- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.321
Offff
Allah yardımcısı olsun, en kısa zamanda geçsin bitsin inşaallah.
Ayy yavrum yaa yinede hazadem bunlar hep olan ieyler bebeklerde
Aman nerden çıktı bu fıtıkkkyeni mi anlaşıldı
neden olmuşkiii
Insallah ıncım ınsallah ..
Ben kacıorum kızlar Mınos huysuz esım ancak bu kdr bakabıldı,oda sızler ıcın yoksa bakmazdı macın tekrarını ızlıo
Hepınızı cok sewıyorum Allahım sızlerede en kısa zamanda saglıklı hayırlı ewlatlar nasıp etsın tum dualarım sızınla Rabbım yardımcımız olsun ...
Insallah ıncım ınsallah ..
Ben kacıorum kızlar Mınos huysuz esım ancak bu kdr bakabıldı,oda sızler ıcın yoksa bakmazdı macın tekrarını ızlıo
Hepınızı cok sewıyorum Allahım sızlerede en kısa zamanda saglıklı hayırlı ewlatlar nasıp etsın tum dualarım sızınla Rabbım yardımcımız olsun ...
Vallahı cnm bılmıorumkı nıe oldu 2 cm hemde
Tamam canım haberleşiriz. Babalar zor dayanıyorÖpüyorum seni ve Mina'yı
Fıtık olayını konuşmuştuk. Doktorlar kendiliğinden geçer demişti değil mi? Minam ya hem gazla hem fıtıkla uğraşıyor
Tamam canım benim hadi öpüyoruz seni ve minayı en kısa zamanda görüşmek üzere..
Ahh erkeklerr yinede buna şükür
İncim eltingilde çok kalacakmısınız kaç gün kalacaksınız?:26:
Beş gün kuzum .
Ha iyi az kalacakmışsınızYusuf büyümüştür
K.validen onlarda mı şimdi?
Hamilelerimiz var tulip, merve
Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat ettiİlk denemesinde hamile kaldı çok şükür
Merve de ilk denemesinde hamile kaldı, kızını bekliyor şimdi
Annelerimiz
ozlemcano (ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldi)
hituci (ikiz kızları var 4.denemesinde kavuştu, pek giremiyor artık)
mattika (iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu)
hazade (geçen gün yazmıştı durumunu, 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı)
chnb (sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı vargeçen yıl aynı dönemde tedavi görmüştük onun da transferi iptal olmuştu, 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı)
nazefsa (ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu)
anngel (doğal yoldan oğluna kavuştu)
delikız (ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı)
akasya, suskunada, laveque, trkuaz, izz, sümeyye, iskorpit, bubuş, ayça, armaan ve ben bekleyenler grubundayız şu an :)
Hamilelerimiz
merve
tulip
akide
Merve ilk denemesinde hamile kaldı, kızını bekliyor şimdi
Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat ettiİlk denemesinde hamile kaldı çok şükür
Akide'nin mucizesi doğal yoldan geldi
Annelerimiz
ozlemcano (ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldi)
hituci (ikiz kızları var 4.denemesinde kavuştu, pek giremiyor artık)
mattika (iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu)
hazade (geçen gün yazmıştı durumunu, 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı)
chnb (sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı vargeçen yıl aynı dönemde tedavi görmüştük onun da transferi iptal olmuştu, 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı)
nazefsa (ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu)
anngel (4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu)
delikız (ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı)
akasya, suskunada, laveque, trkuaz, izz, sümeyye, iskorpit, bubuş, ayça, armaan ve ben bekleyenler grubundayız şu an
Nasıl listemiz
slm mervecim nasılsın uyku tutmadı mı
Denemezmıyım cnm
Kımyon ,zınco , sap sımlex, Muskat cevızı , rezene yagı , elma yagı , ve adını hatırlayamadıgım seyler .. ama nafıle cnm
Merhaba canım sorma hep böyleyim uyuyamıyorum geceleri
Midemde fena gene malum yanma gaz vs gibi şikayetler
Senin oğlan uyuyor galiba
evet yenice uyudu canım...bende bi bakayım arkadaşlarım napıyor dedim...bende uyumazdım hamileyken midem de taşıyordu bazen,ayaklarım ağrıyordu şişiyordu...heyecan falan yapıyodum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?