- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.841
akciğer sıkıntısı ve idrar boşaltamama sıkıntısı varmış...
ya mattıka sen de yasadın bunları demek,benim doktorum bebek normal gözüküyor dedi kararı sen ver dedi..ben bazen yaptırsam da içim rahat götüreyim hamileliğimi diyorum ama hiç cesaretim yok riski var diye korkuyorum .. ben ilk defa bebek sahıbı olmaya bukadar yaklaştım yasım 36 biliyorsundur...cok ınce bir çizgi bu ve cok stresli..sonuç ne yapacağımı bılmıyorum.bir dr var risklı gebelik doktoru Atıl Yuksel ondan randevu aldım bir detaylı ultrosonla da baksın bir görüşelim..ama amnıyo düşüncesi bana da uzak geliyor..ne zaman tam rahatlayacağım acaba...cok sukur tabiki Rabbime..
iyi akşamlar kızlar
bizde bugun doktora gittik 26 marta randevu verdi.. devlet karsılamayacakmıs öyle dedi daha önce bir dusugum var normal yolla oldugu için.. iyi dedik ne kadar tutar.. hastane yatıs işlemleri 2500 , ilaçlar 2000 , genetkte bi okadar tutarmıs işte dedi doktor..
eksik olan benden ve eşimden gerekli tahlileri istedi.. sonuclarla bırlıkte gelin dedi..
Hayırlısı olsun inş.
Hastane yatış işlemleri tedavi mi oluyor? Nerede yaptıracaksınız?
canım o kısmı anlayamadım iştee...
yaa bıde cok değilmi sence okadar para? özel üniv. değilki devletin üniv hastanesi nihayetınde..
raporu çıkarttırmamız için bizi de caydırdı sahsen.. napıcamı bılmıyorum suan
beklemek adına 1ay kadarmıs heyet raporunu cıkarttırmalımıyım acaba...
Devlet hastanelerinde pgt yapıldığını ilk kez duydum :26: Bence onu bir sorun büyük ihtimalle dışarıdan özel bir merkezde yaptıracaklardır. Bizim için önemli olan tedavinin pgt aşaması ki yapılan yer çok ama çok önemli.
Rapor işini araştır derim. Ama rapor içinde önce 2 veya 3 kez aşılama istiyorlar.
Tedaviyle ilgili masrafları karşılıyorsa çıkartın tabi.
Akideeee canım benim nerelerdeydin sen çok merak ettik seni hepimizdeKızlar uzun bir aradan sonra merhaba..
Çok geçmişe dönemiyorum,,şööle bir baktım..
İlk önce Özlem bebeğini kucağına aldın tebrik ederim cnmm:)) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah cnm..
inciciğim, cnm tedavi için adımlar atılmış nasıl sevindim anlatamam,, heyecanlandımm:)) inşallah bu sefer hersey güzel olacak bebişine kavuşacaksın,,her gece sana ve burada bebek hasreti çeken arkadaşların tümüne dua ediyorum..Allahım kabul etsin..
taze annecikler hazade,naz,delikız bebişleriniz de siz de iyisinizdir umarım.. eminim çok yoğun geçiyorsur günler yavrularınızla..darısı başımıza inşallah:))
kıdemli anneler mattika,nesrin sehzadeler nasıl, iyimisiniz kızlar, büyüdümü yavrular tam ele geliyolardır şimdiii yemelık olmuşlardır,benim için de yıyın acıkkk:)))
akasyacığım, cnm zor günler geçiriyorsun insanın içinde fırtınalar esiyor sabır versin Rabbim sana ama herşey güzel olacak ınan ben ınanıyorum cnm benim, hep dualarımdasın arkadaşım..
tulıp cnm herşey yolundaymış ,çok seviniyorum senın güzel haberlerine maşallah sizee..temizlikte varmış kolay gelsin,,ohhh miss gibi bayılırım temizliğe daha doğrusu sonrasına:))
merve sen nasılsın cnmm,,hala zor mu geçiyor hamişlik,prenses nasıllll:))baya bır oldu maşallah mervusum..
trkuaz,ada,izz,leave inşallah kızlar sizlerde iyisinizdir tez vakitte tedavilere başlar güzel haberler alırsınız inşallah..
adı suan aklıma gelmeyen olduysa kusura bakmasın ,hepinize sevgiler:))
Tulıpcim cok sağol cnm,,ben iyiyim şükür şimdilik hersey yolunda bir oğlumuz olacakmış hala inanamıyorum:)))))))
gerçek gibi gelmiyor,,korkularım kaygılarım tam gaz devam dr gidince rahatlıyorum,,2 li testi geçtik..bu aşamalara geldiğime bile inananamıyorum bılıyor musun..sen nasılsın nasıl geçiyor?
