Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canım maalesef Ben arrayi hiç düşünmedim de FISH için bile 2 parça alacakmış. Bir insanda hem bit hem pire olunca böyle oluyor işte Aklım çok karışık bu konuda

Ben hastaneyi henüz aramadım. Eğer sabahtan randevu alabilirsem cumartesi öğleden sonraya yetişirim. Olmazsa pazar günü ya da öbür hafta uygun bana. Tabi ki önemli olan ev sahibi. Kendi kendimize gelin güvey olmayalım

Evet çok şükür geldi canım. Ama eskiden 1 haftaya yakın oluyordum. Şimdi 5. gündeyim epey azaldı. Değişiklik olması normaldir herhalde

İnşallah bu sefer iyi bir başlangıç ve iyi bir son yapabilirim... Nasip..

Slm millet

Inci cok guzel gecmisten gunumuze yapmis siper olmus.
Sancilar icindeyim. Kizarmayi bekliyorum bugun.

Tulipi goremedim. Ne durumda bilgisi olan var mi?

Akssya gozunaydin.
Normal bence de... cok uzarsa ( miktar azalip 10-15gunu bulursa) doktorjna gorun ama 5gun normal.

tabiki 2 embriyoda bölünüp 3 hatta 4 bile olma ihtimali var
ama herşey nasip bence nasipte varsa oluyor o kadar da takılmamak lazım
ben ilk hamile kaldığımda doktor bri düşebilir bozuk gibi kese demişti
ama çok şükür ikisi de tutundu şimdi 2 aylık bile oldular
yani olacağı varsa oluyor
ikiz annesi olmak çok ayrıcalıklı birşey
nereye gitsem ilgi bizimkilerin üzerinde okadar mutlu oluyorki insan anlatamam
zor ama bir o kadar da güzel
ben bir çırpıda çıksın diye ikiz istemedim ,şansım azdı ve bir seferde 2 evlat sahibi olmak çok güzel olur diye düşündüm
çünkü bir daha belki de şansım olmayabilirdi
bi de bi kız bi erkek çok istemiştim kimseye söylemedim ama içimden çok istiyordum
ikisinin de tadına varmak istiyordum
RABBİM şükürler olsun duamı kabul etti
dondurulumuş ücreti yıllık ücret her yıl ödüyorsun bu parayı
eşim bi daha ödemem bi daha yaparsan sürece yeniden başlarız diyor valla taze taze olacakmış
diyorumki ya tekrar yumurtam olmazsa ne yapacaksın onlardan da olacağız
olsun 2 tane evladımız var çok şükür bundan sonra olsa da olur olmasa da diyor
yani biz bir sene sonra çözdüreceğiz sanırım dondurulmuşları
yok biz kız çocuk sahibi de olabilirz
sadece bizim hastalık geçerse kıza geçiyor kızda oluyor yani
yani mesela bizden kıza geçti ve doğurduk ,kızımız da bizim gibi olabilir
yoksa genleri sağlıklı kız doğurabiliyoruz ,mesela benim kızım
RABBİM gönlüne göre versin inş.

Ins gitmeyi dusunuyorum. Hormonlara bakicaklar uygun bulurlarsa baslicakmisiz.

Arrayda niye sizden uc parca?

Hadi hayırlısı canım. Gelişmelerden haberdar et bizi. Bizim hem tek gen hastalığına bakılacağından tek gen için 1 parça alması gerekiyor. O parça ile kromozomlara da bakamıyor. Fısh için +1 , array için +2 parça alması gerekiyor İzzciğim..

Bubuş hiç belirti arama canım illa olacak diye bir şey yok
İnşallah hamilesin

inşallah cnm rabbim kısmet etmiştir inşallah. insan kendini dinlemeden edemiyor. hayırlısı bakalım.

Canım merhaba hayırlı olsun tedavın ınsallah pozıtıfı gorurusun sanada dua edıcem ınsallah saglıkla alırsın melegını kucagına..

amin cnm sağol. allah razı olsun. inş. iyi haberi vermeyi allahım kısmet eder.

Anladim canim.
Biz henuz yontem konusmadik. Ama boyle biseyi gundeme de getirmedi dr.um..
Direk prob var dedi.

Anladim canim.
Biz henuz yontem konusmadik. Ama boyle biseyi gundeme de getirmedi dr.um..
Direk prob var dedi.

Sen transklokasyona bakarken kromozomlara da bakabilir diye biliyorum. Ama sen bir sor. Sadece bendeki bozukluğuma bakılacak yoksa kromozomlar da incelenecek mi diye. Ona göre belki kararı sana bırakabilir.

Lave arada giriyor canım. Sanırım şu ara tedavi düşünmediğinden konudan biraz uzaklaştı. Ama keyfi iyi

Canım zaman ayırıp yazdıgın ıcın cok saol.Ama gecmıo malesef kıvranıo resmen ama bızımkı gazı cıkarıo cıkarmasına ragmen kıvranıoo tuhaf bır durum ama dedıgın gıbı cnm bellı bır sure sonra gecer dıolar ınsallah gecıcek.Sen nasılsın cnm n var n yok.

Canım vallahı emıo sonra aglıo yetmıo mamayı verıorum sonra yatıo
Gobege gelınce banada dedıler para koy felan ama doktora sorudum ıse yaramaz dedı n bılım denesemmı acaba..

mattika
izz
akasya
hazadee
nazzz

Burayı kalabalık görmeyi özlemişim
Ahhh cnm kesek hep gelebılsem ama zaman buldukca artık burdayım soz ıncım ..

Saol cnm ıyıyız n yapalım gazla ugrasıoruz ısde,ınsallah o vakıt yakın bır vakıttır Pasa nasıl cnm buyudu dımı masallah ..

inşallah cnm rabbim kısmet etmiştir inşallah. insan kendini dinlemeden edemiyor. hayırlısı bakalım.

amin cnm sağol. allah razı olsun. inş. iyi haberi vermeyi allahım kısmet eder.

Amın cnm amınn ınsallah saglıkla sızlerde meleklerınızı kucagınıza alıcaksınız.

bravo bebeklerin yaşlarınıda biliyosun 26 martta 1 yaşına giriyoruz....bu ne çoşku,süpersin,Allahım boy boy yavru versin sana ve tüm isteyenlere...

Son düzenleme:

Tmm akasyacim anladim canim. Gidince sorarim.
Karari bana birakmasin ya ben cok kararsizim... onun tavsiyesine uyarim heralde.
Hayirlisi hakkimizda.

Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer var inşeAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…