Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin cnm cok tesekkurler..
İnsallah saglıklı hayırlı ewlat olur pek takıp edemedım senı k.bakma tup bebek deılmı nasıl gectı surec sorun neydı sızın

Ne kusuru canım yaa, ben senin nasıl zor dönemler atlattığına şahit oldum. Rabbim bize de sizin gibi tatlı meşkuliyyetler versin. Bu da bizim kusurumuz olsun

Bende pko, eşimde ciddi hareket problemi vardı. Bu bizim 4. denememiz, daha önce 7 tane kaliteli embrio transferine rağmen hiç hamilelik oluşmadığı için bu sefer pgt yaptırdık. İyiki de yaptırmışız, 9 embriodan 4 de ciddi genetik anomali (3 de monozomi, birinde trizomi 13 ) çıktı ve diğerlerine kıyasla daha sağlıklı gözüküyolardı. Süreci elhamduLillah kolay atlattım. Yanni hiç zor olmadı diye bilirim. Çünki kendimi hep iyiye konsantre ettim. ElhamduLillah bu gününüme.

Son düzenleme:
Sumeyye gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah oh be
En sonunda uzun bir aradan sonra topik de canlanma oldu hafi bakalim
Sumeyye sen basladin inci arkandan gelsihayirlisi ile

Inciimmmm senin icinde cok sevindim pazar mi basliyordun
E hadi bismillahirrahmanirrahim Rabbim tez zamanda seninde kizlarrrrr
Hamileyimmm diye yazmayi nasip eylesin insalllahhhhhhhh:)))

Minayi op bizim icin hazade.
Iste dedigim gibi yarin histereskopi var. Bisiy cikmszsa sonraki ay tedaviye baslicsz. Ilk deneyisim olucak. Basliyorum bakalim.
Izinizi surucez iste:))

Minayi op bizim icin hazade.
Iste dedigim gibi yarin histereskopi var. Bisiy cikmszsa sonraki ay tedaviye baslicsz. Ilk deneyisim olucak. Basliyorum bakalim.
Izinizi surucez iste:))

Izzcim cok sevindim canım.
guzel haberler gelir insallah once Incimden sonra senden

Kızlar merhaba bende PGT yöntemiyle tüp bebek tedavisi gördüm ve şuanda 2 aylık hamileyim :) Bahçeci kliğinde bu yöntem çok çok gelişmiş herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirm.. bana sağlıklı olan embriyo transfer edildi inşallh sağlıklı bi bebişim olur :))

selam canım ben Bahçeci Fulyada tedavi gördüm. PGT yönteminde gayet başarılılar bilgin olsun istedim, Allah yardımcın olsun canım.

iki yeni üye ve mesajlar aynı gibi. ben mi huyluyum kızlar ne dersiniz?

Kızlar bu gün test yaptırdım. Değerim 173.6 çıktı

oley oley oley
şükürler olsun rabbime.. cnm yaa tebrik ederim. allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. değerin çok güzel maaşallah...
dualarını eksik etme bendende:)))

amin incim allahım bu yolda hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
güçlü olmaya calısıyorum. maddi manevi çöktük ama tevekkül etmek de zorundayız. inancımı yitirirsem kafayı yerim.
haklısın nasipsiz dayak bile yenmez :))
inşallah dediğin herşeyi burada yazmak kısmet olur. sende duamadasın cnm.

bende dün görüştüm dr la. regl olup bitince histereskopi yapacak anestezisiz (( bi 10 dk bakacağım dayanırsın dedi.
ben rahim filmindede anestezi almadım bunada dayanırım allahın izniyle.
sonra 2 ay ara. devamında dondurulmuşlarla tekrar deniycem.
rabbim bunları sebep kılar inş.

Canım pazar günü başlıyorum inşaallah

inci cnm inş. son ve pozitif tedavin olur. allah yar ve yardımcın olsun..
elimde burdan bir arkadasımın gönderdiği ilaçlar var innohep femara (adını yanlıs yazmıs olabılırım) bant dr una bir sor kullanman gerekirse göndereyim sana benim klinik bunları kullanmıyor yazık elimde kalmasın. tam isimlerini eve gidince yazarım.

canımmm vira bismillah çok mutlu oldum....

gözün aydın canım çok güzel bir haber...

bubuş canım inşallah en kısa zamanda güzel haber vereceksin...

cnm inş. bu yaza güzel haberle girerim :))

sümeyye çok sevindim canım sağlıkla gelir bebeklerin inş. kaç kese görüceksiniz merak ediyorum
izz güzel geçer inş histeroskopi, sonra da tedavi. beklemek de çok yoruyodur insanı.
inci de başlıyo, baharda bahar havası olcak inş topiğimizde.

sümeyyecim çok tebrikler şükürler olsun
Allahım kucağına almayıda nasip etsin...

Allah razı olsun kızlar. Bende merak ediyorum. Rabbim sağlıklı etsin.

Canım reklam kokan hareketler bunlar Ben huylu değil eminim Anlamadığım şu ki bu topiği okuyanlar çok mu salağa benziyor

Inciimmmm senin icinde cok sevindim pazar mi basliyordun
E hadi bismillahirrahmanirrahim Rabbim tez zamanda seninde kizlarrrrr
Hamileyimmm diye yazmayi nasip eylesin insalllahhhhhhhh:)))

Allah razı olsun canım. Evet pazar inşaallah.

Aaaaa yasasinn:))
Nerde basliyosun inci? Ayyy hadi insallah guzel gider hersey.
Cumartesi histeroskopiye giricem.
Onumuzdeki ay da arkandan ben siradayim ona gore, yer tut bana:))

Teşekkürler
Memorial'dayım. Akasya'yla oranın baş hastaları gibi olduk
İşlemin güzel geçer ve hayırlısıyla başlarsın inşaallah. Tamam yerini tuttum

Canım benim Allah razı olsun. Dondurulmuş tedavisi her zaman taze tedaviden güzeldir. İnşaallah güzel haberlerini alacağız...
İlaç için de çok teşekkür ederim. Düşünmen çok güzel Allah razı olsun Doktora sorayım bakalım. Ne işe yarıyor bu bant?

Canım reklam kokan hareketler bunlar Ben huylu değil eminim Anlamadığım şu ki bu topiği okuyanlar çok mu salağa benziyor

İncim kuzumm İzmir'den döndün döneli hiç denk gelemedik. Yazdıklarını okuyorum. Bebiş iyi gelmiş sana. İnşallah da çok uğurlu gelecek yengesi Kardeşlerini de getirecek Dualarım seninle.. Ben de yarın için randevumu onayladım.. Hayırlısı

OO SUMEYYEE
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim tebrik ederim bak ben sana demedim mi hissediyorum diye
Allah tamamına erdirsin

OO SUMEYYEE
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim tebrik ederim bak ben sana demedim mi hissediyorum diye
Allah tamamına erdirsin

Amin canım. Teşekkür ederim. Eveeet demiştin. Hisslerin gerçekten de kuvvetliymiş. Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…