- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.941
OOhooo kendi yavrusuna düşünemiyorum bileee
Annem martta geleyim bi bahar temizliği yapayım bebeğin eşyalarını hazırlayalım diyor
ama bende gerek yok doğumda geleceksin zaten diyorum bakalım ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin
K.Validemde geçen aradı eşim doğumda gelecekmiş oda
Yine saçmalıyor ben örgüişi yapmayacağım diyo bana modası geçti diyo
Delimi ne ya ben onun örgü işine kaldım annem şimdiden 10 tane yapmış dahada yapıyor
Eşimde onun yerine başka bişey al dedisanki onun bişeyine kaldımda ben
Oda bakarız hele dedii pehh pehhAllahım herkese gönül zenginliği versin
Böyle pinti pis görmedim ben midem bulanıyor valla:120:
Bunuda anlatayımda öyle gideyim dedim
Merhaba kızlar.
Benim bir embriyomun açıklama kısmında xxy veya triploid yazıyor. Triploide baktım 69 xxy ya da xyy diyor. Şunu anlamadım. Neden veya yazılmış. Embriyonun kaç kromozomu olduğu görülmüyor mu 47 nerede 69 nerede? Bilgisi olan var mı bu konuda?
canım bilmiyorum...
canım eşim doğurganlık sorunu yaşamadı dediğin gibi hatta genelde ilk ya da 2 . denemede oldu.
ben şunu anlamadım bebeğin testisi alt kısmında olmalı eğer yukarıdaysa 6. ayda ameliyatla indiriyorlar biliyorum kafam karıştı. Ardanın da dikkat ettim ne çok yukarıda ne de tam torbada... yani torbada olmaması mı lazım?:26:
ben tamamen ters yazmışım keşke o kısmı silebilsem,bebekle uğraşıyodum kafam dağınıktı afedersin...unut gitsin kafa karıştırmaya gerek yok,afedersin... bizim bebeklerimiz çok sağlıklı...
selam okuyunca bende güldüm
va aleykum Selam. Rabbim bizede aynen senin gibi kafa karıştıran güzel sebepler versin.
inşallah sümyyecim inşallah ben zorlu bir süreçten geçtim 7 yıl sürdü kavuşmam.rabbime çok şükürler olsun bebeğimi verdi bana...kavuşunca unutuyosun biraz olsun,tabi ince bir sızı kalıyor ama yavrunun ellerini tutmak anlatılmaz ya...
inşallah sümyyecim inşallah ben zorlu bir süreçten geçtim 7 yıl sürdü kavuşmam.rabbime çok şükürler olsun bebeğimi verdi bana...kavuşunca unutuyosun biraz olsun,tabi ince bir sızı kalıyor ama yavrunun ellerini tutmak anlatılmaz ya...
Rabbim büyüyüp güzel, sağlam ve salih evlat olduğunu görmeyi de nasip etsin.
özlemek ve bunun hayaliyle yaşamak çok güzel,umudunu hiçbir zaman kesme dahada çok inan Allahın izniyle olacağına...
burda herkez çok destek birbirine,bu çok güzel...
benim oğlan uyandı çıkmalıyım...(bu cümleyi yazabilmek bile çok güzel) iyi geceler...
insanın normal kromozomları diploittir (yani 46), eş hücrelerde ise haploid (23), bazan meyoz bölünme (sperm ve yumurtanın oluşum evresi- bu sırada kromozomlar yarı sayıya iner) sonucunda eş hücrelerden birinde 23 olamayan kromozom yapısı 46 kalır ve normal olan diyer eş hücreyle (23) döllendiyinde 46+23=69 triploit yapı oluşturur ki, her halde yaşama imkanı yoktur. normal bir döllenmede ise durum 23+23=46 dır.
Ve ya fazla olan cinsiyyet kromozomunun tam belirlenmemesi yüzünden yazılmış ola bilir.
Umarım anlata bilmişimdir.
herkese hayırlı pazarlar. nasılsınız kızlr? akşam o kadar erken uyudumki sabah 7:30 da uyandım.
Ne ilacı ki bu?
Idrar yolu enf icin antibyotik... Icemedim zaten kestim alerji olunca... Geriliyor simdi kirmiziliklar cok sukur...
Idrar yolu enf icin antibyotik... Icemedim zaten kestim alerji olunca... Geriliyor simdi kirmiziliklar cok sukur...
Armaan regl mi oldun :26:
Allah sendende razı olsun canım benimGerçekten tüm kalbimle istiyorum
Eğer bu sefer olursa kendim olmuş gibi sevinirim o derece sen ve akasya için
İnş diğer kızlar içinde tabi lave ada iz armaan
Yaaa ne şanslı bir bebe bu yaaaaaa böyle amcayla yengeye can kurban
Canım daha ne olsun allahını seversen hele son saydığın süper bir hediye
Eee sizinde olacak az kaldı bakalım onlarda yaparmı size alırmı bu hediyelerden:26:
ama şu beşiğe anlam veremedim canım sanki biraz fazla olmamışmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?