Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaşlar merhaba 2 kez tüp bebek denedik ilkinde düşük yaptım diğerinde negatif sonuçlandı, doktorum bu kez pgt yapacağız dedi, peki pgt ile hamile kalan varmı ? çok korkuyorum

Trkuazim array 3.gun de yapilabiliyor 5.gun de.

o zaman 5.gün yapılsın da zaten kalitasiz embriyo için uğraşmayalım değil mi ama?:)

akasya burda bir linkte vardı bulabilirsem yazarım,hatta 3 aydır ertelemiş falan doktor,hemen başlamamış,falan yazmış çok ilgili diye

bende acaba dedim...ben gürgan klinik i çok yoğun en az 1-1,5 saat gittiğinde bekliyorsun diye biliyorum

ah ah kızlar inşallah bu endişelerimizi hatırlayıp gülümseriz geçmişi okuyup,biz de anne olduk diye yazarız inşallah

arkadaşlar merhaba 2 kez tüp bebek denedik ilkinde düşük yaptım diğerinde negatif sonuçlandı, doktorum bu kez pgt yapacağız dedi, peki pgt ile hamile kalan varmı ? çok korkuyorum

merhaba korkmana gerek yok,pgt ile hamile kalan çok kişi var,ki zaten hamile kalabilyorsun,rahat ol:)

inşallah olur

merhaba korkmana gerek yok,pgt ile hamile kalan çok kişi var,ki zaten hamile kalabilyorsun,rahat ol:)

inşallah olur

ne güzel konuştunuz inş ya inş ilkinde hamile olduğumu öğrenınce havalara uçmuştum ama ne yazık ki 1 hafta sonra düşük yaptım. ikincisinde negatifi görünce dünyam başıma yıkıldı. şimdi aklıma hep olumsuz şeyler geliyor ya pgt de hiç sağlıklı embriyo elde edemezsek diye korkuyorum

karyotip analizi yaptırdınız mı?genellikle 2.negatiften sonra isteniyor,aslında tüp bebek tedavisinin en başında yapılması gereken bir test

o test de size bir yol haritası çizecektir,ben de sizin gibi ya sağlıklı çıkmazsa demiştim,ama korkmayın inşallah sağlıklı çıkar ve tutunur ,

yalnız değilsiniz,pgt yi hepimiz yaptırıyoruz,öyle düşünün...

çünkü her sağlıklı emriyo tutacak diye de birşey yok maalesef...nasibinizde varsa gelip sizi bulacaktır,inşallah en kısa zamanda bebeğinize

kavuşursunuz,inşallah hepimiz tabii:)

Selam kizlar.
Bubus canim insaallah degerin artar. Duamdasin...
Sevgicim Allah yardimcin olsun. Evet pgt de saglikli ciksa da tutmsma ihtimali var maalesef. Misal ben. Array ile bakildi. Embriyo super dendi ama tutmadi. Zor isler

incim peki sana tutunamama ile ilgili ne acıklama yaptılar? rahimle ilgili bire sorunun var mıydı? histeroskopi ve hsg yaptırmıssındır muhakkak.bir sen bir de akasya sağlıklı embriyoya ragmen devam etmedi. aslında benım akasyaya da sormak ıstedıgım seyler var. neyse ona da ayrıca sonra yazarım. benım de 2.denem olacak.pgt yaılacak. ama rahimden tutunma zamanlarında bır sıvı gelıyor. tuplerle ılgılı oldugunu sanmıyor dr ama sebebı de hala bulunamadı. gecen sefer 18 yumurta toplandı.11 olgun cıktı 10 döllendı. 2 transfer oldu.5 tane donduruldu ama öozuldugunde pgt ye gıdemeden hepsi öldü. kader naparsın? 2. iöin de bu ay baslamak ıstıyordum ama dr um bır ay daha kontrol etmek ıstıyorum dedı. ertelendı.....

