- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.281
Sendeki bu hafızaya bayılıyorum yaa. Rabbim sana senden daha hafızalı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Amin.
bubuşcum çok tşk ederim.. verdiğin duayı pcme kaydettim..ancak anlayamadım ben :S dur anladım galiba 99 tane boncuğu olan tesbıhın her bir boncuğu için 99 tane fatiha okuyoruz değilmi..tamam anladım sımdı.. Allah razı olsun canımm..
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
bu tesbihi dilimizden eksik etmeyelin arkadaşlar.. hayırlısıyla Rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız inşallah..
Hayırlı haberler alalım inşaallah.
Bu hafta olmazsan doktorunla bir irtibata geç bence.
Suskunada bazen kayboluyor böyle :)
Bakma şimdi çok durgun topik, tedavi zamanlarında çok coşuyor :)
Hamilelerimiz var tulip, merve
Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat ettiİlk denemesinde hamile kaldı çok şükür
Merve de ilk denemesinde hamile kaldı, kızını bekliyor şimdi
Annelerimiz
hituci (ikiz kızları var 4.denemesinde kavuştu, pek giremiyor artık)
mattika (iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu)
hazade (geçen gün yazmıştı durumunu, 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı)
chnb (sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı vargeçen yıl aynı dönemde tedavi görmüştük onun da transferi iptal olmuştu, 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı)
nazefsa (ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu)
anngel (doğal yoldan oğluna kavuştu)
delikız (ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı)
akasya, suskunada, laveque, trkuaz, izz, sümeyye, iskorpit, bubuş, ayça, sen ve ben bekleyenler grubundayız şu an :)
Umarım kimseyi unutmamışımdır :26:
incimmm süpersin...çok süper gerçekten hafızan:))
çok ekilerden morgenrot var... süleyman tosundu dr si. embriyolog ümitsizdi 2 yumurtası mı ne gitmişti. bir tur daha yumurta toplayalım demişti. tek embriyosu çıktı kondu ve Allahın mucizesi bölünüp tek yumurta ikizi oldu oğulları var.
zümmin var kızı oldu pgt li, bir rahatsız kızı vardı
kardelenin ikiz kızları,
angel var pgt de sağlıklı çıkmadı doğal oldu 4 düşükten sonra...
simgewyz pgt ye gitme aşamasında doğal oldu taşıyıcı oğlu.
seçgin var bir kız bir oğlu oldu bebeklerden biri taşıyıcı.
benim hatırladıklarım da bunlar:))
Arkadaşlar daha önce yazmışdım. 9 yumurta döllendi diye. Bu gün hepsine biopsi yapıp pgt-ye yolladılar. Salı sabahı belli olucakmış sonuçlar. İnşeAllah güzel sonuçlar çıkar ve sonuçlar gelene kadar embriocuklar dayanır. Ben de son durumlar bu kadar. Bekleme hala devam ediyor:18::18::18:
sümeyyeciğim inş o minik embiyocuklarının hepsi dayanır inş sağlıklı çıkar. ama öyle hissediyorum ki senin ve bubuşun olacak siz gidin arkanızdan da biz gelelim kimse kalmasın forumda çocuksuz inşallah.lütfen güzel sonuçlar ver güzel olsun inşallah. Beklemek çok zor. şu an seni çok iyi anlıyorum.olumlu düşün olumlu olsun.
İnşallah en az 5 tanesi sağlıklı çıkar hakkında hayırlısı olsun.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
İnşallah pozitifi göreceksin canım
incimmm süpersin...çok süper gerçekten hafızan:))
çok ekilerden morgenrot var... süleyman tosundu dr si. embriyolog ümitsizdi 2 yumurtası mı ne gitmişti. bir tur daha yumurta toplayalım demişti. tek embriyosu çıktı kondu ve Allahın mucizesi bölünüp tek yumurta ikizi oldu oğulları var.
zümmin var kızı oldu pgt li, bir rahatsız kızı vardı
kardelenin ikiz kızları,
angel var pgt de sağlıklı çıkmadı doğal oldu 4 düşükten sonra...
simgewyz pgt ye gitme aşamasında doğal oldu taşıyıcı oğlu.
seçgin var bir kız bir oğlu oldu bebeklerden biri taşıyıcı.
benim hatırladıklarım da bunlar:))
Senin hafızan benimkinden de kuvvetli
Hepsini hatırladımAma gelmedikleri için unutmuşum :26:
Bubuş hiç belirti arama canım illa olacak diye bir şey yokrabbim inş. yüzünü güldürür. en az 4 ü sağlıklı gelsin. 2 transfer 2sinide dondur. benim öyle oldu.
