- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.741
Canımmm sadece hastene çıkışı ve 1 tane daha 0-3 ay olsa yeter gerisi hep 3-6 ay olsun 40 çıktıktan sonra ta olur rahat gyer çocuk en çok çıtçıtlı badi al çok batıyor çünkü
Hazade biliyorum kuzum bende öyle olacağım galiba doğumdan sonra:26:
Canlar sizin yavruşlar gündüz uyuyorlar gece uyanıklar galiba öyle mi uyku düzenleri
Amaan deme kız hastane çıkışı hariç 4 tane aldım 0-3 ama değiştirmeyede kıyamıyorum ahh
Çıt çıtlı body çook aldım 25 tane felan oldu herhalde annemde almış birsürü
Ewet cnm vallahı aklın burda oluo ama ınankı gıremıosun
Mina hanım hıc uyumuo mevem bu arada nazım dogru soluo cok alma hemen buyuyorlar ben bır suru aldım ınankı hıc gıymedıklerı var dolabında
çıtçıtlı badıden zarar gelmez cnm cok kullanılıo cunku vısey olmaz degıstırme 4 tanede lazım nazım olmazkı 1 takım ama kuzumm:)
Anlıyorum canım dünde konuşmuştuk zaten
İnsan görünce dayanamıyorki pembiş pembiş
Alttan giydiriliyor demi bu çıt çıtlı bodyden kastınız o demi
1 takım yeter mi anlamadım canım orasını
Hazadem ben korkuyorum ya erken doğumdan hani sendede benim gibi translokasyon varya
Valla içime öyle doğuyor niyeyse erkenden alınacakmış gibi geliyor bebeğim:26::26:
Ewet cnm alta gıydırılıyor.sen takım kac tane aldın cnm
Canım ole dusunme Allah korusun kuvoz zor ole bır ıhtımal varmıkı..?
Ayrıca mervem translokasyonla alakalı deılkı.
1 hastane çıkışında var işte 4-5 tanede ayrıca almışım 0-3 ay tulum felanda var sence fazlamı ?
Hazadem ben korkuyorum ya erken doğumdan hani sendede benim gibi translokasyon varya
Valla içime öyle doğuyor niyeyse erkenden alınacakmış gibi geliyor bebeğim:26::26:
iyi geceler bende de translokasyon var...translokasyonu görünce hemen atladım :)...hangi dr gittiniz biz hala dr ve yapılacak olan işleme karar veremedik bana yardımcı olabilirmisiniz...
Merhaba bende cvp vereyım dedım bendede var translokasyon tup bebek doktorum cem fıcıcıydı yedıtepe unıv. hastanesınde ıdı.
3 defa kurtaj oldum dogal gebelıkle 3 kerede tup bebekde negatıf sonuc aldım ardından mucıze kızım dunyaya geldı.
Pgt mı ılk once Genetıx hakan bey yaptı.Sonrada Volkan baltacı yaptı.3 ve 7 kromozomlarımda translokasyon vardı benım.
iyi geceler bende de translokasyon var...translokasyonu görünce hemen atladım :)...hangi dr gittiniz biz hala dr ve yapılacak olan işleme karar veremedik bana yardımcı olabilirmisiniz...
çok geçmiş olsun...tebrik ederim Allah kızınıza uzun ömürler versin...bendede 14 ve 21 kromozomlarda var memorial görüştük ama işlemleri okuyorum öpü, kürler felan ve benim hiç ama hiç bir bilgim yok bu dr Volkan baltacı istanbuldamı
Çok tesekkur ederım Allahım sanada nasıp etsın ınsallahh ...
Volkan Baltacı Genetık prf. cok ıyı bır doktor zaten sayılı kısı yapıyor guvenılır sekılde yanı.Volkan bey Ankarada fakah haftanın 1 gunu gelıo ıstanbula ucretsız gorusme yapabılırsın Florange Nıghingale Hast. Kadıkoye gelıor bende bır gorus cnm
Translokasyonla alakalı değil mi gerçektende
Kilosu hep geriden geliyor ya öyle hissettim işte
haftaya kontrolümüz var inşallah işte bakalım o zaman belli olur
En son gittiğimde suyum iyiydi plasentada bir sorun yokru çok şükür
Amin hayırlısıyla inşallah...çok teşekkür ederim görüşüceğim inşallah bende inan güvenemiyorum 3.gün biopsisi 5.gün biopsisi anlattılar bir kaç yerle görüştük yurt dışında çalışılıyor diyor çok kafamız karıştı...ücretleri nasıl peki bir bilgin varmı...ya çok soru soruyorum kusura bakma...
İyi geceler canım.Bende tüp bebekle hamile kaldım daha önce iki kaybım var
2 ve 7 nolu kromozomlarda
pgt yöntemiyle.Memorıalde tedavi gördüm.fısh tekniği uygulandı
Pgtyi Volkan Baltacı yaptı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?