- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.661
Trkuazim array 3.gun de yapilabiliyor 5.gun de.
arkadaşlar merhaba2 kez tüp bebek denedik ilkinde düşük yaptım diğerinde negatif sonuçlandı, doktorum bu kez pgt yapacağız dedi, peki pgt ile hamile kalan varmı ? çok korkuyorum
merhaba korkmana gerek yok,pgt ile hamile kalan çok kişi var,ki zaten hamile kalabilyorsun,rahat ol:)
inşallah olur
ne güzel konuştunuz inş ya inşilkinde hamile olduğumu öğrenınce havalara uçmuştum ama ne yazık ki 1 hafta sonra düşük yaptım. ikincisinde negatifi görünce dünyam başıma yıkıldı. şimdi aklıma hep olumsuz şeyler geliyor ya pgt de hiç sağlıklı embriyo elde edemezsek diye korkuyorum
Selam kizlar.
Bubus canim insaallah degerin artar. Duamdasin...
Sevgicim Allah yardimcin olsun. Evet pgt de saglikli ciksa da tutmsma ihtimali var maalesef. Misal ben. Array ile bakildi. Embriyo super dendi ama tutmadi. Zor isler
Korkunun faydası yok haklısın canım.Ben iğnenin acısını bir kere tadınca ondan kaçan çocuklar gibiyim. Daha önce olmayan korkularım şimdi var. Ama bir bebeğim olmasını istiyorsam herşeye rağmen deneyeceğim. Zor ve stresli günler beni beklese de katlanmak zorundayım. Zaten kendi kendime ahtım var. Yaşadığım kötü olay sırasında yan odadan bebek sesleri gelirken ben de dedim ki ; bir dahaki sefere bebeğimle çıkacağım buradan. İnşallah Allah nasip eder.
Sen nasılsın Sümeyyem ? Ne zaman test yapacaksınMemorial topiğinin pozitif havası hepimize iyi geliyor dimi ?
İnşallah öyledir Armaancığım ... Bak ne güzel ilaçla da olsa reglin gelince herşey yoluna girecek. bunun üzerine kendiliğinden 1 defa olursan gerisi gelir. Boşver acele etme. Önemli olan çabuk olması değil. Sonucun iyi olması. Ben de haftaya gittiğimde vücudumla ilgili olarak iyi şeyler duymayı temenni ediyorum. Umarım öyle olur..
İncim ben inanıyorum sen bu sefer kavuşacaksın kuzuna..Kendim için de ümidim var ama kaptırmak istemiyorum. Bebişi severken bizim için dua et.. O günahsız meleğin hatrına kabul olur inşallah Cumartesi için stresliyim. Kanamam ara ara devam ediyor. Hiç böyle olmamıştı. O nedenle korkuyorum canım. Umarım bir acayiplik yoktur.
incim peki sana tutunamama ile ilgili ne acıklama yaptılar? rahimle ilgili bire sorunun var mıydı? histeroskopi ve hsg yaptırmıssındır muhakkak.bir sen bir de akasya sağlıklı embriyoya ragmen devam etmedi. aslında benım akasyaya da sormak ıstedıgım seyler var. neyse ona da ayrıca sonra yazarım. benım de 2.denem olacak.pgt yaılacak. ama rahimden tutunma zamanlarında bır sıvı gelıyor. tuplerle ılgılı oldugunu sanmıyor dr ama sebebı de hala bulunamadı. gecen sefer 18 yumurta toplandı.11 olgun cıktı 10 döllendı. 2 transfer oldu.5 tane donduruldu ama öozuldugunde pgt ye gıdemeden hepsi öldü. kader naparsın? 2. iöin de bu ay baslamak ıstıyordum ama dr um bır ay daha kontrol etmek ıstıyorum dedı. ertelendı.....
biliyorum cnm bu saate kadar bir belirsizlik valla bizde cok zor saatler geçirdik. ama maalesef sonu iyi olmadı.
