- 7 Kasım 2018
- 209
- 211
- 53
Aynen ana seanslar 45 günde bir oluyor arada da 21. Günde kontrol seansı yapiliyo dokulmeyenler için eskiden bitene kadardı şimdi 8 seansla sınırlandırıp ara seans falan yapmiyolar bulunabiliyosa senetle değilde seans başı ücret alan biyerde yaptırmakta fayda varBu atışlar cok sık araliklarla yapilmis
Temmuzdan beri nasil 5.seans bitiyor
Lazer 2 ayda bir yapilir
Kol bölgesi 45 gun
Yanlış bilmiyorsam yuz bolgesi 20 ya da 45 gun
5 seansta tuy muy.kalmaz sacmaliyor onlar senden para koparma derdinde dikkatli ol
Boyle sacmalik mi olur
5.seansta baya baya azalmasi lazim olur
Kontrol seansi yokmu bunlarin icinde
Sinir oldum
seans başı 2 kat pahalı oluyor neredeyseAynen ana seanslar 45 günde bir oluyor arada da 21. Günde kontrol seansı yapiliyo dokulmeyenler için eskiden bitene kadardı şimdi 8 seansla sınırlandırıp ara seans falan yapmiyolar bulunabiliyosa senetle değilde seans başı ücret alan biyerde yaptırmakta fayda var
Benim bahsettiğim 5 sene önceydi şimdi senin yaptırdığın gibi her yer bende kardeşim için araştırıyorum bitiş garantili 8 seans diyorlar kafanı o karıştırmasın hemde çok takma kafana seni rahatlatacak derecede azalırsa ilerde başka bsy çıkar yine yaptırırsinseans başı 2 kat pahalı oluyor neredeyse
5. seansta az döküldü. diğerleri sağlamCanım dökülme oluyor mu. Oluyorsa doğru seviyede yapıyor demektir.
Kiz nasil aydaAyda 1 oluyor en geç kıllar azaldıkça 1,5 ayda bir
Hayir oyle bisey yapmayaaa45 günde bir gidiyorum. temmuzun sonunda başladım aslında. 45 günde çıkmış oluyo zaten. kontrol seası yok. 8 seans 1790 tl ödedim. tamam ben ısrar kıyamet en yüksek doz uygulatıyım
Sağlam dökülmesi atışın iyi yapıldığını gösterir.5. seansta az döküldü. diğerleri sağlam(
GEreksiz para kaybı olur mu hiç, iyi bir yerde iyi bşr cihazla yapıldığında tek seanstan sonra bişe kıl görmüyorsunuz tabi düzenli gideceksiniz. Vallahi ben 6. Seanstan sonra 3 ay geçti bacakta daha yeni yeni çıktı.Lazer bana gereksiz para kaybı gibi geliyor nedense .5 seansta koltuk altında bariz azalma olması gerekiyor .Genital bölge biraz geç bitiyor ama koltuk altı öyle değil
GEreksiz para kaybı olur mu hiç, iyi bir yerde iyi bşr cihazla yapıldığında tek seanstan sonra bişe kıl görmüyorsunuz tabi düzenli gideceksiniz. Vallahi ben 6. Seanstan sonra 3 ay geçti bacakta daha yeni yeni çıktı.
O yüzden siz de etkili olmamış. Bunlar hep para tuzağı. Başta kıl yapınıza bakıp sonra kabul etmeliler sizi.Ben büyük pişmanlık yaşadım ki iyi de bir yerdi gittiğim yer.Bende genel olarak tüy yok zaten genital bölge için gidiyordum daha çok arttı tüylerim .Ben normal de 2-3 ayda bir ağdaya giderim genital hariç :)
O yüzden siz de etkili olmamış. Bunlar hep para tuzağı. Başta kıl yapınıza bakıp sonra kabul etmeliler sizi.
çok ilginç ama ben 4 seans alex, 5. seansı buz lazer yaptırdım. 2 hafta oldu HİÇ DÖKÜLMEDİ VE SAPASAĞLAM . bence buz lazer etkisizNeden alex? Alex her kıl ve ten rengine uygun değil. Bir çok yere para saçtıktan sonra nihayet araştırdım ve buz lazer yaptırdım. aksine en erken koltuk altım bitti. Yıllardır tüysüz vücudumla da çok mutluyum :)
sağlam dökülmedi. 'dökülmeyenler' sağlam köklüSağlam dökülmesi atışın iyi yapıldığını gösterir.
Yeterli atış olmasa dökülmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?