Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

dış gebelik geçirdiğim için onun belirtilerini biliyorum bu gebelik şu an bana göre normal insan heyeceanlanıyor işte bir an önce görsem diyor kolay değil 3 senedir bekliyoruz

çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum ilk öğrendiğimde nefes alamamıştım. sizde durum ne

Bir az önce hastaneyi aradım. 7 embriodan 4-5'nin (4'nün) durumu daha iyi, diğerleri orta dediler. Ya yarın, ya da cumaertesi (büyük ihtimalle cuma ertesi) transfer olur dediler. Şimdilik son durumlar böyle.

sumeyyecim hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah ama umarım bu son uğraşın olur sonu bebişli olur

Amin canım çok teşekkür ederim. Sen de gelişmeleri yaz, merak ediyorum.

sümeyyem

çok sevindim canım senin adına

5. gün embriyosu mu olucak bu durumda

benim de 3 .gün embriyosu 10 taneden hücre alındı ve pgt yapılacak

inşallah sağlıklı bulunur ve bir sonraki ay transferim olur

rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

hayırlı haberlerini bekliyorum

Canım sayı çok güzel maşallah. Allah onları sana sağlıklı evlatlar eylesin. bu embriolardab hem şimdi, hem de daha sonra evladınıza kardeş yapmanız nasip olsun.

Büyük ihtimal 5.gün transferi olacak. Hayırlısı olsun. Senin gittiğin merkez donmuş transferine üstünlük veriyor. Senin de hakkında hayırlısı olsun.

Canım benim... İnşallah güzel haberlerini alacağız.

Sümeyye 2 embriyo koyulacak di mi anladığım kadarıyla pgt siz işlem yapılacak. Hayırlı olsun canım...

Bu arada ipekokutan arkadaşım hamileymişsin inşallah sağlıkla zamanlıca doğar bebişin.

Akasya buradan da tebrik edeyim tekrar canım...

Mattika canım demek asilik dönemi başladı Ahmet Barışın. Bakıcı mı bakıyor nasıl gidiyor?

Angell canım benim yine bilgilerinle ışık oluyorsun maşallah. Canım sorun yazmışsın özel değilse önemli bir şey mi canım? Allah yardımcı olsun...

İncim canım kızın epey büyümüş. Anne sütü veriyorsun di mi? Nasıl gelişimi? Başladı mı tepkilere?

Mervişim faceden ervayı takip ediyorum maşallah ne kokoş kız olmuş öyle:))

Yeni dostları tanımıyorum . Hoş gelmişler. Eski dostlarımı da öpüyorum...

Canım bende seni öpüyorum çok tatlısın...teşekkür ederim beni ışık olarak görmen çok güzel...bildiklerimi doğru bir şekilde paylaşmaya gayret ediyorum herkez okuyor ve faydalanıyor buradan...Zira bende çok faydalandım.
Sorun vardı ama daha iyiyim.Benim,maşallah çok tatlı bi oğlum var herşey vız gelir artık bana...uyanmış annecim neerdesin diyor ya,sonra annem fıstık diyor bana nesrin,sorun mu kalır...Allahım herkeze nasip etsin hayırlısından.
Sen nasılsın,nasıl gidiyor,Ardaya vakit ayırabiliyormusun neler yapıyosunuz...

Merhaba,geçmişler olsun...
Ne kaza nede başka birşey Allahım bize bu mucizeyi nasip etti...Elhamdülillah.
Normal yolla deneme isteğininde Allahtan geldiğine inanıyorum..

Günaydın canım,inşallah en sağlıklısı,en hayırlısı olsun hakkında...

Amin, in şee Allah

Her daim dualarımdasın. Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim. İn şee Allah güzel haberler vere bilirim.

çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum ilk öğrendiğimde nefes alamamıştım. sizde durum ne

Ben de heyecanla transfer gününü bekliyorum.

Sümeyye 2 embriyo koyulacak di mi anladığım kadarıyla pgt siz işlem yapılacak. Hayırlı olsun

Amin canım. Eğer transfer gününe kadar dayanırlarsa in şee Allah iki tane olucak. Pgt yaptırmayı başta çok istiyordum. Nur hanım hiç yanaşmadı. Embrio gelişimine bakıp tekrar konuuruz dedi. Şimdi de ben kararımdan döndüm., bu sefer pgt istemiyorum. Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun.

Canım hayırlısı bu olsun hakkında inşallah. İkiz olup sağlıkla gelsin vakitlice: Amin...

