- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.841
fındıkk tedavin hayırlı olsun canım .. inşallah güzel haberler alırız...
Teşekkür ederim canım.Umarım hepimiz için güzel şeyler olur.Sen ne aşamadasın...
Benimde düşüklerim oldu 5 kez😞 normal yolla da gebelik oluyor ama sonuç hep kayıp oldu.Bu hafta tekrar başladık tedaviye.Ama kararsızız.Çnkü belli bir neden bulunamadı bizde neden düşük olduğu için.Kromozom testlerimizde temiz çıktı Oyüzden merak ettiğim sen ve pgt ile hamile kalıp hamileliği güzel giden arkadaşlar pgt denemenizde sık en sık rastlanan 7 yada 9 kromozomlarımı bakıldı yoksa cgh (24 kromozomamı bakıldı)????
bu maddeyi duymuştum nasıl olduda aldı onu anlamıyorum o aldıysa sen ve inci tanesi de almalı .. hayırlısı dicem artık hamama giren terler ..terleyelim bir güzel
Zaten artık çoğu hastane fısh yönteminden vazgeçti. Arrayla tüm kromozomlara bakıyorlar.Kromozom testi normal çıksa da embiryolarda genetik sorun olabiliyor. Benim mesela bir embiryomda tesadüfen 17 kromozomda trizomi vardı. O nedenle tekrarlayan düşüklerin varsa pgt işine yarayabilir.
Canım raporu alsa da Kurum ödeme yapmayacaktır diye düşünüyorum.
ben haziran sonu dr gidicem temmuz başında muhtemelen başlıcam tedaviye süpriz bir gelişme olmazsa ... inşallah canım
Zaten artık çoğu hastane fısh yönteminden vazgeçti. Arrayla tüm kromozomlara bakıyorlar.Kromozom testi normal çıksa da embiryolarda genetik sorun olabiliyor. Benim mesela bir embiryomda tesadüfen 17 kromozomda trizomi vardı. O nedenle tekrarlayan düşüklerin varsa pgt işine yarayabilir.
Umarım canım ya.Düşüklerden dolayı tüp bebek deniyorum bu ay zaten.Korkuyoruz normal denemeyeUmarım güzel netice alırım...
bugün seçkin bey ( istanbul genetik ) ve cumhur bey ile görüştüm mecburen set-up yaptırmam gerekiyormuş ... ayrıca organların yeri değişik olduğu için oğlum olursa kısır olma ihtimali varmış ... cumhur bey ' in öneri bebek konusunda beklemem öncelikle balcalı hastanesine tıbbi genetiğe görünmem bu durumun araştırılması oldu bir durum söz konusu iken iki durum söz konusu oldu
Canım üzülme. Benim de Amerika'da set up yapıldı. Set upın gelmesini epey bekledim. Set up gelince pgt yapıldı. Süreci biraz uzatır ama set up sağlam bir yöntem. Araştırma yapılması da bence iyi olur. Aklında hiçbir şüphe kalmaz. Benim de mesela genetik test sonucunda 2 mutasyon bulununca tereddütlerimiz olmuştu. Birçok genetik uzmanı ile görüşmüştüm. En son Çapa Genetiğe gidip bir profosörden görüş aldık.Benim de o süreçte tedavim uzamıştı. Ama sonuçta çok şükür Allah'a hamileyim. Sen de öyle düşün. Bebeğine sağ salim kavuşman ,sorun yaşamaman için geçirmen gereken süreçler bunlar.
Arkadaşlarım cinsiyetimiz netleşti. Allah nasip ederse kızımız olacakBaştan erkek dendiği için kendimizi erkeğe alıştırmıştık. İsim seçimi falan da yapmıştık. O nedenle biraz şaşırdık. Ama çabuk alıştık duruma. Bu evlat için çok mücadele ettik. O nedenle Allah sağlıklı , hayırlı versin de hiç önemi yok. Darısı dileyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına olsun...
Doğru söylüyorsun canım set-up bekledğim birşeydi ... senden ve inci tanesinden biliyorum ... ama birazda kendime kızdım 2004 ylında durumumu öğrendim kaç dr gittim hiç bişi olmaz dendi ... hadi ben söylemeseydim durumumu genetikçiye .. oğlum olsaydı ne olcaktı ... ertelenyor mecburen yada set-up sonuçları ile aynı zamanda gelcek diğer tahlillerim... masraflı olmasın diye ünv. hastanelerine yönlendirdiler beni yolum çok uzun geliyor bana
demek bir prenses geliyor. hayırlı olsun. bizim gibiler için gerçekten cinsiyetin hiç önemi yok.
