Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bulut embiryo tutunmamasının çok çeşitli sebepleri olabiliyor. Senin rahmine ait sebepler, bağışıklık, pıhtılaşma sorunları, eşinde ya da sende kromozomlardan kaynaklı bir problem olması. Ya da embiryoda kromozomlarda bozukluk olması. Bazen de hiçbir sebep yokken de tutunmayabiliyor. Tüm bunların araştırılması lazım. PGT benim derdime derman olur mu dersen elbette düşünülebilir. Hepimizin bildiği gibi sağlıklı bir embiryo daha kolay tutunup ; hamilelik devam edebiliyor. O nedenle işi şansa bırakmamak için embiryolarına genetik test yaptırabilirsin. Allah yardımcın olsun.

Kromozomlar hariç herşeyimize bakıldı. Pgt ye sıcak bakmamı sağlıyorsunuz. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Kromozomlar hariç herşeyimize bakıldı. Pgt ye sıcak bakmamı sağlıyorsunuz. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Aklında şüphe kalmaması için eşin ve kendin için kromozom analizi yaptırmanı da tavsiye ederim. Tabii ki biz doktor değiliz. Senin durumunu en iyi doktorların bilir. Bizimkisi hasbel kader bu işe bulaştığımız için tecrübelerimizi aktarmak.

İnşallah canım hep beraber mutlu haberler yazarız buraya.... nerede okuduğumu hatırlyamayacağım ya da dr mu söylemişti bilemedim şimdi ama spermlerdeki azlık hareketsizlik vs gibi problemler de embriyoda genetik anomalilere sebep olabiliyormus bu da embriyonun tutunmamasına neden oluyor tabi... pgt ile bu durumun önüne geçilebilir.... bu konuda oldukça yorulmuş biri olarak bir de şunu ekleyeyim yazdıklarıma eğer ekonomik olarak imkanınız varsa pgt yaptırmalısınız... şimdi ben keske histeroskopiyi pgtyi daha yeni basladığımda yapsalardı diyorum... Doktorlar da ekonomik olarak zorlamamak için ya da belki de herseyi birden deneyip olmazsa ümidimizi tamamen sarsmamak için tüm taramaları birden yapmıyorlar??...

Arkadaşlar sorun üstüne sorun şok oldum bugün; ilk tüp beben negatifle sonuçlanınca doktor benden bazı testler istedi bizdeki ilk sorun eşimin sperm hareketsizligiydi şimdide benim kromozomda yapısal bozukluk yani doktorun açıklaması: örnegin bende 6 yumurta varsa bunun dördünü görmücekmişim etkisizmiş diger iki yumurtam saglıklıymış aklım karıştı pgt dedi ondan sonra bi yöntem daha dedi unuttum adını 40.000 liraya mal oluyormuş gen doktoru dedi bunu hafta içi kendi doktorumla görüşecegim ne yapacagımı bilmiyorum beni aydınlatırmısınız?

40 bin mi Biraz yüksekten atmış
Kromozom bozukluğunu açıklamadı mı nasıl bir bozukluk? Translokasyon gibi bir şey mi?
Sayısal olarak tam bir veri veremez. Şu 40 bin liralık yöntemi de merak ettim.

40 bin mi Biraz yüksekten atmış
Kromozom bozukluğunu açıklamadı mı nasıl bir bozukluk? Translokasyon gibi bir şey mi?
Sayısal olarak tam bir veri veremez. Şu 40 bin liralık yöntemi de merak ettim.

Allah yardimcin olsun canim kolay degil insallah kisa surede cozersiniz sorununuzu... Ben hic boyle pahali bi yontem duymadum merak ettim dogrusu... Bu iste olasiliklar cok gercekten ama hic bi zaman kesin seyler yok 2/6 ne demek doktirun sendeki sorunu acikladi mi

Armaancım benim sorunum değil bu kartanesi yazmış. Translokasyon varmış kendisinde.

Evet translokasyon saptanmış 4. ve 8. Kromozomda ne bu ya?bilen varmı

Kartanesi translokayson demek bir kromozomdan kopan bir parçanın başka bir kromozoma yapışması gibi bir şey. İnsanlarda ikisi cinsiyet kromozomu olmak üzere toplam 46 kromozom vardır. Senin 4 ve 8 numaralı kromozomlarında sorun varmış. Mesela 4'ten kopan bir parça 8 numaralı kromozoma yapışmış. Bu da düşüklere, bebekte rahatsızlıklara sebep olabiliyor maalesef.
40 binlik yöntem falan yok hiç duymadım. Bu topikte bir çok translokasyonlu arkadaşımız var. Kimi pgt ile kimi doğal yolla bebeğine kavuştu.
Sen bence önce iyi bir tüp bebek merkezi ve uzman bir genetik doktoru araştır. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama pgt genellikle İstanbul ve Ankara'da yapılıyor. Allah yardımcın olsun. Merak ettiklerin olursa cevaplarız.

Canım istanbuldayım ben şu anki doktorum maslak acıbadem bülent traş bakalım be diyecek yarın gidecegim tahlillerimi zeynep kamilde gördüm ordaki gen doktoru dedi pekala benim altı yumurtam oluştu mesala dördüne bakmıcam görmezden gelecegim diger iki yumurtayla saglıklı bebek elde edilebilirmiş birde canım diger sorun eşimde hareketlilik sorunu durum böyle olunca ben sanırım normal yolla hamile kalamıyorum hayırlısı bunada çok şükür bakalım doktor ne diyecek yarın

Pgt'de, elde edilen tüm embriyolara bakılıyor canım. Atıyorum 10 embriyon oldu tedavi sonunda hepsi genetik incelemye giriyor. O doktor oran vermiş sadece ama kesin bir rakam söylenemez. İnş. iyi haberlerle gelirsin.

iyi geceler kızlar. yarın şeker yüklemem ve ayrıntılı kalp incelemesi var. böyle ara ara girince yazılanları okuyup kendimden bilgi veriyorum sadece.

iyi geceler kızlar. yarın şeker yüklemem ve ayrıntılı kalp incelemesi var. böyle ara ara girince yazılanları okuyup kendimden bilgi veriyorum sadece.

ikisi de güzel geçer inş tulip.
kalp incelemesi için bebeğin pozisyonu da önemli, bizim ilkinde pozisyondan görünmemişti, dr telaşlandırmıştı bizi. böyle bişey olursa aklında olsun.

O nasıl bir ücrettir ya 40 Bİn tl mi canım nedir bu hangi hastane yahut hangi merkez aman dikkatli olun
Oyuna gelmeyinde.burda pgt yaptıran bir sürü arkadaş var bende dahil 10 bini geçmedi

Canım inşallah ikisinide kolayca sorunsuz bir şekilde atlatırsın
ÖZElliklede kALp İNcelemesini.RABBİM YARDIMCIN OLSUN

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için.

Rica ederim canım.

Tulipcim inş. ikisi de iyi çıkar canım. Olsun sen her zaman yaz. Kimse yok diye yazmamazlık etme Birbirimizden haberdar olmamız çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…