Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Findik tup bebek sureciyle elde edilen ebriyolarda rastlantisal anormallikler cok cok fazla oluyor. Sorununu tam bilmiyorum ama ben de benzer bisey yasadim. En az 4-5 anormalik vardi pgt sonucunda kendi sorunumuz disinda. Her zaman herkeste degil ama bazen boyle oluyor. Soylemek istedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamun aleykum arkadaslar

nasilsiniz hamd olsun ben iyi olmaya calisiyorum bir sey soracam aranizda genetik testi yaptiran oldu mu yaptirdiysanizda nerede ve ne kadara ???,
A.s.
Genetik test derken kromozomsal tahlil mi tek gen tahlili mi?

Evet haftaya başlıyoruz Allah nasip ederse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun...

slm inci alıntı yapmışım ama cevabım çıkmamış. çok teşekkür ederim. prensesin nasıl? bizimki yaşına girecek yakında.

Sagol canim. Iyi cok sukur. Masallah ya yasi geldi nasil tatlidir simdi :)

Allah yardimcin olsun

nolur bana güzel bir şey söyleyin pgt yaptırıcaz... gebe kalan varmı sağlıklı bir şekilde nolur yardım edin bu gün öğrendik

Evet var Havvacim.
Neden pgt yaptiracaksiniz?

Guzel haberler insaallah...

Mattika nasilsin? Ahmet nasil?

slmmm canm bırsey soracam kromozom bozuklugunda pgd ıse yarıyormu

Son düzenleme:

slm akasyacm allah bebegnı sana bagıslasın sende pgd yapıp basarı elde ednlerdenmısın canm bu pgd ıslemı nekadara yapılıyor

Sizin hangi kromozomlarda problem var tatlım olur olur sıkma canını hiç elbet bir zaman sağlıklı emriboları bulucam Yeterki İnan ve denemekten vazgeçme

canımmm resiprokal translokasyon varmı böle olan

Sagol incim iyiyiz. Okul ev kosturmaca. Ahmet de 2 yas krizlerine girdi yavastan.
Siz nasilsiniz buyumustur artik kuzu lafina cevap vermeye calisir agu bugu :)

Son düzenleme:

canm suan ne durumdasın nasıl bır yol ızledn aynı sorn benm arkadasmda var yardımcı olurmusun lutfen bıze

canm hamılelıgın hayırlı olsun nerde tedavı gördun nasıl bır yol ızledın benıde bılgılendırırmısın allah rızası ıcın lutfen allah kucagna almayı nasıp etsın ınsallah

canımmmm dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz

slmmm canm bırsey soracam kromozom bozuklugunda pgd ıse yarıyormu

Evet canim. Zaten pgt nin bir amaci da o.

canımmm resiprokal translokasyon varmı böle olan

Var canim. Bebegini kucaklayan da var.

Sagol incim iyiyiz. Okul ev kosturmaca. Ahmet de 2 yas krizlerine girdi yavastan.
Siz nasilsiniz buyumustur artik kuzu lafina cevap vermeye calisir agu bugu :)

Allah kolaylik versin mattikam. Tatile az kaldi.
Daha yasi gelmeden sendromu geliyor oy oy.
Buyuduk ya durdugu yerde durmuyor :) nasil konusuyor gormelisin :)

canm suan ne durumdasın nasıl bır yol ızledn aynı sorn benm arkadasmda var yardımcı olurmusun lutfen bıze

Sehercim hazadenin iki kizi var. Ikisi de dogal yolla oldu.

canm hamılelıgın hayırlı olsun nerde tedavı gördun nasıl bır yol ızledın benıde bılgılendırırmısın allah rızası ıcın lutfen allah kucagna almayı nasıp etsın ınsallah

raporluyken ödeme yaptınmı canmm pgdye

Simge de dogal yoldan hamile kalmisti.
Rapor pgt yi karsilamiyor maalesef.

Saol canim ben artık düşünmüyorum bebek olsun ya da olmasın. Pes ettim sanırım. 2 saat sonra kan sonucunu alicam.pek te umudum yok artik.belirtimde kalmadi.hayirlisi .sen napiyosun canim

öyle deme canım moralini yüksek tutmaya çalış... hakkında hayırlısı olsun tabi ki her zaman ama bende biri tutunuyor akasyada demişti biri arkadaşın değeri yavaş artmış ... ben aynıyım pazaresi mutasyon araştırması için gidicem inşallah dr önemsemeyip araştırmaya gerek yok demez ... haber bekliyorum inş. güzel haberler duyucaz senden ...

Aslında bizim kromozom testlerimiz normal çıktı.Sabit bir genetik problem yok yani ama pgt de kimisi kompleks anöploidi çıktı bir embriyo kompleks monozomi bir tanesinde 13. 16. 18. 21. 22. Kromozomlar sorunlu çıktı.Sabit bir genetik problem olmadığı için her ay değişiklik gösterebilir dediler ama embriyolog sık rastlanan kromozom bozukluğunun bizde yoğun olduğunu söyledi canım.

Evet canım doğru olabilir.Biz array yapıcaktık mesela ama embriyolog genelde 24 lü yapıldığında pek sağlıklı embriyo çıkmıyor dedi ve bizi vazgeçirdiler fish yaptırdık.Ama bizde şöyle bir durum var normal yollada 2 kez hamile kaldım ve onlarıda kaybettik.Birtanesi de boş gebelik olunca biz iyice huylandık ve pgt yaptırdık.Çnkü boş gebelik raslantısal bir anomali olduğunda oluyormuş yani tüpbebek denediğimdende kaynaklanmıyor maalesef.

Kaç yaşındasın canım. Bakalım bende seninle aynı durumdayım bu ay ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…