Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok sağol akasyam

inşallah ben de sonunda hamile kalabilirim

hayırlısı nasılsa öyle olsun tabi de emeklerimizi de boşa çıkarmasın

senin adına da çok seviniyorum

kalp atışlarını ne zaman duyacaksın

Randevum 5 martta adacığım. Dondurulmuş tedavisinde ben çok rahat etmiştim. 2 kere gittim. Günde 3 kere estrofem kullandım. Sonlara doğru crinone verdiler. O kadar. Rahim dinlenik olduğu için dondurulmuşlarda şans daha yüksek diyorlar. İnşallah sen de bu sefer mutlu sona ulaşacaksın..

kızlar günaydın dün opum oldu. müstecep bey yaptı. 4 tane yumurta toplandı. Buna da çok şükür. Saat 10 olsun da merkezi arıyayım diye bekliyorum.

Hiç bir şey hissedemiyorum.
Bu defa bir tuhaf oldum.

kızlar günaydın dün opum oldu. müstecep bey yaptı. 4 tane yumurta toplandı. Buna da çok şükür. Saat 10 olsun da merkezi arıyayım diye bekliyorum.

Bu defa bir tuhaf oldum.

mummu ben de seninle heyecanla bekliyorum, güzel haberler al inş.

sümeyye birkaç gündür görünmüyorsun, nasıl geçiyor bekleme süreci?

Bu defa bir tuhaf oldum.

Mummum güzel haberlerin beni çok mutlu etti. Duamdasın canım. Haber alınca yaz hemen

arkadaşlar ben de bebeklerimin kalp atışlarını gördüm, ikizlermiş :)

Özlemciğim gözün aydın canım. Sağlıkla kucakladığın günleri de görürsün inşallah. Ben de haftaya çarşamba gideceğim kalp atışı için. İnşallah duyarım

merhaba kızlar ben 25 yaşında 4 senelık evliyim pko hastasıyım ray var pıhtılaşma sorunm var tabı bunları 5 gebelık kaybından sonra ögrendım 2 kez dogal 1 aşılama 2 tüp tecrubem oldu 4 düşük 1 21.hatalık erken doggmm oldu doktorm hıc bır acıklama yapamıyor ben ne zaman hamıle olsam kanamm oluyo kanam olunca clexan ıgne kesılıyo ondanmı düşüyo o kanama neden oluyo bılemıyolar ve şimdi doktorm pgd diyo bnm son donmuşum var onu tekrar denıcem ama bnm gıbı olupda pgd yaptırıp bebegnı kucagna alabılen varmı gebelıklerı rahat gecen oldumu lütfen yardım edın ben yataktan wc harıcı kalkamıyorm öyle bır gebelık gecırıyorm yıne dusuyoo

farklı bir doktora gidip muayene olsana bakalım ne diyecek

Öncelikle çok geçmiş olsun. Yaşadıkların zor tecrübeler. Öncelikle 4 düşük ve 21 haftalık erken doğumunun sebeplerinin ayrıntılı araştırılması lazım bence. Düşüklerin sebebi genetik bir problem mi , erken doğum rahim ağzı yetmezliğinden mi başka sebepten mi bunlar öğrenilmeli. Eşin ve sen genetik analiz yaptırmalısınız. İkinizde de problem olmasa bile yine tedbir amaçlı pgt yaptırabilirsiniz. Ama dediğim gibi pgt den önce bence ayrıntılı bir inceleme yaptırmanız lazım. Gerekirse başka bir ildeki bu konuda uzman doktorlarla görüşmelisin. Benim düşüncem bu.

öyle demeyaaaa hemen çıksın:)

anlıyorum seni bende çok bakardım karnıma ne zaman çıkacak diye.4.ayda belin kalınlaşıyo kalça genişliyor,5.ayda çıkmaya başlamıştı karnım...ama çok büyük bi karnım yoktu,çünkü iç karnım genişmiş,o yüzden de hiç çatlamadım,anneminde öyle olurdu...
bazılarında daha erkende belli olabilir.
bide çatlak için her gün badem yağı,kakao yağı,banyoda da bebe yağını sürdüm onunda etkisi olabilir tabi...kıllanma yapıyor ama doğumdan sonra sürmeyi bırakınca kıl kökleri beslenmiyor ve dökülüyor....tavsiye edrim bi zararı yok...

merhaba,geşmiş olsun
Bence de önce çok detaylı araştırma yaptırmalısınız...Kromozomlara bakıldı mı hiç...
Pgd yi genetik sorunu olana yapıyorlar genelde ama tekrarlayan düşüklerde de yapılıyor tabi...
Erken doğum sonunda rahim ağzının yeterliliği değerlendirildimi,rahim içine bakıldı mı...
Pko hastası bebek sahibi oluyor Allahın izniyle,sizde gebelik yaşamışsınız...
Clexsan iğne kesilince bebek düşmez,kanamanız başlayınca birde clexsanın da etkisiyle daha da çok kanama olacağı için oyüzden kesilir...
pıhtılaşma seviyeniz yüksek mi...ilaç dozlarını da ona göre ayarlamak lazım...
kanama başlayıca aspirini clexsanı keserler,progesteron hormonunu destekleyen ilaç verirler düşmesin diye progestan yada crinone jel gibi...
genelde sizin gibi,bizim gibi hastalar en baştan alır pogestan yada benzeri ilaçları...
donmuşu denemeden önce araştırma yaptırın bence...

Son düzenleme:

tatlm kromozom analzlerımız yapıldı erken düşenler pıhtılaşmadan kaynaklı olabılır dıyo doktor 21 haftalık ray tek sebebi ama bnm kanamm oluyo hamılelklermde onun nedennın bılemıyolar ve pgd dıyo baska bıse demıyo

canm kromozomlara bakıldı temız hıstereskopı yapldı doktorm dedı rahm uztten basık rahm çok genıs ama mudahele edılecek kadar basık degldı elemedm oyuzden dedı 3 dusukten sonra tum hormnlara bakldı pıhtılaşma cıktı ama onn ne sevıyede oldugnu bılmıyorm söyledn ılaçlarn hepsini kullanıyorm progestan ama yınede kanama oluyor işte onu bılemıyorlar doktor allahtan dıyoo pgd dıyo bn dıyorm 21 haftalk erken dogan bebişlermn 3lüde bı sorn çıkmadı neden pgdı dıyorm kromozomlarda temz dıyorm olsun pgd dıyo baska bıse demıyor bnde sıze soruyorm bnm gıbı olpda yanıt alan varmı bu pgdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…