- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.181
canm valla hıç bakılmadı bnm o testlere gebelıkde 450 verdı coraspırın verdı artı kanama olunca coraspirini kesdi igne sonra ıkı günde bır ıgne ama bunu kanamaya göre verdıler test yapılmadı yapmıyoda söyluyooruz yıne yapmıyor melsef ve ben bıktım artık biliyomusn öbür ay tekrar donmuş deneyecez ama bnm kromozomlarda sorun olsa bebekler sorunlu çıkmazmıyı 3lü taramada tatlm
3 lü tarama,adı üstünde sadece tarama...
Donmuştan önce rahim konusunu araştır bence.
Anlıyoruz seni bizlerde benzer şeyler yaşadık,sabırlar diliyorum sana.
canm rahıme bakıldı ama ben şimdi perinatologa gıdecem donmusdan önce söylicem anlatacam tstlerıde götürecem ondan sonra donmuş tedavisine geçecegim
O zaman hayırlısı,yeni dr ne diyecek bakalım...Allahım hayırla sağlıkla sanada nasip etsin anne olmayı inşallah...
inşallah canm perınatolğ ama tup bebek doktoru degl o bn transferı yapp takıbı onla devam edecem ama öncesinde bı on kontrole gıdecem
benim de mthfr c677t homozigot protrombin heterozigottu 8 haftalık düşüğüm innohep 0.4 kullanmama rağmen oldu. En son gebeliğimde cleksan 0.6 kullandım.
Sultan bence de en dogrusu bu. Iyice bir arastirip bilincli bir sekilde hamile kalirsin. Hamileligine de emin ellerde devam edersin. Rabbim en kisa surede sana da nasip etsin insallah.
canm sen şuan ne durumdasın ben hep derdimi anlattımda sanaama senı sormayı unutmuşum kusura bakma
Çok şükür ben yavruma kavuştum. Benim 10 yaşında da oğlum var bir de 15 aylık oğlum var.
transfer öncesi perinatoloğa gitmen özellikle şu basıklığı vurgulaman çok iyi olur...
dogru söylüyosun canm allah sana bagışlasın evlatlarını ama histereskopi yaptı ne cd verdı ne rapor birtek parça almışş rahmn bırkaç yerınden ondan gelen patalojı sonucu var elımde
Sen tüm rapor tahlil ne varsa elinde götür sana ve bebeğe ait.
Benim genetik bir hastaligim var o yuzden pgt ile hamile kaldim.
Chnb canim sen atasehir memorialda dogum icin ne kadar odemistin ?
Canım 8 civarıydı. Özel Sağlık sigortan vardı sanırım senin? Ne yaptın randevu aldın mı?
Ooo geçen sene 8 ise gerisini düşünemiyorum.Çarşamba kalp atışı için NUr hanıma gideceğim. Sonrasında seni perinatologa yönlendireceğim dedi. Ben de doktor bakınıyorum. Kadıkoy Acıbadem, Ataşehir Acıbadem, Ataşehir Memorialdan birisini seçeceğim sanırım. Ama büyük ihtimalle arda hoca ya da melih atahan güven olacak. Aslında sgk anlaşmalı hastanelerde de bir iki perinatolog buldum ama insan korkuyor. Bakalım hayırlısı..
Sağlık sigortamın limiti 2000 canımİki test bir randevu bitti gitti.
Hayırlısı canım. Ben şunu bilmiyorum şimdi sen o sigortayla gittiğinde sigorta indirimi yapmayacaklar mı yani limiti bitse bile tam ücret mi alacaklar indirimsiz? Benim Allianz sigortaydı yatarak. Doğum teminatlı. Ama 6 ay hamile kalmama kuralı vardı ben 3. ayda bozdum o yüzden doğum teminatım ve gebelikle ilgili yatışlarım ücretsiz olacakken kuralı bozdum diye ücretsiz olmad indirim uygulandı. Muayene için 320 tl yerine 132 tl veriyordum. 15 gün kontrol süresi ya. Bir 132 tl verip sonraki 15 güne vermiyordum. Şayet hiç indirim bile olmayacaksa uygun paketler var bildiğim kadarıyla indirim tahlil için kullanacağın. Araştır istersen.
Ben Acıbadem sigortalıyım. Ataşehir Memorial çok yakın bir zamanda Acıbadem ile anlaşma yaptı. Dolayısıyla ben limitim dolana kadar muayene ücretinin %20 sini ödeyeceğim. Limitim dolunca da belki indirim olur. Çünkü gebelik testi için de Acıbadem sigorta indirim yapmışlar. Testi de orda yaptırdım. Hatta bir hemşire vardı. Arda beye gelmeyi düşünüyorum demiştim. Arkadaşım tavsiye etti dedim. İsmini verdim. Seni tanıyordu
Doğum nasip olursa onda da belki indirim yaparlar. Küvözü araştırdım bu arada. İhtiyaç olabilir diye. Onu da ben ödedikten sonra fatura edince Acıbadem Sigorta ödüyormuş. Bakalım hayırlısı canım..Kalp atışını duyalım da bir karar vereceğiz.
Melih beyi bilmiyorum ama Arda Bey ve hastane iyi. Bizim arkadaş var diğer topikten. O da Arda Beye gitti 3 ileri hafta kaybı vardı. (18-20 haftalar)Bu ebbeğinde 17. haftada kanama oldu bebek pesere dayandı. (Serklaj görevi gören halka- arda bey takmıştı öncesinde serklajlı kaybı olduğu için) Çok şükür durdular. 28 artılarda suyu geldi bu sefer. 2 gün tuttular yine tedaviyle son saatlere kadar beklendi. Şükür 28 artı 6 da doğdu gecenin 3 ünde ekip hazır bekliyordu ve bebek 16 gün kadar orada kaldı. Çok şükür o haftalarda doğan bebeklerde yaşanan sorunların hiç birini yaşamadı şu an evinde maşallah. Diyeceğim yoğun bakımı da iyi. Tabi maddi olarak zorluyor insanı o ayrı konu( Hangi hemşireydi ki? Gerçi hepsi tanır beni çok yattım ya...
İnşallah doğru kararlar verirsin. Dr ler de önemli tabi ama nasip en önemlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?