- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.221
Evet ya bu beklemek bitirdi beni
Hayırlısıyla bir başlasam inanıyorum bu kez gelecek yavrum Allah'ın izniyle...
Gecem gündüzüm birbirine karıştı. Çarşamba hayırlısıyla bir gelse...
Belirsizlik ne kadar zor
Şimd kontrol için nur hanıma mı gideceksin o bakacak rahim ağzına felan rahmine
Okey derse adeti bekleyeceksiniz değilmi?:26:
Yok canım ilk önce Derin Bey'e gideceğim, ameliyatımı yapan doktor. Sonra Nur Hanım ve Semra Hanım'la görüşeceğim. Tedaviye onay çıkarsa 25 martta başlayacağız inşaallah
adetin o zamana mı denk geliyor canım
Ayy hadi inşallah ya her şey yolundadır bi aksilik yoktur canm
Adetlerin nasıl düzenli mi.?
Şu an adetliyim, pazar günü bitiyor. 25 mart adetin 21.gününe denk geliyor. Uzun olacak bu kez. Bir önceki adetim 5 gün gecikmişti, bu kez 1 gün gecikmeli geldi. Stresten onu da şaşırttım :)
Hee bu sefer uzun protokol olacak doğru ya unutmuşum ben onu
Canım mevsimden iklimden bile değişiyor tatile felanda gittiniz ya
Onunda etkisi vardır.
Şu an gelmesini dört gözle bekliyorum ama tedavi sonrası mümkünse en az 9 ay gelmesin :)
Mervem ben yatayım yavaş yavaş. Uykum geldi hazır, gitmeden uyuyayım :) Çok öpüyorum seni ve minnoşunuİyi geceler canım.
Günaydııınnnnn
Ayyy hadi bakalım böyle rahat olman çok güzel.İnşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur hakkında hayırlısı gene heyecanlandım ben
Nazım görümcenin hakkında böyle olması daha iyi sanki çünkü çok zor bir karar valla.
Kırkınız çıktımı ooo maşallah gezmelere başladınız desenizeeeanalı kızlı
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Ben tedaviye başladım. Dün opum oldu 19 yumurta toplandı. 12-si olgunmuş ve 9-u döllenmş.
Danışmak istediğim konu şu, bizim embriolar inşeAllah pazar günü pgt-ye giricek. Pgt yapılmasında amac embrioların tutunamama sebebi. Düşünüyorum da doktoruma telefon edip, pgt-ye az sayda embrio gidecekse hiç gitmesin söylesemmi? Yani mesela 3-4 tane girecekse hiç girmesin. Direk transfer yapsınlar (istersem 3 tane transfer yapıla bilir). Transferin iptal olmasını hiç istemiyorum.
Ben tedaviye başladım. Dün opum oldu 19 yumurta toplandı. 12-si olgunmuş ve 9-u döllenmş.
Danışmak istediğim konu şu, bizim embriolar inşeAllah pazar günü pgt-ye giricek. Pgt yapılmasında amac embrioların tutunamama sebebi. Düşünüyorum da doktoruma telefon edip, pgt-ye az sayda embrio gidecekse hiç gitmesin söylesemmi? Yani mesela 3-4 tane girecekse hiç girmesin. Direk transfer yapsınlar (istersem 3 tane transfer yapıla bilir). Transferin iptal olmasını hiç istemiyorum.
Sümeyyeciğim ;
Zor bir karar gerçekten de. Ama ben senin yerinde olsaydım en azından 7 kromozoma bakılmasını isterdim. Sana transfer edilse bile kromozomlarda bozukluk varsa zaten tutunma olmayacaktır. Olsa bile düşme ihtimali yüksek. Allah korusun kendiliğinden düşmezse hasta olma ihtimali var. Özetle ben olsam Fısh ile PGT yaptırırdım. Hakkında hayırlısı olsun canım. En hayırlı kararı verirsin inşallah
Sumeyyecim hayirli olsun canim hersey bekledigin gibi gider insallah...pgt de yanilma payi var ama cok dusuk sonradan uzulmektense bastan bilmek anne icin daha az uzucu sanki... Allahim hakinizda en hayirlisini versin insallah icinden gelen en dogru karardir sonucta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?