Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

alıyorum canım, alttan kapsül.sabah -aksam. sende de olmuş muydu

Ben de halen sabah akşam crinone jel kullanıyorum. Bende kanama olmamıştı ama kanamalarla bebek sahibi olan çok insan var. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalış. Kalp atışı kese randevun ne zaman ?

Volkan Baltacının ismini çok duydum. Hakkında hayırlısı olsun.. İnşallah bebişlerine kavuşursun

Adaaaa
Cok cok cok sevindim hayirli olsun canim. Masallah masallah :)
Saglikla kucaklarsin insaallah.
Detaylari yaz bize :)

çok sağol incim
annelik nasıl gidiyor büyüttün bebeğini maşallah
kaç aylık oldu darısı başımıza inşallah

Adacığım çoook sevindim canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Bu arada seninle haftalarımız çok yakın. Ve benim de bir kızım olacak Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah... Takiplerine nerede devam ediyorsun :26:

akasyamm amin canım aminnnn
12.haftada kız dedi umarım sonradan sürpriz olmaz
takiplerim takipsiz kuzum
ilk dönem kliniğe gittim geldim ama yol çok uzun diye buralarda bana yakın bir perinatalog prof a da gittim
zaten ikiz gebelikti riskli doğum doktoruna ihtiyaç olur diye düşünmüştüm
şimdi de ondan vazgeçemiyorum hastaneleri de denedim içime sinmedi
doğum acıbadem bakırköy veya hizmet hastanesinde olucak herhalde
ama sonrada fikir değiştirip hastane doktoruna geçermiyim bilmiyorum şimdilik böyle gidiyor
sen nasılsın bebeğin nasıl cvs yaptırmışsın gözün aydın canım iyi çıkmış
benim ikili tarama yapıldı 4 lü yapalım dedi doktor ama hiç niyetim yok zaten pgt ldiye düşünüyorum
sen yaptırdınmı merak ettim
hastanen hangisi anlat azıcık

hayırlı olsun ... Allah kucağına almayı nasip etsin hangi merkezde yaptırmıştın

Canım ben de bir süre Şişli Memorial'a gittim. Hatta cvs işlemini de orada yaptırdım. Ama yol bizi çok yıprattı. Köprü trafiği, çağlayan trafiği yüzünden sürekli geç kaldık. En sonunda eşim isyan etti. Şu an Ataşehir Memorial'da Arda Lembet ile devam ediyorum. 13 Haziranda ayrıntılı randevum var. Onu da sağ salim atlatmayı umut ediyorum. Kaygılar bitmiyor yani Bana da ilk başta erkek dediler. Erkeğe kanalize olduk. Mavi tulumlar aldık. Birkaç isim bulduk. 14.haftada hoopp kızımız olacağını öğrendik Şu an kız ismi araştırmasındayız. Erkek denilince kıza dönme ihtimali var ama kız deyince erkeğe dönmüyor diyorlar. Sağlıklı olsunlar da hepsi bir

Benim cvs işleminde hem PGT doğruluğuna hem de tüm kromozomlara bakıldı. O nedenle 2 li 3 lü 4 lü yapılmadı. Sadece afp için kan alındı. O da omurilik açıklığı ile ilgiliymiş. Valla canım bu 3 lü 4 lü test sonuçları kesin sonuçlar değil. İnsanların da kafalarını karıştırıyor. Huzuru bozuyor. Bana kalırsa en garantisi ayrıntılı ultrason. Hele ki pgt de kromozomlara baktırdıysan ben de gerek yok diye düşünüyorum. Ama tabii bu konuda karar eşlerin Çok öpüyorum seni ve prensesi Arada yaz. Haberdar et bizi

32:) eveet prenses, sizin de mi prenses?:)

Evet dostum. İsim belirledin mi Kopya çekeyim senden

çok sağol incim
annelik nasıl gidiyor büyüttün bebeğini maşallah
kaç aylık oldu darısı başımıza inşallah

Amin :)
Hani klise bir soz vardir annelik anlatilmaz yasanir diye aynen oyle. Evlat gercekten bambaska bir nimet.
Buyuyoruz teyzesi 5 aylik olduk. Bugunleri de gordum ya ne kadar sukretsem az.
Darisi saglikla sana ve hasret ceken tum arkadaslara insaallah.

Gelişinle buraları canlandırmışsın. Allah sağ salim kucağına almanı da nasip eylesin. Kanamayı dikkate alın, enfeksiyon açısından da riskli. Het tahlil verdiğinde vajinal kültür de ver (dk.un dikkate alıyordur elbet, ancak yine de yazmak istedim). Siz de Allaha emanet olun. Güzel dileğin için de teşekkürler

Bu arada kendini kıza çok alıştırma, kızın sürpiriz yapa bilir. Cinsiyyetini erken söylemişler. İncinin kızına da oğlan demişlerdi, cim cime sürpiriz yaptı.

Umarım her şey yolundadır. Her şey yolunda olduğunda bile lekelenme, kanama ola biliyor. Biliyorum insanı çok rahatsız eden bir durum. Dinlenmeğe, çok yorulmamaya çalış. Allah bebişini korusun.

Hakkında hayırlı olsun, sonu sağlıklı bebişli olsun. 5 düşük dile kolay, Allah tüm sıkıntılarını tatlı bebişlerinle unuttursun.

sümeyye nasılsın görünmüyorsun ..
İyiyim çok şükür. Tedavi olmayınca, yazacak pek bir şey de olmuyor. Ya da bu konularda çok konuşdum, artık çok sıradan geliyor. Hem bu aralar bir az yoğundum. O yüzden hep okudum, ancak pek yazamadım. İn şee Allah senden de güzel haberler alırız.

kızlar bugün kan vermiştim bhcg artmamış fazla 238 çıkmış, 4 gün önce 223 tü. kızlar neler oluyor bebeklerimi kaybediyorum sanırım. ya da ikiz değil teke mi düştü anlamadım , napıyım ben şimdi

canim sakinles once. Doktorunla gorustun mu ? Teki tutunuyor olabilir.

aradım canım az önce. 4 ihtimal var dedi,

1 tanesi tutunamadı sonradan
ya dış gebelik
ya da 2 side tutunamıyor değer düşüyor
ya da testin sonucu yanlış dedi.

cuma bi daha test yaptır , ancak ozaman netleşir dedi.
çok kötüyüm ben ya. böyle bişey yaşayan varmıdır tanıdığınız. 1 tanesi tutunamayıp değer o yüzden düşmüş ya da az artmış olabilir mi

kendini üzmemelisin. test hatalıysa boşuna zarar verirsin. daha ilk haftalardasın.testi aynı hastanede tekrarlamak gerekir. Allah hakkımızda hayırlısın versin.

Son düzenleme:
Selamun aleykum arkadaslar

nasilsiniz hamd olsun ben iyi olmaya calisiyorum bir sey soracam aranizda genetik testi yaptiran oldu mu yaptirdiysanizda nerede ve ne kadara ???,

merhaba senin tedavin haziranda mı başlıcaktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…