- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.261
Arkadaşlar daha önce yazmışdım. 9 yumurta döllendi diye. Bu gün hepsine biopsi yapıp pgt-ye yolladılar. Salı sabahı belli olucakmış sonuçlar. İnşeAllah güzel sonuçlar çıkar ve sonuçlar gelene kadar embriocuklar dayanır. Ben de son durumlar bu kadar. Bekleme hala devam ediyor:18::18::18:
Tulip nasılsın? Fındığın nasıl
Armaan
Ayça
Tedaviler ne zaman kızlar?
Armaan
Ayça
canım ilk adetimi oldum.2. de doktor gel dedi. ama ben mayısta başlamak istiyorum. doktor da zaten öyle olur dedi.gerçi bi baksın bakalım durumlar nasıl. bi de eşimin fsh'ı çok yüksek. onun için de kaan aydosa gideceğiz. o da 4-6 ay arası tedavi süreci var dedi. yani mayısta da olmayabilir.korkum bu sefer de eşim nedeniyle transfer iptal olursa sıfır çıkarsa diye.sorun çok anlayacağın ama ne yapalım umut etmekten başka gün sayıyorum anlayacağın. senin de tedavin güzel olsun canı gönülden inş canım.
iyim canım. ikimizde iyiz. fazla oturunca elim ağırıyor. uzanıyordum yatakta. sen nasılsın? gezmeye gidip gelmişsin.
çarşambaya az kaldı. inşallah teavi için bir engel çıkmaz. bende 18 i için uludağ üniversitesi riskli gebelik polikliniğinden randevu aldım. bakalım üniversite hastanesinde nasıl yaklaşıyorlar bu tür gebeliklere.
3 aymıymış? ben 2 sanıyordum söylediğin iyi oldu.düşündüğüm zaman mayıstı. tam da 3 ay oluyor. mayıs ya da haziran da anca olur. inş dediğin gibi olur eşimde sorun çıkmaz.
Bana 3 ay demişti doktorum. Arkadaşlara da genelde öyle diyorlar ama donmuş tedavisi için o kadar beklemeye gerek olmuyor.
Hangi merkeze gidiyorsun?
ben ankara başkent.hulusi bülent zeyneloğlu'na gidiyorum. bir daha oraya giderim. doktoruma güveniyorum. sen?
Armaan
Ayça
İnci merhaba benhenuz adet olmadım kurtajdan sonrayarın 40 gun olacak krtj sonrası olmazsam doktora gidicem... Bi yanımda sabırsız hemen olsun istiyor da isteyine olmuyo işte sabratmem beklemem lazım bu gidişle haziranı bulacal herhalde... Bubuş u, sümeyye yi, seni heyecanla duayla takipteyim şimdilik. Akasyayı da saymalıyım o da ilk aşamayı atlattı kırmızıları gördü:)... Baska var mı topikte tedavi sürecinde olanlar , özetleylim bi ara:)...sevgiler herkese... İyi haberleriniz bol olsun inşallah...
Doktor ortalama ne kadar süre verdi adet olman için? İnşaallah en kısa zamanda olursun.
En yakın bubuş var, inşaallah pozitif haberini alırız. Ardından sümeyye...
Akasya haziran gibi düşünüyor, kırmızıları da geldi çok şükür.
Benim de çarşamba doktor tamam derse ay sonu başlarım inşaallah.
İskorpit var mart sonu kontrolü vardı ona göre yol çizecekler.
Ayça var yeni arkadaşlardan, o da mayıs gibi düşünüyor.
Şu an için bu kadar.
Tedavi düşünen ama çeşitli sebeplerden bekleyen arkadaşlarımız var; laveque, trkuaz, suskunada
Doktoruna güvenmen çok önemli gerçekten.
Ben Memorial Hastanesi'ndeyim, doktorum Nur Dokuzeylül.
İnşallah en az 5 tanesi sağlıklı çıkar hakkında hayırlısı olsun.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınArkadaşlar daha önce yazmışdım. 9 yumurta döllendi diye. Bu gün hepsine biopsi yapıp pgt-ye yolladılar. Salı sabahı belli olucakmış sonuçlar. İnşeAllah güzel sonuçlar çıkar ve sonuçlar gelene kadar embriocuklar dayanır. Ben de son durumlar bu kadar. Bekleme hala devam ediyor:18::18::18:
canım 12. gün yaptırıyor dr testi. 18 mart yazdılar kağıdıma ama 10. gün yapıcam ben.
bugün bi arkadaşım 10. günde pozitif sonucunu aldı bugün. çok şükür. yani varsa çıkıyor. bu sefer çokda eziyet etmek istemiyorum kendime. pzt işbaşı eşimle gerim gerim gerilcez işyerlerinde rahatda hareket edemiyoruz. hayırlısı inş.
İnşallah incicim çok sağol dr 6 hafaya olursun demişti... İnternette de 40 gunden fazla gecikirse drunuza basvurun diyor... Bende parca da kalmıstı dr adetle atarsın tekrar operasyon yapmayalım demişti o yuzden sıkıntıyla bekliyorum, gelişmeleri yazıcam:)... Özet için teşekkürler:)...tüm arkadasları takipteyim...herkesin bebeğine sağlıkla kavusması için dua ediyorum hepimiz çok çok emek veriyoruz....topiğe ilk girdiğim zamanlar yazışmıştık suskunada uzun zamandır görünmedi yanılmıyorsam , umarım iyidir...
Senin de hastanen güzelmiş. Güzellikler getirsin sana. armaan tez zamanda kırmızıları gör inş.
inci tanesi senin dondurulmuşlarla mı olacak?
Hayırlı haberler alalım inşaallah.
Bu hafta olmazsan doktorunla bir irtibata geç bence.
Suskunada bazen kayboluyor böyle :)
Bakma şimdi çok durgun topik, tedavi zamanlarında çok coşuyor :)
Hamilelerimiz var tulip, merve
Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat ettiİlk denemesinde hamile kaldı çok şükür
Merve de ilk denemesinde hamile kaldı, kızını bekliyor şimdi
Annelerimiz
hituci (ikiz kızları var 4.denemesinde kavuştu, pek giremiyor artık)
mattika (iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu)
hazade (geçen gün yazmıştı durumunu, 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı)
chnb (sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı vargeçen yıl aynı dönemde tedavi görmüştük onun da transferi iptal olmuştu, 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı)
nazefsa (ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu)
anngel (doğal yoldan oğluna kavuştu)
delikız (ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı)
akasya, suskunada, laveque, trkuaz, izz, sümeyye, iskorpit, bubuş, ayça, sen ve ben bekleyenler grubundayız şu an :)
Umarım kimseyi unutmamışımdır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?