Pes Etmek Yok !

Iceteanin kalorisi yok denecek gibi ama seker iste bende cok seviyorum ayrani ama tonbaligiyla gitmiyo

Bugun yine tum gun disardaydim

Sabah
1 peynirli sandvic

Ara
1 avuc kuruyemis

Ogle
Tavuklu mantarli krep
Salata vardi yaninda birazcik

Ara
Eti form corekotlu

Aksam
Bi kase corba
2 dilim ekmek

Ara
1 bardak ayran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Iceteanin kalorisi yok denecek gibi ama seker iste bende cok seviyorum ayrani ama tonbaligiyla gitmiyo

ben artık kola falan içemediğim için şalgam içiyorum
birde çok seviyorum acılısını balığada en çok yakışan kola ama
şalgamda yakışıyo acılı olacak ama

ohh miss çok güzelmiş menüün ben dün çok yedim
ablama davetliydik
mercimek çorbası salata fırında patatesli tavuk bir kaşık pilav salata
aslında yemeği dozunda bıraktım ama iş tatlıya gelince dayanamadım:84::84: ama oda hafif sütlü tatlı
çok beğendim neyse dün böyleydi

Ya ben yeniyim forumda nereden başlasam ne yapsam bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz? Bende diyete başladım tekrardan motivasyonumu kaybetmek istemiyorum

Ya ben yeniyim forumda nereden başlasam ne yapsam bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz? Bende diyete başladım tekrardan motivasyonumu kaybetmek istemiyorum

öncelikle kaç kiloson canım boyun kaç
devamlılık önemli diyette biz burada gün içinde yediklerimizi yazıyoruz canım
birbirimizide kontrol ediyoruz
sende yaz birbirimize yardım edelim canım

öncelikle kaç kiloson canım boyun kaç
devamlılık önemli diyette biz burada gün içinde yediklerimizi yazıyoruz canım
birbirimizide kontrol ediyoruz
sende yaz birbirimize yardım edelim canım

70 kiloydum 1 hafta önce. 7 gündür her gün ip atlıyorum bol su içiyorum ve bu sabah baktım 68.6 olmuşum.
Boyum 1.56 hedefim şu anlık 60 olmak ama maalesef düzenli yemek yiyemiyorum iki gündür akşamları çorba ve salata yiyorum.
Beni korkum tekrardan diyeti bırakıp kilo almak

Burda bizimle devam edebilirsin canim :)

Bu hafta nerdeyse hergun ufak bi kacamagin vardi canim biraz ondan biraz bundan derken ipin ucunu kaciriyoruz dikkat etmemiz lazim tartilmaya az kaldii

Bilgisayarim gelsin spor yapmaya karar verdim tavsiye edebilceginiz video var mi en fazla 30 dk lik :)

Berceste sen beden egitimi ogretmeniydin bende lastik agirlik falan var hic kullanmadim ama belki biseyler onerebilirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarr bu hafta ben pek dıyete dıkkat edemeyeceğim haberınız olsun sıteye de gıremıyecegım zaten.
Ama dıger hafta tam gaz devamm:)
zaten ılk hafta konsantre olamadk 2.hafta regl derken ıpın ucu kactı bı toparlanacagım donunce.
Öpüyorum hepınızı
görüşmek üzere canlarrr

Tamamdir canim :)

canım kilomuz çok daha çok yürüyüşü öneririm 15 kilodan sonra pilatese başlarız ama şimdilik yürüyüş yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…