- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.941
A.s.Selamun aleykum arkadaslar
nasilsiniz hamd olsun ben iyi olmaya calisiyorum bir sey soracam aranizda genetik testi yaptiran oldu mu yaptirdiysanizda nerede ve ne kadara ???,
Evet haftaya başlıyoruz Allah nasip ederse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm inci alıntı yapmışım ama cevabım çıkmamış. çok teşekkür ederim. prensesin nasıl? bizimki yaşına girecek yakında.
Kader ortağıyız desene.Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş.benimde p.tesi günü sonuç çıktı pgt fish yapıldı sık rastlananlara bakıldı ve hepsi sağlıksız çıktı(( İyiki de yaptırdım.Embriyoloğumuz pgt göndermeden yerleştirebiliriz istersiniz dedi ama biz istemedik.Doktorumda en azından sık rastlananlara bakılsın dedi ve sonuçtan sonra dediki İyiki yaptık eğer bakmadan transfer olsaydı tutsada kaybedecektin büyük olasılıkla dedi ( çünkü ççok sorunlu çıktı sonucum ve anlaşıldıki rastlantısal olarak oluşan anomali yani kromozomal bozukluk bizde yoğun gözüküyor.Neyapıcağımızı bilmiyoruz çok yoruldum artık.5gebelik 4tüp bebek Doktor Tekrar tüpbebek tedavisinde de mutlaka pgt yapmalıyız dedi ama ben nasıl yaptırıcam bilmiyorum çok yıprandım.hiç istemiyorum Normal denemeyede korkuyoruz.Hele bide sonuç böyle çıkınca da iyice korktuk.Çok arada kaldık anlayacağın.Zor gerçekten.İnş en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli olarak kavuşuruz.
nolur bana güzel bir şey söyleyin pgt yaptırıcaz... gebe kalan varmı sağlıklı bir şekilde nolur yardım edin bu gün öğrendik
kızlar geldim ben, moralim çok bozuk , sonucumu aldım dün aksam yine aynı 238 çıktı. ne artmış ne azalmış.doktor bişey diyemedi.yarın sabah tekrar vericem kan. öğleden sonrada kontrole gidicem. ben bir anlam veremedim.
Findik tup bebek sureciyle elde edilen ebriyolarda rastlantisal anormallikler cok cok fazla oluyor. Sorununu tam bilmiyorum ama ben de benzer bisey yasadim. En az 4-5 anormalik vardi pgt sonucunda kendi sorunumuz disinda. Her zaman herkeste degil ama bazen boyle oluyor. Soylemek istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
A.s.
Genetik test derken kromozomsal tahlil mi tek gen tahlili mi?
Allah yardimcin olsun...
Sagol canim. Iyi cok sukur. Masallah ya yasi geldi nasil tatlidir simdi :)
Allah yardimcin olsun
Evet var Havvacim.
Neden pgt yaptiracaksiniz?
Guzel haberler insaallah...
Mattika nasilsin? Ahmet nasil?
İdare ediyorum canım çok sağol. Karnım büyüdükçe , kilo arttıkça zorlanmaya başladım. Bir de havalar ısınmaya başladı. Nefesim yetmiyor.Yine de bugünümüze çok şükür. Sen nasılsın ? Tedavi tarihi belli oldu mu ? Öznur haber vermemiş :26:
Kader ortağıyız desene.Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş.benimde p.tesi günü sonuç çıktı pgt fish yapıldı sık rastlananlara bakıldı ve hepsi sağlıksız çıktı(( İyiki de yaptırdım.Embriyoloğumuz pgt göndermeden yerleştirebiliriz istersiniz dedi ama biz istemedik.Doktorumda en azından sık rastlananlara bakılsın dedi ve sonuçtan sonra dediki İyiki yaptık eğer bakmadan transfer olsaydı tutsada kaybedecektin büyük olasılıkla dedi ( çünkü ççok sorunlu çıktı sonucum ve anlaşıldıki rastlantısal olarak oluşan anomali yani kromozomal bozukluk bizde yoğun gözüküyor.Neyapıcağımızı bilmiyoruz çok yoruldum artık.5gebelik 4tüp bebek Doktor Tekrar tüpbebek tedavisinde de mutlaka pgt yapmalıyız dedi ama ben nasıl yaptırıcam bilmiyorum çok yıprandım.hiç istemiyorum Normal denemeyede korkuyoruz.Hele bide sonuç böyle çıkınca da iyice korktuk.Çok arada kaldık anlayacağın.Zor gerçekten.İnş en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli olarak kavuşuruz.
