Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar benim gözler kapanmaya başladı Öpüyorum sizi. Hayırlı geceler

Son düzenleme:
Pazarlığa bak
Oooo benimkini görsen, ortada çocuk yok ama mesleği bile şimdiden hazır, kız olursa
Göndermem bir yere diyor

Hahaa Ay çok hoşuma gitti
Eee meslekleri ne canım:26:merak ettim
Bak çoğul konuşuyorum dikkatini çektimi ikizlere hazırlıklı ol:):)
Şimdiden koruma içgüdüsü sarmış eşini ne güzle işte
devir kötü canım valla

Kız olursa eczacı olacakmış. Kendisi de kasada duracakmış

İnsan naqis varlık be incim. keşke sıyrılmak kolay olsa. Olmuyor. aklımız hep meşgul.

Biliyormusun islam alimleri yemek yemeyi bile sevmiyolarmış, vakitlerini aldığı için, başka bir alime yaşlılığında neden hiç evlenmediniz diye sormuşlar , aaa neden hatırlatmadınız diye cevap vermiş... Sahabeler tuvalete girdiklerinde dillerinin altına taş koyuyolarmış alışkanlıktan zikir yapamsınlar diye. Nevevi kitap okurken sızıp kalır ve uyandığında günlük uykusunu almış oluyormuş. Belki duymuşsundur Abu Hanzala diye bir sahabe (şehit olduğunda meleklerin gusul ettirdiyi yegane sahabe) kendisini munafık sanıyordu Peygamber sallallahu aleyhi ve sellemin yanından ayrıldıktan sonra dünyaya kapıldıkları için (onların dünyası nerdeee bizim dünyamız nerdeee).

Allahı sevmeyeni sevmem, islama dil uzatanı sevmem, bidat ehlini sevmem ve arkadaşlarımı kolay seçmem.

Son düzenleme:
mrb kızlar. sonucumu iki doktora gösterdim. çok önemsemediler. normalin biraz üzerinde. perşembe günü ayrıntılı ultrason için randevu aldım bişey varsa da o zaman gözükür.
akşam sormuştum ama gözden kaçtı galiba 18 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum. sizin nasıldı hatırlıyor musunuz?

Tulipcim sevindim. İnş. ayrıntılıda da bir şey çıkmayacak.

Hamile değilim ama cevaplayayım :) Genelde 20.haftadan sonra net olarak hissediliyor.

Insallah ayrintili ultrasonda guzel cikar canim bu arada bende 20 haftalik felanken cok hafif hafif hissetmistim

çok kötü bir gündüüüüüüüüüüü

oku oku bitmedi kızlar ya gerçekten fena kaynatmışsınız

cuma günü doktora gittim başka birine bu sefer

kesin sende birşey var dedi adetten sonra gel laparoskopi yazım ama şimdilik yapmıycam birşeyden şüpheleniyorum dedi

şudur demedi bakalım bu aralar olursam gidicem sonrasında

sen hamile kalmalıydın diyor translokasyon buna engel değil diyor yani benim beynimi kemiren soru buydu

ama cevap hala yok

inşallah birşey bulur da ben de doğal yolla hamile kalırım

pgt ye gerek kalmaz

özlem kızlarına bayıldım tatlım kocaman öpüyorum onları

hazade allah nazarlardan saklasın seni ve kızını inşallah en kısa zamanda buluşup sana geliriz

akasyam ailenle güzel bir haftasonu geçirmişsindir umarım iyi geliyorlar

incim hemşire lakabı yakıştı sana cuk oturmuş aslında 20 . haftadan sonra demek süpersin ya

mervem kusurumuza bakma sen bizim okuyoruz ama yazmak zor geliyor bazen

haklısın kızmakta ama sağlıkla kucağına alıcaksın sen bebeğini buna eminim

o kadar güçlüsün o kadar tevekkül ediyorsun ki allahım yanınızda olsun

tulipp ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmaz canım meraklanma bizim süreç böyle işte

insanlar hamileliğin başında sezaryen mi normal mi adı ne olsun odası nasıl olsun derler

biz gene böyle bir gün bir hafta bir ay daha atlatsak diye dualarla geçiririz

bu da bizim sınavımız allah beterinden korusun

chnb mattika delikız lave trkuaz ...

herkese iyi haftalar diliyorum

Canımmm benmmm inanki görmedim yazdıgınııı,ben geçmişe hiç bakamıyorumki uzun zamandır sadece aklımda oldugunuzu bilmeniz için yazıp çıkıyorummm canımm arkadaşımm biz burda kader arkadaşlıgı yaptık önemsememek olurmu hiç..Üzülürüm yanlış düşünürsennn
Bide dogumdan sonraki süreç benm için çok yorucu oldu mervem aile sıkıntıları ayrı lohusalık ayrı hepsi zor geçti..Yine de kırıldıysan özür dilerim kuzum benmm çok seviyorum seni,sizi ben

Ayy mattikam sende bilirsin ilk günlerin ne kadar zor geçtigini inan perişan bi haldeyim

Hazademmm kuzummm benmmm çok özledim seniii arıycam arıycam diyorum bi türlü arayamadım seni kızzz

Kızlar eylülünnn yeni hali acıcık büyüdükkk yarı kırkımız çıktı
Ergenlik sivilcelerimi çıkıyor ne yüzümüz sivilce döktü ,doktor sütün yaglı ondan olur dedi

canım topluca bir seferde çıksın gerçi arada gelen giden de iyi oluyor.
oyuncak süpermiş burada genelde kıyafet geliyor:)) kızlara maşallah şanslı annesin 2 kız. ben yandım oğlan anneliği zor hareketli oluyorlar. büyük oğlan çok hareketli bakalım bu nasıl olacak?:)))
süt durumun nasıl?

kızlar bişey soracağım. şu an 18 haftalık oldum ama bebeğin hareketlerini çok net hissedemiyorum. bir an bişey oluyor bebek miydi acaba diyorum. onun dışında net bir hareket hissetmedim. sizin nasıldı?
canım büyükte 18 gibi arda da 16 gibi kelebek kanat çırpması göz atması gibi hissettm. bu ayda çok kuvvetli tekme bekleme sonraki dönemde olur... büyük oğlum hareketliydi karnımda bu daha az hareketliydi ama dr ultrasonda çok hareketli diyordu bazen bebeğin sıvı miktarı filan da hissin derecesini etkiliyor...

kız merveeeeeeeeeeeeee benim ahmet arda mı sevmiyor musun? bak küstüm..

görmemişlerdir gülüm ben de genelde son 3 sayfaya bakıyorum...

kuzum bugünkü takvimin pek cilveliymiş... yasak mı size de?

canım sen de aç face biz de görelim bol bol ... benim fotoları eşim ya da arkadaşıım koyuyor. sen face açmayı bilirsin onu da eşime açtırdım ben... cahilim... takvimimi de incim yaptı...
bu arada arda lembet twittır yazarsan 10 aralık tarihinde benim doğum yaptığımı fotoğrafla paylaşmış... bakabilirsin istersen...

ben de açıp bakarım canım...

canım ayrıntılı da gözükür. yoktur inşallah canım...

canım inşallah çözümü kolay bir sorun çıkar bulunur çözülür hamile kalırsın...

yerim ben bunu maşallah. canım demek süt yağlıysa oluyor bizim de var azaldı şimdi gerçi...

hazade canım telde konuştuk öpüyorum gelinimi...

delikız nasıl düzene girdiler mi? gaz var mı? süt nasıl?

kızlar iyisiniz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…