- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.361
Akasyam bizim halimiz ne olacak böyleBiz arrayle baktırırsak 3 parça alınacak değil mi
Canım ben de bu hafta sonu İzmir'e gidiyorum nasipse. Önümüzdeki hafta diyelim şimdilik kısmetse. Sen randevunu al, sabahtan olursa öğleden sonra geçeriz ya da pazar günü. Hazade de hangi gün müsait olursa ona göre belirleyelim
hazade nasılsın kuzum. minanın gaz sancıları varmış allah kolaylık versin, vakti gelince geçiyo kendiliğinden çok sürmez inş.
akasya kırmızılar gelmiş, yeni başlangıçlara umut
oğlan uyuyo az sonra uyanır işlere başlamadan nete bi bakayım dedim kalkamadım
Evet çok şükür geldi canım. Ama eskiden 1 haftaya yakın oluyordum. Şimdi 5. gündeyim epey azaldı. Değişiklik olması normaldir herhalde
İnşallah bu sefer iyi bir başlangıç ve iyi bir son yapabilirim... Nasip..
Akssya gozunaydin.
Normal bence de... cok uzarsa ( miktar azalip 10-15gunu bulursa) doktorjna gorun ama 5gun normal.
Amin mattikam inşaallah
Rabbim sana istediğin kadar sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Sağol canım. Anormallik yok ama biraz gün sayısı düştü. Sen kırmızıları bekliyormuşsun. Bu ay tedavi mi yoksa ? :26:
kuzucuklarına MaaşAllah suphanAllah canım benimm..
hımm bızım ailede ikizlik var yani annemin anneannesi ikizmiş ,sonra annemin teyzesinin çocuklarıda ikiz olmuş ancak anneannemde ve çocuklarında ve bız torunlarda ikizlik olmadı.. acaba ihtimalde olsa bende olabilirmi bu ikizlik.. bu sormamın nedeni eğer 2 yumurta koyarlarsa ilerde bitanesi tekrar bölünerek 3.emryo olabilirmi acaba.. sonra bu 3 taneden 1 yada 2 tanesi gibi reaksiyon olabilirmişben böyle bişey istemem nihayetınde.. ikiz olmasını isterim tek seferde kurtuldum ohh diyerek :)) ama Allahın takdiri bakalım benım nasıl bir süreç işlicek
bu dondurulmus embryolar için her yıl mı 750 tl verecez yoksa sadece bir sefermi verecez bu parayı o kısmı anlayamadıum
son sorumbizim gibi mozaik 47xxx olanlarda normal yolla olursa sadece erkek çocukmu sahip olabiliyoruz mesela? yani biz şimdi kız çocuk olsun diyemi uğralıcaz.. (ben kız bebişlerin hastasıyımmm..eşimde tam tersiii erkek olsun diyorr.. bakalım kısmet Rabbim bize hangisini nasip edecek..hayırlısı olsunda.. ama olursa gönlümden geçen kız ne yalan sölimm şimdi.. eşimde bende göçmeniz ama benim ailemde (babamın tarafda) kız kıymetli.. eşimin ailesindede erkek kıymetli böyle işte..
şimdi senın sorunu yanıtlıyım
valla canim açıkcası tam olarak bilmiyorum ancak bence genlerle alakalı değil çünkü bende böyle bişey ortaya çıkmadı çok şükür bu sıvıyı ilaçla en aza indiriyorlarmış diye biliyorum.. kulak ameliyatı olacak arkadaşa yol göstermek için yazmıştım.. maalesef çok bi bilgim yok
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
bu tesbihi dilimizden eksik etmeyelin arkadaşlar.. hayırlısıyla Rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız inşallah..
Ins gitmeyi dusunuyorum. Hormonlara bakicaklar uygun bulurlarsa baslicakmisiz.
Arrayda niye sizden uc parca?
Bubuş hiç belirti arama canım illa olacak diye bir şey yok
İnşallah hamilesin
Canım merhaba hayırlı olsun tedavın ınsallah pozıtıfı gorurusun sanada dua edıcem ınsallah saglıkla alırsın melegını kucagına..
Hadi hayırlısı canım. Gelişmelerden haberdar et bizi. Bizim hem tek gen hastalığına bakılacağından tek gen için 1 parça alması gerekiyor. O parça ile kromozomlara da bakamıyor. Fısh için +1 , array için +2 parça alması gerekiyor İzzciğim..