yinede allahtan umut kesilmez ama sanırım yükselmez çok düşük çünkü..(
evet canım öğretmenim daha önce 3 kez hamile kaldım kolay hamile kalıyorum ama devamı gelmiyo sneryo hep aynı lekelenmeler kalp atışı duyamama ve sonuç hüsran 3.den önce pgt yapıcaktık doktorum vazgeçirdi doğal da olabilir dedi denemelisin dedi ama olmadı işte tarih tekerrür etti büyük ihtimal bu gebeliğim de cuma günü sona erecek bende maayıs yada haziran gibi düşünüyorum tedavi süreci beni korkutuyo ama bebek için yapmalıyım madem o kadar önemli bir sorunum yok neden 3. kez aynı sorun aynı şeyler çok üzülüyorum benim 25 hücremden birinde 48xxxx varmış güya düşük bir oran eşimin de 15.kromozomunda uzama böyle işte anlat anlat bitmez günün birinde hepimiz anne oluruz inşallah tabii eşlerimize de babalık duygusunu tattırabiliriz ben eşim için de çok üzülüyorum çocukları çok seviyor..((
kızlar yanlız benim anlamadığım birşey var pgt ile sağlıklı embriyo bulunuyor ve trasfer ediliyor sonrasında gebeliğin devam etmeme ihtimali yani kalbinin atmaması yada gebeliğin hiç oluşmaması ihtimali oluyor mu yani sağlıklı embriyo bulup transfer etmek yeterli olmuyor mu???????????
bu arada tedaviye başlaycak arkadaşlara hayırlı olsun akasya incii inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Her halukarda şükür etmeği unutma. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin ve seni de ondan razı salsın. Unutma her işte bir hayır vardır. Böyle belirsiz durumlarda ben hiç bir şey düşünemem. Sadece beklerim. İnşeAllah değerin güzelce artar.
Senin durumunun aynısını görümcem de yaşıyor. 4 kaybı var, her defasında aynen sende olduğu gibi. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyorlar. Allah yardımcın olsun.
Akasyam mujdeyi vermis :)
Evet Allah nadip ederse 5 gun sonra basliyoruz. Inanilmaz bir heyecan ve ayni zamanda rahatlik var. Bebegim bu kez gelecek Allah'in izniyle. Inancim ve umudum buyuk... Rabbimin hikmeti sonsuz, bizler de saglikli ve hayirli evlatlarla nasiplenecegiz insaallah...
Lavem sagol canim. Senden bir atak bekliyoruz :)
Armaan sagol kuzum. En kisa zamanda senin de hayirli haberini alacagiz insaallah.
Sumeyyem sagolasin. Az kaldi insaallah mujdeni duymaya :)
Bubus guzel arkadasim dualarim seninle...
Trkuaz canim vitamin vermiyor doktorlar kullanip kullanmamak hastanin karari.
Ve Akasyam :) Cumartesi senin de guzel haberini bekliyoruz :)
merhaba sevgi,ben de eşim için üzülüyorum,öyle çok sever ki çocukları,bu da bizim imtihanımız,ben de öğretmenim branşın ne?
kızlar array 3. gün yapılıyor değil mi?bence pgt den en büyük farkı fiyatı:) genart memorial ı da geçmiş,400 dolar,7-8 tane kalıyor,tedavi kadar array miktarı tutuyor,ben hala merkez konusunda
karasızım ama mutlaka memorial la görüşmeye gideceğim,peki neden timur gürgan o kadar vitamin veriyor ki?aklıma takıldı...
inci gözün aydın canım,tedavin başlıyor inşallah
bubuş ben de 2.denemede kimyasal yaşamıştım,insan ne yapacağını bilemiyor,hayırlısı olsun
lave sanırım array yapacak bir şey yok,nereye kadar diye sorma,cevabı yok:) ah bir bilsem...
akasya dhea yı da mı yazmıyor memorial?benim onun sayesinde ancak 8-9 oluyor
kimi unuttum kızlar?
((((((((( hayrlısı rabbımın mucızesı btmez
Canım belli olmaz. Değeri düşük çıkıp yükselenler de var. Sen ümidini kesme. Çok da kendini kaptırmadan çarşambayı bekle. Allah yardımcın olsun. Bebişlerin için dualarımız seninle
İnşallah öyledir Armaancığım ... Bak ne güzel ilaçla da olsa reglin gelince herşey yoluna girecek. bunun üzerine kendiliğinden 1 defa olursan gerisi gelir. Boşver acele etme. Önemli olan çabuk olması değil. Sonucun iyi olması. Ben de haftaya gittiğimde vücudumla ilgili olarak iyi şeyler duymayı temenni ediyorum. Umarım öyle olur..
