Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Eee turkuazım tabi öyle o doktorlar için bizler birer vakayız
Tüp bebek merkezleri içinde hasta değil müşteriyiz hepsini demeyeyim ama büyük bir kısmı öyle
Bizler için umut kapısı ama onların ticarethanesi sonuçta
Detaylı ultrason için gittiğim dr Prof.tu bana boşuna tüp bebek yapmışsınız dedi
Bana gelseydiniz seni doğal yoldan denemeye teşvik ederdim diyo
Herkes işini yapıyor anlayacağın

Mervem kıııışş kııııışşş de aklına gelenlere Hiç düşünme bunları.. Herşey yolunda Allah'a şükür..

Lavem yoksa benim ikinci tedavimde de bana eşlik edecek misin Başka merkezde de olsan çok sevinirim gerçekten Hakkında hayırlısı olsun canım. Belki İzmir'de biryer olabilir ? Gel git yapmazsın :26:

Haklısın canım. Hiçbirşey olmamış gibi düzelmek olmuyor gerçekten de.. Beynimin bir köşesinde hep var. Biraz da o yüzden yeni tedavi istiyorum. Ama bir yandan da tedavi fikri aklıma geldikçe yaşadıklarımın etkisi büyüyor. Daha çok hatırlıyorum. Ne yapsam bilemedim.Çivi çiviyi söker deyip deneyeceğim. Başka çare yok gibi :18:

Canım Serdivanı biliyorum. Sakarya'nın en iyi yeri galiba. Eşim öyle diyordu. AVM'yi bilmiyorum. Nasipte varsa inşallah görüşürüz..

Fısh ile göremediği bir kromozom bozukluğu varsa ARRAy ile bakalım garanti olsun diye düşünüyor sanırım. Ama herşey embiryo ile bitmiyor. Rahime ait sebepler , pıhtılaşma vs bir sürü sebep var

haklısın cnm herşeyin zamanı var. hayırlısı hakkımızda. takip edip yazdığın için tşk ederim. memnun oldum :)
sizde en yakın zamanda sonuca kavusursunuz inş. tabi pozitif olarak..

mervecim neden alınayım bende hislere güveniyorum. buraya da yazmıstım sanırım negatif beklediğim için elim test yapmaya gitmiyor diye. kısmet böyleymiş ne yapalım..

Doktorlar için ne kolay. Doğal yoldan dene. Hasta ile aldırırsın. Doğal yoldan dene düşerse zaten düşüp gider. Ya annenin psikolojisi ? Yaşadığı travma. Kürtaj vs çektiği fiziksel acı =? Rahimde oluşacak deformasyon. Bunları düşünen yok Bana da bir genetik doktoru PGT'ye ne gerek var demişti. Deneye deneye mutlaka sağlıklı denk gelir. Daha önce de buna karşıydım son yaşadığımdan sonra bilerek asla deneyemem diyorum. Çok çok zor.. Yaşayınca zorluğunu daha çok anlayabiliyorsun.

Çok şuursuzum 24 sure microarray yöntemi yazacağıma pgt yazmısım... Bilgisi olmayıp da okuyanlar kusura bakmasın lütfen

Mervecim kiyafet konusunda birazda olsa tecrubeliyim canim sana tavsiyem kucuk alma
Mattika nin da dedidigi gibi giydirene kadar cocuk cok zorlaniyor ter icinde kaliyor
Sende cok zorlaniyorsun ve bebekler cok cabuk buyuyor cok ziyan oluyor
Benim cok sukur ziyan olmadi bebisler arka arkaya olunca bukadar erken beklemedigim icin
Almina nin butun bebeklik kiyafetlerini yikayip toplamistim yardim kutusuna atacaktim
Ama gerek kalmadi eslem 2 aylik bile olmadi ama o 0-3aylik kiyafetler olmuyor artik
Almina ya gore cok kucuk dogmustu ama Almina dan cabuk toparladi bebekten bebege degissede
Pisman olursun birde ne biliyormusun ilk bebegin oldugu icin insan uzun bir zaman kaldirmayada kiyamiyor
Kucuk kucuk minik elbiseler pijamalar koklayip duruyorsun cok guzel oluyor

kızlar bugünkü sonucum tabiki beklediğim gibi yükselmedi. negatife döndü. hayırlısı artık biraz dinlenip dondurulmusları deniycem. nerde aksaklık var çözemedim valla. allah yardımcımız olsun. hepinize çok tşk ediyorum desteğiniz için.

Bubuş değerin kaç çıktı? üzüldüm ama hayırlısı olsun diyelim. Neyse sen en azından sonuca çabuk ulaştın ben tam 9 . Haftaya kadar bekledim. Bu bekleme süresi insanı çok yıpratıyor. Hayırlısı olsun tekrar.

valla cnm lab eşim aramış. negatif deyince değeri sormamıs bende tekrar arayıp o kötü konusmayı tekrarlamak istemedim.
akşam öğrenicem cnm yazarım sana. dediğin gibi buna şükür haftalar sürseydi daha cok yıpranırdım.

Allah yardımcın olsun. Senin böyle temkinli ola bilmen bile çok güzel. Rabbim taşıyamayacağımız yükle yüklemesin. Her işde bir hayır mutlaka vardır canım. İnşeAllah en kısa zamanda sen de bebeklerine kovuşursun. Niyesini hiç düşünme. Yoksa içinden çıkamazsın, bırak onu doktorun düşünsün. Madem ki, hocandan memnunsun. İnşeAllah sorun bulunur ve her şey yoluna girer.

Histereskopi ne yaaa?
Yaptiran var mi??? Riskleri var mi bilen duyan?

Histereskopi anestezi eşliğinde vajinadan rahim içerisine girilip kamera yardımı ile baklımasıdır. Her hangi bir sorun görülürse de müdahile ediliyor. Dikiş falan olmuyor. Uyandığında adet ağrısına benzer bir ağrı oluyor. Aynı gün genellikle ayakta eve döne biliyorsun.
Riski konusunda nadiren rahim ağzı yetmezliği yaptığını duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.

Bubuşcum hayırlısı canım ... Nerde aksilik var diye düşünmek insanı paranoyak ediyo, düşünmeden de olmuyo ama düşündükçe aksilikleri çekiyormusum gibi de geliyor bana kendim için en azından yuzde birlik olasılıkları bile buldum...bunda da bir hayır vardır diyip ileriye bak canım Allah sabır güç versin neyseki kürtaj falan ollmadı kısa zamanda yeniden deneyebilirsin çok şükür ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…