- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.921
aradım canım az önce. 4 ihtimal var dedi,
1 tanesi tutunamadı sonradan
ya dış gebelik
ya da 2 side tutunamıyor değer düşüyor
ya da testin sonucu yanlış dedi.
cuma bi daha test yaptır , ancak ozaman netleşir dedi.
çok kötüyüm ben ya. böyle bişey yaşayan varmıdır tanıdığınız. 1 tanesi tutunamayıp değer o yüzden düşmüş ya da az artmış olabilir mi
Gelişinle buraları canlandırmışsın. Allah sağ salim kucağına almanı da nasip eylesin. Kanamayı dikkate alın, enfeksiyon açısından da riskli. Het tahlil verdiğinde vajinal kültür de ver (dk.un dikkate alıyordur elbet, ancak yine de yazmak istedim). Siz de Allaha emanet olun. Güzel dileğin için de teşekkürler
Bu arada kendini kıza çok alıştırma, kızın sürpiriz yapa bilir. Cinsiyyetini erken söylemişler. İncinin kızına da oğlan demişlerdi, cim cime sürpiriz yaptı.
Umarım her şey yolundadır. Her şey yolunda olduğunda bile lekelenme, kanama ola biliyor. Biliyorum insanı çok rahatsız eden bir durum. Dinlenmeğe, çok yorulmamaya çalış. Allah bebişini korusun.
Hakkında hayırlı olsun, sonu sağlıklı bebişli olsun. 5 düşük dile kolay, Allah tüm sıkıntılarını tatlı bebişlerinle unuttursun.
İyiyim çok şükür. Tedavi olmayınca, yazacak pek bir şey de olmuyor. Ya da bu konularda çok konuşdum, artık çok sıradan geliyor. Hem bu aralar bir az yoğundum. O yüzden hep okudum, ancak pek yazamadım. İn şee Allah senden de güzel haberler alırız.
kızlar bugün kan vermiştim bhcg artmamış fazla 238 çıkmış, 4 gün önce 223 tü. kızlar neler oluyor bebeklerimi kaybediyorum sanırım. ya da ikiz değil teke mi düştü anlamadım , napıyım ben şimdi
canım bol bol dua et yorma kendini moralini bozma mucizen seni bırakmayacak inş.
Şişli amerikan hastanesinde tatlım ilk denemem olacak bakalım
İnşallah iyi haberler verebilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım, yine kan verdim saat 1 de alıcam sonucu
hadi bakalım inşallah .. fiyatlar nasıl orda genetikçin kim ?
Dr Cengiz alataş doktorum ben epey araştırma yaptım bir kaç arkadaşımında tavsiyesiyle gidiyorum onlar şimdi hamileler
Ama biraz pahalı diğer kliniklere göre
Bize tahmini herşey ilaçlarla beraber 11-12 bin tl yi bulur dediler bakalım haftaya gidince bilgilendiririm sizi.
Sen hiç tedavi oldun mu?
Sen ne zaman olacaksın?
Sonucu aldın mı ? Merak ettim :26: Hayırlı haberlerle gel inşallah
canım hayırlı olsun ... bende pgt için seçkin beyle görüştüm bugün bana biraz paracı bir tip gibi geldi bende.tek gen taşıyıcılığı var sana set-up yapılmışmıydı ....
Hayırlı olsun canım. Allah mezuniyetlerini, damatlığını da göstersin inş.
amin inşallah. hep beraber inşallah.
Gözün aydın :)
merhabaaaa
özledim sizi
uzunca bir süredir raporluydum
çok şükür hamileyimmmm bunu yazabileceğimi tahmin bile edemezdim
ikiz gebelikti fakat birinin kalp atşı duyulmadı
onun yaratmış olduğu rahatsızlıktan kanamam oldu ve yattım sürekli
oınbeş günde bir tekrarlayan kanamam oldu
en son kanamanın nedeni plasenta previa dedi doktorum
bu da bebeğin plasentasının rahim ağzını kapatmasıymış ve düşük riskim devam ediyormuş 4. ayın bitmesiyle bebeğin yukarı çıkması gerekiyormuş ve sorun ortadan kalkabilirmiş
eğer sorun devam ederse doğuma kadar yatmam gerekebilirmiş
bugün tekrar kontrolüm var inşallah iyi şeyler duyarım
14 haftalık oldukbu arada
darısı tüm bekleyen isteyen dua eden arkadaşlarımın başına
bu arada kızım olucak çok mutluyum allah herkese bu duyguları ttatırsın
inşallah kucağımıza almayı da nasip etsin
dualarım hepinizle iyi haberler gelsin hep bu topikten
allaha emanet olun
sümeyyem ilk haber senden gelsin inşallah
Maşallah oğluşuna canımBinbir zahmetle geldiler, doğdular da sünnet bile oldular Zaman ne çabuk geçiyor.. İnşallah geçen zaman hepimiz için hep güzel haberler getirsin
amin akasya. sen de çok zor süreçlerden geçtin. mutluluğu hak ediyorsun.
26:
sağol canım. evet set-up yapıldı. 5000 tl ödedik onun için. ben her halukarda yapılması gerekli bir şey diye biliyordum. yapalım ve ya yapmayalım diye bir şey söz konusu olmamıştı hiç.
çok sevindiğim adacığım. yanlış hatırlamıyorsam çok umutsuz gibiydin sen. çok sevindim senin adına. bu arada bende de plasenta previa vardı. ama önceden hiç kanamam olmadı. 37. haftada şiddetli bir kanama sonucu acil sezeryana alındım ama allahıma çok şükür ne bana ne bebeğime hiç bir şey olmadı. allah senide sağlıkla yavruna kavuştursun.
akasya sen nasılsın
İdare ediyorum canım çok sağol. Karnım büyüdükçe , kilo arttıkça zorlanmaya başladım. Bir de havalar ısınmaya başladı. Nefesim yetmiyor.Yine de bugünümüze çok şükür. Sen nasılsın ? Tedavi tarihi belli oldu mu ? Öznur haber vermemiş :26:
Merhaba bende seninle aynı durumdayım 5 düşük yaptım bugüne kadar hiç bir neden bulunamadı
Sadece 9. Kromozomumda problem çıktı ama bununda düşüklerle hiç bir alakası yokmuş
Bizde Haziran'da cgh array yaptırıcaz
Bakalım sonuç ne olacak çok heyecanlıyım çok az zaman kaldı
kızlar bugün kan vermiştim bhcg artmamış fazla 238 çıkmış, 4 gün önce 223 tü. kızlar neler oluyor bebeklerimi kaybediyorum sanırım. ya da ikiz değil teke mi düştü anlamadım , napıyım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?