- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.041
Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı bir şekilde en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alabilmenizi nasib etsin inşallah...
Pgt den vazgeçmenin sebebini sorabilir miyim özel değilse? Birde bu söz ettiğin arkadaşlar sakat olmasını göze alarak kendi istekleriyle mi normal yoldan denediler yoksa kazayla felan mı oldu? Yani ilk kez duyuyorum bu hastalığın taşıyıcısı olup da normal yolla bebek sahibi olmayı göze alan birilerini...
Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı bir şekilde en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alabilmenizi nasib etsin inşallah...
Pgt den vazgeçmenin sebebini sorabilir miyim özel değilse? Birde bu söz ettiğin arkadaşlar sakat olmasını göze alarak kendi istekleriyle mi normal yoldan denediler yoksa kazayla felan mı oldu? Yani ilk kez duyuyorum bu hastalığın taşıyıcısı olup da normal yolla bebek sahibi olmayı göze alan birilerini...
mattika
bi kızımız olucakmış sanki:)
naz evi olucaz biz de
Her daim dualarımdasın. Allah yardımcın olsun.
sağol canım iyiyiz ne olsun inatlaşmalar başladı uğraşıyoruz. çok şükür halimizeHerkese iyi geceler armaan doğum yaptın mı merak ettim
Mattika nasılsın ahmet nasıl
Izz hamileymis çok sevindim
translokasyonun çeşidi ve hangi kromozomlarda olduğu da etkili ama translokasyon normal yolla bebek sahibi olmaya engel değil. tüp bebek doktorları asla normal denemeyin. tutana kadar pgt diyorlar ama tarafsız bi genetikçi ihtimal olduğunu anlatıyor.Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı bir şekilde en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alabilmenizi nasib etsin inşallah...
Sağolasın Angel. İyiyim çok şükür. Eğer 5.gün transferi olarsa cumaertesi transfer günü olarak gözüküyor. Şimdilik transfer zamanı ile ilgili bilgi verilmedi. Hayırlısı olsun. Sen nasılsın, oğluş nasıl? Bir az daha iyimisin?
kızlar hamile kalanların kontrollerinde neler yapılıyor ve hangi testler yapılıyor sizler ne yaptırdınız
Aaaa şimdi gördüm hayırlı olsun.... kızmış bir de maşallahhh...
Hamileymissin birde kizin olacakmis ayyy uzun zamandir girmiyordum tam supriz oldu gozun aydin diyeyim artik sag salim kucagina alirsin i nsallah canim cok sevindimmmm
Günaydınteşekkürler angel
Bulantı ve hiç bir belirti yok şuan SAT ne göre bugun 5+4 olmalı ama döllenme hesabına göre bu ay 2 kere ilişkim oldu biri 23 ünde biri 27 sinde ovulasyonu hesaplayarak yapmıştım 2tarihten birinde döllenme oldu mutlaka eger 23 ünde olduysa o zaman 3+4 günlük 27 sinde döllendiyse 2+4 günlük o zaman hcg nin 946 olması normal değil mi dün baktırdım. Ama SAT ye görehesaplarsak yavaş artmış oluyor galiba. 2 günde bir yaptırıyorum hep 2 ye katlanmış oluyor. Dış gebeli k yaşadığımda değerim 2500 dü o zamanlarda bulantım olmuştu
Bulantı ve hiç bir belirti yok şuan SAT ne göre bugun 5+4 olmalı ama döllenme hesabına göre bu ay 2 kere ilişkim oldu biri 23 ünde biri 27 sinde ovulasyonu hesaplayarak yapmıştım 2tarihten birinde döllenme oldu mutlaka eger 23 ünde olduysa o zaman 3+4 günlük 27 sinde döllendiyse 2+4 günlük o zaman hcg nin 946 olması normal değil mi dün baktırdım. Ama SAT ye görehesaplarsak yavaş artmış oluyor galiba. 2 günde bir yaptırıyorum hep 2 ye katlanmış oluyor. Dış gebeli k yaşadığımda değerim 2500 dü o zamanlarda bulantım olmuştu
Bir az önce hastaneyi aradım. 7 embriodan 4-5'nin (4'nün) durumu daha iyi, diğerleri orta dediler. Ya yarın, ya da cumaertesi (büyük ihtimalle cuma ertesi) transfer olur dediler. Şimdilik son durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?