şimdi tek geriye kalan pozitifi görmek inş. sırayla yasarız mutlulugumuzu..
amin inş. ağzın bal yesin.. :)
allahım isteyen kimsenin kucagını bos bırakmasın..
amin cnm inş. burda hiçkimse evlatsız kalmaz inş. maddi manevi emeklerimiz bosa gitmez umarım.
benimde 5. günüm bitti bugün. artık normal dolasıyorum. ara ara uzanıp dinlendiriyorum kendimi özellikle fitil zamanlarında yoksa hemen geri geliyor. doğrumu yanlısmı bilemedim. bu sefer hiç ağrım sızım yok heralde o yüzden rahat hareket ediyorum.
allahım esirgesin tüm olumsuzluklardan.
Canımsın Kıyamam
Kuzum nasılsın
Hazadeeeeeeeeeeeee
Hazır hazade de buradayken sorayım
Akasyam da yarın görür
2 hafta sonra güzeller güzeli Mina Hanım'a gidelim mi
Giderseniz benden de Selam götürün minik tatlı kuzucuğa. Bayılıyorum öyle minicik küçük bebeklere. Rabbim sağlıklı, uzun ve hayırlı ömür nasip eylesin. MaşeAllah çok şeker bir şey.
Hoşbulduk İncim benımm cnm arkadasımm.Vallahı bende sızlerı okuyunca cok sewınıorum yemın ederım herzaman dualarımdasınız ınan allahım sızlerede nasıp edıcek.bende senın pasanı gormeye gelıcem allah nasıp edıcek ben ınanıorumm..Hazadeeeemmmmm hoş geldin
Son mesaj hazade yazınca bir heyecanla açtım
Yerim bu kara kızı ben yaMaşallah subhanallah Allah'ım nazarlardan saklasın
Amin cnm benım amınn darısı daha guzelı ınsallah sızlerın olur. ben ınanıorum allahım sanada nasıp edıcek akasyam gercekten sende buyuk sınavlardan gectın ama bılıosun hep dıorum hayat mucızelerle dolu melegını kucagına aldıgın gun hastaneye gelıcem sana soz ınankı o gun yanında olmayı coook ama cok ıstıorumm Hep dualarımdasın akasyamm ...Hazadem hoşgeldin canım...Yazdıklarını okuyunca Arya minayı görünce gözlerim doldu Senin bu küçük mucizen için verdiğin mücadeleyi bildiğimden daha da etkilendim. Gerçekten de hiç vazgeçmedin. Düştün, kalktın, ağladın, güldün ama sonunda mutlu sona ulaştın. Çok şükür. Allah nazarlardan saklasın güzel kızını... Darısı bizim başımıza inşallah.. En kısa zamanda da gelip seveceğiz onu
Benim tedavimde de geleceksin banane
Canım merhaba hayırlı olsun tedavın ınsallah pozıtıfı gorurusun sanada dua edıcem ınsallah saglıkla alırsın melegını kucagına..canım 12. gün yaptırıyor dr testi. 18 mart yazdılar kağıdıma ama 10. gün yapıcam ben.
bugün bi arkadaşım 10. günde pozitif sonucunu aldı bugün. çok şükür. yani varsa çıkıyor. bu sefer çokda eziyet etmek istemiyorum kendime. pzt işbaşı eşimle gerim gerim gerilcez işyerlerinde rahatda hareket edemiyoruz. hayırlısı inş.
Tesekkur ederım cnm amınn ınsallah sızın cıfter cıfter olur tek derdınız gaz sorunu olur.Saglikla mutlulukla buyusun guzel kizin hazade arkadaslardan bahsini duyuyordum burada cok tebrik ederim ne guzel mutlu sona ulasmissin darisi basimiza...
Saol cnm benımm sen nasılsın nasıl gıdıo vallahı gıremedım bayadır ...allah bağışlasın kızın çok tatlı. karposatl gibi resimleri. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah.
Iyıyım IncımmmmmmmKuzum nasılsın
Hazadeeeeeeeeeeeee
Akasyam da yarın görür
Kuzum nasılsın
Hazadeeeeeeeeeeeee
Akasyam da yarın görür
İyiyim canım sen nasılsın olur tabi gidelim inşallah Rabbim kısmet edersee
Cıkın gelın cıkın cıkın gelın mervemmmm
Hazadeeeeee
Mervemmmm cnm arkadasımmm Ervam nasıl kuzucum ıyımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?