- Konu Sahibi kirmiziojelikiz
-
ya en iyisi ayran hem çok tok tutuyo hem de protein bombası az kalorili bi içecek. Sandiviçlerle iyi gittiğini düşünüyorum ama tabi sana göre gitmiyo olabilir kola,sprite yerine ice tea iç en azından yine fazlasıyla şekerli ama diğerlerine göre daha az kalorili
Iceteanin kalorisi yok denecek gibi ama seker istebende cok seviyorum ayrani ama tonbaligiyla gitmiyo
Bugun yine tum gun disardaydim
Sabah
1 peynirli sandvic
Ara
1 avuc kuruyemis
Ogle
Tavuklu mantarli krep
Salata vardi yaninda birazcik
Ara
Eti form corekotlu
Aksam
Bi kase corba
2 dilim ekmek
Ara
1 bardak ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya ben yeniyim forumda nereden başlasam ne yapsam bilemiyorumyardımcı olabilir misiniz? Bende diyete başladım tekrardan motivasyonumu kaybetmek istemiyorum
öncelikle kaç kiloson canım boyun kaç
devamlılık önemli diyette biz burada gün içinde yediklerimizi yazıyoruz canım
birbirimizide kontrol ediyoruz
sende yaz birbirimize yardım edelim canım
70 kiloydum 1 hafta önce. 7 gündür her gün ip atlıyorum bol su içiyorum ve bu sabah baktım 68.6 olmuşum.
Boyum 1.56 hedefim şu anlık 60 olmak ama maalesef düzenli yemek yiyemiyorum iki gündür akşamları çorba ve salata yiyorum.
Beni korkum tekrardan diyeti bırakıp kilo almak
ohh miss çok güzelmiş menüün ben dün çok yedim
ablama davetliydik
mercimek çorbası salata fırında patatesli tavuk bir kaşık pilav salata
aslında yemeği dozunda bıraktım ama iş tatlıya gelince dayanamadım:84::84: ama oda hafif sütlü tatlı
çok beğendim neyse dün böyleydi
teşekkür ederimm :) hehehe
Waffle in yerine seni yaziyorum o zaman pazartesi gunleri tartiliyoruz bilgin olsunn
tamamdır olur :)
Cabucak inersin hedefine insallah :)
Kızlarr bu hafta ben pek dıyete dıkkat edemeyeceğim haberınız olsun sıteye de gıremıyecegım zaten.
Ama dıger hafta tam gaz devamm:)
zaten ılk hafta konsantre olamadk 2.hafta regl derken ıpın ucu kactı bı toparlanacagım donunce.
Öpüyorum hepınızı
görüşmek üzere canlarrr
Bilgisayarim gelsin spor yapmaya karar verdim tavsiye edebilceginiz video var mi en fazla 30 dk lik :)
Berceste sen beden egitimi ogretmeniydin bende lastik agirlik falan var hic kullanmadim ama belki biseyler onerebilirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kilomuz çok daha çok yürüyüşü öneririm 15 kilodan sonra pilatese başlarız ama şimdilik yürüyüş yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?