Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

armaan nasılsın canım ? Reglden var mı gelişme ? Ben cumartesi kontrole gideceğim. Nedense biraz gerginim. Tedavi yaklaştıkça da gerildiğimi hissediyorum. Korkular sarıyor. :18:

Akasya cım çok sağol iyim canım... Gecen hafta biraz bahsetmiştim, doktora gittim gecen hafta kontrol etti parça düşmemiş ve yumurtlama henüz olmamış o yüzden bir haftalık bir hap verdi hap bitince adet olacakmışım, gelecek hafta kırmızılar gelecek umarım... şu an hormonlar yüzünden sanırım gergin ve sıkıntılı ağlak bir havam var ama sağolsun eşim beni oayalamak için elinden geleni yapıyor:) hep öyle olur ya acele ettikçe bişeyler çıkar kısmet artık ne zaman vücudum hazırım dicek o zaman tedavi düşünücem ne yapayaım:)

Gerginliğin doktorunla konusup planlamaları yaptığında azalacak gibi geliyor bana Akasya. Şansımız dönecek bu sefer yahu inanıyorum sen içini ferah tut... Geçen sefer yaşadıklarımız istenmeyen bir tesadüf , öğrendiklerimiz yaşadığımız maneviyat bize kar kalsın... 2014 ün en güzel annelerinden olucaksın sen, Ben de senin arkandan gelicem:)... Bence heyecanlan ama korkma mutlu bir başlangıcın mutlu heyecanı seninki korku değil... değil.... di mi:)

bubuşşş heyecanla bekliyorduk seni...yükselir inşallah canım ya

bubuşşş heyecanla bekliyorduk seni...yükselir inşallah canım ya

biliyorum cnm bu saate kadar bir belirsizlik valla bizde cok zor saatler geçirdik. ama maalesef sonu iyi olmadı.
yinede allahtan umut kesilmez ama sanırım yükselmez çok düşük çünkü..(

Canım belli olmaz. Değeri düşük çıkıp yükselenler de var. Sen ümidini kesme. Çok da kendini kaptırmadan çarşambayı bekle. Allah yardımcın olsun. Bebişlerin için dualarımız seninle

İnşallah öyledir Armaancığım ... Bak ne güzel ilaçla da olsa reglin gelince herşey yoluna girecek. bunun üzerine kendiliğinden 1 defa olursan gerisi gelir. Boşver acele etme. Önemli olan çabuk olması değil. Sonucun iyi olması. Ben de haftaya gittiğimde vücudumla ilgili olarak iyi şeyler duymayı temenni ediyorum. Umarım öyle olur..

kızlar yanlız benim anlamadığım birşey var pgt ile sağlıklı embriyo bulunuyor ve trasfer ediliyor sonrasında gebeliğin devam etmeme ihtimali yani kalbinin atmaması yada gebeliğin hiç oluşmaması ihtimali oluyor mu yani sağlıklı embriyo bulup transfer etmek yeterli olmuyor mu???????????
bu arada tedaviye başlaycak arkadaşlara hayırlı olsun akasya incii inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Sevgiciğim ;

Bu işler biraz karışık canım. Burada PGT ile hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kişi var .Ama nadir de olsa PGT'li olup bebeğini kaybedenler de var. Array yöntemi ile bebeğin 24 kromozomuna baktırırsan ve bebeğin sağlıklı olduğu anlaşılırsa , PGT işleminde hata da olmazsa bebeği kaybetme ihtimalin çok düşük. Allah korusun olumsuz bir durum olursa bu kromozom sorunundan olmaz. Pıhtılaşma ya da senin rahim sorunlarından olabilir. Sen bu kötü ihtimalleri düşünme. Allah'ın izniyle PGT'de sağlıklı bulunursa inşallah bebeğine kavuşursun..

akasyam sen bu konularda bayağı bilgilisin array yöntemine biz mi karar veriyoruz yani böyle bir seçim yapma şansımız oluyor mu pgt de hata payının olcağı hiç aklıma gelmezdi sanırım bende arrtık bekleyemiycem okullar kapanır kapanmaz tedavime başlıycam bebeğimi kucağıma almadan içimin yangını geçmiycek gibi birde rahim sorunum olsaydı şimdiye kadar anlaşılırdı sanırım onun için özel bir işlem yaptırmaya gerek var mı acaba

Selam kizlar.
Bubus canim insaallah degerin artar. Duamdasin...
Sevgicim Allah yardimcin olsun. Evet pgt de saglikli ciksa da tutmsma ihtimali var maalesef. Misal ben. Array ile bakildi. Embriyo super dendi ama tutmadi. Zor isler

selam kızlar
inci sonucun temiz çıkmış, başlıyosun tedaviye. allah bu defa yüzünü güldürücek canım inş.
mervoş nerelerde
bubuş hayırlısı canım ya inş değerin yükselir dicem ama boşa umutlanmak da istemez insan, ne zordur şimdi. allah yardımcın olsun.
sevgi senin de allah yardımcın olsun sabır versin canım

Son düzenleme:

Canım sen daha önce hamile kalmışsın. O nedenle rahimde sorun olmaz. Olsaydı hamile kalamazdın. PGT'de iki yöntem var. Fısh array.. array tüm kromozomlara bakıyor. Fısh belli başlı 7 kromozoma. Buna sen karar veriyorsun. PGT'de yanılma ihtimali var ama düşük. İyi bir genetikçiden genetik danışma almanı tavsiye ederim. Seni aydınlatacaktır. Ben de haziranda başlamayı düşünüyorum. Sen öğretmen miydin ?

