- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.801
canım ben fen edebiyat kimya mezunuyum, kendi ofisimiz var mühendislik danışmanlık işi. baş denetçiyim yönetim sistemleri konusunda(ıso 9001-14001, vs...)
evet şimdi baktım web sitesine yan tarafında lojman varmış. hatta gecen sene binayı 2 ye bölmüşlerdi, bakım vs. yaptılar. demek ki lojmanmış.Uygun fiyattır bir ara istersen.Hatta gelirseniz haber ver görüşürüz canım.
Pgt sonucu beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim canım :18: Dualarım seninle. İnşallah 5 embiryodan en az 4 tane sağlıklı çıkar. 2'sini dondurur ; 2'sini transfer ettirirsin.
arıcam işim var elimde bitsin rahat rahat konuşayım :) birde sorcaklarımı not alyım :) gelirsem görüşürüz canım mutlaka
ben de evde rapor yazıyom, sen işine bak canım, müsait olunca yazarsın.
olsun canım sana vakit ayırırım şimdi sana geçmiyordur zaman .... Eve iş getirebilcek bir mesleğe sahip olmak çok güzel bende smmm bürosundayım eve çok getirirdim iş bekarken tabi ki :) ... Içini ferah tut herşey güzel olcak inanıyorum
saol canım benim. özel iş hem iyi hem kötü, gece gündüz belli değil. Yuvarlanıp gidiyoruz işte.
malesef esnek saatlerle çalışyoruz ... dünde eşim gece nöbetindeydi evde tek kaldım gece 3,30 gibi kapı kurcalandı napcamı şaşırdım allah açamadılar holde sürekli ışık yanıyor ondan çekinmişler yada bilemiyorum tık sesine uyandım Allahım canım sana emanet dedim gözlerimi yumdum ... sabah kalktığımda kapı kilitli ama açılmış kancalı kilitler varya kilitlerin ikisi ondan bugün pancurlu kapı yaptırcak eşim
allah korusun canım benim. ben de senin gibiyim, şehir dışı çok oluyor bizde de , eşim tek gittiğinde ben de evde yalnız kalıyorum, bazen 1 hafta ya da daha cok.
hemen yaptırın kapıyı, takip ediyorlarmış.evden kim kaçta çıktı diye. Aman aman
Adana yerine ankara da tedavi görmeye karar verdim gen-art ile konuştum emb. Toplamına 2000 dolar dedi tüp fiyatı 4500 + ilaçlar konalama 50 tl ...centrum ise emb başına 350 tl dedi tüp 4500 tl + ilaçlar + konaklama 30 tl önerceniz başka merkez varmı şuan aklıma yatan centrum emb. Başı fiyt olduğu için birde muyne ücretleri dahil mi tüp fiyatına ... önereceğiniz başka merkez var mı ankarada ? Mayıs 30 gibi gidicem kısmetse muayneye
Genartı duymuştum. Volkan Baltacı'nın genetik konusunda ismi epey geçiyor. Centrum hakkında hiçbir bilgim yok canım.
Eğer İStanbul'a gelebilme şansın varsa Şişli Memorial'ı kesinlikle tavsiye ederim. Tüp bebek bölümü de , genetiği de , embiryo laboratuvarı da çok iyi. Hakkında en hayırlısı olsun.
Öznur sonuç geldi mi ? Aklımdasın. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
Genartı duymuştum. Volkan Baltacı'nın genetik konusunda ismi epey geçiyor. Centrum hakkında hiçbir bilgim yok canım.
Eğer İStanbul'a gelebilme şansın varsa Şişli Memorial'ı kesinlikle tavsiye ederim. Tüp bebek bölümü de , genetiği de , embiryo laboratuvarı da çok iyi. Hakkında en hayırlısı olsun.
Kızlar, nuffin, akasya, sumeyye, sonucum çıktı.
5 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıkmış.saat 3 te transferim var. ağlamaktan öldüm sevinçten.....bunu da atlattık Allahın izniyle, sırada tutunmasını beklicez.
5 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıkmış.saat 3 te transferim var. ağlamaktan öldüm sevinçten.....bunu da atlattık Allahın izniyle, sırada tutunmasını beklicez.
EMBRİYOLOG İLE KONUŞTUM orak hücreyi sürekli yapıyoruz dedi ...istanbul çok uzak ankara 6,30 saat gerçi hiçte belli olmaz ani kararlar veriyorum bu aralar ....centrum da muhterem bahçe genetikçi .... genart emb. başına alınmıyor pgt ücreti alınsa direk genarta gidecem sanırım .. tedavi süreci nasıl başlıyor adetin 2. veya 3. günü iğnelere mi başlanıyordu
çokkkkk sevindimmmaşaallah evet atlattın tatlım kocaman öpyorum seni :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?