- Konu Sahibi kirmiziojelikiz
-
yeni farkettim günlüğünü ve okuyunca kendimden çok şey buldum bende mümkün olduğunca seninle yola devam etmek isterim kabul edersen ayrıca gerçekten pes etmemelisinbende 24 yaşıma girdim ve ilk sayfada anlattığın gibi hep biraz kiloluydum yaşıtlarımdan ama artık dur dememin vakti geldi boyun kaç bilmiyorum ama ben 1.61 boyundayım ve 74 kiloyum diyetisyene gitmiştim bir kaç yıl önce senin 57 olman lazım en fazla dedi yaklaık 20 kilo fazlam var bende o zaman pek verebileceğime güvenmiyordum ben hep böyleydim veremem falan diye bir kere kendime güvenim yokmuş sonra geçenlerde bir arkadaşımla karşılaştım benden 6 cm falan uzun 5 yıl önce falan 80 kiloydu benim gibiymiş hep kiloluymuş neyse işte gördüm inanamadım 57 kiloya düşmüş çokta güzel olmuş çok özendim bende karar verdim yapabilirim diye az yedim herşeyden yedim birde arada spor yapmaya çalıştım baktım kilolar gittikçe insan dahada gaza geliyor inan dedi arkadaşım bende gaza geldim ve umarım herkes ulaşır hedefine sağlıklı bir şekilde tabi
bu arada başını şişirdim amma yazmışım kusuruma bakmayın ama yapabiliriz bu sefer ben bile inanıyorum
Hehehe çok sevindim canım bende 68.6 olmusm iki günde 😅 başarısız inşallah sonu gelirGunaydinnnnn 93 kg geldim bu sabah cok mutluyum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İki gün geçti ilk gün 400 gram fazla geldim sonra tekrardan 68.6 oldum anlamıyorum ben bu işi cidden 😅🙈
merhaba canım bende 95+ ydım bir zamanlar oluyor sakın pes etme
Hergun tartilmamak lazim o yuzden moral bozmamak icin :)
Bende 96.6 ydim iki hafta oncesimdiye kadar gordugum en yuksek rakamdi yavas veriyorum ama veriyorum sonucta olsun :) su an ne kadarsin canim
tam 62 canım resim var benimde topiğim vardı bakabilirsin
Inanamiyorum ya harikasin masallah iyi moral oldu bana
sağol canım aslında 55 e kadar düştüm ama boyum uzun olduğu için çangal gibi oldum
Keske bnm de boyum uzun olsaydi ecik ama iste napalim olanla idare ediyoz
Evet bende öyle düşünüyorum 😅 babam çığ köfte almış dün akşam 7 gibi yedik hiç dayanamamm çift lavas vardı birini ayırdım tek lavas olarak yedim sıkıntı olur mu bilmiyorum 🙈🙈
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?