Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kartanesi canım sanırım yanlış anlaşılma var. PGT'ye giren tüm yumurtalar incelenir. Tek bir yumurtan bile olsa o sağlıklı olabilir. İncinin de dediği gibi burada doktor sana oran vermiş. 6 yumurtan varsa 4 'ü hasta 2'si sağlıklıdır demiş. Bu da istastiki bir oran. Belli olmaz yani. Ama şu bir gerçek ki tüp bebek tedavisinde ne kadar çok yumurtan olursa ve PGT'ye girerse şansın o kadar artıyor. Matematiksel olarak bu doğru. Bence sen iyi bir genetik doktoru ve tüp bebek merkezi ile görüş.

iyi geceler kızlar. yarın şeker yüklemem ve ayrıntılı kalp incelemesi var. böyle ara ara girince yazılanları okuyup kendimden bilgi veriyorum sadece.

Rosa canım iyi haberlerini bekliyoruz. Kimse olmasa da sen yaz. Ben de arada okuyorum ama eskisi gibi topiğe yazma isteğim yok. Sebebini sorgulamıyorum

ikisi de güzel geçer inş tulip.
kalp incelemesi için bebeğin pozisyonu da önemli, bizim ilkinde pozisyondan görünmemişti, dr telaşlandırmıştı bizi. böyle bişey olursa aklında olsun.

Canım inşallah ikisinide kolayca sorunsuz bir şekilde atlatırsın
ÖZElliklede kALp İNcelemesini.RABBİM YARDIMCIN OLSUN

Rica ederim canım.

Tulipcim inş. ikisi de iyi çıkar canım. Olsun sen her zaman yaz. Kimse yok diye yazmamazlık etme Birbirimizden haberdar olmamız çok güzel

Tulip nasıl geçti kontrolün?

Kar tanesi doktorla görüştün mü? Merak ettim :26:
mrb kızlar. kontrolüm iyi geçti. şeker sınırın biraz üstünde çıktı. dikkat edeceğim bir süre. ama çok önemli bişey değil. ayrıntılı incelemede iyi idi. bir sorun gözükmedi. plasenta rahim ağzına yakınmış o yüzden mümkün olduğunca oturma yat dedi. bakalım durum ciddileşirse işten erken ayrılırım. şimdilik takipteyim.

hepiniz kendinize iyi bakın.

Çok şükür. Rabbim tüm süreci rahatlıkla atlatmanı ve evladını sağlıklısıyla kucağına almanı nasip eylesin.

Canım bebeğini zor buldun. Sakın riske atma.İnşallah yatman gerekmez ama böyle birşey olursa da işi düşünme. Allah yardımcın olsun.

amin canım. allah sanada istediğin kadar sağlıklı bebiş nasip etsin.

Amin. o kadar çok seviyorum ki, bu duayı. Allah razı olsun. Sen de çok çektin. Rabbim tüm sıkıntılarını günahlarına birer keffare eylesin ve yaşadığın her şeyi unutturacaq sağlıklı ve salih evlatlar versin. Amin

Tulip sevindim canım. İnş. bir risk oluşturmaz ama yatman gerekirse de işi falan düşünme. Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inş.

Tulip cim kontrolun guzel gecmis sevindim canim yatman gerekiyorsa yat isi hic dusunme sen bizden daha iyi bilirsin evladin daha onemli ve ssnin sagliginda tabiki seker icinde dikkat etmeye calis canim

Canım bebeğini zor buldun. Sakın riske atma.İnşallah yatman gerekmez ama böyle birşey olursa da işi düşünme. Allah yardımcın olsun.

Tulip sevindim canım. İnş. bir risk oluşturmaz ama yatman gerekirse de işi falan düşünme. Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inş.

Tulip cim kontrolun guzel gecmis sevindim canim yatman gerekiyorsa yat isi hic dusunme sen bizden daha iyi bilirsin evladin daha onemli ve ssnin sagliginda tabiki seker icinde dikkat etmeye calis canim

evet kızlar haklısınız. bende hiç riske atmayı düşünmüyorum. akşamları evde mümkün olduğunca yatmaya çalışıyorum. iştrnde doktor ne zaman derse ayrılacağım. tedbiri elden bırakmamak lazım.

Canım çok sevindim bebeğin kalbinde bir sorun çıkmamasına şükürler olsun
İŞtende ayrılman gerekiyorsa ayrıl bebeğinden kıymetli değil ya
Bak bebeğin hareketlerini bile çok hissetmemenin sebebi bu
Çünkü benimde plasenta ön duvarda ya bende fazla hissetmiyorum bebeğin hareketlerini
Şekeride dert etme biraz dikkat et beyaz ekmeği kes.inşallah oda düzelir
Allah'tan benim tatlıyla aram yok ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu

Selam mervecim sende ikili sayilara gecmissin
Az kaldi erva na kavusmana hadi bakalim gelsin bir cici kiz daha

Evett 99'un altına düştük çok şükür ite kalka geldik bugünlere
Rabbim herkese nasip etsin
Cici kızımı heyecanla bekliyorum
Bu arada ben okudum terfiricyeleri 500 tane oldu haberin olsun
Senin kuzular nasıl iyimi?Almina kıskanıyormu?

İyiyiz Elhamdülillah siz nasılsınız paşacık nasıl

paşa iyi canım. bugün gördük yine. doktor iyi bir poz yakalamak için çok uğraştı ama elini bir türlü yüzünden çekmedi. bende senini günlrini takip ediyordum. 100 ün altına düştün artık. bende her gün sayıyorum. şu günler bir an önce geçsede kavuşsak bebeklerimize. hele ben hamilelik sürecini daha önce yaşadığım için yaşayamadığım günlere geçmek istiyorum hemen.

sen neler yapıyorsun hazırlıklara devam mı?

Ayy canım benim kıyamam sana
Evet şükür ikili sayılara geçtik artık ilk başlarda 250'lili sayılardaydık
Geçermi bugünler demiştim ama öyle yada böyle geçti çok şükür
Ya bizde en son gittiğimizde eliyle yüzünü kapatmıştı
Ne zaman görsek öyle hep yatıyor enerjisi çok düşük:S
Hazırlıklar şimdilik durdu
Ayın 15'ini bekliyoruz malum gelmiyorda gelmiyor oda böyle bekleyince
Sende başlarsın artık ufaktan ufaktan
Kaç gr olmuştu doktor söyledimi ağırlığını:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…