Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arıcam işim var elimde bitsin rahat rahat konuşayım :) birde sorcaklarımı not alyım :) gelirsem görüşürüz canım mutlaka

Son düzenleme:
Pgt sonucu beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim canım :18: Dualarım seninle. İnşallah 5 embiryodan en az 4 tane sağlıklı çıkar. 2'sini dondurur ; 2'sini transfer ettirirsin.

Ağzını yerim ben senin
Şuanda bu güzel cümlelere o kadar ihtiyacım var ki. Beni sizlerden başka kimse anlayamaz. Sınavlarda bile bu kadar heyecanlı olmamıştım.Bu farklı bir duygu, anne olması duygusu çok farklı ya...İnşşallah sabah güzel haberler gelecek buna inanıyorum

ben de evde rapor yazıyom, sen işine bak canım, müsait olunca yazarsın.

olsun canım sana vakit ayırırım şimdi sana geçmiyordur zaman .... Eve iş getirebilcek bir mesleğe sahip olmak çok güzel bende smmm bürosundayım eve çok getirirdim iş bekarken tabi ki :) ... Içini ferah tut herşey güzel olcak inanıyorum

saol canım benim. özel iş hem iyi hem kötü, gece gündüz belli değil. Yuvarlanıp gidiyoruz işte.

saol canım benim. özel iş hem iyi hem kötü, gece gündüz belli değil. Yuvarlanıp gidiyoruz işte.

malesef esnek saatlerle çalışyoruz ... dünde eşim gece nöbetindeydi evde tek kaldım gece 3,30 gibi kapı kurcalandı napcamı şaşırdım allah açamadılar holde sürekli ışık yanıyor ondan çekinmişler yada bilemiyorum tık sesine uyandım Allahım canım sana emanet dedim gözlerimi yumdum ... sabah kalktığımda kapı kilitli ama açılmış kancalı kilitler varya kilitlerin ikisi ondan bugün pancurlu kapı yaptırcak eşim

allah korusun canım benim. ben de senin gibiyim, şehir dışı çok oluyor bizde de , eşim tek gittiğinde ben de evde yalnız kalıyorum, bazen 1 hafta ya da daha cok.
hemen yaptırın kapıyı, takip ediyorlarmış.evden kim kaçta çıktı diye. Aman aman

Allah bizleri korusun ... komşuda tanımıyorum kalkyım yataktan dedim kalksam olmaz birde cumadan evde yoktuk :) ... senin daha zormuş cnım ya 1 kalcak yerin var mı eşin yokken evde

Adana yerine ankara da tedavi görmeye karar verdim gen-art ile konuştum emb. Toplamına 2000 dolar dedi tüp fiyatı 4500 + ilaçlar konalama 50 tl ...centrum ise emb başına 350 tl dedi tüp 4500 tl + ilaçlar + konaklama 30 tl önerceniz başka merkez varmı şuan aklıma yatan centrum emb. Başı fiyt olduğu için birde muyne ücretleri dahil mi tüp fiyatına ... önereceğiniz başka merkez var mı ankarada ? Mayıs 30 gibi gidicem kısmetse muayneye

Genartı duymuştum. Volkan Baltacı'nın genetik konusunda ismi epey geçiyor. Centrum hakkında hiçbir bilgim yok canım.

Eğer İStanbul'a gelebilme şansın varsa Şişli Memorial'ı kesinlikle tavsiye ederim. Tüp bebek bölümü de , genetiği de , embiryo laboratuvarı da çok iyi. Hakkında en hayırlısı olsun.

Öznur sonuç geldi mi ? Aklımdasın. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

nickimi değiştirdim , çok fark etti ya:9

canım şimdi ben aradım doktorumu, sonuç öğlen çıkar dedi, hemen arıcaz gelirsin transfere dedi.
Bu nasıl bir heyecan anlamadım kızlar. Zaten haber gelince hemen yazarım burdan, unutabilirimde heyecandan kusura bakmayın.
Dualarınızı eksik etmeyin...

EMBRİYOLOG İLE KONUŞTUM orak hücreyi sürekli yapıyoruz dedi ...istanbul çok uzak ankara 6,30 saat gerçi hiçte belli olmaz ani kararlar veriyorum bu aralar ....centrum da muhterem bahçe genetikçi .... genart emb. başına alınmıyor pgt ücreti alınsa direk genarta gidecem sanırım .. tedavi süreci nasıl başlıyor adetin 2. veya 3. günü iğnelere mi başlanıyordu

Kızlar, nuffin, akasya, sumeyye, sonucum çıktı.
5 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıkmış.saat 3 te transferim var. ağlamaktan öldüm sevinçten.....bunu da atlattık Allahın izniyle, sırada tutunmasını beklicez.

çokkkkk sevindimm maşaallah evet atlattın tatlım kocaman öpyorum seni :13:

Maşallah. Çok sevindim. Allah hepsini sırasıya evlat olarak kucağına versin. Gözün aydın. Bu sevincin şimdiden başlayıp 9 ay sonra da katlanarak devam etsin in şee Allah.

Tüp bebek başka bir şey, pgt'li tüp bebek başka bir şey. Normal tedavinin iki katı (belki de daha fazla) stress ve gerginlik dolu. Allah sonunu güzel eylesin.

Son düzenleme:

Tedavi süreci uzun protokol kısa protokol olmasına göre değişiyor. Kısa protokolde 2. gün başlıyor. Uzun protokol nasıldı unuttum Ama biraz daha uzun oluyor. Memorial genelde embiryoları 4. güne kadar bekletip ; 4. gün parça alıp 5. gün sonucu çıkarıyor. 5. gün transferi yapıyor. laboratuvarı 5. güne kadar bekletme konusunda çok iyi. Ama tabii herşey nasip . Canım senin için hangisi en hayırlı ise o nasip olsun inşallah.

Ayyyy canııım çok sevindim. Bugün yoğundum. Bakamadım. Ama aklımdaydın. Demek rüyan çıktı. 3 ölü 3 diri getirdi. Hadi bakalım bundan sonra gün sayacağız beraber. Dualarım seninle.. İnşallah tutunacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…