- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.761
evet biliyorum sorunu en son gittiğimde 700 gramdıCanım benım olus hanım plasenta artık bebegı beslemıo dedı.ama bunun nedenı translokasyon oldu sanmıorum ama nedenı translokasyon deılde dıyemem dedı.Plasenta artık kendını beslıo dedı 1.740 dedı ve Mina 1.740 dogdu.Senın kuzu n kdr oldu sımdı
Yooo olurmu bızlerde bu donemlerı atlattık,Volkan baltacı sanırsam 1000 dolardı ama yanlısda olabılır cnm ınan hatırlayamadım.
5.gun embrıyosuda en on safaya gelen embrıyo yanı son halı ahhh ahhh aklıma geldı o gunler n zor gunlerdı ama hayat mucızlerle dolu ınan benı bılıo arkadaslar neler neler yasadım
maşallah ya böyle okudukça umudum artıyor...
ama anladım memorial de tedavi görüp pgt Volkan Baltacıya nasıl yaptırılıyor seçim yapılabiliniyormu...
Ben yedıtepeye cagırdım geldı memorıale bılmıorum ama merve yaptırdıgına gore gelıo demekkı.maşallah ya böyle okudukça umudum artıyor...
ama anladım memorial de tedavi görüp pgt Volkan Baltacıya nasıl yaptırılıyor seçim yapılabiliniyormu...
evet biliyorum sorunu en son gittiğimde 700 gramdı
ve haziran anneleri topiği varya orda benimle aynı haftada olanlara bakıyordum 1 kgye ulaşmıştı bebekleri
Bende şüphelendim ondan
Doktorum kilosu içinde eh işte fena değil demişti
ama haftaya gideceğim sanırsam o zaman belli olur
tüp bebek tedavisinide o yapıyomu yoksa pgt mi sadece...peki hangisi sağlıklı olan 3. gün mü 5.gün mü ...ya evet mucizeler var Rabbim hayırlısını eylesin nasip etsin ama bu süreç insanı yoran kararsız kalmak dr seçimi...
tüp bebek tedavisinide o yapıyomu yoksa pgt mi sadece...peki hangisi sağlıklı olan 3. gün mü 5.gün mü ...ya evet mucizeler var Rabbim hayırlısını eylesin nasip etsin ama bu süreç insanı yoran kararsız kalmak dr seçimi...
Zaten pgt olduğu için 5. gün embriyosu transfer ediliyor tabi sağlıklı embriyo bulunabilrse
3.gün embriyolardan hücre alınıp inceleniyor 5. günde sağlıklıysa eğer transfer oluyor canım
Tabiki umutlan asla yitirme umudunu bizde geçtik bu yollardan rabbim nasip etti
Canım Ben ataşehir memorıalde tedavi gördüm
Fısh tekniği istediğimiz için Volkan Baltacı oldu
Hastaneninde onunla anlaşması varmış ben duyunca memnun olmuştum hatta
anladım süpermiş ben şişli memorialle görüşmüştüm olmadı oraya gelmezse ataşehire gideriz çok sağolun
Şişli Memorıalde lab var orda hastane içinde yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam Cumhur bey yapıyoranladım süpermiş ben şişli memorialle görüşmüştüm olmadı oraya gelmezse ataşehire gideriz çok sağolun
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi geceler Rabbim bizede hayırlı dr ve hayırlı bir yol nasip etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
merhaba izz histereskopi korkulacak bir şey değil,yumurta toplama gibi bir şey,ben 2 kez oldum,çok uzun da sürmüyor
verilen anestezi de az,dedim ya aynı yumurta toplama kadar,hiç korkma,rahat ol...
Ben tedavı oncesı yaptırdım cnm 2 defa hemde rahım ıcersınde bır sorun olup olmadıgı bellı oluo, ve ben hamıle kalmıstım hısteroskopıden sonra cnm sorunlu olmustu ama kalmıstık korkma sakın yumurta toplama ıslemı gıbı bısey.
Saol hazade yaa... Nazade diyidum dimi ben sana:))))
Sen nasilsin bu arada?
Ben de inci gibi bi turlu basliyamadin tedaviye. Tam hadi bu ay diyorum, bisey cikariyolar...
Hayirlisi ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?