Allah Subhenehu Teale aynı odadan sağlıklı bebeğinle çıkmanı nasip eylesin. Ben iyiyim. Memoryalin havasından ben de kendimi hamile hiss ediyorum. İstediğim her şeyi eşime üçüzler istiyor diye yaptırıyorum . Görümcem şimdilik bizde, hiç bir işe elimi sürmüyorum, doğrusu tembellikten Yoksa ufak-tefek işler yapmakda sakınca görmüyorum. Doktorumun verdiği test tarihi 24 mart, ancak ben Memorial üsulu zamanlama ile 21 martta yapmayı düşünüyorum. Allahtan hayırlısı.

Kaptır kendini Akasyam, elinden geldiği kadarıyla mutlu olmaya bak. Zaten sonuç olumsuz olunca kaptırdın-kaptırmadın hiç fark etmiyor, keder aynı keder oluyor. O yüzden ne olucağını bilmediğin bir şey için hep olumlu bak. Sonu da olumlu olsun inşeAllah.

Her şey yoluna girecek inşeAllah Akasyam, kendini bu kadar germe. Vücudun da kendini toparlamaya başlıyor artık, inşeAllah tedavi zamanına kadar vücudunda genç kız vücuduna döner, sen psikolojini daha fazla onarmaya çalış.

Allah senin de yardımcın olsun. pgt yaptırmak ekstra gerginlik ve stress demek.

biliyorum cnm bu saate kadar bir belirsizlik valla bizde cok zor saatler geçirdik. ama maalesef sonu iyi olmadı.
yinede allahtan umut kesilmez ama sanırım yükselmez çok düşük çünkü..(

Her halukarda şükür etmeği unutma. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin ve seni de ondan razı salsın. Unutma her işte bir hayır vardır. Böyle belirsiz durumlarda ben hiç bir şey düşünemem. Sadece beklerim. İnşeAllah değerin güzelce artar.

Senin durumunun aynısını görümcem de yaşıyor. 4 kaybı var, her defasında aynen sende olduğu gibi. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyorlar. Allah yardımcın olsun.

pgt ile fish tekniğinden farklı olarak tüm kromozlara bakılıyor ancak pgtde de % 15 bir hata payı oldugunu söylüyorlar. Bu hata testi yapan kişi ve kullanılan malzemeden kaynaklanacağı gibi, doktorların söylediği testi yalnızca birkaç hücre alarak yaptıkları için eğer embriyoda mozaiklik ( genetik bozukluğun tüm hücrelerde değil belli bir yüzdedeki hücrelerde olması durumu) durumu varsa pgt hatalı sonuç veriyormuş... o da şans işte... pgt ile kesin olarak sağlıklı embiryo transfer edilse bile doğal implantasyonda olduğu gibi tutunma yine %100 olmayabiliyor ya da henüz araştırılmamış bazı sorunları düşündürebiliyor (pıhtılaşma, rahimdeki farklılıklar vb). Ancak zaten pgt aşamasına gelmiş çoğu kişi diğer tüm analizlerini de yaptırmış oluyor sanırım...Emeklerimiz sağlıkla bebeklere dönüşşün inşallah...

sümeyyecim tabiki şükür bugünümüze. dün eşime dedim 0 dan farklı bi sonuç gördük buda bir gelişme diye. acınacak halimize güler olduk. bu nasıl bir sınavmış. rabbim isyan ettirmeden yüüzmüzün akıyla çıkarır inş. bu zor sınavdan. yarın ki sonuçla belli olur zaten.

allah razı olsun cnm benimde aynı şekilde.

amin cnm hayırlısı allahtan. kimyasalda süreç nasıl ilerliyor bundan sonra.

((((((((( hayrlısı rabbımın mucızesı btmez

evet o mücizede beni bulurmu işte ondan emin değilim ((

evet varmıs sonradan yükselen dünden beri oku oku gözlerim ağrıdı valla. çok umudum yok yükselirse yinede umutlanmam keseyi kalbi duyana kadar bu iş riskli. hele böyle bir başlangıç yapmısken.

