Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merve canım daha negatifi alalı bir ay oldu zaten ,tedavi ancak yaza kalır:)

merkez araştırıyorum,kararsızım ,merve ne güzel az kaldı doğumuna,inşallah sağlıkla çok az kaldı:)

biz de senin geldiğin zamanlara geliriz inşallah merve,dua et hepimize....

Ne kusuru, senin halini anlamazmıyım. Doktorun verdiği test tarihi 24 mart, yalnız ben 21 martta (yani opudan 15 gün geçmiş olucak) yatırmayı düşünüyorum. Bakalım artık hayırlısı.

Anaaa 2 günün kalmış ya o zaman canım
Senin için güzel şeyler hissediyorum 6. hissim kuvvetlidir
Balık burcuyum ona göre

Yok yok yinede belli olmaz anacım bu işler planla değil biliyorsun
Sen ankaradasın aslında iyi merkezler var neden kararsız kaldın:26:
İnşallah yavruşum sağlıklıdır.Rabbim sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu
Bende geçen sene Mattikaya diyordum bu zamanlar mattika bizde bu günleri görecekmiyiz diye
Öyle uzAk gelirdiki çünkü.Ama rabbim nasip etti sizede edecek inşallah canım benim

merve ben sakaryadayım,ailem ankarada,memorial da olur ama kararsızım,istanbul bize daha yakın

merve senin 6.hislerin çok kuvvetli ya maşallah,inşallah benim için de güzel şeyler hissetmeni bekliyorum,

sipariş gibi oldu ama inşallah diyelim:)

Valla bubuş alınmasın ama şimdi üzülmesin hiç içime doğmadı mesela pozitif göreceği
Geçen senede öyle İncimin 2. tedavisinde felan rüyamda görüyorum bazılarınıda
Bak şimdi senin içinde olumlu şeyler hissediyorum ne zaman olur bilmem ama evladına kavuşacaksın sende 1-2 seneye kalmadan öyle hissediyorum
Kendimi Falcı Karılar gibi hissettim tövbe Yareppim

Turkuaz canım bu arada Bide Memorıal'i dene derim
Yakınmışsınız buraya zaten inan ben Çekmeköydeyim burdan gitmeye kalksam Memorıal'e kaç saatimi alır
Farketmiyor artık il içi il dışı

merve süpersin yaa,inşalllah dediğin gibi olur,sen sürekli birşeyler hisset:)

tabii güzel şeyler...bu arada kayınvalidemler geliyor yarın dua et de sorunsuz gelip gitsinler

merve süpersin yaa,inşalllah dediğin gibi olur,sen sürekli birşeyler hisset:)

tabii güzel şeyler...bu arada kayınvalidemler geliyor yarın dua et de sorunsuz gelip gitsinler

Ay canım k.v kelimesini okuyunca tüylerim diken diken oldu bütün hislerim kaçtı
Allah yardımcın olsun valla seninkide hafiften çatlaktı hatırladığım kadarıyla demi:26:

Trkuaz benim eşim de Sakaryalı. Ara sıra geliyoruz oraya. Ben Sapancayı çok seviyorum. Sapancanın hatrına gidiyorum desem Mervemmm saya saya günler bitiyor kuzum Prenses yakında geliyor..Allah bir avazda kavuşmayı nasip etsin inşallah

Sümeyyem psikoloji tam düzelmemiş görünüyor dimi ? Kafa bozuk Ne yapsam acaba ? Şaka bir yana iyiyim ama yalnız kalınca beynim susmuyor. Biri sürekli konuşup duruyor. Konuştukları da pek iç açıcı değil..

İnşallah senin de müjdeli haberlerini alacağız.. Ben de olumlu hissediyorum.

Evet canım günler geçiyor İnşallah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur
İçimi bir endişe sardı şu iki üç gündür eksikleri tamamladık ya bir şey olursa diye
Ne bileyim inşallah sağlıklıdır yavrum

Kizlar merhaba,telefondan okumaya calistim agir aksak...

Bubus seninle tanismadik, muhabbetimiz de olmadi ama ben bu forumun ilk katilicimlarindanim:) sonucunu okudum, girdigimde takip de ediyordum.hayirlisi olsun insallah.uzuldum ama zamani var herseyin.onu beklemekten baska bir sey gelmiyor elden.

Turkuazcim fish diyorsun yani yanlis anlamadiysam, bir de soru sorma diyorsun:)

Mervecim burnuna gelen o guzel kokular insallah hayra alamettir.bu aralar beynen hareketteyim ama fiilen hic bir sey yok.cunku nerede nasil ve ne yapacagimi bilmiyorum.en kotusu de bu valla.senin de az kaldi di mi?

