Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet cnm ole derler ama ısde bellı olmuyor Mına o kdr kotu oluokı gorsen neler neler aldım yaglar ılaclar ama malesef bıtmıo sutumde yok cok fazla mamaya basladım

sütün vardır sana doymuyor gibi geliyordur...sık sık emzir geceleri sık sık uykuda bile emzir,emzirdikçe süt gelir...
süt olması içinde arpa suyu çok fena süt yapıyor birde havuç suyu...
güzel bir bulgur pilavı yanında bol soğanlı salata ve bardak bardak su...günlük 3 lt su,hamileykende çok iç diyorlardı biliyorum ama napalım...
sen güzel beslen sütün olur biliyorum yemek yiyecek vaktin bile olmuyordur ama yemelisin,tatlı şeylerde süt yapar...meyveni sebzeni eksik etme...emzikli dönem bitsin kilo verirsin.mama verme bence,anne sütü içdiği sürece hasta olmuyorlar bir mucize bu...biraz daha zorla kendini canım benim.
birde benim oğlumda fıtıklıydı kasığında ve göbeğinde,kesin ameliyat dediler...kasık iyileşmezmiş,göbek iyileşirmiş....ben yaptırmadım..Kasığınıda göbeğinide 3 ay sardım kocakarı yöntemi ama çok işe yaradı ikiside geçti Allahın izniyle...
medikalcilerde göbek bağı ve kasık bağı var...alamazsan eğer kuşak gibi bir bağın içine göbeğine gelecek kısıma yuvarlak,küçük sert olamayan bir tampon(pamuk yada pamuklu bez parçası) yapıp sarabilirisin.amaç fıtıktan çıkan bağırsağı itip yırtığın kaynamasını sağlamak...çok zor oluyordu hele kasığı bağlamak,iki kişi yapıyoduk biri fıtığı tutuyor bende bezi bağlayıp üstünden sarıyordum...ama şükür geçti...
tabi yani ben böyle yaptım geçti ama sen yapmak istemeyebilirsin araştır istersen...geçmişler olsun canım...

Son düzenleme:
Angelcim canım ben çıkıyorum çok uykum geldi öpüyorum seni Allah'a emanet ol canım

ah canım benim çok tatlı günler bunlar tekrar hamile olsam diyorum özledim o günleri...gerine gerine geziyodum,aynaya baktıkça mutluluktan çıldırıyordum..
benim oğlanda sağ kaburgamı ayağıyla oyardı resmen uyusam bile uyanırdım..güzeldi be...
iyi geceler canım sizde Allaha emanet olun

Son düzenleme:

tekrar hamile olsam diyorum derken,Allahım izin veririse tabi,kardeşimiz olsun istiyoruz...hayırlısı herşeyin...

Son düzenleme:
İncim bu arada Mattikanın benim ve özleminde 2 şer kaybı var
Onlarıda yaz belki birilerine umut olur Mattikada özlemde kavuştu ya yavrularına çok şükür o yüzden dedim

Akidemi yazdım :)
Tamam canım yazalım, liste iyi oluyor böyle

Canım bu arada seni rüyamda gördüm Hamileydin ya hayırdır varmıyoksa öyle bişeyler

Hayrolsun

tekrar hamile olsam diyorum derken,Allahım izin veririse tabi,kardeşimiz olsun istiyoruz...hayırlısı herşeyin...

Rabbim gönlüne göre versin inşaallah...

Herkese günaydın
2'de yattım 7'de kalktım, uyku tutmuyor

Hamilelerimiz

merve - 2 kayıptan sonra ilk denemesinde kızına kavuştu, doğum için gün sayıyor Yaklaşık 3 ay var doğuma
tulip - Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat etti İlk denemesinde hamile kaldı çok şükür, oğlunun gelmesi için gün sayıyor Yaklaşık 4 ay var doğuma
akide - Olumsuz sonuç veren tedavinin ardından doğal yolla oğluna kavuştu Doğuma yaklaşık 4 ay var

Annelerimiz

ozlemcano - ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldi 2 kaybı var.
hituci - 4.denemesinde ikiz kızlarına kavuştu, temmuzda 3 yaşında olacaklar
mattika - iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu oğlumuz 5,5 aylık
hazade - 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı kızımız yaklaşık 2,5 aylık
chnb - sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı var geçen yıl aynı dönemde tedavi görmüştük onun da transferi iptal olmuştu, 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı. Oğlumuz yaklaşık 4 aylık
nazefsa ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu kızımız 2 aylık
anngel - 4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu oğlumuz 1 yaşında
delikız - ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı kuzular 2 aylık

