Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam kizlar nasilsiniz bizim bugun kontrolumuz vardi
Bizim ufaklik 4560 gr olmus masallah cok kilo almis
2900 den 4569 a cikmis doktor da sok oldu daha 1 aylik olmadi bilee
Masallahhhhhhhhhhh dedei bizide guldurduuu

merhaba teşekkür ederim.benimde genetik problemim var.sağlıklı embriyo bulunmadı ve transferde olmadı...tekrar denemedim,doğal olsun istedim ve bence o istekte bana Allahın izniyle geldi sonunda da rabbim yüzümü güldürdü şükürler olsun,inşallah sizde kavuşursunuz.

Açıklama ise şuydu tekrar tekrar pgd deniyceksin sağlıklı embryoyu bulana kadar...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz bizim bugun kontrolumuz vardi
Bizim ufaklik 4560 gr olmus masallah cok kilo almis
2900 den 4569 a cikmis doktor da sok oldu daha 1 aylik olmadi bilee
Masallahhhhhhhhhhh dedei bizide guldurduuu

Canım maşallah kızına. Obur kız demek:))

Angel aynen öyle benim kaderim erkek annesi olmak. Diğer meleğim de erkekti...

sen bebeğe sonradan test yaptırdın mı?

hayır canım hiç gerek duymadım,en ufak bi kuşku da duymuyorum...sen yaptırcan mı...sağlığı nasıl oğlunun sezeryan mı yaptın yine...

Canım ben de yaptırmadım büyük oğluma yaptırdım 46 xy çıktı. bu oğlumda 4 lü testim 10 da 1 down çıktı amniyo yaptırmadım. laparoskopik serklaj oldum suyum geldi tedavi oldum filan. çok şükür down değil dedi doğunca dr. 47 xyy önemsemedim. iyi görünüyor...

benimde taramalar iyiydi amniyo da yaptırmadım.klefelter de önemsemedim..yani benim gibi olabilir bi nevi,benim sonunda çocuğum oldu aman o yaşamaz inşallah böyle bişi tabi.klefelterli bi erkeğin de bebeği oldu teseyle sperm buldular,bizim klinikte...
klefelter bazen belirti verebilirmiş bebeğin testisleri yukarı çıkmaz aşağıda kalırsa filan...
gözlemleek lazım doğumdan itibaren...ben gözlemliyorum yukarda..

canım yanlış mı hatırlıyorum bilmem ama benim için cumhur bey büyük oğlanda ya 47 xyy ya da 46 xy olur mozaik olmaz dedi. klinifelter de sanki olmaz anladım ben...
büyük oğlum doğuştan tek testisli. ben ondan şüphelendim cinsiyete bağlı sorun vardır diye genetikte. çıkmadı...
küçüğe de baktırmadım klinifelter olsa kızsal vücut hatları az tüy filan diyor: testisi aşağıda yukarda meselesini anlamadım açıklar mısın?

Uzun süredir internet sorunu nedeniyle fazla giremedim. Bu gün yazılarınızı okudum. Geçmişe gitmişsiniz. Okurken çok duygulandım . Rabbim hepinizin, hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yaşadıklarınız çok zor. Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin. Hep huzurlu ve mutlu olun, olalım.

Bana kalsa geçmişin tamamını okumak isterim. Sizleri baştan tanımak isterim. Çok okuyunca gözlerim ağrıyor.

Son düzenleme:

KLİNEFELTER 47 XXY dir.ben 47 XXX benim erkek modelim.benim oğlanda görülebilecek bir şüphe deniyordu ama ben umursamıyorum...evet klinefelterde bayansı hatlar,jinekomasti,tüysüzlük,uzun boy,uzun kol ve sperm olmaması belirtiler ama ilk bakışta tabiki anlaşılmaz...hücre bölünmesi sırasında X in ayrılamamasından kaynaklanır.
iki tane X kromozomu taşıyan yumurta hücresinin normal bir spermle yani tek Y ile döllenmesi soncu meydana gelir.Karyotipi 47XXY...bu kişiler doğurganlıkta sorun yaşarlar...
bebekler doğduğunda da testis muayenesi hep yapılır yukarı çıkmamışsa şüphelenilebilinir.....ben de daha önceden bildiğim için zaman zaman kontrol ettim yukardalar zaten aşağıda inmezler herhalde...doğuşta inikse dr la görüşüyosun tedavisi falan ne bilmiyorum...
Sizin ki 47 XYY Anöplodi, döllenme sırasında Y kromozomlarının ayrılamamasıyla YY taşıyan spermler,tek bir X taşıyan yumurtayı döllleyerek oluşur...normal doğurganlıkta ve testesterton seviyesindedir...
bilmmem ki anlatabildim mi.

arkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
sezeryanla kızımı kucağıma alacağım dualarınıza ihtiyacım var öpüldünüz kocamannnn

Bebeğini kucağına almış olmalısın Allah bağışlasın... darısı başımıza inşallah :)

Merhaba kızlar.
Benim bir embriyomun açıklama kısmında xxy veya triploid yazıyor. Triploide baktım 69 xxy ya da xyy diyor. Şunu anlamadım. Neden veya yazılmış. Embriyonun kaç kromozomu olduğu görülmüyor mu 47 nerede 69 nerede? Bilgisi olan var mı bu konuda?

canım bilmiyorum...

canım eşim doğurganlık sorunu yaşamadı dediğin gibi hatta genelde ilk ya da 2 . denemede oldu.

ben şunu anlamadım bebeğin testisi alt kısmında olmalı eğer yukarıdaysa 6. ayda ameliyatla indiriyorlar biliyorum kafam karıştı. Ardanın da dikkat ettim ne çok yukarıda ne de tam torbada... yani torbada olmaması mı lazım?:26:

Kafama takıldı 1 sene sonra :)
Raporuma baktım da beş embriyomdan ikisi gidecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…