Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah canım destekler için minnettarım.Bir sürü ilaç verdi. 1 tane iğne vuruldum. Sende vurulmuş muydun canım?Bir de hamile olduğunu, yani bebeğin tutunduğunu anlamışmıydın? bELİRTİSİ VAR MI?

amin hep du ediyorum en hayırlı aman benim için ne zamansa neresi bana hayırlı gelcekse orya yönlendir beni rabbim ...

saol canım benim, şimdi evdeyim dinleniyorum.insallah tutarda bebişler.
Şimdi sıra sende,

annelerini bırakmayacaklar canım bol bol dinlen ama hareketsizde kalma yediklerine dikkat et kabız olmamak gerekyormuş öyle okumuştum .. söktürücü bitkilerden de uzak biberiye kekik maydanoz ... ananas yemek iyimiş .. yeni anne seni

Benim dondurulmuş embiryo transferi olduğu için iğne yoktu. Crinone jeli günde iki uyguluyordum. Hala da devam ediyorum. Daha önceki taze transferimde progestan iğne vuruyordum. O çok acılı bir iğneydi Bahsettiğin iğne bu mu acaba ? :26:

Benden sana tavsiye belirti arma derim. Ama biliyorum ki ; insan yine de dayanamıyor Ben de belirtileri epey araştırmıştım. Benim en bariz belirtim göğüslerde büyüme olmasıydı. Bir de çok susuyordum. Dilim damağım yapışıyordu. Başım hafif dönüyordu. Arada sıcak basıyordu. Acıkıyordum. Bir de aşırı mide yanmam vardı. Hatta mide yanması yüzünden testi erken yaptırmıştım. Hala da devam ediyor

İnşallah senin de müjdeli haberini alacağız. 2 tane mi transfer edildi ? Kaçıncı gün embiryosu :26:

amin hep du ediyorum en hayırlı aman benim için ne zamansa neresi bana hayırlı gelcekse orya yönlendir beni rabbim ...

Amin canım. Rabbim herkesi sağlıkla evlatlarına kavuştursun inşallah

Arkadaşlarım cinsiyetimiz netleşti. Allah nasip ederse kızımız olacak Baştan erkek dendiği için kendimizi erkeğe alıştırmıştık. İsim seçimi falan da yapmıştık. O nedenle biraz şaşırdık. Ama çabuk alıştık duruma. Bu evlat için çok mücadele ettik. O nedenle Allah sağlıklı , hayırlı versin de hiç önemi yok. Darısı dileyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına olsun...

oyyy kıyamam kızın olacak ne güzel canım ya. Allah analı babalı, sağlıkla, ismiyle yaşatsın inşallah.
Senin şimdi 1 aşaman kaldı, o da doğum.

darısı başımıza inşallah.
bu arada benimkiler 5. gün embriyosu, 2 tane transfer edildi.Daha bugün 1. gün oldu, geriye kaldı 11 gün.

canım benim ya sağlıklı olsunda ... Allah hayırlısı ile kucana almayı nasip etsin inşallah amin ...

Cok sagolun kizlar. Rabbim en kisa zamanda sizlere de cifter cifter versin. Bugun ultrasonda parmagini emerken gorduk. Gercekten cok farkli bir duygu. Herkes yasamali bu guzel duygulari.
Canim 5. Gun embiryolarinda tutma ihtimali % 75.uzerinde diye duymustum. Insallah senden de guzel haberler alacagiz.

tahlil yaptırmadık evet.. benim çok yüksek düşük riskim vardı. azıcık da sağlıksız birey riski.
içinin rahat ettiğini yapıyosun ben bunu anladım.
pgt ye karar vermişssiniz, demektir ki sizi rahatlatacak olan bu. hayırlı olsun. denk gelsin inşallah...

akasya:)))
seans arasında çıkıp girdim ama hamileliğine sevinmeden çıkar mıyım:)))
kaç hafta oldu? nolur nolmaz diye kontrolünü de yaptırdın sen hatırladığım kadarıyla.
oh ne güzel

aynen bu şekilde huzurluyum , huzurluyuz ... amin inşallah canım

akasya:)))
seans arasında çıkıp girdim ama hamileliğine sevinmeden çıkar mıyım:)))
kaç hafta oldu? nolur nolmaz diye kontrolünü de yaptırdın sen hatırladığım kadarıyla.
oh ne güzel

Dostum çok sağol. Evet cvs yaptırdık. Hem pgt doğrulandı hem de kromozomlara bakıldı. Ben şu an 16 +4'üm. Sen kaçıncı haftadasın ? Senin de prenses geliyor dimi

Oznur cok sevindim saglikli bulunmasina. Once hamilelik sonra da dogum haberini almak nasip olsun insaallah.

