Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet ya bu beklemek bitirdi beni
Hayırlısıyla bir başlasam inanıyorum bu kez gelecek yavrum Allah'ın izniyle...

Şimd kontrol için nur hanıma mı gideceksin o bakacak rahim ağzına felan rahmine
Okey derse adeti bekleyeceksiniz değilmi?:26:

Gecem gündüzüm birbirine karıştı. Çarşamba hayırlısıyla bir gelse...
Belirsizlik ne kadar zor

Şimd kontrol için nur hanıma mı gideceksin o bakacak rahim ağzına felan rahmine
Okey derse adeti bekleyeceksiniz değilmi?:26:

Yok canım ilk önce Derin Bey'e gideceğim, ameliyatımı yapan doktor. Sonra Nur Hanım ve Semra Hanım'la görüşeceğim. Tedaviye onay çıkarsa 25 martta başlayacağız inşaallah

Yok canım ilk önce Derin Bey'e gideceğim, ameliyatımı yapan doktor. Sonra Nur Hanım ve Semra Hanım'la görüşeceğim. Tedaviye onay çıkarsa 25 martta başlayacağız inşaallah

adetin o zamana mı denk geliyor canım
Ayy hadi inşallah ya her şey yolundadır bi aksilik yoktur canm
Adetlerin nasıl düzenli mi.?

adetin o zamana mı denk geliyor canım
Ayy hadi inşallah ya her şey yolundadır bi aksilik yoktur canm
Adetlerin nasıl düzenli mi.?

Şu an adetliyim, pazar günü bitiyor. 25 mart adetin 21.gününe denk geliyor. Uzun olacak bu kez. Bir önceki adetim 5 gün gecikmişti, bu kez 1 gün gecikmeli geldi. Stresten onu da şaşırttım :)

Şu an adetliyim, pazar günü bitiyor. 25 mart adetin 21.gününe denk geliyor. Uzun olacak bu kez. Bir önceki adetim 5 gün gecikmişti, bu kez 1 gün gecikmeli geldi. Stresten onu da şaşırttım :)

Hee bu sefer uzun protokol olacak doğru ya unutmuşum ben onu
Canım mevsimden iklimden bile değişiyor tatile felanda gittiniz ya
Onunda etkisi vardır.

Mervem ben yatayım yavaş yavaş. Uykum geldi hazır, gitmeden uyuyayım :) Çok öpüyorum seni ve minnoşunu İyi geceler canım.

Şu an gelmesini dört gözle bekliyorum ama tedavi sonrası mümkünse en az 9 ay gelmesin :)

Mervem ben yatayım yavaş yavaş. Uykum geldi hazır, gitmeden uyuyayım :) Çok öpüyorum seni ve minnoşunu İyi geceler canım.

İnşallah canım valla böylede güzelmiş ha regl olmamak :):) ped koyma derdi yok ohh ne güzel
Ama tabi her şey yerinde ve vaktinde güzel
İnşallah canım
Hadi bende öptüm seni Allah rahatlık versin

Canımm 52 günlük olduk bugün :) 2 aylık neredeyse valla hiç gezemedim mervem daha bugün ilk gezmeme çıkıcam :)Sen de bol bol gez ev hapsi ykında seni bekliyor ve bol bol uyu :)eYLÜL Dogdu dogalı bir gün içerisende 2 saatten fazla uyudugumu hatırlamıyorum :) Yinede çok şükür bir gülüşü yetiyor kızımın..Senn karnıda iyice büyümüştür :)Ben hamilelik zamanlarımı çok özledim yaa Yinemi dogursam ne :)Biletimide aldım 2 nisana rahatlıklı bi varsaydık
Kıyafetlerini tamamladınmı ?
Bol bol çıtçıtlı badi al çok lazım oluyor

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.

Ben tedaviye başladım. Dün opum oldu 19 yumurta toplandı. 12-si olgunmuş ve 9-u döllenmş.