A.s.
Allah yardimcin olsun...
Sagol canim. Iyi cok sukur. Masallah ya yasi geldi nasil tatlidir simdi :)
Allah yardimcin olsun
Evet var Havvacim.
Neden pgt yaptiracaksiniz?
Guzel haberler insaallah...
Mattika nasilsin? Ahmet nasil?
Allahtan gelen herşeye sonuna kadar razıyım....... ama herşey üst üste gelince gücüm kalmıyor artık.......... bugün genetik test sonucunu aldım ve maalesef Robertsonyan translokasyon çıktı........... moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşrdım artık........... eşimde morfoloji bozukluğu var...
şimdi merak ediyorum bunun sonucunda pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden varmı? varsa eğer nerde yaptırdınız?
ben umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ama henüz nerde yaptıracağıma karar veremedim...... herkesten cevap bekliyorum
canım inşallah sağlıklı olur bu kez. hasta doğan çocuğun pgt yapılmamıştı herhalde. peki hayattamı yaşıyormu? çok üzüldüm çok zor gerçekten. bende de translokasyon var. ve bunu fazlasıyla taktım galiba.
rapor olduğu zaman pgt ye ücret ödenmiyor mu
kızlar geldim ben, moralim çok bozuk , sonucumu aldım dün aksam yine aynı 238 çıktı. ne artmış ne azalmış.doktor bişey diyemedi.yarın sabah tekrar vericem kan. öğleden sonrada kontrole gidicem. ben bir anlam veremedim.
slmmm canm bırsey soracam kromozom bozuklugunda pgd ıse yarıyormu
canımmm resiprokal translokasyon varmı böle olan
Sagol incim iyiyiz. Okul ev kosturmaca. Ahmet de 2 yas krizlerine girdi yavastan.
Siz nasilsiniz buyumustur artik kuzu lafina cevap vermeye calisir agu bugu :)
canm suan ne durumdasın nasıl bır yol ızledn aynı sorn benm arkadasmda var yardımcı olurmusun lutfen bıze
canm hamılelıgın hayırlı olsun nerde tedavı gördun nasıl bır yol ızledın benıde bılgılendırırmısın allah rızası ıcın lutfen allah kucagna almayı nasıp etsın ınsallah
raporluyken ödeme yaptınmı canmm pgdye
canımmmm dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Saol canim ben artık düşünmüyorum bebek olsun ya da olmasın. Pes ettim sanırım. 2 saat sonra kan sonucunu alicam.pek te umudum yok artik.belirtimde kalmadi.hayirlisi .sen napiyosun canim
Sizin hangi kromozomlarda problem var tatlım olur olur sıkma canını hiç elbet bir zaman sağlıklı emriboları bulucam Yeterki İnan ve denemekten vazgeçme
Findik tup bebek sureciyle elde edilen ebriyolarda rastlantisal anormallikler cok cok fazla oluyor. Sorununu tam bilmiyorum ama ben de benzer bisey yasadim. En az 4-5 anormalik vardi pgt sonucunda kendi sorunumuz disinda. Her zaman herkeste degil ama bazen boyle oluyor. Soylemek istedim
Aslında bizim kromozom testlerimiz normal çıktı.Sabit bir genetik problem yok yani ama pgt de kimisi kompleks anöploidi çıktı bir embriyo kompleks monozomi bir tanesinde 13. 16. 18. 21. 22. Kromozomlar sorunlu çıktı.Sabit bir genetik problem olmadığı için her ay değişiklik gösterebilir dedilerama embriyolog sık rastlanan kromozom bozukluğunun bizde yoğun olduğunu söyledi canım.
Kaç yaşındasın canım. Bakalım bende seninle aynı durumdayım bu ay ne olacak.
A.s.
Valla bilmiyorum bize genetik testi dediler kromozom mu bilmiyorum fransada oturuyorum ben burda yaptirdim gecen senenin temmuz ayinda bir yada iki seneyi bulur sonucun cikmasi dediler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?