Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sümeyyem ne güzel bir haber bu . Gerçekten çoook sevindim Rabbim tamamına erdirsin. Ben sana demiştim sağlıklı çıkacak diye

Teşekkürler Akasyam. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Amin.

Aslında bu gün haber beklemiyordum, hastaneden arayınca şaşırdım ve çok sevindim.

sümeyye canım iyi haberlerini bekliyoruuzzz .... çok heyecanlı bir süreç senin için öyle tahmin ediyorumm.. Rabbimin izniyle bebişlerin göbüşünü dolduracak inşallah

arman merhaba kürtajdan sonra bu arada geçmiş olsun /başın saolsun.. hala daha adet olmadıysan keçiboynuzu pekmezini yemeni öneririm.. benim kürtajdan sonra adetim normal şekilde geldi..yani 27 gun adet siklusum gerçekleşti.. ben bu durumu hamıleliğimde ve düşükten sonra yediğim keçiboynuzu pekmezine bağlıyorum..tabiki doktora gitmek daha kesin çözüm olur senin için

incimm çok iyi olmuş böyle bir liste eline koluna sağlık masallah hafızanada bu arada. bunu sayfanın basına güncellesek mod.ların yardımıyla nasıl olur? sürekli kkda bulunan birisi üstlense ne dersiniz kızlar?? yaww senin görüşmen vardı çarş.gittin mi yoksa bu önümüzdeki çarşambamıydı?

ayça2013 siz şimdi dondurulmuş mu deniceksiniz?yoksa sıfırdan mı başlıcaksınız?

bubuşcum şimdi anladım çok tşk ediyorum tekrar.. mevlam yavrucunu sana bağışlasın..müjedeli haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..darısı bizlere insallahhh

merve02 geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.. bebişinle sevdiklerinde nice nice yıllara insallah..

gaz sorunu için yeni doğan bebeğe daha anne sütü vermeden nar suyunu sıkıp içiriyorlarmış..buda gaz sorunu yapmıyormuş..kkda okumuştum bilginize kızlar.. yazın doğum yapanlar kıştan derındonrucuya atmıs nar tanelerini yada suyunu ..yazında bebege ıcırmıs.. bende denıyem bakam bebiş gelirse hayırlısıyla..

okudukça sizlerden neler neler öğrendim bugunlük dersimi de yazayım hatta eşime anlatacağım :) array ve fish yont. tşk ediyorum melisdilek

birde bu yönt.parça yani biopsi yapılıyor desenize.. ee bu alınan parçalardan bebege bi zararı olmazmıki? çok karışık ve riskli işlermiş yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar... :18:

delikiz1982 canımcım açıklamaların için çok ama çok tşk ederim canım.. her yıl 750 demek.. eşime dediğimde dediki 10 yılda 7.500tl bende dedimki 2. için 10yıl mı koyucan araya :)) zaten benım yaşım 29 ,eşim olmuş 31.. hadi eşim neysede benim yaşım gidiyor artık.. Rabbim bir taneyı nasip etsın insallah bana 2.ci içinde 1-2yıl bekletırım daha bekletmem yani.. anladım canım çok tşk ederimm şimdi daha çok sevindimm Rabbim banada kız bebiş nasip etsın ınsallah.. yinede hayırlısı sağlıklı olsun kız erkek farketmez tabiki..hepsı evlat neticede.. erkek oldu diyede tüü kaka buu iteleyeım kakalayım olmaz zaten kıyamamki..canımın canıı.. işte deiğim gibi gönlümden geçen kızımın olması(ismide hazır olursa eylül tuana koyucam..erkek olursa ismi yok ama neyse isim dediğim neki bir boncuk gibi güzellerden anlamı iyi olanlardan bakarız ayy hayırlısı olsunnn kendıne kendıme heyecan yaptım surda ) .hayırlısı bakalım

angellcim haklısın evlat evlattır..farketmez değilmi.. işte benımkısı sankı buldumda bide seciyom yaww sepetten elma armut ayrımı yapıyorum.. Rabbim hayırlısını versın ınsallah.. oyyy yisinlerrr ayacıklarını pampukk ellerini oğluşununn masallah 1 yasına girecek demek..hayırlı olsun.. diş buğdayı yaptınız mı? yada sizde adetmi böyle şeyler?

sümeyyyeeee çokkkk sevindimmm masallahhhh masallaahhh... oyyy hadi bakalımmmm... bismillah ,bubuş gibi seninde müjdeli haberleini bekliyorrrr olacazzzz

Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer var inşeAllah

canım süppper haber bu....inşallah annelerine tutunurlar bidahada ayrılmazlar....hayırla sağlıkla gelsinler inşallahh...

canım süppper haber bu....inşallah annelerine tutunurlar bidahada ayrılmazlar....hayırla sağlıkla gelsinler inşallahh...

Teşekkürler kızlar

Rabbim isteyen her kesi evladına sağlıcakla kovuşdursun. amin.

Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.

Sümeyye çok çok sevindim haydi hayırlısı inşallah tamamına ereceksin bu defa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... çok heyecanlı bir zaman :)

İSKORPİT canım embriyodan alınan hücreleri sormuşsun...hiç bişi olmuyor embriyoya çünkü bölünme aşamasında hergün kat kat bölünüyor bir çok hücre oluyor zaten...embriyonun hangi hücresi neresini oluşturacak bilemeyiz karışık ya,bişi olmuyor....

İskorpit sağol canım çok çok sağol Allah kimseye yaşatmasın...Önerin için de teşekkür ederim, pekmezi hemen bulamam belki ama eve dönüşte keçiboynuzu alayım deneyeyim. Bugün 40. gün(( yarın doktoru arayacağım... inşallah yalnızca sıradan bir gecikmedir...

