Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci tanesinin ilk 2 tedavisinde set-up yapılmamıştı ikincide sağlıklı bulunmuş 1 tane 3.e set-up istemeleri biraz tuhafıma gitti ...bende mutasyon belli bir volkn baltcı ile görüşmedim onunlada bugün görüşcem genetikçi kararını vercem ... set-up işlem ücretini nakit mi ödedin ?

Oznur maşallah hamilesin :)
Ben de transferimin 7.gününde yapmıştım kopkoyu çıkmıştı :) Çift çizgi olması kan testine giderken insana büyük moral veriyor hadi hayırlısı :)

Nuff canım set up sız tüm embriyolarım işleme giremiyordu, set up biraz maliyetli olduğu için ilk iki tedavide istemedik ama baktık sayılar az oluyor 3.tedaviye başlamadan set up yaptıralım dedik. Memorial'da yapıldı benimki. 2 ayda sonuç çıkmıştı.
Dediğin gibi sen bu yaz kafanı iyice bir dağıt tedavi öncesi, işlemlerin de yapılsın, aklında soru işaretleri kalmadan başlarsın inşaallah bir kaç ay sonra.

nasıl tüm embriyolar işleme girmiyordu .. kafamda çözümleyemedim set-up ı volkan baltacıya ulaşamadım dün bugün aradım tel numaralarını açan kimse yok ... ona göre genetikçi seçimimi yapacak set-up çözümlemeye çalışcktım öneminisonuçta herşeye bakılyor pgt aşamasında .. cumhur bey de beni çok etkiledi tane tane konuşyor adam. sorun o ki merkezin onla anlaşması yok tıbbi genetik bölümü eşim ve bana bu tahlili ücretsiz yapmıyor mu acaba ....başka topikten bir arkadaş tıbbi genetikçiden rapor almış abisi zihinsel engelliymiş ablası araştırmış yüksek risk olduğu için raporlu yaptıryor şuan tüp bebeği pgt hariç yanılmıyorsm ...hep dua ettim Rabbim en hayırlı zamanda tedavime başlamamı nasip et diye ... çok şükür diyorum

Peki sordun mu ne için gerekli olduğunu?

seçkin bey kimden geçtiğine bakılcak nasıl geçtiği incelencek ... aynı şekilde cumhur beyde dedi. çok derin düşünyorum sanırım ... halen takıldım sanırım tedaviye kadar çözümlerim cumhur bey çok sıcak seçkin bey o kadar sıcak değil volkan bey ile görüşcem ona da ısınmazsam cumhur beyin anlaşmalı olduğu merkeze yönelcem

Nuffiun diğer genetikçileri hiç tanımıyorum. Ancak Cumhur Bey her zaman öncelikle hastasını düşünen, fazla para ödememesi için elinden geleni yapan bir doktordur. Ben buna defalarca şahit oldum. Benim de mutasyon belli olmasına rağmen set up yapıldı. Cumhur Bey bana set up yapılmazsa %40 gibi hata riskinin bulunduğunu, bu riski alamayacaklarını söyledi. O nedenle set up yapıldı. Yani set up faydasız bir işlem değil. Aksine hata olmaması , riski en aza indirmek için mutlaka yapılması gereken bir işlem. Zaten senin için gerekli olmasaydı emin ol Cumhur Bey set up istemezdi.

hastasını düşündüğünü fark ettim merkezimin seçkin bey ve volkan bey ile anlaşması varmış dedim.yinede çok güzel bir dille aydınlattı.ayrıca diğer durumum için balcalıya kendi yönlendirdi ... diğer merkezlerde set-up işleminin daha ucuz olduğu söyledi ben bişi demeden 3300 dolara yapabilceğini söyledi... muhtemelen merkez değiştircem yada cumhur bey çalışmak istediğimi söylicem ... yardımlarınız için çok t.ederim hiç bişi bilmiyorken sayenizde yolumu gördüm ...Allah razı olsun

Senden de Allah razı olsun nuffiun. Paylaşmak için burdayım. İnşallah sizler de mutlu haberinizi buradan vereceksiniz. Hamiş arkadaş nerelerde Çabuk unuttu bizleri

kızlar, nuffin, akasya!!!
ben giriyorum ama telefondan, ordan yazdığım mesajlarında hepsi çıkmıyor ya da mail atarsan internetten mi düşüyorum anlamadım. Yazdıklarım çıkmamış şimdi.

sizlere güzel bir haberim varrr!!!!!!!!!
kan değerim 92 çıktı
sonuç aksam 5 buçukta cıktı, ewe gelirken yazmıştım buraya ama...
hemen doktorumu aradım tabi, kesin ikiz ozaman dedi, bugün 8. gün , daha teste 4 gün var. cumartesi tekrarla dedi doktor sonra da gel dedi.
şaşkınım biliyor musunuz? yıllardır beklediğim sonuç bu ama ben farklı duygular içindeyim.Sayfalar dolusu bişiler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı da bilemiyorum. Bütün hamile arkadaşlar böyle benim gibi mi hissettiler ilk başlarda.
Allahın küçük görünümlü büyük mucizeleri şuan benimle ve sadece 0,5 mm'ler. Ben anne olucam sanırımİnsallah 9. ayın sonuna kadar dayanırlar ve benimle olurlar. Anneleri onları çok bekledi, bu yüzden annelerinin yüzünü kara çıkarmayacaklar, bundan eminim

Öznur senin adına çok sevindim canım. Harika bir haber bu Değerin de çok güzel maşallah. Ben test gününden 2 gün önce yaptırmıştım. 56'lı bir değer çıkmıştı. Benim tek embiryo transferiydi. Doktorunun dediği gibi ikiz olabilir. Ama en önce hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun. Rabbim 9 ay sağlıklı devam edip ; sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Taze annecik aramıza hoşgeldin Darısı nuffiun başına

canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin seni bırakmayacaklar darısı kucağına almana olsun ....

amin inşallah bol bol dua edin bana hamişlerin duası kabul olurmuş

Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim herkese...çok mutluyum çok!!!Yarın yine kan vericem en az 1,5 katı olması lazımmış. Sonra da kesenin görünmesi için beklicez heralde. kendime çok dikkat ediyorum. Ama endişelerim çok fazla, ya bişey olursa diye...
İnşallah herşeyin hayırlısı olur.
Sırada nuffin var, senin için çok çok dua ediyorum. Ben hala dualarıma devam ediyorum her gün, sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye. Dualarımda sen de varsın nuffin. İnşallah sen de hamile kalıp anne olucaksın evvel Allah..

Akasya bişey sorucam canım, karnın ne zaman şişmeye başladı, miden bulandı mı? ne zaman başladı? ben şuanda 4 haftalık oluyorum sanırım. Önereceğin bişiler var mı canım?

😃 ne güzel ya.Çok sevindim senin adına.Rabbim tamamına erdirir inş. Cgh mi yapılmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…