Bekleyen tayfa

akasya, suskunada, laveque, trkuaz, izz, sümeyye, iskorpit, bubuş, ayça, armaan, maiumut ve ben bekleyenler grubundayız şu an

bubuş'un transferi gerçekleşti, güzel haberi bekliyoruz inşaallah.
sümeyye'nin yarın sabah pgt sonucu gelecek

Beni unutmussun kuzum kustum sana bari benimkini de kendim anlatayim
Iki dusuk bir kurtajdan sonra pgt ile kizima kavustum kizim 5 aylikken tekrar hamile oldugumu ogrendim
Duser diye bekledikce bir baktim ki ikinci kez kiz annesi olacakmisim cok sukur ikinci kizimida 6 hafta once sag salim kucagima aldim
Darisi basiniza insallah dualarim hep sizlerle Rabbim bu guzel tadi sizlerede tattirsin insallah

Incim kusuruma bakma simdi gordum gecmisi okuyordum gorunce sayfayi kaybetmeden yazayim dedim
Ama birde baktimki sabah sabah ozetlemissin kuzum benide eklemissin sagol

günaydın kızlar nasılsınız?

inci liste süper olmuş,inşallah bekleyenler tayfası olarak bizler de hamileyiz haberi yazarız siteye,

kızlar ben haftasonu volkan hocayla görüştüm bana söylediği bu defa da array yöntemi yapalım oldu

yalnız genart ta 400 dolarmış,array yaptıran var mı?memorial da ne kadar?

bir arkadaş genlab da 275 tl yazmış,bu kadar uçurum olur mu?

siz ne dersiniz?array da sağlıklı çıkma ihtimali daha düşük değil mi?

Harikasın inci:).. coşkun hiç eksin olmasın... Allah dizi dizi çocuklarınla coşkunu arttırsın inşallah...anneler hamileler hepimizin umudu... Allah hepimize sağlıkla anne oldugumuz günleri yaşatsın inşallah...

Son düzenleme:

ben de nasip olursa yarın kontrol randevuma gideceğim. eğer herşey yolunda giderse nisan ayında bende memorial ataşehirde pgt li tedavime başlayacağım. umarım bu sefer sağlıklı embriyo bulunur ve transferim gerçekleşir. bu yolda uğraşan tüm arkadaşlarıma kolaylıklar idliyorum. mart ve nisan aylarında da şubattaki gibi güzel haberler almak nasip olur. firesiz şekilde.

incim beni de listeye eklersen sevinirim. ben ne zaman topiğe girsem kimse yok. ben çıkıyorum herkes toplanmış oluyor. beni de aranız alırsanız sevinirim. sevgilerimle...

Incim kusuruma bakma simdi gordum gecmisi okuyordum gorunce sayfayi kaybetmeden yazayim dedim
Ama birde baktimki sabah sabah ozetlemissin kuzum benide eklemissin sagol

Canım estağfirullah ne kusuru asıl sen benim kusuruma bakma unutmuşum o an

Amin canım inşaallah...
Memorial'da array 350 dolar embriyo başına. Array'da farklı kromozomsal sorunlar çıkabiliyor canım. Mesela benim bir embriyomda çok farklı sorunlar çıktı. Doktor bu tutmaz tutsa da düşer demişti. Fish ile bakılsaydı belki sağlıklı çıkacaktı ve sonu hüsran olacaktı. Ben de bu fish ve array konusunda çok kararsızım. En güzeli doktorla görüşmek sanırım. Memorial'ın genetik doktoruna telefonla ulaşırsan seni bilgilendirir.

Ah canım Allah razı olsun. Amin Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...

memorialda array fiyatı embriyo başına 350 euro. dolar değil. fish ise embriyo başına 150dolar.

Canım tam tersi. Fish 150 euro, array 350 dolar.