Canım benim set upım Memorial aracılığıyla Amerika'da yapılmıştı. Çünkü Memorial dışarıda yapılan set upı kabul etmiyordu. Ben 6500 küsur ödedim bu işlem için. Peki senin set upın üniversite hastanesinde yapılırsa tüp bebek yaptıracağın genetik bölümü bu set upı kabul edecek mi ? Bunları netleştir bence.
Sağol rose canım. Birbirimizi en iyi biz anlarız. Millet cinsiyete takılırken öyle badireler atlatıyoruz ki ; cinsiyet son aşamada dahi önemli değil. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
nuffin mrb canım, yazamadım uzun zamandır, yeni yeni giriyorum foruma.
bugün transferin 6. günü, çok ayakta kaldığım zaman adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Birde ilaçlardan dolayı heralde göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı.
Eki Görüntüle 1120007
bu arada ben dayanamadım 2 tane test yaptım aksam. 1 tanesi hassas olanlardan, diğeri ucuz olnlardan. yukarda ki gibi çıktı yorumlarınızı bekliyorum. Bu çizgiler bizi çok heyecanlandırdı.acaba 2 si de tuttu mu anlamadım ki
kasık ağrısı iimiş diyorlardı canım ... belirtilere de takılma bol bol dua et canım .. alttakinde hafif bir çizgi var canım inşllah bebişler annelerine tutunacaklar canım
resme tıklarsan üsttekinde de silik çizgi var, telefonla bu kadar çekebildim.
çok dua ediyorum,yarın iğnem var yine.Ama çok hassaslaştım ya.
Sen neler yaptın seninle de konuşamadık canım, sana da dua ediyorum.
Set-up islemini merkezin yonlendirdigi yerde yaptircak ya ist.generik yadaa volkan baltaci olcak.... beim organlarimin yeri degisik onun icin balcaliyi gidicem test yaplcakmis bunu devlet karsiliyormus sanirim cumhur bey ve sezgin by unv.hastanesine yonlendi.. ayrica cumhur bey acele etme cocuk icin dedi yani bu sene olmayacak cocuk oyle gorunyor
nuffin mrb canım, yazamadım uzun zamandır, yeni yeni giriyorum foruma.
bugün transferin 6. günü, çok ayakta kaldığım zaman adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Birde ilaçlardan dolayı heralde göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı.
Eki Görüntüle 1120007
bu arada ben dayanamadım 2 tane test yaptım aksam. 1 tanesi hassas olanlardan, diğeri ucuz olnlardan. yukarda ki gibi çıktı yorumlarınızı bekliyorum. Bu çizgiler bizi çok heyecanlandırdı.acaba 2 si de tuttu mu anlamadım ki
Anladım canım. Önemli olan senin sağlığın. Bebek er ya da geç olur inşallah. Ben de çok badireler atlattım ama şükür hamileyim. Sen de sabır ve dua ile mücadeleye devam et. Asla ümidini kaybetme.
Hadi gözün aydın.Hamilesin canım. 2. çizgi silik de olsa çıkarsa değişmiyor. Bence artık kan testi bile yaptırabilirsin. Test tarihin ne zamandı ?
Anladım canım. Önemli olan senin sağlığın. Bebek er ya da geç olur inşallah. Ben de çok badireler atlattım ama şükür hamileyim. Sen de sabır ve dua ile mücadeleye devam et. Asla ümidini kaybetme.
Hadi gözün aydın.Hamilesin canım. 2. çizgi silik de olsa çıkarsa değişmiyor. Bence artık kan testi bile yaptırabilirsin. Test tarihin ne zamandı ?
geçmişi okuyor durumunu yaşadıklarını kısmen biliyorum erteledik bizde . sadece set-up işlemini temmuz gibi yptırsak mı diye düşünyoruz hazır olması için..... yda balcalı sonucunu mu beklesek ... şuan erteleyince çok rahat etti düşüncelerim bekleme yükü kalktı şimdilik ... ümidim var bu sene güzel bir tatil yapcaz kısmetse sonrası allah kerim .... senin hamilelik nasıl geçiyor
Canim inşallah çok garip duygular içindeyim.
Sizlerin desteği beni çok güçlü yaptı bu dönemde.
çift çizgi ilaçlardan değildir de mi bugün iğnemi olurken sordum hemşireye. Kolay kolay çift çizgi çıkmaz ikiz büyük ihtimalle dedi.kafam çok karisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?