Akide çok çok sevindim canım benim.Demek bir paşa daha geliyor topiğimize
Kızlar kara borsa olacak bu gidişle
Mucize gibi değilmi.AMa bu endişelerin sonu hiiiçç gelmez
Benden sana tavsiye içinde bulunduğun durumun tadını çıkarmaya bak derim
Bu özel anı kaç defa yaşayabilirzki.Endişelerinle bebeğinide etkileme
2'li testi atlatmışsınız.3lü ve dörtü yaptıracakmısın
Ben hiçbirini yaptırmadım sadece detaylı ultrasona girdim
Çok şükür bir sorun çıkmadı ondada.
nasılsın merve minnoş napıyo?
ay yakın olsak kıyafet alırdım minnoşuna, kız alışverişi yapmak zevkli gibi duruyo
İyi sayılırım mattikam sağol çekirdek çıtlatıyorum gel beraber çıtlatalım
.sen nasılsın Ahmet Barış nasıl oldu iyimi?
Evet çok zevkli her şey pembe ekru tüllü fırfırlı
geceleri uyuyamıyorum şunu alsam şunuda alsam diye hep hayal kuruyorum
Alışveriş günümüzü bekliyorumeşimin işleri yoğun bu aralar zaman geçmiyorr
Almış kadar oldun canım benim çok sağol
afiyet olsun
iyileşti çok şükür, her dk oyun ister oldu bi de yuvarlanıyo garip bi pozisyona girip ağlıyo sonra. tam beceremiyo tabi daha
aldıklarının fotoğrafını koy mutlaka, çok heyecanlı ya
Oh oh iyi sevindim iyi olmasına kuzucuğun yerim ben onu
şuan yanımda olsa ne severdim ammaatombiğim benim
Senin diyet ne alemde kaç kilo almıştın canım sen ya?20'ye yakın diyodun:26:
Zor oluyormu doğumdan sonra vermek.eğer zor oluyorsa kendimi şimdi biraz kısayım diyorum:26:
zor oluyo tabi nasıl kilo aldıysam.
mervem ben 58 le hamile kaldım 85 den fazlaydım doğuma girdiğimde. bi de 40 haftayı tam doldurdu ya şiştikçe şiştim.
doğumdan sonra 80 dim. biraz verdim ama daha yolum uzun.
25-30 kilo arası aldım yani
ama ben hiç kısmadım ne bulursam yedim. suyu az diye sıcakta hareket de edemedim. yani bebeğe faydası olmayan şeyleri abartma, canının istediğini ye ama miktarı önemli tabi.
ya da amaan bi daha hamile olup olamayacağımız belli değil ye gitsin
Şu en son cümlene içtenlikle katılıyorum canımmm
Bende 67ydim 60'a düştüm şimdi 71 oldum
Güya 75 le kapatırım diyordum ama 80 bile hayal bu gidişle daha 26. haftamızdayız
Bende hamur işine çok düşkünüm
eğer vaktin varsa bir iki sorum daha olacaktı cevaplarsan sevinirim:26:
ben şimdi bu emzirme sütyenlerini kaç beden almam gerekiyor
Normalde 85 takarım ama doğumdan sonra halim nasıl olurki
Bide lohusa pijaması gecelik alacğaım inş normalde m beden giyerim onu nasıl almam lazım
Bunlara taktım kafayı şimdide
benim hamileyken kocaman olmuştu göğüsler, 85 takıyodum 95 almıştm hala da öyle
pijamaları da çok kilo aldığımdan xl aldım ancak oldu
doğuma bir ay kala almıştım ben az çok belli olmuştu halim. istersen sona bırak pijamayı falan belli olur aldığın kilodan.
ya da bi L bi tane de XL alırsın duruma göre kullanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?