- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.861
canım benim özlettin kendini. yaz ara ara dün senden bahsettim 23xxx olan birine bu forumda yardımcı olursun...
oğluşun nasıl?
Ah incim unutulmuyor. kayınvalidemi gördüm 2 çocuğunu doğduktan sonra kaybetmiş. bak 9 çocuğu var yine gözleri doluyor bahsi geçince. 50 sene geçmiş. ben de öyleyim şükür 2 oğlum var. dün diğer forumda bir arkadaş 28 artı 4 te doğum yaptı 940 grammış. gece içime bir tuhaflık çöktü ağladım ağladım melek oğlumun geriye kalan tek hatırası doğum sertifikasında minicik ayak izini öptüm öptüm ağladım hiç unutamıyorum incim en ufak şey hatırlatıyor. bak şu an yine gözümden yaş akıyor...doğduğu an ağlamıştı o sesi hiç unutamıyorum. ardamı o yüzden epidural istedim kısmet olmadı o sesi belki hafifletir kısmet olmadı...
yorma kendini canım...
canım mattika demiş ben de. pgt tutsada başka neden varsa yine düşebilir.
peki basit ama tokloplazma bakıldı mı? troidlere. protein s sorunluymuş. benim de düşüktü dr m yeniden yaptırdı. taze kanda çalışılmalıymış. sonra iyi çıktı.
eşin ve sende yaptırmadıysan 100 hücrede preferik kanda kromozom analizi yaptır.
pıhtılaşma için en az 3 ay önce ben folbiol, apicobal, coraspine başladım. dün de yazdım doç dr arda lembete femicalde dr ye sor bölümüne yaz genelde döner. eksik varsa bilgilendirir.
canım üsküdar devlette serpil hanım var ben beğendim ücret verilmiyor...istersen görüş canım iyi geliyor... rahatlıyor insan...
canım dr bir sorundan bahsetmişti belli oldu mu?
canım büyüyoruz maşallah Allah size de nasip etsin. 3.5 aylık sayılırız...
oğlan ha. Maşallah. forumda kız az galiba. şükür minayı gelin yaptım kendime...:))
canım direk 4 lü yapıldı bana 16 gibi. 2 lim süperdi 4 lümde sorun çıkmıştı...
amin canım..
8.haftanın içindeyim, tedaviden sonra korunmadık.
geç öğrendim baya, şüphelendim ama kendimi kaptırmayayım dedim.
inş sonu güzel olur.
tam da bu haftada kalbi duruyodu canım.
diğerlerine göre 4-5 gün ileri geçmişiz.
iki haneli haftaları görebilirsek rekor kırıcaz diye takılıyoruz eşimle
kendimizi kaptırmamaya çalışıyoruz ama çok zor.
sürekli belirtilerimi inceliyorum..
herşey olacağına varıcak, kalbi atıyodu pazartesi gördüğümde, sağlıkla uzun yıllar atar inş.
tedavi ayrı stres doğal hamile kalsan başka stres. allah yardımcımız olsun.
kızlar eski sayfaları karıştırdım da geçen sene bugünlerde yazmışım bu mesajları. Allaha sonsuz şükürler olsun.
chnb de doğal denemeye yeni başlamışmış o günlerde.
çok duygulandım, insan unutuveriyo yaşadığı zorlukları, aldığımız her sağlıklı nefese şükretmeli.
teşekkürler chnbcim özlenmek güzel...sen nasılsın nasıl gidiyor oğlan iyimi...bayağı ilerlemiş çok kişi gelmiş bi çok kişi yavrusuna kavuşmuş,herkez birbirine destek çok sevindim...oğluşum çok iyi.hala geç uyuyoruz 3 yada 4 lerde gazlı ve kolikli günlerden kalma bir alışkanlık oldu...ben sen ve mattika ya pgd yapıldı olmadı ve kendiliğinden daha doğrusu rabbimin izniyle oldu çok şükür mutluluklardan mutluluklara geçiyorum...
YENİ BİR YAŞAM.....
32 YAŞINDA GELEN EN GÜZEL MUTLULUK....
kızlar eski sayfaları karıştırdım da geçen sene bugünlerde yazmışım bu mesajları. Allaha sonsuz şükürler olsun.
chnb de doğal denemeye yeni başlamışmış o günlerde.
çok duygulandım, insan unutuveriyo yaşadığı zorlukları, aldığımız her sağlıklı nefese şükretmeli.
Mattikam ne kadar ilginç geliyor insana değil mi? Ben de okurum zaman zaman.
Bende o aralar doğal deniyordum ya seni nasıl soru bomnardımanına tutmuşum
Ama sen geç söylemiştin bize 8 haftalık olmuştu öyle söylemiştin
angel hoşgeldin canım. nasılsın oğlan nasıl?
çok şükür biz kavuştuk bebeklerimize, inş sırada diğer kızlar var. inci, akasya, lave, turkuaz, armaan sağlıkla gelicek bebekleri. unuttuğum yoktur inş. özellikle yeni arkadaşlardan:26:
yine kötü olcak diye korkumdan sevinmemişim bile incim, hamilelik haberi değil de sıradan bi dr muayenesi anlatır gibi anlatmışım.
bi taneyi bulayım da gerisini boşver diyodum, şimdi düşündüm yine bebek istesek yine aynı şeyleri yaşıcam.
insanız elbet bi taneyle yetinmez isteriz de.
zor bi imtihandayız, allah yardımcımız olsun. hepimizin.