Selam kizlar.
Bubus canim insaallah degerin artar. Duamdasin...
Sevgicim Allah yardimcin olsun. Evet pgt de saglikli ciksa da tutmsma ihtimali var maalesef. Misal ben. Array ile bakildi. Embriyo super dendi ama tutmadi. Zor isler
selam kızlar
inci sonucun temiz çıkmış, başlıyosun tedaviye. allah bu defa yüzünü güldürücek canım inş.
mervoş nerelerde
bubuş hayırlısı canım ya inş değerin yükselir dicem ama boşa umutlanmak da istemez insan, ne zordur şimdi. allah yardımcın olsun.
sevgi senin de allah yardımcın olsun sabır versin canım
kızlar sonucum cok düşük çıktı sanırım kimyasal. Dr henüz adını koymadı.
Kompakt embryo kondugu için 2 gün daha bekleyelim. çarşamba kan ver onun üzerine konusalım dedi.
Sonucumda 0-5 referans aralıgına göre 11,5 negatif de diyebiliriz. Test yapmaya elim gitmemişti boşa değilmiş.
Offfff oooffff bilmiyorum bu değer yükselirmi hiç sanmıyorum ama allahın mucizelerinede sonuna kadar inanıyorum banada kısmet olurmu onu bilmiyorum.
Inci cnm bak sana demiştim temiz cıkacak diye gözünaydın cnm. Hayırlı tedaviler olur inş.bol şans şimdiden..allah yüzünü güldürsün cnm.
bubuş canım arkadaşım
senin durumunu yaşayan nurcan1980 diye bir arkadaş vardı. Onunda aynı senın gıbı oldu.ilk testi çok azdı yavaş yavaş yükseldi. O da bayağı sıkıntı çekti ne olacak, olacak mı olmayacak mı diye. şimdi çok şükür iyi gidiyor hamileliği. Sen de onunla irtibata geç bak o sana deneyimlerini anlatır. ümidini yitirme.
Onun yazdıklarını bir oku. Rahat olmaya çalış. Biliyorum çok zor ben de yaşadım aynı şeyleri. Ama ben anlatmayayım. Benimkinin sonucu hayırlı bitmedi. Sen güzel örnekleri dikkate al. şu an en çok ihtiyacın olan şey moral. Sevgilerimle...
selam kızlar
inci sonucun temiz çıkmış, başlıyosun tedaviye. allah bu defa yüzünü güldürücek canım inş.
mervoş nerelerde
bubuş hayırlısı canım ya inş değerin yükselir dicem ama boşa umutlanmak da istemez insan, ne zordur şimdi. allah yardımcın olsun.
sevgi senin de allah yardımcın olsun sabır versin canım
Bubuş; Çok üzüldüm canım bir umut girdim baktım amaYinede umudunu kaybetme diyeceğimde..Üzülme canım nasipte yokmuş demekki
İncim;Kuzum şuan çok mutluyum haberini okudum İnşallah bu sefer olacakYavruşun gelecek
Lave;Canım nerelerdeydin?Valla burnuma güzel kokular geliyor tedavi yakın mı ne dersin
Turkuaz;Sendede var sanki bu ara bişeyler tedavi var mı canım ufukta işkillendim ben
Sumeyye;Senin test günün ne zamandı ben unuttum gene kusuruma bakma
bubuş canım arkadaşım
senin durumunu yaşayan nurcan1980 diye bir arkadaş vardı. Onunda aynı senın gıbı oldu.ilk testi çok azdı yavaş yavaş yükseldi. O da bayağı sıkıntı çekti ne olacak, olacak mı olmayacak mı diye. şimdi çok şükür iyi gidiyor hamileliği. Sen de onunla irtibata geç bak o sana deneyimlerini anlatır. ümidini yitirme.
Onun yazdıklarını bir oku. Rahat olmaya çalış. Biliyorum çok zor ben de yaşadım aynı şeyleri. Ama ben anlatmayayım. Benimkinin sonucu hayırlı bitmedi. Sen güzel örnekleri dikkate al. şu an en çok ihtiyacın olan şey moral. Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?