri var ev kredileri,faturalar vb. Şeyler dükkandan ödeniyo 20 bin tlde maaş alıyolar. Buraya kadar herşey normal bizim kendimize ait 300 bin tl değerinde arabamiz var eltimlerinde 350 bin tl degerinde araçlari vardı benim 1 çocuğum eltimin 3 çocuğu var 4.ye hamile. Kendileri kredi çekip arabayı yükseltmişler 80 bin tl kredi 12 ay olaraktan aylık 10 bin tl kredi ödiceklermiş. Aylık aldığımız maaş anca bize yetiyo ki eltimler bizden daha kalabalik olmasına rağmen aylik 10 bin tl maaşla geçinceklerini söylüyolar. Gerçekten 10 bin tl geçinmek mümkün müdür lütfen bana bir akıl verin karşısındaki insanlari saf salak zannediyolar bu durumdan artık çok bunaldım
Yani gercekten sırf açık aramak için saçma sapan yorumlar yapildi gercekten anlamiyorum yardimci olmicaksaniz eger bosuna ortaligi karistirmayinasgari ücretin sigorta açısından da anlamını biliyoruz neyse ki.
Kayin aile iki evladi arasinda ayrimcalik yapmadigini ayni ucretleri verdigini surekli dile getirirKaynınızın 20 bin aldığını size kim söyledi. Bence daha fazla alıyor. Maaş konusunda sorun olmasın diye ağız birliği yapmış olabilirler.
Yani gercekten sırf açık aramak için saçma sapan yorumlar yapildi gercekten anlamiyorum yardimci olmicaksaniz eger bosuna ortaligi karistirmayin
Ama soylediklerinizde hakli olabilirsiniz belkide gercekten maaslarindan odiceklerdir belki bize 20 verilirken kendisi 40 bin aliyodurKayin aile iki evladi arasinda ayrimcalik yapmadigini ayni ucretleri verdigini surekli dile getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?