- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.861
Set Up epey uzun sürüyor. Set up 'ı yaptırmanda sakınca yok bence. Diğer olayları araştırırken bir taraftan da set up'ın yapılmış olur. Ama yine de genetikçelere sor istersen.
İlaçlardan ikinci çizgi çıkmaz canım. Çatlatma iğnesinin etkisi birkaç güne sona eriyor. Ama ikiz olup olmadığını keseleri görene kadar emin olamazsın. Çünkü kan tahlilinde değeri yüksek çıkıp tek olan arkadaşlar da oldu. Hakkında en hayırlısı olsun. Tekrar tebrik ederim. Çook sevindim
Oznur maşallah hamilesin :)
Ben de transferimin 7.gününde yapmıştım kopkoyu çıkmıştı :) Çift çizgi olması kan testine giderken insana büyük moral veriyor hadi hayırlısı :)
Nuff canım set up sız tüm embriyolarım işleme giremiyordu, set up biraz maliyetli olduğu için ilk iki tedavide istemedik ama baktık sayılar az oluyor 3.tedaviye başlamadan set up yaptıralım dedik. Memorial'da yapıldı benimki. 2 ayda sonuç çıkmıştı.
Dediğin gibi sen bu yaz kafanı iyice bir dağıt tedavi öncesi, işlemlerin de yapılsın, aklında soru işaretleri kalmadan başlarsın inşaallah bir kaç ay sonra.
Set up in nesini cozemedin soyle :)
Boşa yapılyormuş gibi geliyor.... sonuçta mutasyonu belli pgt herşeye bakılyor orak hücre çok yaygın bir durum .... sanki kendi araştırmaları açısından istiyorlarmış gibi geliyor ....
Peki sordun mu ne için gerekli olduğunu?
Set up ücretini ben peşin ödedim canım.
Nuffiun diğer genetikçileri hiç tanımıyorum. Ancak Cumhur Bey her zaman öncelikle hastasını düşünen, fazla para ödememesi için elinden geleni yapan bir doktordur. Ben buna defalarca şahit oldum. Benim de mutasyon belli olmasına rağmen set up yapıldı. Cumhur Bey bana set up yapılmazsa %40 gibi hata riskinin bulunduğunu, bu riski alamayacaklarını söyledi. O nedenle set up yapıldı. Yani set up faydasız bir işlem değil. Aksine hata olmaması , riski en aza indirmek için mutlaka yapılması gereken bir işlem. Zaten senin için gerekli olmasaydı emin ol Cumhur Bey set up istemezdi.
hastasını düşündüğünü fark ettim merkezimin seçkin bey ve volkan bey ile anlaşması varmış dedim.yinede çok güzel bir dille aydınlattı.ayrıca diğer durumum için balcalıya kendi yönlendirdi ... diğer merkezlerde set-up işleminin daha ucuz olduğu söyledi ben bişi demeden 3300 dolara yapabilceğini söyledi... muhtemelen merkez değiştircem yada cumhur bey çalışmak istediğimi söylicem ... yardımlarınız için çok t.ederim hiç bişi bilmiyorken sayenizde yolumu gördüm ...Allah razı olsun
Senden de Allah razı olsun nuffiun. Paylaşmak için burdayım. İnşallah sizler de mutlu haberinizi buradan vereceksiniz. Hamiş arkadaş nerelerdeÇabuk unuttu bizleri
kızlar, nuffin, akasya!!!
ben giriyorum ama telefondan, ordan yazdığım mesajlarında hepsi çıkmıyor ya da mail atarsan internetten mi düşüyorum anlamadım. Yazdıklarım çıkmamış şimdi.
sizlere güzel bir haberim varrr!!!!!!!!!
kan değerim 92 çıktı
sonuç aksam 5 buçukta cıktı, ewe gelirken yazmıştım buraya ama...
hemen doktorumu aradım tabi, kesin ikiz ozaman dedi, bugün 8. gün , daha teste 4 gün var. cumartesi tekrarla dedi doktor sonra da gel dedi.
şaşkınım biliyor musunuz? yıllardır beklediğim sonuç bu ama ben farklı duygular içindeyim.Sayfalar dolusu bişiler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı da bilemiyorum. Bütün hamile arkadaşlar böyle benim gibi mi hissettiler ilk başlarda.
Allahın küçük görünümlü büyük mucizeleri şuan benimle ve sadece 0,5 mm'ler. Ben anne olucam sanırımİnsallah 9. ayın sonuna kadar dayanırlar ve benimle olurlar. Anneleri onları çok bekledi, bu yüzden annelerinin yüzünü kara çıkarmayacaklar, bundan eminim
ben giriyorum ama telefondan, ordan yazdığım mesajlarında hepsi çıkmıyor ya da mail atarsan internetten mi düşüyorum anlamadım. Yazdıklarım çıkmamış şimdi.
kan değerim 92 çıktı
hemen doktorumu aradım tabi, kesin ikiz ozaman dedi, bugün 8. gün , daha teste 4 gün var. cumartesi tekrarla dedi doktor sonra da gel dedi.
şaşkınım biliyor musunuz? yıllardır beklediğim sonuç bu ama ben farklı duygular içindeyim.Sayfalar dolusu bişiler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı da bilemiyorum. Bütün hamile arkadaşlar böyle benim gibi mi hissettiler ilk başlarda.
Allahın küçük görünümlü büyük mucizeleri şuan benimle ve sadece 0,5 mm'ler. Ben anne olucam sanırımİnsallah 9. ayın sonuna kadar dayanırlar ve benimle olurlar. Anneleri onları çok bekledi, bu yüzden annelerinin yüzünü kara çıkarmayacaklar, bundan eminim
Öznur senin adına çok sevindim canım. Harika bir haber buDeğerin de çok güzel maşallah. Ben test gününden 2 gün önce yaptırmıştım. 56'lı bir değer çıkmıştı. Benim tek embiryo transferiydi. Doktorunun dediği gibi ikiz olabilir. Ama en önce hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun. Rabbim 9 ay sağlıklı devam edip ; sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Taze annecik aramıza hoşgeldin Darısı nuffiun başına
Öznur senin adına çok sevindim canım. Harika bir haber buDeğerin de çok güzel maşallah. Ben test gününden 2 gün önce yaptırmıştım. 56'lı bir değer çıkmıştı. Benim tek embiryo transferiydi. Doktorunun dediği gibi ikiz olabilir. Ama en önce hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun. Rabbim 9 ay sağlıklı devam edip ; sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Taze annecik aramıza hoşgeldin Darısı nuffiun başına
kan değerim 92 çıktı
😃 ne güzel ya.Çok sevindim senin adına.Rabbim tamamına erdirir inş. Cgh mi yapılmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?