Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

cnm rica ederim. rabbim kabul etsin dualarımızı inş.

yanlız duanın okunma şekli direk her boncuğa 99 fatiha değil.

her boncuğa okumak için en başa dönüyosun. kaldığın yere çataliğne tak unutmazsın. yani arkadas hesaplamıs 99 luk tesbih bittiğinde yaklaşık 4 bin küsür fatiha kumus oluyormussun.

örn: 1. bocuga okudun 2. ye gecerken tekrar 1. , sonra 2. ye okuyosun. 3 e gecerken 1,2 sonra 3.ye ok?

incimmm süpersin...çok süper gerçekten hafızan:))

çok ekilerden morgenrot var... süleyman tosundu dr si. embriyolog ümitsizdi 2 yumurtası mı ne gitmişti. bir tur daha yumurta toplayalım demişti. tek embriyosu çıktı kondu ve Allahın mucizesi bölünüp tek yumurta ikizi oldu oğulları var.

zümmin var kızı oldu pgt li, bir rahatsız kızı vardı
kardelenin ikiz kızları,
angel var pgt de sağlıklı çıkmadı doğal oldu 4 düşükten sonra...
simgewyz pgt ye gitme aşamasında doğal oldu taşıyıcı oğlu.
seçgin var bir kız bir oğlu oldu bebeklerden biri taşıyıcı.
benim hatırladıklarım da bunlar:))

Senin hafızan benimkinden de kuvvetli

Hepsini hatırladım Ama gelmedikleri için unutmuşum :26:

Son düzenleme:

rabbim inş. yüzünü güldürür. en az 4 ü sağlıklı gelsin. 2 transfer 2sinide dondur. benim öyle oldu.
şimdi tek geriye kalan pozitifi görmek inş. sırayla yasarız mutlulugumuzu..

amin inş. ağzın bal yesin.. :)
allahım isteyen kimsenin kucagını bos bırakmasın..

İnşallah en az 5 tanesi sağlıklı çıkar hakkında hayırlısı olsun.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

İnşallah pozitifi göreceksin canım

amin cnm inş. burda hiçkimse evlatsız kalmaz inş. maddi manevi emeklerimiz bosa gitmez umarım.

benimde 5. günüm bitti bugün. artık normal dolasıyorum. ara ara uzanıp dinlendiriyorum kendimi özellikle fitil zamanlarında yoksa hemen geri geliyor. doğrumu yanlısmı bilemedim. bu sefer hiç ağrım sızım yok heralde o yüzden rahat hareket ediyorum.
allahım esirgesin tüm olumsuzluklardan.

Bunlar gelmediği için İncim hatırlayamadı tabi doğaldır

Bubuş hiç belirti arama canım illa olacak diye bir şey yok
İnşallah hamilesin

Kuzum nasılsın

Hazadeeeeeeeeeeeee

Hazır hazade de buradayken sorayım
Akasyam da yarın görür
2 hafta sonra güzeller güzeli Mina Hanım'a gidelim mi

Giderseniz benden de Selam götürün minik tatlı kuzucuğa. Bayılıyorum öyle minicik küçük bebeklere. Rabbim sağlıklı, uzun ve hayırlı ömür nasip eylesin. MaşeAllah çok şeker bir şey.

Hazadeeeemmmmm hoş geldin
Son mesaj hazade yazınca bir heyecanla açtım
Yerim bu kara kızı ben ya Maşallah subhanallah Allah'ım nazarlardan saklasın
Hoşbulduk İncim benımm cnm arkadasımm.Vallahı bende sızlerı okuyunca cok sewınıorum yemın ederım herzaman dualarımdasınız ınan allahım sızlerede nasıp edıcek.bende senın pasanı gormeye gelıcem allah nasıp edıcek ben ınanıorumm..

Amin cnm benım amınn darısı daha guzelı ınsallah sızlerın olur. ben ınanıorum allahım sanada nasıp edıcek akasyam gercekten sende buyuk sınavlardan gectın ama bılıosun hep dıorum hayat mucızelerle dolu melegını kucagına aldıgın gun hastaneye gelıcem sana soz ınankı o gun yanında olmayı coook ama cok ıstıorumm Hep dualarımdasın akasyamm ...

Canım merhaba hayırlı olsun tedavın ınsallah pozıtıfı gorurusun sanada dua edıcem ınsallah saglıkla alırsın melegını kucagına..

Saglikla mutlulukla buyusun guzel kizin hazade arkadaslardan bahsini duyuyordum burada cok tebrik ederim ne guzel mutlu sona ulasmissin darisi basimiza...
Tesekkur ederım cnm amınn ınsallah sızın cıfter cıfter olur tek derdınız gaz sorunu olur.

allah bağışlasın kızın çok tatlı. karposatl gibi resimleri. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah.
Saol cnm benımm sen nasılsın nasıl gıdıo vallahı gıremedım bayadır ...

Kuzum nasılsın

Hazadeeeeeeeeeeeee

Hazır hazade de buradayken sorayım
Akasyam da yarın görür
2 hafta sonra güzeller güzeli Mina Hanım'a gidelim mi
Iyıyım Incımmmmmmm
Herzaman beklerım cnm benım herzamannnnn hepınız toplanın gelın sız benım kotu gun dostlarımsınız Allahım sızlerden razı olsun mılon kere en kotu zamanımda sızler yanımdaydınız herzaman bende yanınızdayım.

Hazadem seviyorum seni
Mina'yı ısırmaya geleceğiz inşaallah. Haftaya Yusuf'a gidiyoruz sonraki hafta Mina'yı görürüm, bebekler bana uğur getirecek inşaallah

Mervemmmm cnm arkadasımmm Ervam nasıl kuzucum ıyımı

Oda iyi teyzesi bugün doğumgünümdü bol bol kımıldadı annesinin doğumgününü kutladı
İlk defa bugün çok hareketliydi tabi haliyle bende çok mutlu
Minamız nasıl iyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…