Incimmm yanlis okumadiysam basliyorsun.ben de cok iyi seyler dusunuyorum senin icin.insallah 2.de olacak arkadasim.

Var mi baska bir gelisme venim kacirdigim gozden?izz basladi mi ?suskunada ne yaparsin,mattikam bebis nasil?chnbnin bir mesajina dun yazmistim , cevap yazdi mi goremedim.hitucum hic girmiyor.hazade de pek yok sanirim.onunla facebooktanarada yazisiyoruz.

Son düzenleme:
sağlıkla giysin aldıklarını minnoşun inş. fotoğraf bekliyoruz. temiz temiz ne tatlıdır o kıyafetler şimdi. bizimkilerden lekeler çıkmıyo ek gıdaya başladık ya
merak ettim ben de seni göremeyince

nasibimizde varsa zaman na çabuk geçiyo, odada turluyo benim oğlan. peşinden çok koşturcak gibi. rüya gibi geliyodu bu günler hayalini bile kurmaya korkuyodum.
Allah bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş. hamilelerimiz de sağlıkla doğursun inş.

kızz geçen beni rüyanda görmüşssün ya hamile falan bak şimdi bi garip oldum. 2.kürtajda okulda hamile bi hoca vardı o görmüş beni hamileyim diye, benim haberim yoktu ama hamileymişim. devam etmedi ama rüyası çıktı kadının. sen de hamilesin

akasyam hiçbişey olmamış gibi düzelmek nasıl olsun, insansın sen de. yaşadığın kolay mı. ama toparlandın allahın izniyle. yeni tedavi yeni bebekle suscak o beynindekiler.

canımm nasılsın, biz iyiyiz çok şükür. sen de başla bi ucundan artık, belli mi olur zamanı gelmiştir artık

Yok Mattikam hamile olsan şimdiye çoktan anlardın ya demi:26: Her rüyamda çıkmıyor canım
Ay kurban olurum ya onu yaradana.Valla ortada süs eşyan felan varsa hepsini kaldır artık yavaştan yavaştan çekmecelere dadanmayada başlar snein bu minik kuş
Mattikam evet dokunmaya kıyamıyorum görsen Rabbim herkese nasip etsin.Çok fazla kıyafet almadım çünkü annem yeterince alıyor ziyan olmasın dedim
Bişey soracağım ben hep 0-3 ay almışım o ikili takımları bi tanesini 3-6 ay almışım eve gelince farkettim
Onları değiştirmeye gideceğim 0-3 ay kaç gün giyinirki sence değiştireyimmi:26::26:Çok kararsız kaldım yardım et lütfen

İnşallah Lavem dualarımdasın hep unutma
Evet az kaldı günler geçiyor

akasya serdivan da oturuyoruz,avm ye yakın,belki biliyorsundur,geldiğinde beklerim:)

sapanca çok güzel bir yer bizde ara sıra gidiyoruz ama eminim istanbuldakiler daha çok geliyor bizden

merve bakalım inşallah sinir stres olmadan ben gelip giderler,bu tabii ne kadar mümkün onu Allah bilir

lave fish değil,array diyorum,daha doğrusu ben değil volkan hoca diyor,bana kalsa ben e şıkkı hiçbiri:) diyorum...

Turkuaz Volkan Baltacıdan bahsediyorsun değil mi?
O adam genelde Fısh'ı destekliyor yani onun yapılmasından yana
Lave'yede öyle söylemiş demekki tam tersini uyguluyor
Fısh yapıp başarısız olanlarda Array'i deniyor
Array'ı yapıp başarısız olanlarda Fısh'ı uyguluyor

oğlan çok kilolu doğmadı 0-3 aylıkları ilk 3 ay giydi. ama 3500 doğdu yeğenim direk 3-6 aylıkları giydi. bi de hafif büyük geleni giydirebiliyosun kolunu falan kıvırıp ama küçülen giydirilmiyo kolunu geçiresiye çocuk daralıyo. biraz küçük biraz büyük al yani.
allahtan eşya dolu değil ev herşeye elini atıyo

merve dediğin gibiyse bize de deneme tahtası olmak düşüyor öyleyse,

ne kadar kötü ,tam bir çelişki öyleyse

fısh le yaptık olmadı bir de array yapalım,yapalım tabii,

ah allahım yüce rabbim bir mucize lutfetse de ellerine bırakmasa hiçbirimizi

Hiç sanmıyorum tombik bir bebek olacağını haftasından hep geri kilo durumu olsun önemli değil neyse
O zaman birazcığını 3-6 ay alayım yazık olmasın
Minnoşum benim dün çok hareketliydi anladı tabi kendine ciciler aldığımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…