Evet topiklerin çok faydası var. Benim de rahim ağzı yetmezliği tecrübem fazla orada daha faydalı olurum diye düşünerek orayı ihmal etmemeye çalışıyorum. :)) Maşallah oğluşuna. Bende de 2 oğlan var. Allah herkese nasip etsin...

chnb:)
ben de seni şimdi gördüm...
saolasın. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin
Aminnn canım...

merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebgım olmuyor tüm tedavılere ragmen...500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım[kım ne kadar okuyabılırse]allah razı olsun

Canım inşallah olur Tedbir bizden takdir allahta. Tıbbi nedenleri üzerinde yoğunlaşmışsındır. Ben pazar okuyabilirim adet dönemindeyim...

dış gebelik geçirdiğim için onun belirtilerini biliyorum bu gebelik şu an bana göre normal insan heyeceanlanıyor işte bir an önce görsem diyor kolay değil 3 senedir bekliyoruz

Seni anlıyorum ipek,heyecanınıda,sorularında çok normal,hepimiz benzer şeyler yaşadık...
sümeyyeye katılıyorum,bebeğine odaklan ve dua etmeye devam et,sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin umarım,Allah hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine...

canım bende rahim ağzı konusunda senden çok şey öğrendim ve her gittiğimde ölçtürüyordum mutlaka...

allah razı olsun

Bir az önce hastaneyi aradım. 7 embriodan 4-5'nin (4'nün) durumu daha iyi, diğerleri orta dediler. Ya yarın, ya da cumaertesi (büyük ihtimalle cuma ertesi) transfer olur dediler. Şimdilik son durumlar böyle.
sonu güzel olcak inş allah yardımcın olsun sümeyye

güzel haberler gelsin senden de. neden sonraki ay transfer?

Mattika canım demek asilik dönemi başladı Ahmet Barışın. Bakıcı mı bakıyor nasıl gidiyor?
evet evde durmaz oldu. biraz biraz konuşuyor da. okulda özlüyorum inan. komşum bakıyor canım eylülden beri şükür bi sıkıntı yok.

benim oğlanın hiç arkadaşı yok görüşşek de oğlanlar arkadaş mı olsa
sorun demişsin önemli bişey değildir inş. yerim ben fıstık diyen oğlunu

Öncelikle böyle detaylı bir şekilde yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim Rabbim yaşadığınız bütün kayıplar için sizi cenneti ile mükafatlandırsın... Siz doğal yolla evlat sahibi olmuş olmanıza rağmen pgt yi öneriyorsunuz anladığım kadarı ile... Ki problem eşinizdeymiş erkeklerde spermde binlerce hücre olduğu için sağlıklı olanı bulmanın daha kolay olduğunu okumuştum... Normalde pgt ye karar vermiş gibiydim fakat burda normal yolla evlat sahibi olan bu kadar çok örneği görünce tevekkülsüzlük mü yapıyorum diye tedirgin olmaya başladım ne zor bir karar allahım... Ya tevekkül edip büyük bir riske gireceğim ya da tedbir deyip zor ve meşakkatli bir sürece başlayacağım... Dua edin ne olur...

Yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ederim canım Rabbim kayıplarının mükafatını ne güzel iki sağlıklı evlat ile vermiş... Peki sen şimdi ki aklım olsaydı ilkinde pgt yaptırmazdım mı diyorsun? Bide diğer arkadaşla aynı şekilde senin de eşinde imiş problem.. Erkekler de olunca sağlıklı planı bulma ihtimali daha yüksek diye okumuştum... Bende de birinci ve onuncu kromozomlarda dengeli translokasyon bulundu... Memorial da ki cumhur bey birinci kromozomun genelde düşüğe sebep olmasıyla bilindiğini söyledi ve yüzde doksan zaten hamileliklerin ilk üç ayı geçemeyecek dedi fakat onuncu kromozomun neye sebep olacağıyla ilgili bilgilendirme yapmadılar... Eşinin de onuncu kromozommuş sizin bu konuda bilginiz var mı?

O kadar tedirginim ki tevekkül ve tedbir arasında gidip geliyorum sürekli... Senin eşinde miydi genetik problem yoksa sende miydi?

Merhaba,geçmişler olsun...
Ne kaza nede başka birşey Allahım bize bu mucizeyi nasip etti...Elhamdülillah.
Normal yolla deneme isteğininde Allahtan geldiğine inanıyorum..
Ne güzel öyle imrendim ki inan okuyunca... Peki genetik problem senin eşinde miydi sende miydi? Nasıl ortaya çıktı seninde daha önce düşüğün ya da kaybın olmuş muydu?

Ne olur bana dua edin arkadaşlar o kadar ince bir çizgi ki bu; tevekkül mü tedbir mi, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... Birde sormak istediğim birşey daha var bu uygulanan pgt sisteminin helal olup olmadığına dair hiç araştırma yaptınız mı bir bilginiz var mı?

bu gün kontrolüm vardı şimdilik her şey yolunda Allaha şükür. En büyük yumoşum 14 olmuş. 2 gün sonra çatlatmayı yapıcam gibi gözüküyor.

Şimdilik durum bu :)

Mummum Rabbim yardımcın olsun canım.. Maşallah yumoşlarına. Dondurulmuş bile kalacak Allah'ın izniyle. Bütün pozitif enerjimi , duamı gönderiyorum Haber ver yine bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…