Bu arada bende tek sanardım kendimi
Bazen geçmişi bende okuyorum duygulanıyorum meğer ne çok şey paylaşmışız
ben de o haftada öğrenmiştim mervem. niye adet olmuyorum diye dr.a gitmiştim kalbi atıyodu. 21 eylül demişti o gün doğum tarihine, 21 eylülde de doğdu oğlum
belirtileri psikolojiktir diye önemsemediğimden 2 aylık olunca öğrenmiştim
Ben de hamile kalsam sanırım senin gibi anlatırım, sakin durağan :)
Allah inş. size yeniden sağlıklı bir evlat Ahmet Barış'a da güzeller güzeli bir kardeş nasip etsin.
Amin inş.
Ah mervem bir kitap haline gelse bu yazılanlarSevinçler, umutlar, göz yaşları, doğumlar, hamilelik haberleri daha neler neler...
saydıklarım sabırla bebeğini bekleyenler canım. daha zamanı değilmiş ama çok yakın inş kızların hepsi için.hoşbulduk iyiyim ve uykusuz her gece ama olsun uyuduklarıma sayıyorum hemde 7 yıl! oğlanda iyi çok şükür.sen nasılsın,senin oğlan nasıl.kaç aylık oldunuz biz 11 deyiz.saydığın isimlerin hepsi doğal gebelikmi harika hepsini hatırlıyorum herkeze tebrikler...şükürler olsun...gerçekten unutuluyor çekilen sıkıntılar doğduğun gün unutuluyor hatta...ben hala inanamıyorum baktıkça oğluma ağlıyorum...
sayamadığım bütün cümleler......
amin incim dualarla ayakta dururmuş dünya. dualarla gelicek inş senin bebeğin de.Ben de hamile kalsam sanırım senin gibi anlatırım, sakin durağan :)
Allah inş. size yeniden sağlıklı bir evlat Ahmet Barış'a da güzeller güzeli bir kardeş nasip etsin.
Amin inş.
Ah mervem bir kitap haline gelse bu yazılanlarSevinçler, umutlar, göz yaşları, doğumlar, hamilelik haberleri daha neler neler...
sen 40 a varmadan doğurursun sezeryan olcak ya, baya baya geçtin yolun yarısını. ama hergün bir asır gibi geliyo bazen acabaları düşündükçe.Evet seninle bizde gün sayıyorduk canım 20. haftaya geldiğinde yolun yarısına geldin hadi demiştim sana
Şimdi ben 26. haftamdayım o kadar çok zaman varmış gibi geliyorki sanki doğuma bir sene daha var
saydıklarım sabırla bebeğini bekleyenler canım. daha zamanı değilmiş ama çok yakın inş kızların hepsi için.
5 aylık oldu bugün oğlum, maşallah senin oğlan kocaman abi olmuş.
amin incim dualarla ayakta dururmuş dünya. dualarla gelicek inş senin bebeğin de.
sen 40 a varmadan doğurursun sezeryan olcak ya, baya baya geçtin yolun yarısını. ama hergün bir asır gibi geliyo bazen acabaları düşündükçe.
ama dediğin gibi tadını çıkar hamileliğin, içindeki hareketlerinin.
Ya Mattikam ben mi çok gamsızım bu konuda çok şükür hiç endişem yok
Valla böyle oldukça suçlanıyorum acaba onun için endişelenmiyormuyum diye
Benimkide aşırı rahatlık mı anlamadım:26::26:
Ama onu çok çok seviyorum ultrasonda görünce ağlayasım geliyor
evet 12 hafta felan kalmış oluyor
yok yok aşırı rahatlık değil, ben de rahattım sakindim ama o stresi bitince anlıyosun. omzunda taşıdığın yükün ne kadar ağır olduğunu yük kalkınca anlarsın ya.
rahat ol zaten, stresli olursan bebeğin de stresli olur, sakin ol sakinliğin ona geçsin, huzurlu uykusu bol bi bebek olsun.
ben yatayım artık iyi geceler
saydıklarım sabırla bebeğini bekleyenler canım. daha zamanı değilmiş ama çok yakın inş kızların hepsi için.
5 aylık oldu bugün oğlum, maşallah senin oğlan kocaman abi olmuş.
amin incim dualarla ayakta dururmuş dünya. dualarla gelicek inş senin bebeğin de.
sen 40 a varmadan doğurursun sezeryan olcak ya, baya baya geçtin yolun yarısını. ama hergün bir asır gibi geliyo bazen acabaları düşündükçe.
ama dediğin gibi tadını çıkar hamileliğin, içindeki hareketlerinin.
merve merhaba tebrikler,nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...
Teşekkür ederim angel canım iyiyim ya sen nasılsın_?
Şimdilik bir sıkıntı yok prensesimiz gayet iyi
Senin oğlişin nasıl peki adı neydi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?