Selam kizlar.
Bubus canim insaallah degerin artar. Duamdasin...
Sevgicim Allah yardimcin olsun. Evet pgt de saglikli ciksa da tutmsma ihtimali var maalesef. Misal ben. Array ile bakildi. Embriyo super dendi ama tutmadi. Zor isler

inş. cnm sağlıklı olsunda tek ben beklemeye razıyım.

evet arkadssım gerçekten cok zor belirsizlik. yazık dün eşim diyorki ne oldu ben anlamadım gülüyimmi ağlayımmı çözemedim diyor. bende dedim şimdi hiçbişey yapma çrş ağlarsın ( allah yardımcımız olsun.

bubuş canım arkadaşım

senin durumunu yaşayan nurcan1980 diye bir arkadaş vardı. Onunda aynı senın gıbı oldu.ilk testi çok azdı yavaş yavaş yükseldi. O da bayağı sıkıntı çekti ne olacak, olacak mı olmayacak mı diye. şimdi çok şükür iyi gidiyor hamileliği. Sen de onunla irtibata geç bak o sana deneyimlerini anlatır. ümidini yitirme.
Onun yazdıklarını bir oku. Rahat olmaya çalış. Biliyorum çok zor ben de yaşadım aynı şeyleri. Ama ben anlatmayayım. Benimkinin sonucu hayırlı bitmedi. Sen güzel örnekleri dikkate al. şu an en çok ihtiyacın olan şey moral. Sevgilerimle...

canım benim çok sağol sizlerin desteğide olmasa zaten etrafımda bu durumları anlayacak kimse yok. allah razı olsun burdaki herkes aile gibi maaşallah.
direk adından girip yazdıklarını görebilirmiyim acaba? ne güzel devam ediyorsa hamileliği allahım sağlıkla sonuna kadar nasip etsin.
allahtan umut kesilmez yinede çok umutlanmak istemiyorum. sağlıklı olacaksa inş. bebeğim benimle kalır..

Mattikam eksikleri tamamlamaya çalışıyorum inşallah bir iki parça bişey kaldı ama bende bittim yani
Zorlanıyorum artık elim ayağım şişti daha şimdiden
Ama yinede tatlı telaşlar tabi aldıklarımı gidip seviyorum okşuyorum kontrol ediyorum yerinde duruyormu diye
Fotoğraflarını çekip yükleyeceğim inşallah

Bubuş; Çok üzüldüm canım bir umut girdim baktım ama Yinede umudunu kaybetme diyeceğimde..Üzülme canım nasipte yokmuş demekki
İncim;
Kuzum şuan çok mutluyum haberini okudum İnşallah bu sefer olacakYavruşun gelecek
Lave;Canım nerelerdeydin?Valla burnuma güzel kokular geliyor tedavi yakın mı ne dersin
Turkuaz;Sendede var sanki bu ara bişeyler tedavi var mı canım ufukta işkillendim ben

evet cnm nasip kısmet vardır bir hikmeti. yarın herşey netleşsin olmayacaksa biran önce adet olup temizlenip sonrada dinlenmek istiyorum.
allahım ne yazdıysa o olacak. inş. bu son olumsuzluk olur.

sanada kolay gelsin cnm. herşey gönlünce olur inş.

Sumeyye;Senin test günün ne zamandı ben unuttum gene kusuruma bakma

Ne kusuru, senin halini anlamazmıyım. Doktorun verdiği test tarihi 24 mart, yalnız ben 21 martta (yani opudan 15 gün geçmiş olucak) yatırmayı düşünüyorum. Bakalım artık hayırlısı.

buldum cnm o arkadası onun ilk değeri 32 imiş. benim umutlanacak bir sonucum yok onlara göre. ne yapalım önümüze bakacağız artık..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…