Danışmak istediğim konu şu, bizim embriolar inşeAllah pazar günü pgt-ye giricek. Pgt yapılmasında amac embrioların tutunamama sebebi. Düşünüyorum da doktoruma telefon edip, pgt-ye az sayda embrio gidecekse hiç gitmesin söylesemmi? Yani mesela 3-4 tane girecekse hiç girmesin. Direk transfer yapsınlar (istersem 3 tane transfer yapıla bilir). Transferin iptal olmasını hiç istemiyorum.

Son düzenleme:

Sümeyyeciğim ;

Zor bir karar gerçekten de. Ama ben senin yerinde olsaydım en azından 7 kromozoma bakılmasını isterdim. Sana transfer edilse bile kromozomlarda bozukluk varsa zaten tutunma olmayacaktır. Olsa bile düşme ihtimali yüksek. Allah korusun kendiliğinden düşmezse hasta olma ihtimali var. Özetle ben olsam Fısh ile PGT yaptırırdım. Hakkında hayırlısı olsun canım. En hayırlı kararı verirsin inşallah

Son düzenleme:

Sumeyyecim hayirli olsun canim hersey bekledigin gibi gider insallah...pgt de yanilma payi var ama cok dusuk sonradan uzulmektense bastan bilmek anne icin daha az uzucu sanki... Allahim hakinizda en hayirlisini versin insallah icinden gelen en dogru karardir sonucta...

Teşekkürler kızlar. Sanırım pgt yapılmasını istiycem. Nasıl olsa korkunun ecele faydası yoktur...

Evet ya bu beklemek bitirdi beni
Hayırlısıyla bir başlasam inanıyorum bu kez gelecek yavrum Allah'ın izniyle...

inş. sonumuz iyi olur cnm tek bekleyelim de bebişlerimiz gelsin.
vardır bundada bir hayır. gül bile zamansz açmazmıs bizimkide o hesap..

cnm öncelikle inş. pozitif sonuc alırsın. bende çarşamba transferim yapıldı. beklemedeyim. 6 tane pgt ye gitti. 4 sağlıklı cıktı.
2 si transfer 2 si dondurma oldu. rabbim ol derse inş. bu sefer sansımız daha yüksek.

bence kaç tane olursa olsun pgt ye gitmeli embryolar. ben bu konuda cok yeniyim. pgt nin ne olduğunu daha yeni öğreniyorum.
anladığım kadarıyla sansı arttımak için ilk deneme bile olsa yapılmalı. bizim mesela 2 tanede trizomi 13 ve anükleer blastomer çıktı.
pgt yapılmasaydı ve dr tesadüfen o iki taneyi transfer etseydi yine sansımız 0 olacaktı. şimdi en azından biliyoruzki sağlıklıı embryolar koyuldu. rabbimde ol derse pozitif sonucu alırız inş.

bence gönder için rahat etsin aklında soru işareti kalmasın.

hepimizin yüzü güler inş.

Sümeyyeceğim ben de bazen öyle düşünüyorum .çünkü bir daha da aynı şey olursa transferim yarım kalırsa kaldıramam diye düşünüyorum. bazen de ya sağlıksız oursa daha sonra daha zor olur.işteee zor bir karar.ama galiba pgt ye göndermek en mantıklısı.inş gidenlerin sağlıklı çıkar inş. beklemek çok zor şu an neler hissettiğini anlıyorum. allah yardımcın olsun vakti gelince olacak kalbini ferah tut.dua ediyorum senin için.inşşşş sağlıklı çıkar miniciklerin.

Son düzenleme:
bubuş hayırlı olsun çok sevindim.

incitanesi tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun.

trkuaz inşallah oolacak. lütfen umutsuz olma. bak benim 3 tane sorunum var eşimde ben de genetik sorun. eşimde sperm azlğı. yine de umutluyum.kendim ve hepiniz için. allahm istedği zaman olacak. kendimizi üzsek de olmuyor işte. umutlu olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…