Son düzenleme:

bizim gibi sorunu olanlar için cinsiyet farketmiyor yeterki olsun da hayırlısıyla
bana hamilelikte hep cinsiyet soruyorlardı benim ise hiç umrumda değildi
yeterki sağlıkla doğsunlar da gerisi boş
hayırlı evlat olması önemli bence
ama tabi herkesin gönlünden de birşey geçiyor o da çok normal
RABBİM gönlüne göre versin inş.
kız çocukları gerçekten daha farklı oluyor orası kesin
kendini daha çok sevdiriyor daha işveli cilveli oluyor
RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin inş.

---------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------

( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Estagfirullahel aziymellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyk.
Lailahe illallahü vahdehü la seriyke leh lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve ala külli sey in kadiyr.
Yarabbi Yarabbi Yarabbi,
Okunan AYETEL KÜRSİYİ Önce Peygamberimiz Sallallahu Teala Aleyhi Ve Sellem efendimizin ruhi saadetlerine,
arkadaslari yakinlari ve aile ferdlerinin ruhlarina, sonra da onu takip eden cümle evliyalar ve ariflerin ruhlarina
ve ruhaniyetlerine hediye eyledik, Sen Kabul buyur.
Daha sonrada sevdigin nazı niyazı geçen Sen'in zikrettigin ve Seni zikreden, cümle kullarinin ruhlarina ve ruhaniyetlerine
hediye eyledik Sen Kabul ediver,
Ayriyeten bu duaya “Amin” diyen bu kardeslerimiz arasinda ahirete göçen yakinlari olanlari, anne baba kardeş ve
cümle ölmüşlerinede Rahmet vesilesi eyle Yarabbi,
Biz bu dualari ***** kardeşimize okuduk,Tüm dua dostu kardeslerimizin her türlü gönül muradini hayra çevirip veriver,
iki cihandada kimseye muhtac olmasinlar, evine huzurlar ver, yuvasina mutluluklar ver tertemiz kullar hürmetine,
daha da ne varsa icinde gizledigi, ki Sen bilirsin
Işte onlara vesile eyleyiver.
Senin herseye gücün yeter, amin.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Estagfirullahel aziymellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyk.
Lailahe illallahü vahdehü la şeriyke leh lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve ala külli şey in kadiyr.
El – fatiha
Salavat.

alıntıdır ---

3gün sonra adet olucam.. adetim geçsin bunu okucam ben kızlar.. sizlerlede paylaşayım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.

amin..aminnn...aminnnnn...

içime su sertin anggelcimm çok sağol doğru söylüyosun hücre sürekli yenilendiği için sanırım bi prob. yaratmıyor..Raabim hayırlısı versın bana ve diğer arkadaslara .. 2.ciyi düşünüyonmu kızzz

aminnn canımmmm benimm

hımm içinde parça kalmış olabilir mi acaba? doktorunu ara ihmal etme sağlıgını kendini.. birde belki hamilesin olabilir mi?

hakkında hayırlısı olsun canım.. bende her zaman derim Allah düşmanımın basına vermesin evlat acısını .. ne yapalım bizimde sınavımız böyleymiş işte..

Amin canım. Katılıyorum sana. Allah düşmanıma bile evlat acısı vermesin. Bu arada dualar için de Allah razı olsun. Diğer topikte yasin ve meryem suresi okuyoruz. Onları bitirince bunu da okumak isterim.

Amin canım. Katılıyorum sana. Allah düşmanıma bile evlat acısı vermesin. Bu arada dualar için de Allah razı olsun. Diğer topikte yasin ve meryem suresi okuyoruz. Onları bitirince bunu da okumak isterim.

akasyacım bu ayeteli kişi sadece kendine okuyor..

ancak senin diğer topikteki gibi benimde gebelikte vardı oyle .. liste yapmıştık ve listede kimin adı varsa ona 313 yada 1001 tane ayetel okuduk.. topikçe hatim indirdik..4444 tüncina okuduk..bir çok arkadaşım mucize şekilde hamile kaldı doktorlar olmax derken hamile kalanlar oldu bizde duaların gücüne gün geçtikçe inanmaya daha çok başladık.hamile olanlarada görünen görünmeyen kaza ve belalardan korusun bir avazda allah kurtarsın dıye okuduk..böyle işte.. eğer isterseniz burdada öyle bişey yapabilirz? yada senin şuan bulunduğun topikte eğer müsaden olursa bende yasin ve meryem surelerini okumak isterim

aklıma gelmişken yatsıdan sonra vakıa suresini okumakta çok etkili

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsın insallah..

Maşallah çok sevindim ya dünde en az 5 tane sağlıklı embriyo bulunsun demiştim sana :):)

Evet iskorpitcim zaten parça kalmıstı ama doktor kontrolde adetle atılacağını söylemişti...o guzel ihtimale gelince buyuk bir mucize olması gerekır cunku doktor korunmamızı soylemişti parca kaldıgı için enfeksiyon olmasın diye... Ben sabırsızlıkla tekrar deneyebilmek için beklerken bakalım şansım döner inşallah....

Bu gidişle benim doğum olduktan sonra gideceğiz galiba
Tama Akasyam uyyy sizin bu memleket şeyleri beni öldürüyor valla

Ah benim bu rüyalarım yaa bu gecede seni gördüm Nesrin abla ama çok korktum
Seninle beraber mezarlıkta geziyorduk.Mezarlara dua ediyorduk Fatiha felan okuyorduk
Normalde hiç korkmam mezarlıktan kabir ziyaretinden ama rüyamda korkuyordum
Hadi gideli hadi gidelim diye sana ısrar ediyordum
Nasılsın iyi misin çocuklar nasıl bir sıkntı yoktur inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…