- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.801
Amin canım. Çok teşekkür ederimRabbim size minicik kızınızla huzurlu ve mutlu bir ömür yaşatsın. Bize de onun gibi tatlı cocuklar nasip eylesin.
Amin cnm cok tesekkurler..
İnsallah saglıklı hayırlı ewlat olur pek takıp edemedım senı k.bakma tup bebek deılmı nasıl gectı surec sorun neydı sızın
Canım pazar günü başlıyorum inşaallah
Aminn Aminnn ...
Vallahi izz mina hanımla ugrasıorum ası olduk cok ateslendı cok sukur bugun ıyı bıraz.
Sen nasılısn n var n yok
Sakın korkma hıc bısey olmuo agrı felan cok az sonrası kanama oluo regle kanaması kdr Allahın ıznıyle ınsallah bısey cıkmıycak.
Paşa gelıcek ıncım bak gor Allahın znıyle Allahım nasıl dua edıorum bılemezsın ınan kendım kadar cok sewınıcem sana
Minayi op bizim icin hazade.
Iste dedigim gibi yarin histereskopi var. Bisiy cikmszsa sonraki ay tedaviye baslicsz. Ilk deneyisim olucak. Basliyorum bakalim.
Izinizi surucez iste:))
Izzcim cok sevindim canım.
guzel haberler gelir insallah once Incimden sonra senden
selam canım ben Bahçeci Fulyada tedavi gördüm. PGT yönteminde gayet başarılılar bilgin olsun istedim, Allah yardımcın olsun canım.
Kızlar merhaba bende PGT yöntemiyle tüp bebek tedavisi gördüm ve şuanda 2 aylık hamileyim :) Bahçeci kliğinde bu yöntem çok çok gelişmiş herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirm.. bana sağlıklı olan embriyo transfer edildi inşallh sağlıklı bi bebişim olur :))
Kızlar bu gün test yaptırdım. Değerim 173.6 çıktı
Bubuş canım benim Allah yardımcın olsun. Sonucun üzücü ama seni o kadar güçlü gördüm ki maşallah. Hep böyle ol. Ne yaparsak yapalım nasipten öteye gidemiyoruz. İnşaallah sen de buraya kızlar hamileyim, kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydun, kızlar bebeğim sağlıklı, kızlar bebeğimi kucağıma aldım diye yazacaksın zamanı gelince. Her daim duamdasın...
Canım pazar günü başlıyorum inşaallah
canımmm vira bismillah çok mutlu oldum....
gözün aydın canım çok güzel bir haber...
bubuş canım inşallah en kısa zamanda güzel haber vereceksin...
Kızlar bu gün test yaptırdım. Değerim 173.6 çıktı
iki yeni üye ve mesajlar aynı gibi. ben mi huyluyum kızlar ne dersiniz?
sümeyye çok sevindim canım sağlıkla gelir bebeklerin inş. kaç kese görüceksiniz merak ediyorum
izz güzel geçer inş histeroskopi, sonra da tedavi. beklemek de çok yoruyodur insanı.
inci de başlıyo, baharda bahar havası olcak inş topiğimizde.
sümeyyecim çok tebrikler şükürler olsun
Allahım kucağına almayıda nasip etsin...
Canım reklam kokan hareketler bunlarBen huylu değil eminim Anlamadığım şu ki bu topiği okuyanlar çok mu salağa benziyor
Inciimmmm senin icinde cok sevindim pazar mi basliyordun
E hadi bismillahirrahmanirrahim Rabbim tez zamanda seninde kizlarrrrr
Hamileyimmm diye yazmayi nasip eylesin insalllahhhhhhhh:)))
Aaaaa yasasinn:))
Nerde basliyosun inci? Ayyy hadi insallah guzel gider hersey.
Cumartesi histeroskopiye giricem.
Onumuzdeki ay da arkandan ben siradayim ona gore, yer tut bana:))
amin incim allahım bu yolda hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
güçlü olmaya calısıyorum. maddi manevi çöktük ama tevekkül etmek de zorundayız. inancımı yitirirsem kafayı yerim.
haklısın nasipsiz dayak bile yenmez :))
inşallah dediğin herşeyi burada yazmak kısmet olur. sende duamadasın cnm.
bende dün görüştüm dr la. regl olup bitince histereskopi yapacak anestezisiz(( bi 10 dk bakacağım dayanırsın dedi.
ben rahim filmindede anestezi almadım bunada dayanırım allahın izniyle.
sonra 2 ay ara. devamında dondurulmuşlarla tekrar deniycem.
rabbim bunları sebep kılar inş.
inci cnm inş. son ve pozitif tedavin olur. allah yar ve yardımcın olsun..
elimde burdan bir arkadasımın gönderdiği ilaçlar var innohep femara (adını yanlıs yazmıs olabılırım) bant dr una bir sor kullanman gerekirse göndereyim sana benim klinik bunları kullanmıyor yazık elimde kalmasın. tam isimlerini eve gidince yazarım.
cnm inş. bu yaza güzel haberle girerim :))
Canım reklam kokan hareketler bunlarBen huylu değil eminim Anlamadığım şu ki bu topiği okuyanlar çok mu salağa benziyor
Allah razı olsun canım. Evet pazar inşaallah.
Teşekkürler
Memorial'dayım. Akasya'yla oranın baş hastaları gibi olduk
İşlemin güzel geçer ve hayırlısıyla başlarsın inşaallah. Tamam yerini tuttum
Canım benim Allah razı olsun. Dondurulmuş tedavisi her zaman taze tedaviden güzeldir. İnşaallah güzel haberlerini alacağız...
İlaç için de çok teşekkür ederim. Düşünmen çok güzel Allah razı olsunDoktora sorayım bakalım. Ne işe yarıyor bu bant?
OO SUMEYYEE
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim tebrik ederim bak ben sana demedim mi hissediyorum diye
Allah tamamına erdirsin
OO SUMEYYEE
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim tebrik ederim bak ben sana demedim mi hissediyorum diye
Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?