Meliscim tabi ekleriz ne demek Hayırlı haberleri okuyalım inşaallah

Hamilelerimiz

merve - 2 kayıptan sonra ilk denemesinde kızına kavuştu, doğum için gün sayıyor Yaklaşık 3 ay var doğuma
tulip - Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat etti İlk denemesinde hamile kaldı çok şükür, oğlunun gelmesi için gün sayıyor Yaklaşık 4 ay var doğuma
akide - Olumsuz sonuç veren tedavinin ardından doğal yolla oğluna kavuştu Doğuma yaklaşık 4 ay var

Annelerimiz

ozlemcano - ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldi 2 kaybı var.
hituci - 4.denemesinde ikiz kızlarına kavuştu, temmuzda 3 yaşında olacaklar
mattika - iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu oğlumuz 5,5 aylık
hazade - 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı kızımız yaklaşık 2,5 aylık
chnb - sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı var geçen yıl aynı dönemde tedavi görmüştük onun da transferi iptal olmuştu, 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı. Oğlumuz yaklaşık 4 aylık
nazefsa ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu kızımız 2 aylık
anngel - 4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu oğlumuz 1 yaşında
delikız - ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı kuzular 2 aylık

Bekleyen tayfa

akasya
suskunada
laveque
trkuaz
izz

sümeyye ( 12 mart salı pgt sonucu çıkacak)
iskorpit
bubuş (16 mart cumartesi büyük gün )
ayça
armaan
maiumut
melisdilek
inci

Kızlar selam ;

Bugün biraz yoğunluğum var. Okudum ama tek tek alıntı yapamadım. Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler. Tedavileri hayırlı olsun. Fısh Array yöntemini konuşmuşsunuz. Benim de hala karar veremediğim bir konu bu. Tek gen hastalığım dışında diğer genlere baktırsam mı bilemiyorum. Embiryodan iki parça alınması riskini almak da istemiyorum. İki parça alınması tutunma ihtimalini düşürüyor diyorlar. Bakalım hayırlısı..

Hazadem inşallah Mina'nın gaz sorununu en kısa sürede halledersin canım. Özlemişiz seni. Arada fırsat bulursan yaz.

İncim, Merve canlar ben bu hafta sonu eşimin memleketine gitmek zorundayım. Geçen hafta bizimkilere gittik hak geçmesin 23 mart haftasına Memorial'a randevu almak istiyorum. Cumartesi günü için. Cumartesi sabaha randevu alırsam hastaneden direkt geçebilirim. Bir bakayım duryma. Ama pazar giderseniz Hazademe kısmetse gelirim inş..Ya da 30 mart haftası ??? :26:

Akasyam bizim halimiz ne olacak böyle Biz arrayle baktırırsak 3 parça alınacak değil mi

Canım ben de bu hafta sonu İzmir'e gidiyorum nasipse. Önümüzdeki hafta diyelim şimdilik kısmetse. Sen randevunu al, sabahtan olursa öğleden sonra geçeriz ya da pazar günü. Hazade de hangi gün müsait olursa ona göre belirleyelim

incim maşallah ne güzel herkesi yazmışsın. seviyorum bu topiği
sizlerin bebekleri de gelicek az kaldı allahın izniyle. pgt topiği insan başta umutsuzluğa kapılıyo ama baksana bebeğine kavuşanlar hiç de az değil. umutlu olmak lazım

Canım bu arada seni rüyamda gördüm Hamileydin ya hayırdır varmıyoksa öyle bişeyler
hayırdır inş mervem
daha adet bile olmadım doğumdan sonra. emzirdiğim için bi seneye kadar olmaması normalmiş.
bana kalsa ben isterim, allah nasip eder inş. ahmet de abi olur hayırlı zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla inş.

geçen gün arkadaşlar yazmış burda trizomi 13 hakkında, doğarsa yaşıyo birkaç yıl, belki daha fazla ve çok hayati engelleri oluyo falan diye. aldığım risk bu muymuş dedim insan bebeğine kavuşunca yok sayıveriyo riskleri. bi an kötü oldum. bitti sanıyosun doğumdan sonra ama kardeş isteyince yine aynı şeyler.. Allah istesin yeter ki olur elbet.. her aşaması zor.

Amin mattikam inşaallah

Rabbim sana istediğin kadar sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

mattika
izz
akasya
hazadee
nazzz

Burayı kalabalık görmeyi özlemişim

hazade nasılsın kuzum. minanın gaz sancıları varmış allah kolaylık versin, vakti gelince geçiyo kendiliğinden çok sürmez inş.
akasya kırmızılar gelmiş, yeni başlangıçlara umut

oğlan uyuyo az sonra uyanır işlere başlamadan nete bi bakayım dedim kalkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…