Nuff gecmis olsun canim. Rahim filmini atlatmissin. Sira tedavide.

maşaallah canım darısı olmayan bizlere olsun ... çok güzel bir duygudur kıpır kıpır oldum seni düşünemiyorum gen hastalığından dolayı tüp bebek raporu çıkarmışmıydın ? başka topikte bir arkadaş var abisi zihinsel engelli aileye bakılmış arkadaştada risk var diye genetikçi tüp bebek raporu vermiş ? böyle bir durum söz konusu olabiliyor mu?

Oznur cok sevindim saglikli bulunmasina. Once hamilelik sonra da dogum haberini almak nasip olsun insaallah.

Nuff gecmis olsun canim. Rahim filmini atlatmissin. Sira tedavide.

t.ederim canımm çok şükür atlattım ... darısı tedavime inş. akasya ya sordum sana da soryum sen tüp bebek raporu çıkarabildin mi ? bir arkadaş abisi zihinsel engelli kendinde de risk var diye genetikçisi rapor çıkarmış.. tedaviye başlıcak bu ay oda varsa böyle bişi bende çıkarayım

Canım Devlet maalesef genetik sorunlar nedeniyle yapılan PGT ve Tüp bebeği karşılamıyor. Sağlık Uygulama Tebliğindeki hükmü aşağıda ekliyorum. Ben o nedenle raporla uğraşmadım. Yaptığım tedavi masrafları için dava açacaktım. Dilekçe vs de hazırdı da sonra başka sorunlar oldu. Kaldı öyle.

2.4.4.İ-2 - Kök hücre vericisi kardeş doğmasına yönelik IVF tedavisi
(1) Hasta çocuk sahibi olup, tedavisinin başka tıbbî bir yöntemle mümkün olmaması ve tıbben zorunlu görülmesi halinde bu çocuğun tedavisi amaçlı preimplantasyon genetik tarama yapılarak uygun kök hücre vericisi kardeş doğmasına yönelik olarak, bünyesinde kemik iliği transplantasyon merkezi bulunan üçüncü basamak sağlık hizmeti sunucuları sağlık kurulları tarafından hasta çocuk adına düzenlenen bu durumların belirtildiği genetik uzmanının yer aldığı sağlık kurulu raporuna dayanılarak yapılan IVF tedavilerine ilişkin giderler, SUT’un 2.4.4.İ-1 maddesinde yer alan hükümler uygulanmaksızın Kurumca karşılanır. Bu durum dışında preimplantasyon genetik tarama ve bu işlem ile birlikte yapılan IVF bedelleri Kurumca karşılanmaz.

Benimde düşüklerim oldu 5 kez😞 normal yolla da gebelik oluyor ama sonuç hep kayıp oldu.Bu hafta tekrar başladık tedaviye.Ama kararsızız.Çnkü belli bir neden bulunamadı bizde neden düşük olduğu için.Kromozom testlerimizde temiz çıktı Oyüzden merak ettiğim sen ve pgt ile hamile kalıp hamileliği güzel giden arkadaşlar pgt denemenizde sık en sık rastlanan 7 yada 9 kromozomlarımı bakıldı yoksa cgh (24 kromozomamı bakıldı)????

cgh ile 24 kromozoma bakıldı

Son düzenleme:

bu maddeyi duymuştum nasıl olduda aldı onu anlamıyorum o aldıysa sen ve inci tanesi de almalı .. hayırlısı dicem artık hamama giren terler ..terleyelim bir güzel

fındıkk tedavin hayırlı olsun canım .. inşallah güzel haberler alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…