- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.881
çok şükür hep iyi ve mutlu ve sağlıklı bi bebek olsun inşallah..
benim oğlanın adı Muhammed Emir
Maşallah adı gibi yaşasın inşallah çok güzelmiş ismi
Uyuyor galiba sen burda olduğuna göre
teşekürler inşallah.uyuyor ama birazdan uyanır,saat 4 de kadar derin uykuya geçmiyor,emziriyorum uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor hep emmek istiyor emerek uyumayı seviyor saatlerce yani,1 saati geçiyor emmesi geceleri.uyanıyoo sallıyorum bidaha bidaha sonra bezi kirleniyor,sonra hepsini tekrarla saat 4 olmuş artık son kez emdikten sonra yorulup uyuyor.
Ooo sizin düzen belli o zaman tıkır tıkır maşallahama neredeyse bir yaşında gece uykusu daha fazla olması lazım değilmi
Ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
Canım ya senin doğum şekli nasıldı sezeryanmıydı?
bir de pgt ile mi gebe kaldınız?
Bende eğer 2. gebeliği düşünürsem benimde bu şekilde olması gerekecek sanırım?
geceyi gündüz,gündüzü gece yaşıyoruz oynuyoruz gece napayım uyumak istemiyor,anne olmak kolay değil ama çoooook güzel muhteşem.
sen ne isim koycaksın.
evet doğru biliyosun düzene girmesi lazım uykusunun ama benim ki uykuya dirençli,bende öyleydim bana çekti herhalde şimdide erken yatmak istiyorum ama oğluş izin vermiyor.bide doğduğunda gazlıydı 5 ay hem gaz hem kolik sancısı vardı kaka yapamazdı müdahale ediyoduk hep yapması için.bünyesi alıştı galiba geç yatmaya.
evet malesef sezeryan,kordon dolanmış boynuna o yüzden.
Ne mutlu size sağlıkla büyüsün inşallah maliyeti yüksek bir yöntem midirmerhaba teşekkürler.
hayır doğal gebelik 4 kayıp ve bi tane pgd denemesinden sonra bir güzel mucize..
Eee olsun amaann yavrucuk istediği zaman uyusun istediği zaman uyansın karışma annesi
Bizde Erva koyacağız gibi şimdilik bakalım kısmet olacakmı? Erkek bebekler daha çok gazlı olurmuş bildiğim kadarıyla:26:
Kabızlık başa bela.Ben bu yaşımda neler çekiyorum kabızlıktan el kadar bebek ne yapsın ahh
aman kabız olmamaya çalış canım benim ıkınmak tehlikeli biliyosun,beslenmene dikkat ediyosundur herhalde.
genelde erkek bebekler gazlı oluyor doğru kızlarda duymadım.erva çok değişik anlamı ne acaba...
Ne mutlu size sağlıkla büyüsün inşallah maliyeti yüksek bir yöntem midir
acaba?Kulaktan dolma bilgim var.Size danışmak istedim bu sebeple
Çok çok dikkat ediyorum ya gebelikte dahada arttı işte
Lavman bile yaptırdım o derece sıkıntım var yani
Ama doktorum magnezyum ilacı verdi onu kullanıyorum 4 gündür felan iyi geldi bağırsaklarıma o ne alakaysa anlamadım
Erva Peygamber efendimiz(S.a.s)'in Halasının ismiymiş
teşekkürler chnbcim özlenmek güzel...sen nasılsın nasıl gidiyor oğlan iyimi...bayağı ilerlemiş çok kişi gelmiş bi çok kişi yavrusuna kavuşmuş,herkez birbirine destek çok sevindim...oğluşum çok iyi.hala geç uyuyoruz 3 yada 4 lerde gazlı ve kolikli günlerden kalma bir alışkanlık oldu...ben sen ve mattika ya pgd yapıldı olmadı ve kendiliğinden daha doğrusu rabbimin izniyle oldu çok şükür mutluluklardan mutluluklara geçiyorum...
YENİ BİR YAŞAM.....
32 YAŞINDA GELEN EN GÜZEL MUTLULUK....
kızlar eski sayfaları karıştırdım da geçen sene bugünlerde yazmışım bu mesajları. Allaha sonsuz şükürler olsun.
chnb de doğal denemeye yeni başlamışmış o günlerde.
çok duygulandım, insan unutuveriyo yaşadığı zorlukları, aldığımız her sağlıklı nefese şükretmeli.
Ben de hamile kalsam sanırım senin gibi anlatırım, sakin durağan :)
Allah inş. size yeniden sağlıklı bir evlat Ahmet Barış'a da güzeller güzeli bir kardeş nasip etsin.
Amin inş.
Ah mervem bir kitap haline gelse bu yazılanlarSevinçler, umutlar, göz yaşları, doğumlar, hamilelik haberleri daha neler neler...
merhaba teşekkürler.
hayır doğal gebelik 4 kayıp ve bi tane olumsuz pgd denemesinden sonra bir güzel mucize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?