- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.121
Arkadaşlar bu gün iki tane miniğimi alıp geldim elhamduLillah. Geri sayım başladı.
hadi hayırlısı bakalım.bol bol istirahat et. yolculuk etmekten kaçın.uzan keyfine bak. bunları yaptığında sıkılırsan bebeklerini koruduğunu hatırlat kendine.
Arkadaşlar bu gün iki tane miniğimi alıp geldim elhamduLillah. Geri sayım başladı.
Teşekkür ederim
Yatmaktan bıkmıyan biri varsa o benim her haldebu sefer imkan dahilinde maksimum dikkat etmek niyyetim var. Allah hayırlısı ile nasip eylesin.
ben öğleden sonra okuldayım onun dışında benziyor yaptıkları. bu sıralar kendi yaşına yakın arkadaş istiyor çevremde de pek yok.biz 9 da kalkıyoruz kahvaltıdan sonra havalar ısındığı için bahçeye çıkıyoruz,sitenin bahçesi var,orda oynuyoruz,hopluyoruz zıplıyoruz saklanıyoruz,top oynuyoruz...eve gelince ara öğün bişiler yediriyorum uykuya yatıyor 2 saat falan.Bende bütün işleri o uyurken yapıyorum...o uyanıkken onunla vakit geçiriyorum oynuyoruz hep...Kalkınca oyuncaklarla oynuyoruz sonra güç bela yemek yapıyoruz çünkü tencere tava oynamak istiyor,oynuyorda o oynarken ben de yapıyorum yemeği...baba geliyor yemek,oyun ve 11 gibi uykuya geçiyor.
Birlikte kek,pasta yapıyoruz o yumurta sürüyor fırçayla vs...Pazıl yapıyoruz birlikte çok seviyor.
Bazı yaşına uygun olan çizgi filmleride izlettiriyorum.
siz nasıl vakit geçiriyorsunuz...
allah sağlıkla tutundursun canım, başı sonu herşeyi güzel bi hamileliğin olsun inş.Arkadaşlar bu gün iki tane miniğimi alıp geldim elhamduLillah. Geri sayım başladı.
Sümeyye hadi inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle
Amin, canım in şee Allah. Senin bebek ne alemde? Doğum tarihi bellimi?
hayırlı olsun miniklerin. güzel haberini almak dileğiyle.
hayırlı olsun miniklerin. güzel haberini almak dileğiyle.
Sumeyye insallah seninde guzel haberlerini aliriz ve diger arkadaslarinda tabi. takip ediyorum gelismeleri ve dua ediyorum Allah yardimcin olsun
Amin kızlar. Çok teşekkür ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı zamanda hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin.sumeyye canım senin hikayeni okuyup etkilenmiş biri olarak rabbim bu sefer kavuştuırsun yavrularına seni miniklerin sıkı sıkı tutunsun sana inş 9 ay bırakmasınlar seni
Şimdilik yatarak geçiriyorum günleri haftada 2 kez de kontrole gidiyorum hayırlısıyla bir hafta daha bekletebiliriz inşallah Sümeyyecim.
Öte yandan ben bir belirti hissetmiyorum ama hissedilen sğrılar zaten son doğum anında oluyo herhalde
akasya canım hamile haberini okuduğumda çok sevindim rabbim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel bir hamilelik geçirip yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin
Sumeyye canım hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsunlar inşallah. Ben bu gün son muayenemi oldum. Yumoşlardan biri almış başını gitmiş 22 olmuş akşam catlatmayı yapıcam inşallah. Hakkımızda hayırlısı İnşallah erken çatlamaz
sümeyye
allah tamamına erdirsin inşallah
hamileyim haberini bekliyorum allahın izniyle
test tarihin ne zaman
bizimde 2 tane sağlıklı embriyomuz var ve 5. gün donduruldular
çok da isabet olmuş çünkü 5 . gün ben regl oldum
bugünde dondurulmuş transferi için bantlara başladım inşallah 15-16 gün sonra transfer haberimi veririrm size
canım hadi bakalım ben de senin güzel haberinin takipçisiyim insallahhhhhhhhhhh pozitifi görüp 40. haftanda da miniğini (minikleriniAmin canım. Senin için de hayırlı olsun. Opu gününe kadar diğeri de yetişir merak etme. Kendinden haber ver.
Sen de baya hızlısın maşallah. O embrioları Allah sana sağlıklı evlatlar eylesin. Senin için de az kalmış. En fazla 2 haftaya miniklerini alırsın in şee Allah.
Test tarihim 3 mart.
Sumeyye canım hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsunlar inşallah. Ben bu gün son muayenemi oldum. Yumoşlardan biri almış başını gitmiş 22 olmuş akşam catlatmayı yapıcam inşallah. Hakkımızda hayırlısı İnşallah erken çatlamaz
sümeyye
allah tamamına erdirsin inşallah
hamileyim haberini bekliyorum allahın izniyle
test tarihin ne zaman
bizimde 2 tane sağlıklı embriyomuz var ve 5. gün donduruldular
çok da isabet olmuş çünkü 5 . gün ben regl oldum
bugünde dondurulmuş transferi için bantlara başladım inşallah 15-16 gün sonra transfer haberimi veririrm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?