- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.781
Haha adim cikti baslayamadi diye
Bu seferlik nasip değilmiş. Ama Allah inşallah dondurulmuşlarınla sana anneliği nasip eder. Hakkında hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun. Senin böyle temkinli ola bilmen bile çok güzel. Rabbim taşıyamayacağımız yükle yüklemesin. Her işde bir hayır mutlaka vardır canım. İnşeAllah en kısa zamanda sen de bebeklerine kovuşursun. Niyesini hiç düşünme. Yoksa içinden çıkamazsın, bırak onu doktorun düşünsün. Madem ki, hocandan memnunsun. İnşeAllah sorun bulunur ve her şey yoluna girer.
Histereskopi anestezi eşliğinde vajinadan rahim içerisine girilip kamera yardımı ile baklımasıdır. Her hangi bir sorun görülürse de müdahile ediliyor. Dikiş falan olmuyor. Uyandığında adet ağrısına benzer bir ağrı oluyor. Aynı gün genellikle ayakta eve döne biliyorsun.
Riski konusunda nadiren rahim ağzı yetmezliği yaptığını duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.
Bubuşcum hayırlısı canım ... Nerde aksilik var diye düşünmek insanı paranoyak ediyo, düşünmeden de olmuyo ama düşündükçe aksilikleri çekiyormusum gibi de geliyor bana kendim için en azından yuzde birlik olasılıkları bile buldum...bunda da bir hayır vardır diyip ileriye bak canım Allah sabır güç versin neyseki kürtaj falan ollmadı kısa zamanda yeniden deneyebilirsin çok şükür ki
anladım süpermiş ben şişli memorialle görüşmüştüm olmadı oraya gelmezse ataşehire gideriz çok sağolun
Kızlar bu gün test yaptırdım. Değerim 173.6 çıktı
Ayyy Sümeyye çok güzel bir haber Allah inşallah sağlıkla tamamına erdirsin.... Ben o sevinç simgeleirnden koymayı beceremedim ama çok çok sevindim senin için... Nasıl mmutlusundur sen şimdi Allahım daim etsin mutluluğunu inşallah....
sümeyye gözün aydın canım,rabbim rez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok sevindim:)
Sumeyyeeeeeeeeeeee
Hayırlı olsunRabbim daim etsin inşaallah Çok çok çok sevindim
Sumeyyeeeeeeeeeeee
Hayırlı olsunRabbim daim etsin inşaallah Çok çok çok sevindim
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz kızlar inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız sumeyya cok tebrik ederimm sağlıkla yavruna kavuş inşallah:))
İnci merhaba cnm,,güzel haberlerini okudum 13 martta girdim ama yazamadım sana cnm..cok ama cook sevindim hep dualarımdaydın bebiş haberlerini alana kadar da öyle olacak,bu sefer cok ınanıyorumm:)))
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz kızlar inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız sumeyya cok tebrik ederimm sağlıkla yavruna kavuş inşallah:))
Canım pazar günü başlıyorum inşaallah
canımmm vira bismillah çok mutlu oldum....
gözün aydın canım çok güzel bir haber...
bubuş canım inşallah en kısa zamanda güzel haber vereceksin...
Aminn Aminnn ...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi geceler Rabbim bizede hayırlı dr ve hayırlı bir yol nasip etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Vallahi izz mina hanımla ugrasıorum ası olduk cok ateslendı cok sukur bugun ıyı bıraz.Saol hazade yaa... Nazade diyidum dimi ben sana:))))
Sen nasilsin bu arada?
Ben de inci gibi bi turlu basliyamadin tedaviye. Tam hadi bu ay diyorum, bisey cikariyolar...
Hayirlisi ne diyim...
Sakın korkma hıc bısey olmuo agrı felan cok az sonrası kanama oluo regle kanaması kdr Allahın ıznıyle ınsallah bısey cıkmıycak.Basladinmi uoksa?:)
Ben aylardir bi basliyamadim yaaa....
Histeroskopi bana olucak. Genel anestezi olucak. Bir de dirup dururken kas yapalim derken goz cikar diye kormustum ama arkaaslar rahatlattilar. Baya yaptiran olmus..
Canım pazar günü başlıyorum inşaallah
canımmm vira bismillah çok mutlu oldum....
gözün aydın canım çok güzel bir haber...
bubuş canım inşallah en kısa zamanda güzel haber vereceksin...
Sümeyyeciğim tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallahdeğerin de çok iyi maşallah.
Aminn Aminnn ...
Vallahi izz mina hanımla ugrasıorum ası olduk cok ateslendı cok sukur bugun ıyı bıraz.
Sen nasılısn n var n yok
Sakın korkma hıc bısey olmuo agrı felan cok az sonrası kanama oluo regle kanaması kdr Allahın ıznıyle ınsallah bısey cıkmıycak.
Tebrıkler cnm cok sewındım Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
Paşa gelıcek ıncım bak gor Allahın znıyle Allahım nasıl dua edıorum bılemezsın ınan kendım kadar cok sewınıcem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?