Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Memorial topiğinden bir arkadaşın da değeri yavaş artmıştı. Çok şükür oğluna kavuştu. Artık pek yazmıyor. Sen hep olumlu düşün. Dua et.

amin canım hepimize nasip etsin Allah

canım bol bol dua et yorma kendini moralini bozma mucizen seni bırakmayacak inş.

hadi bakalım inşallah .. fiyatlar nasıl orda genetikçin kim ?

Dr Cengiz alataş doktorum ben epey araştırma yaptım bir kaç arkadaşımında tavsiyesiyle gidiyorum onlar şimdi hamileler
Ama biraz pahalı diğer kliniklere göre
Bize tahmini herşey ilaçlarla beraber 11-12 bin tl yi bulur dediler bakalım haftaya gidince bilgilendiririm sizi.

Sen hiç tedavi oldun mu?
Sen ne zaman olacaksın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben daha hiç olmadım tedavi adana başkentte olcam senin sorun neydi ... benim 9500 11000 arası tutucak ... başka bir tahlilim yapılcak pazartesi onun sonucuna göre başlıcam ... ortalama fiyatlar bu civarlarda

canım hayırlı olsun ... bende pgt için seçkin beyle görüştüm bugün bana biraz paracı bir tip gibi geldi bende.tek gen taşıyıcılığı var sana set-up yapılmışmıydı ....

sağol canım. evet set-up yapıldı. 5000 tl ödedik onun için. ben her halukarda yapılması gerekli bir şey diye biliyordum. yapalım ve ya yapmayalım diye bir şey söz konusu olmamıştı hiç.

Hayırlı olsun canım. Allah mezuniyetlerini, damatlığını da göstersin inş.

amin inşallah. hep beraber inşallah.

Gözün aydın :)

çok sevindiğim adacığım. yanlış hatırlamıyorsam çok umutsuz gibiydin sen. çok sevindim senin adına. bu arada bende de plasenta previa vardı. ama önceden hiç kanamam olmadı. 37. haftada şiddetli bir kanama sonucu acil sezeryana alındım ama allahıma çok şükür ne bana ne bebeğime hiç bir şey olmadı. allah senide sağlıkla yavruna kavuştursun.

bizde yaptırcaz zaten şansı arttıran bir işlem .. sadece diğer dr.lara göre seçkin bey biraz daha ticari yaklaştı uçak biletlerini biz ödüyormuşuz.. bunu bir kaç kere tekrar etti ... çok şükür bebeğine kavuşmuşsun darısı olmayanların başına

kaç aylık oldunnuz ? sıcaklarda zorlicak desene .... iyiyim bende pazartesi balcalıya gidicem tıbbi genetik bölümüne ordan çıkacak sonuca göre start verecem 23 haziranda merkzdeki randevum duruyor ..şuan hemen gidesimde yok açıkçası önce güzel bir tatil istiyorum :) sonra belki genart ile görüşürüm ordan hemen randevu alabiliyoruz... inşallah güzel haberlerle döner öznur bende merak ettim

Son düzenleme:

Kader ortağıyız desene.Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş.benimde p.tesi günü sonuç çıktı pgt fish yapıldı sık rastlananlara bakıldı ve hepsi sağlıksız çıktı(( İyiki de yaptırdım.Embriyoloğumuz pgt göndermeden yerleştirebiliriz istersiniz dedi ama biz istemedik.Doktorumda en azından sık rastlananlara bakılsın dedi ve sonuçtan sonra dediki İyiki yaptık eğer bakmadan transfer olsaydı tutsada kaybedecektin büyük olasılıkla dedi( çünkü ççok sorunlu çıktı sonucum ve anlaşıldıki rastlantısal olarak oluşan anomali yani kromozomal bozukluk bizde yoğun gözüküyor.Neyapıcağımızı bilmiyoruz çok yoruldum artık.5gebelik 4tüp bebek Doktor Tekrar tüpbebek tedavisinde de mutlaka pgt yapmalıyız dedi ama ben nasıl yaptırıcam bilmiyorum çok yıprandım.hiç istemiyorum Normal denemeyede korkuyoruz.Hele bide sonuç böyle çıkınca da iyice korktuk.Çok arada kaldık anlayacağın.Zor gerçekten.İnş en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli olarak kavuşuruz.

nolur bana güzel bir şey söyleyin pgt yaptırıcaz... gebe kalan varmı sağlıklı bir şekilde nolur yardım edin bu gün öğrendik

kızlar geldim ben, moralim çok bozuk , sonucumu aldım dün aksam yine aynı 238 çıktı. ne artmış ne azalmış.doktor bişey diyemedi.yarın sabah tekrar vericem kan. öğleden sonrada kontrole gidicem. ben bir anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…