Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah adı gibi yaşasın inşallah çok güzelmiş ismi
Uyuyor galiba sen burda olduğuna göre

teşekürler inşallah.uyuyor ama birazdan uyanır,saat 4 de kadar derin uykuya geçmiyor,emziriyorum uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor hep emmek istiyor emerek uyumayı seviyor saatlerce yani,1 saati geçiyor emmesi geceleri.uyanıyoo sallıyorum bidaha bidaha sonra bezi kirleniyor,sonra hepsini tekrarla saat 4 olmuş artık son kez emdikten sonra yorulup uyuyor.

Son düzenleme:

Ooo sizin düzen belli o zaman tıkır tıkır maşallah ama neredeyse bir yaşında gece uykusu daha fazla olması lazım değilmi
Ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
Canım ya senin doğum şekli nasıldı sezeryanmıydı?

geceyi gündüz,gündüzü gece yaşıyoruz oynuyoruz gece napayım uyumak istemiyor,anne olmak kolay değil ama çoooook güzel muhteşem.
sen ne isim koycaksın.

evet doğru biliyosun düzene girmesi lazım uykusunun ama benim ki uykuya dirençli,bende öyleydim bana çekti herhalde şimdide erken yatmak istiyorum ama oğluş izin vermiyor.bide doğduğunda gazlıydı 5 ay hem gaz hem kolik sancısı vardı kaka yapamazdı müdahale ediyoduk hep yapması için.bünyesi alıştı galiba geç yatmaya.
evet malesef sezeryan,kordon dolanmış boynuna o yüzden.

geceyi gündüz,gündüzü gece yaşıyoruz oynuyoruz gece napayım uyumak istemiyor,anne olmak kolay değil ama çoooook güzel muhteşem.
sen ne isim koycaksın.

Eee olsun amaann yavrucuk istediği zaman uyusun istediği zaman uyansın karışma annesi
Bizde Erva koyacağız gibi şimdilik bakalım kısmet olacakmı? Erkek bebekler daha çok gazlı olurmuş bildiğim kadarıyla:26:
Kabızlık başa bela.Ben bu yaşımda neler çekiyorum kabızlıktan el kadar bebek ne yapsın ahh

bir de pgt ile mi gebe kaldınız?
Bende eğer 2. gebeliği düşünürsem benimde bu şekilde olması gerekecek sanırım?

İyi geceler canım hayırdır senin neden pgt?:26:
Bende pgt tüp bebekle gebeyim şuan 26. haftamızdayız inş
daha önce 2 tane kaybım var.
senin Daha önce düşüğün felan varmı?

aman kabız olmamaya çalış canım benim ıkınmak tehlikeli biliyosun,beslenmene dikkat ediyosundur herhalde.
genelde erkek bebekler gazlı oluyor doğru kızlarda duymadım.erva çok değişik anlamı ne acaba...

aman kabız olmamaya çalış canım benim ıkınmak tehlikeli biliyosun,beslenmene dikkat ediyosundur herhalde.
genelde erkek bebekler gazlı oluyor doğru kızlarda duymadım.erva çok değişik anlamı ne acaba...

Çok çok dikkat ediyorum ya gebelikte dahada arttı işte
Lavman bile yaptırdım o derece sıkıntım var yani
Ama doktorum magnezyum ilacı verdi onu kullanıyorum 4 gündür felan iyi geldi bağırsaklarıma o ne alakaysa anlamadım
Erva Peygamber efendimiz(S.a.s)'in Halasının ismiymiş

Angel canım benim çok uykum geldi Hadi ben çıkıyorum Tatlı kuzucuğu öp yerime
Sende Allah'a emanet ol.Arada gel böyle tatlı sohbetinden mahrum bırakma

Ne mutlu size sağlıkla büyüsün inşallah maliyeti yüksek bir yöntem midir
acaba?Kulaktan dolma bilgim var.Size danışmak istedim bu sebeple

teşekkürler.evet maliyetli bir yöntem.rapor alabilirseniz düşüyor fiyat.ama pgd için ayrı fiyat alınıyor,rapor sadece tüp bebekte geçerli 2 yıl önce öyleydi,şuanda da öyle sanırım.rapor almakta pek kolay değil.

magnezyum bağısakları bozuyor evet.ama dr magnezyumu kasılman varsa vermiştir sanırım.çok su içiyosundur herhalde,inşallah geçer canım ya bende hemoroid olmuştum hamileyken hala geçmedi sıkıntılı bi durum.
bende öğrenmiş oldum Erva ismi çok güzelmiş,adıyla yaşasın hayırla sağlıkla inşallah..
teşekkür ederim,fırsat buldukça girmeye çalışcam bende özledim buradaki sohbetleri ve paylaşımları...
sende Allaha emanet ol kuzunla beraber,iyi uykular.

Son düzenleme:

Canım iyi olmanıza sevindim. çok şey öğrendim ben de senden:))
Evet canım sizin sağlıklı bulunmadı benim de bulundu gelişimi durdu transfer bile olamadık. Allah büyük bize de böyle kısmet etmiş. ben bilmeden 2. yi doğurdum siz şimdi yine benzer sıkıntılar yaşayacaksınız. İnşallah o zamana bu tedaviler de uygun hale gelir de doğalın stresini yaşamazsınız.

Binlerce şükür canım evet ben 3 mart adet oldum ilk denemem başarısızdı doğalda:)) 2. ay oldu ama ne dualarla her deneme öncesi yasin okuyordum:)) Allahıma binlerce şükür ki şimdi bunları yazıyoruz. Eşim arada diyor kız yapalım ciddi ciddi. Ben de pgt yaptırmadan asla diyorum:)) Hem benim kızım olmaz pgt siz:))

Aynen aksiyon filmi gibi hele bizim dönem bir sürü olumsuz denemeler olmuştu o ara...

bir de pgt ile mi gebe kaldınız?
Bende eğer 2. gebeliği düşünürsem benimde bu şekilde olması gerekecek sanırım?

sizin bir çocuğunuz var sanırım. ben de bir oğlumdan sonra öğrendim sorunu...

merhaba teşekkürler.
hayır doğal gebelik 4 kayıp ve bi tane olumsuz pgd denemesinden sonra bir güzel mucize..

anggel merhaba, ben buraya yeni yazanlardanım, benim de pgt yapılmıştı hamile kaldım ama 2.5 ay sonr akalbi durdu. Sana olumsuz pgt den sonra ne açıklama yaptılar merak ettim?? Allah bebeğine ve ailesine sağlıklı uzun ömürler versin maşallah zorlukların sonunda bebeğini kucağına almıssın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…