Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bu ne ilacıki ilk defa duydum valla:26:
Nasıl bir alerjikaşıntı felan mı bulantın felan varmı

Mervecim kirmizi dokuntuler olmustu... Antibyotigi kesince geriledi. Cok sagol ilgin icin... Ben toparlanmaya calistikca baska bisey cikiyo neyse kucuk seyler hepsini atlaticam tazelenicem insallah

iyiyim incim sen nasılsın?yolculuk yaklaşmış ne güzel:)

armaan cypro dan geçen haftalarda ben de içtim ,ağır bir antibiyotik,bende bir şey olmamıştı,geçmiş olsun

Cok sagol trkuazcim...bana daha once baska antibyotikler de dokunmustu... Belki de bagisikligim dustu biraz stres uzuntu falan o yuzden vucut cabuk alerji oluyo

Faceciler Ahmet Arda'nın yeni fotolarını gördünüz mü? Maşallah subhanallah çok güzel çok maviş maviş Ne kadar da büyümüş Bayağı yapılı olacak galiba

Ben de iyiyim şükür. Evet sağ salim gidip geliriz inşaallah :)

inşallah inci,bizim yerimize de gez,ne güzel,yeni yerler gezmek süper,çok severim:)

armaan stres hayatımızın başucunda hep oturuyor,bu tedaviler falan ama ne yapalım hayat işte...

güçlü olmaya çalışmaktan başka çaremiz yok....

Faceciler Ahmet Arda'nın yeni fotolarını gördünüz mü? Maşallah subhanallah çok güzel çok maviş maviş Ne kadar da büyümüş Bayağı yapılı olacak galiba

incim şimdilik ayından büyük gidiyor... ek gıdaya geçince bazısı zayıflarmış dr dedi. bakalım artık. hala mavişiz değişecek mi meraktayım...

kızlar, şifa duası öğrendim.akşamla yatsı arası 7 defa okunuyormuş.

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıbbilkulubi ve devaiha ve afiyetil-ebdani ve şifaiha ve nuril ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi vessellim...

başka bir dua:

Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi'-hayr

rabbim kolaylaştır zorlaştırma, rabbim hayırla sonuçlandır...

Amin...

Mervecim kirmizi dokuntuler olmustu... Antibyotigi kesince geriledi. Cok sagol ilgin icin... Ben toparlanmaya calistikca baska bisey cikiyo neyse kucuk seyler hepsini atlaticam tazelenicem insallah

Canım genede bunlar ufak tefek şeyler Rabbim beterinden esirgesin Tekrar geçmiş olsun

Ay bayıldım ya valla maşallah Rabbim ne güzel yaratmış maviş maviş kurban olurum yaradana

chnb cim benim oğlan da mavi gözlü doğduğunda da öyledi 11 ay oldu değişmedi ve baba koyu kahve anne kahve gözlü,seninkide değişmez herhalde...

Son düzenleme:
Ay bayıldım ya valla maşallah Rabbim ne güzel yaratmış maviş maviş kurban olurum yaradana

Allahım az kaldı senin de güzel bir kızın olacak inşallah...

chnb cim benim oğlan da mavi gözlü doğduğunda da öyledi 11 ay oldu değişmedi ve baba koyu kahve anne kahve gözlü,seninkide değişmez herhalde...

Çocuk dr miz kitaplar 7 ay der ben 3 ten sonra değişen görmedim pek dedi. Ama kadın doğumcum da yeğenimin 11. ayda değişti diyor(
Sağlık olsun tabi. Ama mavi olursa ismimizden sonra dr mizin göz rengi de yadigar kalacak...:))
bu arada benim kahve eşimin ela-yeşil, kayınvalidenin mavi-yeşil arası...

dr.nuz çok sevinmiştir herhalde ismini koyduğunuza.sezeryan doğummu yaptın...
bazen yeşil gibi oluyor mavi oluyor bilmem ki 11.ayda değişir mi...farketmez tabi...