Anladim canim.
Biz henuz yontem konusmadik. Ama boyle biseyi gundeme de getirmedi dr.um..
Direk prob var dedi.
Canım zaman ayırıp yazdıgın ıcın cok saol.Ama gecmıo malesef kıvranıo resmen ama bızımkı gazı cıkarıo cıkarmasına ragmen kıvranıoo tuhaf bır durum ama dedıgın gıbı cnm bellı bır sure sonra gecer dıolar ınsallah gecıcek.Sen nasılsın cnm n var n yok.canım benim oğlumda çok gazlıydı 5 ay sürdü yazdığın ilaçların hepsini kullandım geçmedi....bunun bi süresi var o süre dolmayınca geçmiyor..
kimyonu kendim de içiyordum çorbalarıma falan döküyodum hep içiyodum..birde rezene içiyordum...bebeğe de gazoson diye bir bebek masaj yağı var onu karnına ve ayaklarının altına saat yönünde sürüyordum iyi geliyordu çıkarıyordu gazını...tamamen 5 ayda geçti tabi...biz kakada yapamıyoduk...bunun içinde prebiyotik kullandım adıda biogaia...zaten sap ı kullandın geçmediyse zor çünkü o ilaç diğerleri bitkisel,ilaçda geçirmediyse yapıcak bişi yok...bide herbix var ama oda bitkisel kullandın mı bilmiyorum zinco dan biraz daha üstün ve bitkisel...
olmadı banyo yaptırıyodum biraz rahatlayıp uyuyordu zor bi durum...
bide inek sütü içiyorsan buda bebeğe gaz yapabilir bununda testi var bebeğe yapılıyor...anneler süt olsun diye içer tabi ama bazen bebeğe dokunuyor...
Canım vallahı emıo sonra aglıo yetmıo mamayı verıorum sonra yatıosütün vardır sana doymuyor gibi geliyordur...sık sık emzir geceleri sık sık uykuda bile emzir,emzirdikçe süt gelir...
süt olması içinde arpa suyu çok fena süt yapıyor birde havuç suyu...
güzel bir bulgur pilavı yanında bol soğanlı salata ve bardak bardak su...günlük 3 lt su,hamileykende çok iç diyorlardı biliyorum ama napalım...
sen güzel beslen sütün olur biliyorum yemek yiyecek vaktin bile olmuyordur ama yemelisin,tatlı şeylerde süt yapar...meyveni sebzeni eksik etme...emzikli dönem bitsin kilo verirsin.mama verme bence,anne sütü içdiği sürece hasta olmuyorlar bir mucize bu...biraz daha zorla kendini canım benim.
birde benim oğlumda fıtıklıydı kasığında ve göbeğinde,kesin ameliyat dediler...kasık iyileşmezmiş,göbek iyileşirmiş....ben yaptırmadım..Kasığınıda göbeğinide 3 ay sardım kocakarı yöntemi ama çok işe yaradı ikiside geçti Allahın izniyle...
medikalcilerde göbek bağı ve kasık bağı var...alamazsan eğer kuşak gibi bir bağın içine göbeğine gelecek kısıma yuvarlak,küçük sert olamayan bir tampon(pamuk yada pamuklu bez parçası) yapıp sarabilirisin.amaç fıtıktan çıkan bağırsağı itip yırtığın kaynamasını sağlamak...çok zor oluyordu hele kasığı bağlamak,iki kişi yapıyoduk biri fıtığı tutuyor bende bezi bağlayıp üstünden sarıyordum...ama şükür geçti...
tabi yani ben böyle yaptım geçti ama sen yapmak istemeyebilirsin araştır istersen...geçmişler olsun canım...
Ahhh cnm kesek hep gelebılsem ama zaman buldukca artık burdayım soz ıncım ..mattika
izz
akasya
hazadee
nazzz
Burayı kalabalık görmeyi özlemişim
Saol cnm ıyıyız n yapalım gazla ugrasıoruz ısde,ınsallah o vakıt yakın bır vakıttırhazade nasılsın kuzum. minanın gaz sancıları varmış allah kolaylık versin, vakti gelince geçiyo kendiliğinden çok sürmez inş.
akasya kırmızılar gelmiş, yeni başlangıçlara umut
oğlan uyuyo az sonra uyanır işlere başlamadan nete bi bakayım dedim kalkamadım
inşallah cnm rabbim kısmet etmiştir inşallah. insan kendini dinlemeden edemiyor. hayırlısı bakalım.
amin cnm sağol. allah razı olsun. inş. iyi haberi vermeyi allahım kısmet eder.