Selam kizlar.
Bubus canim insaallah degerin artar. Duamdasin...
Sevgicim Allah yardimcin olsun. Evet pgt de saglikli ciksa da tutmsma ihtimali var maalesef. Misal ben. Array ile bakildi. Embriyo super dendi ama tutmadi. Zor isler

evet gerçekten çok zor işler peki sebeb olarak ne söylendi sana incim Allahım sen hepimizin yardımcısı ol bacakmışım bazen hiç başaramıycakmışım gibi hissediyorum

Akasyam mujdeyi vermis :)
Evet Allah nadip ederse 5 gun sonra basliyoruz. Inanilmaz bir heyecan ve ayni zamanda rahatlik var. Bebegim bu kez gelecek Allah'in izniyle. Inancim ve umudum buyuk... Rabbimin hikmeti sonsuz, bizler de saglikli ve hayirli evlatlarla nasiplenecegiz insaallah...
Lavem sagol canim. Senden bir atak bekliyoruz :)
Armaan sagol kuzum. En kisa zamanda senin de hayirli haberini alacagiz insaallah.
Sumeyyem sagolasin. Az kaldi insaallah mujdeni duymaya :)
Bubus guzel arkadasim dualarim seninle...
Trkuaz canim vitamin vermiyor doktorlar kullanip kullanmamak hastanin karari.
Ve Akasyam :) Cumartesi senin de guzel haberini bekliyoruz :)

İncim ben inanıyorum sen bu sefer kavuşacaksın kuzuna.. Kendim için de ümidim var ama kaptırmak istemiyorum. Bebişi severken bizim için dua et.. O günahsız meleğin hatrına kabul olur inşallah Cumartesi için stresliyim. Kanamam ara ara devam ediyor. Hiç böyle olmamıştı. O nedenle korkuyorum canım. Umarım bir acayiplik yoktur.

Telefondan yazdigim icin alinti yapamiyorum kizlar.
Mattikam sagol canim. Sabrin sonu selamettir diyorum :) 10 aydir bu ani bekliyorum. Baslayabilmek bile cik onemli benim icin. Cok sukur tehlikeli lezyon da rastlanmadi. Siz nasilsiniz? Evet merve yazmamis. Merveeeee neredesin?
Tulipin randevusu vardi bugun. Insaallah guzel gecmistir.
Sevgi canim bir neden soylemedi doktorlar. Ben de cok kurcalamak istemiyorum. Sorguladikca bir seyler cikiyor.
Kizlar bebegimiz daha 1 aylik. Onu kokladikca cekilen her zorluga deger diyorum.

evet canım öğretmenim daha önce 3 kez hamile kaldım kolay hamile kalıyorum ama devamı gelmiyo sneryo hep aynı lekelenmeler kalp atışı duyamama ve sonuç hüsran 3.den önce pgt yapıcaktık doktorum vazgeçirdi doğal da olabilir dedi denemelisin dedi ama olmadı işte tarih tekerrür etti büyük ihtimal bu gebeliğim de cuma günü sona erecek bende maayıs yada haziran gibi düşünüyorum tedavi süreci beni korkutuyo ama bebek için yapmalıyım madem o kadar önemli bir sorunum yok neden 3. kez aynı sorun aynı şeyler çok üzülüyorum benim 25 hücremden birinde 48xxxx varmış güya düşük bir oran eşimin de 15.kromozomunda uzama böyle işte anlat anlat bitmez günün birinde hepimiz anne oluruz inşallah tabii eşlerimize de babalık duygusunu tattırabiliriz ben eşim için de çok üzülüyorum çocukları çok seviyor..((

Akasyam iyi haberlerle geleceksin insaallah canim.
Ah Akasyam melegi bir gorsen... Insanin ici gidiyor. Hele o mis kokusu yok mu... Cok gazimiz var ama bir de kolik yavrum. Aksam saat 6 dan 8 e kadar yirtiyor kendini. Sac kurutmayi acinca susuyor :) Ona baktikca bebegimin gelmesini daha fazla istiyorum. Kucagimdayken hepimize dua ediyorum.

Kizlar ben kaciyorum. Kendinize ve umutlariniza cok iyi bakin :) Yavrularimiz gelecek insaallah buna yurekten inanin. Opuyorum sizi. Iyi geceler bebekli ruyalar :)

merhaba sevgi,ben de eşim için üzülüyorum,öyle çok sever ki çocukları,bu da bizim imtihanımız,ben de öğretmenim branşın ne?

kızlar array 3. gün yapılıyor değil mi?bence pgt den en büyük farkı fiyatı:) genart memorial ı da geçmiş,400 dolar,7-8 tane kalıyor,tedavi kadar array miktarı tutuyor,ben hala merkez konusunda

karasızım ama mutlaka memorial la görüşmeye gideceğim,peki neden timur gürgan o kadar vitamin veriyor ki?aklıma takıldı...

inci gözün aydın canım,tedavin başlıyor inşallah

bubuş ben de 2.denemede kimyasal yaşamıştım,insan ne yapacağını bilemiyor,hayırlısı olsun

lave sanırım array yapacak bir şey yok,nereye kadar diye sorma,cevabı yok:) ah bir bilsem...

akasya dhea yı da mı yazmıyor memorial?benim onun sayesinde ancak 8-9 oluyor

kimi unuttum kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…