mrb ben 2.5 yıllık evliyim. 1 yıl sonra çocuk düşünmeye karar verdik ve eşimdeki varikosel probleminden dolayı tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi öğrendik. 2 kez denedik ve 2sindede çok iyi kaliteli embriyolar koymalarına rağmen (2'şer tane) hamilelik olmadı. Son deneme ocak ayındaydı..
Son denememdeki doktorum Timur Gürgan'dı. Dondurulmuşlar da onda şu anda o gerek yok diyo bana. Recai Papuççu'nun konuşmasına denk gelmiştim TV de. İki kez 1. kalite embriyo yerleştirilip gebelik elde edilemediyse kesinlikle Pgt'ye bakılmalıdır diyo .sitesinde de ayrıltılı bahsetmiş bakabilirsiniz. Sonra mail attım durumumuzu ayrıntılı olarak aradı görüşmeye de gittik kesinlikle yaptırmalıyız diyo. Belki bir sakatlık durumları var bu yüzden gelişimleri duruyor diyo. İstanbul'da da semra hanım var memorialda bu doktor dünya pgt topluluğunda mı tam bilmiyorum başkanmış. Ona mail attım hiç gerek yok diyo.Lütfen bir fikir verin tecrübelerini benimle paylaşın.

Benim için Semra hanım tam bir kahraman. Onu geç tanıdım (daha önce tanımış olsaydım kesinlikle ona giderdim,) amma bence en iyi doktor o. O öyle demişse bir bildiği vardır. Semra hanım türkiyede tüm tepkilere rağmen ilk kez mikroenjeksiyon yöntemiyle gebelik elde etmiş bir doktor, çok akıllı. Bu benim düşüncem.

buluut çok çok geçmiş olsun hoşgeldin umarım en kısa zamanda çaresini bulur ve bebeğine kavusursun. Güvenilir bir doktor gerek yok demiş ama anlayamadım dogrusu... Belki de baska bir durumunuz var bilemedim ama tecrübe etmiş biri olarak söyleyebilirim ki sebepsiz infertilitede bile 2 başarısız denemeden sonra eğer baska bir neden gösteremiyorlarsa pgt başarılı olabilen bir destek olabiliyor.... SEnin rahmini incelediler mi hsg ya da histeroskopi yapıldı mı pgt den önce onları yaptırmalısın bence hiç tutunma olmadı mı denemler sonucu???

Dün mesajlar arasında görmemişim mesajını Akasya cım, kusura bakma lütfen...malesef henuz değil, sistit olmustum antibyotik alerji yaptı, kırmızı kırmızı kabardı vücudum... Sen nasılsın?

Selam canım ;

Ne kusuru.. Hiç problem değil. Ben iyiyim ne olsun. İş yoğun. Arada kaçamak yaptım. Yine gitmem gerekiyor.

2 denemede de istememişlerdi ama bu sefer Recai Bey istedi. Problem eşimdeki sayı azlığı olduğu için herkes somut problem onu görüyo belki bende de rahimde bir problem vardır. Adet dönemini bekliyorum hemen hsg çektirecem. Eşime de ilk defa yine Recai Bey ameliyat ol varikoselden dedi. Gittiğimiz diğer 4 doktor kesinlikle olma demişlerdi. O da zaten olmak için can atıyodu. Bu ay hemen olcak. Bakalım bu Recai Bey farklı şeylere yönlerdiriyo bizi. Hakkımızda hayırlısı. Bu arada nasılsa ameliyattan sonra 6 ay bizim işler iptal. Nisanda bende donmuş embriyolarımı denemek istğyorum. Ya tutarsa umut işte

Teşekkür ederim tavsiyelerin ve beni dinlediğin için. Bu öyle bir durumki kimselere anlatamıyosun. Paylaştığım en yakın arkadaşlarım bile bu kadar çocuk istememi anlayamıyolar.Ailem hatta eşim bile benim hislerimi tam olarak bilemiyoki. Oysa benim içim yanıyo, hiç çıkaramıyorum aklımdan. Onumu yapsak bunu mu denesek diye.Sürekli dua ediyorum, araştıyorum hayırlısı Rabbim isteyen herkesi çocuk sahibi ( sağlıklı hayırlı vatana millete islama faydalı) yapar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…