Hamilelerimiz
merve - 2 kayıptan sonra ilk denemesinde kızına kavuştu, doğum için gün sayıyorYaklaşık 3 ay var doğuma
tulip - Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat etti İlk denemesinde hamile kaldı çok şükür, oğlunun gelmesi için gün sayıyorYaklaşık 4 ay var doğuma
akide - Olumsuz sonuç veren tedavinin ardından doğal yolla oğluna kavuştuDoğuma yaklaşık 4 ay var
Annelerimiz
ozlemcano - ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldi2 kaybı var.
hituci - 4.denemesinde ikiz kızlarına kavuştu, temmuzda 3 yaşında olacaklar
mattika - iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştuoğlumuz 5,5 aylık
hazade - 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızıkızımız yaklaşık 2,5 aylık
chnb - sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı vargeçen yıl aynı dönemde tedavi görmüştük onun da transferi iptal olmuştu, 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı. Oğlumuz yaklaşık 4 aylık
nazefsa ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştukızımız 2 aylık
anngel - 4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştuoğlumuz 1 yaşında
delikız - ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldıkuzular 2 aylık
Bekleyen tayfa
akasya
suskunada
laveque
trkuaz
izz
sümeyye ( 12 mart salı pgt sonucu çıkacak)
iskorpit
bubuş (16 mart cumartesi büyük gün)
ayça
armaan
maiumut
melisdilek
inci
kuzucuklarına MaaşAllah suphanAllah canım benimm..
hımm bızım ailede ikizlik var yani annemin anneannesi ikizmiş ,sonra annemin teyzesinin çocuklarıda ikiz olmuş ancak anneannemde ve çocuklarında ve bız torunlarda ikizlik olmadı.. acaba ihtimalde olsa bende olabilirmi bu ikizlik.. bu sormamın nedeni eğer 2 yumurta koyarlarsa ilerde bitanesi tekrar bölünerek 3.emryo olabilirmi acaba.. sonra bu 3 taneden 1 yada 2 tanesi gibi reaksiyon olabilirmişben böyle bişey istemem nihayetınde.. ikiz olmasını isterim tek seferde kurtuldum ohh diyerek :)) ama Allahın takdiri bakalım benım nasıl bir süreç işlicek
bu dondurulmus embryolar için her yıl mı 750 tl verecez yoksa sadece bir sefermi verecez bu parayı o kısmı anlayamadıum
son sorumbizim gibi mozaik 47xxx olanlarda normal yolla olursa sadece erkek çocukmu sahip olabiliyoruz mesela? yani biz şimdi kız çocuk olsun diyemi uğralıcaz.. (ben kız bebişlerin hastasıyımmm..eşimde tam tersiii erkek olsun diyorr.. bakalım kısmet Rabbim bize hangisini nasip edecek..hayırlısı olsunda.. ama olursa gönlümden geçen kız ne yalan sölimm şimdi.. eşimde bende göçmeniz ama benim ailemde (babamın tarafda) kız kıymetli.. eşimin ailesindede erkek kıymetli böyle işte..
canım inşallah olsun bi gör,kızmış erkekmiş farketmiyor...o sadece bir melek benimki 1 yaşına girecek ben onu ne kız nede erkek yani melek olarak,yavru olarak evlat olarak görüyorum...Tabi çok paşa bir erkek ya böyle gurur duyuyorsun...hamile olunca hareketlerini bi hisset o zaman bu cinsiyet konusuna takılmayacaksın....Allahım öncelikle hayırlı ve sağlıklısını versin....
Sen transklokasyona bakarken kromozomlara da bakabilir diye biliyorum. Ama sen bir sor. Sadece bendeki bozukluğuma bakılacak yoksa kromozomlar da incelenecek mi diye. Ona göre belki kararı sana bırakabilir.
Lave arada giriyor canım. Sanırım şu ara tedavi düşünmediğinden konudan biraz uzaklaştı. Ama keyfi iyi
Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer varinşeAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?