Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu seferlik nasip değilmiş. Ama Allah inşallah dondurulmuşlarınla sana anneliği nasip eder. Hakkında hayırlısı olsun

amin cnm inş. şu anda sanki rahat olmamdaki sebep birazda dondurulmuların olması. kısmetten öteye yol yok maalesef..

inş. cnm sağol. sen bugün yaptıracaktın testi ne oldu. rabbim kısmet etmiştir inş.

evet cnm hayırlısı hakkımızda. bundada bir hayır vardır demeyip tevekkül etmesek zaten kafayı yeriz.
açıkcası çokda neden diye düşünmek istemiyorum. dr a da dün gitmedim hiç ayaklarım gitmedi bugün gitmeyi planlıyorum.
bakalım o neler söyleyecek.
allah hepimize güç versin bu yol çok zor bir yol....

Kızlar bu gün test yaptırdım. Değerim 173.6 çıktı

Ayyy Sümeyye çok güzel bir haber Allah inşallah sağlıkla tamamına erdirsin.... Ben o sevinç simgeleirnden koymayı beceremedim ama çok çok sevindim senin için... Nasıl mmutlusundur sen şimdi Allahım daim etsin mutluluğunu inşallah....

sümeyye gözün aydın canım,rabbim rez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sevindim:)

Teşekkür ederim kızlar. Rabbim hasretinde olan her kese bu duyguyu yaşatsın. Bana ve bu yolda çabalayan her kese sağlam ve salih evlatlar versin

Sumeyyeeeeeeeeeeee
Hayırlı olsun Rabbim daim etsin inşaallah Çok çok çok sevindim

İnci merhaba cnm,,güzel haberlerini okudum 13 martta girdim ama yazamadım sana cnm..cok ama cook sevindim hep dualarımdaydın bebiş haberlerini alana kadar da öyle olacak,bu sefer cok ınanıyorumm:)))

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz kızlar inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız sumeyya cok tebrik ederimm sağlıkla yavruna kavuş inşallah:))

Sumeyyeeeeeeeeeeee
Hayırlı olsun Rabbim daim etsin inşaallah Çok çok çok sevindim

Sağolasın inciiim Rabbim en kısa zamanda sana da böyle mutluluk yaşatsın. Tedavin hayırlı ve sonu sağlıklı bebekli olsun. Amin.

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz kızlar inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız sumeyya cok tebrik ederimm sağlıkla yavruna kavuş inşallah:))

Teşekkür ederim
Rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin.

Akidemmm yetişemedim sana
Allah razı olsun
Sen nasılsın? Minik adamın nasıl? Arada yaz bize

Bubuş canım benim Allah yardımcın olsun. Sonucun üzücü ama seni o kadar güçlü gördüm ki maşallah. Hep böyle ol. Ne yaparsak yapalım nasipten öteye gidemiyoruz. İnşaallah sen de buraya kızlar hamileyim, kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydun, kızlar bebeğim sağlıklı, kızlar bebeğimi kucağıma aldım diye yazacaksın zamanı gelince. Her daim duamdasın...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi geceler Rabbim bizede hayırlı dr ve hayırlı bir yol nasip etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn Aminnn ...

Saol hazade yaa... Nazade diyidum dimi ben sana:))))
Sen nasilsin bu arada?
Ben de inci gibi bi turlu basliyamadin tedaviye. Tam hadi bu ay diyorum, bisey cikariyolar...
Hayirlisi ne diyim...
Vallahi izz mina hanımla ugrasıorum ası olduk cok ateslendı cok sukur bugun ıyı bıraz.
Sen nasılısn n var n yok

Basladinmi uoksa?:)
Ben aylardir bi basliyamadim yaaa....
Histeroskopi bana olucak. Genel anestezi olucak. Bir de dirup dururken kas yapalim derken goz cikar diye kormustum ama arkaaslar rahatlattilar. Baya yaptiran olmus..
Sakın korkma hıc bısey olmuo agrı felan cok az sonrası kanama oluo regle kanaması kdr Allahın ıznıyle ınsallah bısey cıkmıycak.

Kızlar bu gün test yaptırdım. Değerim 173.6 çıktı

Tebrıkler cnm cok sewındım Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.

Canım pazar günü başlıyorum inşaallah

Paşa gelıcek ıncım bak gor Allahın znıyle Allahım nasıl dua edıorum bılemezsın ınan kendım kadar cok sewınıcem sana

canımmm vira bismillah çok mutlu oldum....

gözün aydın canım çok güzel bir haber...

bubuş canım inşallah en kısa zamanda güzel haber vereceksin...

Teşekkür ederim Rabbim oğlanlarından dolayı yüzünü hep güldürsün, içine doğan her sıkıntı yerini ferahlığa ve huzura braksın. Rabbim büyüyüp güzel evlatlar olduğunu görmeği de nasip eylesin.

Sümeyyeciğim tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah değerin de çok iyi maşallah.

Teşekkür ederim Akasyam. Geçen gün yaptığın sarı kafalar gösterisi için ayrıca teşekkür ederim. Rabbim senin önce kontrolden, sonra da tedaviden güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin. En kısa zamanda mis kokulu sağlıklı evladını kucağına almanı dilerim.

Amin canım. Çok teşekkür ederim Rabbim size minicik kızınızla huzurlu ve mutlu bir ömür yaşatsın. Bize de onun gibi tatlı cocuklar nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…