kontrol seansı yok. 14 ile atış yapıyorkaç la atış yapiyor?
ara atışlara cagiriyormu
kardeşlerim de yaptırdı ve pürüzsüz?Belki sizin kıllarınız cok kalındır yapısal olarak zordur olabilir yani??
Yaa canım çok sıkkın. ben temmuz ayında alexandrite epicare epilasyona başladım. 5. aseansım bitti ama kol altım hala siyah. öteki taraflar da sadece inceldi. dozu yükselt diyorum yakarım diyor. yaa yansa bile zaten 1 hafta içinde geçecek. insanlar ağlaya ağlaya yaptırıyolar seansları. benimki 'acıyosa düşüreyim' diyor. yaa tabii ki acıcak, acı olmadan epilasyon mu olur. bi de diyo ki 8 seans sana yetmez, 3 seans daha lazım diyor. canım çok çok az acıyor. etkili olmuyor epilasyon.
sizce ne yapmalıyım? gidip kılları gösterip zorla yüksek doz mu çalıştırayım ? bu böyle bitecek gibi değil. resmen uzatmaya çalışıyor. 20 yaşında bi kızım, öğrenciyim bi de, o kadar parayı vermem kolay olmadı. biraz çekingen biriyim ama( hakkımı savunamıyorum kolay kolay
ben 20 yaşımdayım, karşımdaki kadın 36 yaşında. ona laf anlatmak zor oluyor. yaşı benden büyük olduğu için hemen lafı ağzıma tıkıyor. karşı gelemiyorum
Bende lazer epilasyona gidiyorum benimde 4 seansta azaldı ama insandan insana değişiyor mesala benim ablam benden sonra gitti onun hiç kalmamış ama 5 seansa en azından koltuk altı bitmeliydi ve dediğin gibi koltuk altı en çok acıyan yer benim öyleydi en azından.Benim epilasyonumu yapan kadın da bana soruyor acımıyorsa söyle diyor çünkü acımıyorsa makinanin tuylerigörmeyeceğini söylediYaa canım çok sıkkın. ben temmuz ayında alexandrite epicare epilasyona başladım. 5. aseansım bitti ama kol altım hala siyah. öteki taraflar da sadece inceldi. dozu yükselt diyorum yakarım diyor. yaa yansa bile zaten 1 hafta içinde geçecek. insanlar ağlaya ağlaya yaptırıyolar seansları. benimki 'acıyosa düşüreyim' diyor. yaa tabii ki acıcak, acı olmadan epilasyon mu olur. bi de diyo ki 8 seans sana yetmez, 3 seans daha lazım diyor. canım çok çok az acıyor. etkili olmuyor epilasyon.
sizce ne yapmalıyım? gidip kılları gösterip zorla yüksek doz mu çalıştırayım ? bu böyle bitecek gibi değil. resmen uzatmaya çalışıyor. 20 yaşında bi kızım, öğrenciyim bi de, o kadar parayı vermem kolay olmadı. biraz çekingen biriyim ama( hakkımı savunamıyorum kolay kolay
ben 20 yaşımdayım, karşımdaki kadın 36 yaşında. ona laf anlatmak zor oluyor. yaşı benden büyük olduğu için hemen lafı ağzıma tıkıyor. karşı gelemiyorum
Kardeslerin kıl yapısı aynı mı oluyo ki.. her neyse paranızla yaptırıyorsunuz sonucta acaba seansi uzatıp et ücret talep etmek icin mi az vurus fln mi yapıyo acaba bilemedimkardeşlerim de yaptırdı ve pürüzsüz?
Neden gereksiz?Lazer bana gereksiz para kaybı gibi geliyor nedense .5 seansta koltuk altında bariz azalma olması gerekiyor .Genital bölge biraz geç bitiyor ama koltuk altı öyle değil
Neden gereksiz?
Ben 5-6 kez gittim sanirim ve her ay agdaya her hafta makina jilet derdim bitti nerdeyse. Bildigin evde kıl tuy isim bitti. Ayda bir ta da 2 ayda bir lazere gidecegimde jilet yapiyorum bitti gitti.. inanilmaz rahat koltuk alti ipek gibi puruzsuz bacaklar desen oyle.. alt tarafin en son dudak kismi bitermis, cunku yuksek ayar verilmiyor oraya..
Brnce konu sahibi lazercini degistir
Hadi ya cidden mi? Yazik olmus. Kac seans gittin ve hic mi etkisi olmadi? Makina neydi?Memnuniyet durumu kişiden kişiye göre değişiyor ben memnun kalmadım ve gereksiz para kaybı olarak görüyorum.
Hadi ya cidden mi? Yazik olmus. Kac seans gittin ve hic mi etkisi olmadi? Makina neydi?
Valla cok tuhaf.. sarisinsan tuyleri gormuyo ama.. kol altim bitti diyosun.. isin dogrusu jilete bende alisamadim orda.. ama yapacak birsey yokValla bir heves başladım iyi de bir yer bulmustum 7 seans 7 kontrol toplam 14 seans anlaştık .Bende zaten çok tüy yoktu.Koltukalti 1+1 seansta bitti nerdeyse :) ama genital bölge 14 un sonunda bile azalma yapmadı aksine jilet olduğu için yayıldı bir de .Ne zaman azalacak diyorum.Bir bu kadar daha gelmeniz lazım dedi :) :) aman kalsın agdaya devam edeyim en iyisi dedim.Simdi genital bölge için her ay ,diğer bölge içn 2-3 ayda bir ağda işimi görüyor :)
Valla cok tuhaf.. sarisinsan tuyleri gormuyo ama.. kol altim bitti diyosun.. isin dogrusu jilete bende alisamadim orda.. ama yapacak birsey yok
Kılların kalın olması demek Zor oldupu anlamına gelmez. Aksine kalın ve siyeh kıllarda daha fazla dökülme olur. Lazer sarı ve ince tüylerde etkili değildir.Belki sizin kıllarınız cok kalındır yapısal olarak zordur olabilir yani??
cilt yapinizi bilmiyorum ama 14 cok dusuk bencekontrol seansı yok. 14 ile atış yapıyor
Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın lazerde. Herkesin ten rengi , tüy yapısı , ağrı eşiği farklı. O yüzden dökülme süreleriniz de hep farklılık gösterir.kardeşlerim de yaptırdı ve pürüzsüz?
Kök zayıf olduğu için lazer malesef görmüyor. Size de satış yapmışlar artık yapacak birşey yok habire jiletletmişler ki kıl yapınız güçlensin , lazer görsün . Ama olmamış.Çokta sarı değildi ama yıllardır ağda yaptırdığım için çok zayıf kökleri bende bilemedim nerede hata yaptık :) o jilet beni çok kaşındırdi ilk zamanlar gerçekten koltuk altı ve bacak için iyi olabilir ama genital için valla pişmanligim .
kaçla çalışıyordu?Ben 8 seans tüm vücut almıştım, 5 seansta bitti kaç senedir gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?