- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.141
Mummum canım dualarımdasınOpu ne zaman ? Habersiz bırakma bizi...
Adacığım 2 tane sağlıklı embiryon olmasına çoook sevindimBen de dondurulmuş tedavisi ile hamile kaldım. İnşallah senin de güzel haberini alacağız...
çok sağol akasyam
inşallah ben de sonunda hamile kalabilirim
hayırlısı nasılsa öyle olsun tabi de emeklerimizi de boşa çıkarmasın
senin adına da çok seviniyorum
kalp atışlarını ne zaman duyacaksın
kızlar günaydın dün opum oldu. müstecep bey yaptı. 4 tane yumurta toplandı. Buna da çok şükür. Saat 10 olsun da merkezi arıyayım diye bekliyorum.
Hiç bir şey hissedemiyorum.
Bu defa bir tuhaf oldum.
mummu ben de seninle heyecanla bekliyorum, güzel haberler al inş.
kızlar günaydın dün opum oldu. müstecep bey yaptı. 4 tane yumurta toplandı. Buna da çok şükür. Saat 10 olsun da merkezi arıyayım diye bekliyorum.
Hiç bir şey hissedemiyorum.
Bu defa bir tuhaf oldum.
arkadaşlar ben de bebeklerimin kalp atışlarını gördüm, ikizlermiş :)
kaçıncı ayda karnımız çıkar acaba
merhaba kızlar ben 25 yaşında 4 senelık evliyim pko hastasıyım ray var pıhtılaşma sorunm var tabı bunları 5 gebelık kaybından sonra ögrendım 2 kez dogal 1 aşılama 2 tüp tecrubem oldu 4 düşük 1 21.hatalık erken doggmm oldu doktorm hıc bır acıklama yapamıyor ben ne zaman hamıle olsam kanamm oluyo kanam olunca clexan ıgne kesılıyo ondanmı düşüyo o kanama neden oluyo bılemıyolar ve şimdi doktorm pgd diyo bnm son donmuşum var onu tekrar denıcem ama bnm gıbı olupda pgd yaptırıp bebegnı kucagna alabılen varmı gebelıklerı rahat gecen oldumu lütfen yardım edın ben yataktan wc harıcı kalkamıyorm öyle bır gebelık gecırıyorm yıne dusuyoo
farklı bir doktora gidip muayene olsana bakalım ne diyecek
oooo daha çok var...
bızım burda tek tup bebek doktoru var canm baska doktora gıtmm ıcın sehır degstrmm lazm ve donmusum olmazsa degıstırem[/Q
hmm pgt dene o zaman olur inşallah genetik testleri yaptırdın mı
merhaba kızlar ben 25 yaşında 4 senelık evliyim pko hastasıyım ray var pıhtılaşma sorunm var tabı bunları 5 gebelık kaybından sonra ögrendım 2 kez dogal 1 aşılama 2 tüp tecrubem oldu 4 düşük 1 21.hatalık erken doggmm oldu doktorm hıc bır acıklama yapamıyor ben ne zaman hamıle olsam kanamm oluyo kanam olunca clexan ıgne kesılıyo ondanmı düşüyo o kanama neden oluyo bılemıyolar ve şimdi doktorm pgd diyo bnm son donmuşum var onu tekrar denıcem ama bnm gıbı olupda pgd yaptırıp bebegnı kucagna alabılen varmı gebelıklerı rahat gecen oldumu lütfen yardım edın ben yataktan wc harıcı kalkamıyorm öyle bır gebelık gecırıyorm yıne dusuyoo
öyle demeyaaaa hemen çıksın:)
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yaşadıkların zor tecrübeler. Öncelikle 4 düşük ve 21 haftalık erken doğumunun sebeplerinin ayrıntılı araştırılması lazım bence. Düşüklerin sebebi genetik bir problem mi , erken doğum rahim ağzı yetmezliğinden mi başka sebepten mi bunlar öğrenilmeli. Eşin ve sen genetik analiz yaptırmalısınız. İkinizde de problem olmasa bile yine tedbir amaçlı pgt yaptırabilirsiniz. Ama dediğim gibi pgt den önce bence ayrıntılı bir inceleme yaptırmanız lazım. Gerekirse başka bir ildeki bu konuda uzman doktorlarla görüşmelisin. Benim düşüncem bu.
merhaba,geşmiş olsun
Bence de önce çok detaylı araştırma yaptırmalısınız...Kromozomlara bakıldı mı hiç...
Pgd yi genetik sorunu olana yapıyorlar genelde ama tekrarlayan düşüklerde de yapılıyor tabi...
Erken doğum sonunda rahim ağzının yeterliliği değerlendirildimi,rahim içine bakıldı mı...
Pko hastası bebek sahibi oluyor Allahın izniyle,sizde gebelik yaşamışsınız...
Clexsan iğne kesilince bebek düşmez,kanamanız başlayınca birde clexsanın da etkisiyle daha da çok kanama olacağı için oyüzden kesilir...
pıhtılaşma seviyeniz yüksek mi...ilaç dozlarını da ona göre ayarlamak lazım...
kanama başlayıca aspirini clexsanı keserler,progesteron hormonunu destekleyen ilaç verirler düşmesin diye progestan yada crinone jel gibi...
genelde sizin gibi,bizim gibi hastalar en baştan alır pogestan yada benzeri ilaçları...
donmuşu denemeden önce araştırma yaptırın bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?