Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah kız anaları
Doğumdan 2-3 hafta sonra falan gelsin bence Lohusa lohusa uğraşma bir de. Bakarız hele Sen söyle bence istemiyorsan şimdiden çok oldu senin örmene gerek yok de.

insanın normal kromozomları diploittir (yani 46), eş hücrelerde ise haploid (23), bazan meyoz bölünme (sperm ve yumurtanın oluşum evresi- bu sırada kromozomlar yarı sayıya iner) sonucunda eş hücrelerden birinde 23 olamayan kromozom yapısı 46 kalır ve normal olan diyer eş hücreyle (23) döllendiyinde 46+23=69 triploit yapı oluşturur ki, her halde yaşama imkanı yoktur. normal bir döllenmede ise durum 23+23=46 dır.

Ve ya fazla olan cinsiyyet kromozomunun tam belirlenmemesi yüzünden yazılmış ola bilir.

Umarım anlata bilmişimdir.

Son düzenleme:

ben tamamen ters yazmışım keşke o kısmı silebilsem,bebekle uğraşıyodum kafam dağınıktı afedersin...unut gitsin kafa karıştırmaya gerek yok,afedersin... bizim bebeklerimiz çok sağlıklı...

ben tamamen ters yazmışım keşke o kısmı silebilsem,bebekle uğraşıyodum kafam dağınıktı afedersin...unut gitsin kafa karıştırmaya gerek yok,afedersin... bizim bebeklerimiz çok sağlıklı...

Bende okudum yazını, anlamadım. Acaba sizde tersinemi diyolar diye düşündüm

va aleykum Selam. Rabbim bizede aynen senin gibi kafa karıştıran güzel sebepler versin.

inşallah sümyyecim inşallah ben zorlu bir süreçten geçtim 7 yıl sürdü kavuşmam.rabbime çok şükürler olsun bebeğimi verdi bana...kavuşunca unutuyosun biraz olsun,tabi ince bir sızı kalıyor ama yavrunun ellerini tutmak anlatılmaz ya...

Yaşadıklarınız çok zor. Sonucu hep böyle güzel olsun inşeAllah. Sızı bırak kalsın. Hep mutluluğunun ne kadar büyük olduğunu anlarsın. İnşeAllah günü gelir biz de minicik ellere kovuşuruz...

Ben öyle zor bir sürec yaşamadım. sadece 6.5 yılım gitti. Sonuc ne olucak belli deyil. hep kaderime düşenle razı geldim. Hep elimdekiyle mutlu olmaya çalıştım. Becerdim de. Şimdi içimde büyük bir özlem var, ancak yine de mutluyum.

Rabbim büyüyüp güzel, sağlam ve salih evlat olduğunu görmeyi de nasip etsin.

özlemek ve bunun hayaliyle yaşamak çok güzel,umudunu hiçbir zaman kesme dahada çok inan Allahın izniyle olacağına...
burda herkez çok destek birbirine,bu çok güzel...
benim oğlan uyandı çıkmalıyım...(bu cümleyi yazabilmek bile çok güzel) iyi geceler...

Allahdan umudunu yalnız kafirler üzer. Umudumu itirmekden Allaha sığınırım. Umutla yaşamak bile güzel.

Rabbim mutluluğunu daim etsin. Sana da iyi geceler.

Sağol canım bundan daha güzel anlatılamazdı :)

herkese hayırlı pazarlar. nasılsınız kızlr? akşam o kadar erken uyudumki sabah 7:30 da uyandım.

Sana da hayırlı pazarlar tulip
Çok şükür iyiyiz sen ve oğlun nasılsınız?

Allah razi olsu mervecim insallah birbirimize dualarimizla hersey daha guzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…