- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.381
Sümeyyem ne güzel bir haber bu . Gerçekten çoook sevindimRabbim tamamına erdirsin. Ben sana demiştim sağlıklı çıkacak diye
Teşekkürler Akasyam. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Amin.
Aslında bu gün haber beklemiyordum, hastaneden arayınca şaşırdım ve çok sevindim.
Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer varinşeAllah
Normalde bu test 24 saatte belli oluyor. Sen FISH mi yaptırmıştın canım ? Array mi ?
sümeyye canım iyi haberlerini bekliyoruuzzz.... çok heyecanlı bir süreç senin için öyle tahmin ediyorumm.. Rabbimin izniyle bebişlerin göbüşünü dolduracak inşallah
sümeyyyeeee çokkkk sevindimmm masallahhhh masallaahhh... oyyy hadi bakalımmmm... bismillah ,bubuş gibi seninde müjdeli haberleini bekliyorrrr olacazzzz
canım süppper haber bu....inşallah annelerine tutunurlar bidahada ayrılmazlar....hayırla sağlıkla gelsinler inşallahh...
Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.
sümeyye canım iyi haberlerini bekliyoruuzzz.... çok heyecanlı bir süreç senin için öyle tahmin ediyorumm.. Rabbimin izniyle bebişlerin göbüşünü dolduracak inşallah
arman merhaba kürtajdan sonra bu arada geçmiş olsun /başın saolsun.. hala daha adet olmadıysan keçiboynuzu pekmezini yemeni öneririm.. benim kürtajdan sonra adetim normal şekilde geldi..yani 27 gun adet siklusum gerçekleşti.. ben bu durumu hamıleliğimde ve düşükten sonra yediğim keçiboynuzu pekmezine bağlıyorum..tabiki doktora gitmek daha kesin çözüm olur senin için
[
delikiz1982 canımcım açıklamaların için çok ama çok tşk ederim canım.. her yıl 750 demek.. eşime dediğimde dediki 10 yılda 7.500tl bende dedimki 2. için 10yıl mı koyucan araya :)) zaten benım yaşım 29 ,eşim olmuş 31.. hadi eşim neysede benim yaşım gidiyor artık.. Rabbim bir taneyı nasip etsın insallah bana 2.ci içinde 1-2yıl bekletırım daha bekletmem yani.. anladım canım çok tşk ederimm şimdi daha çok sevindimm Rabbim banada kız bebiş nasip etsın ınsallah.. yinede hayırlısı sağlıklı olsun kız erkek farketmez tabiki..hepsı evlat neticede.. erkek oldu diyede tüü kaka buu iteleyeım kakalayım olmaz zaten kıyamamki..canımın canıı.. işte deiğim gibi gönlümden geçen kızımın olması(ismide hazır olursa eylül tuana koyucam..erkek olursa ismi yok ama neyse isim dediğim neki bir boncuk gibi güzellerden anlamı iyi olanlardan bakarızayy hayırlısı olsunnn kendıne kendıme heyecan yaptım surda ) .hayırlısı bakalım
içime su sertin anggelcimm çok sağolİSKORPİT canım embriyodan alınan hücreleri sormuşsun...hiç bişi olmuyor embriyoya çünkü bölünme aşamasında hergün kat kat bölünüyor bir çok hücre oluyor zaten...embriyonun hangi hücresi neresini oluşturacak bilemeyiz karışık ya,bişi olmuyor....
bizim gibi sorunu olanlar için cinsiyet farketmiyor yeterki olsun da hayırlısıyla
bana hamilelikte hep cinsiyet soruyorlardı benim ise hiç umrumda değildi
yeterki sağlıkla doğsunlar da gerisi boş
hayırlı evlat olması önemli bence
ama tabi herkesin gönlünden de birşey geçiyor o da çok normal
RABBİM gönlüne göre versin inş.
kız çocukları gerçekten daha farklı oluyor orası kesin
kendini daha çok sevdiriyor daha işveli cilveli oluyor
RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin inş.
İskorpit sağol canım çok çok sağol Allah kimseye yaşatmasın...Önerin için de teşekkür ederim, pekmezi hemen bulamam belki ama eve dönüşte keçiboynuzu alayım deneyeyim. Bugün 40. gün(( yarın doktoru arayacağım... inşallah yalnızca sıradan bir gecikmedir...
hımm içinde parça kalmış olabilir mi acaba? doktorunu ara ihmal etme sağlıgını kendini.. birde belki hamilesin olabilir mi?
hakkında hayırlısı olsun canım.. bende her zaman derim Allah düşmanımın basına vermesin evlat acısını .. ne yapalım bizimde sınavımız böyleymiş işte..
Amin canım. Katılıyorum sana. Allah düşmanıma bile evlat acısı vermesin. Bu arada dualar için de Allah razı olsun. Diğer topikte yasin ve meryem suresi okuyoruz. Onları bitirince bunu da okumak isterim.
hımm içinde parça kalmış olabilir mi acaba? doktorunu ara ihmal etme sağlıgını kendini.. birde belki hamilesin olabilir mi?
hakkında hayırlısı olsun canım.. bende her zaman derim Allah düşmanımın basına vermesin evlat acısını .. ne yapalım bizimde sınavımız böyleymiş işte..
Kızlar selam ;
Bugün biraz yoğunluğum var. Okudum ama tek tek alıntı yapamadım. Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler. Tedavileri hayırlı olsun. Fısh Array yöntemini konuşmuşsunuz. Benim de hala karar veremediğim bir konu bu. Tek gen hastalığım dışında diğer genlere baktırsam mı bilemiyorum. Embiryodan iki parça alınması riskini almak da istemiyorum. İki parça alınması tutunma ihtimalini düşürüyor diyorlar. Bakalım hayırlısı..
Hazadem inşallah Mina'nın gaz sorununu en kısa sürede halledersin canım. Özlemişiz seni. Arada fırsat bulursan yaz.
İncim, Merve canlar ben bu hafta sonu eşimin memleketine gitmek zorundayım.Geçen hafta bizimkilere gittik hak geçmesin 23 mart haftasına Memorial'a randevu almak istiyorum. Cumartesi günü için. Cumartesi sabaha randevu alırsam hastaneden direkt geçebilirim. Bir bakayım duryma. Ama pazar giderseniz Hazademe kısmetse gelirim inş..Ya da 30 mart haftası ??? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?