- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.081
yine yollardayım demek, yine tedavi için yollara düştüm demek oluyor. Kısmet olursa 12 temmuz transferim var. Donmuş tedavisi olacak. Bu kez doğal takip denedik, endometrium bir az ince (en son gittiğimde 7.1 di). Ancak ben yine de umutluyum. Allah isterse her şey bahane, istemezse de yine her şey bahane. Çok fazla yazmasam da hep takipteyim. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin. Darısı bize.
Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarına kovuştursun.
Eskiden devlet pgt ücretlerini karşılamıyordu, ancak son zamanlarda karşıladını duydum. Ne kadar doğru bilemeyeceğim. Başarı şansına gelince, bu Allahın yaratmasına bağlı. Sizin durumunuzda olan biri için çözüm ola bilir. Ancak unutma ki, pgt zorlu, stressli bir süreç. Burda yazan arkadaşlar arasında pgt'de başarılı olan bebeğini kucağına alanda da var pgt'de başarılı olamayıp doğal yoldan bebeğine kovuşan da. Hatta pgt'de başarılı olup, sonrasında doğal bebek sahibi olanda var. Sana tafsiyem iyi bir hastaneyle görüş. Umudunu asla kayb etme. Gün doğmadan neler doğar...
O kadar emindim ki kotu bisey olduguna. Evham degildi yani. Oglumda da cok kosmustum boyle.
Ama cok sukur kalbi atiyordu normal buyumus ama cok kucuk daha 7+3
Sen nasilsin akasya kendi derdimden soramadim, nasil gidiyor hamilelik kac haftaliksiniz telefondan gorunmuyor takvim falan.
Merhaba,çok geçmiş olsun.
O kadar ünlü doktor,siz bunca şeyi yaşarken genetik test istemeyi niye akıl edemedi acaba...Bunun ilk düşükte yapılması gerekiyordu...
hayırlı olsun bebeğiniz tezaaaaaaaaaaa mattikaaaa!:)
ayy hadi inşallah ya ne güzel olur bi kardeş gelse.
maşallah. sağlıklıysa tutunacaktır... 8.haftadaysaan.. şu 3 hafta belirsiz, atlatırsan 3 haftayı ne güzel olur. hayırlısı tabi herşeyin.
ben de 38. haftamdayım. gün sayıyoruz...
Canm aman dikkat edin kilona helede doktorun uyardiysaÇok sağol Merveciğim. Karnım son 3 haftada birden büyüdü. Ve işin kötüsü ne yazık ki şu anda daha 7 kilo aldımArda Bey toplam almam gereken kilo için 7 demişti. Ama ben şimdiden 7 aldım. Haftaya şeker yüklemem var. Bakalım şeker çıkarsa zaten mecbur diyet olacak.
Erva'yı fotolarda zayıf görmedim. Gayet iyi görünüyor fıstığımAllah nazarlardan saklasın
Aa tedaviye mi basladnz özet gecsene bi aydnlat beniBenim işte, yine yollardayım. Allah sonumuzu hayır eylesin. Bence de Erva zayıf değil, tam kıvamında ısırmalık
Arkadaşlar şu soruma cvp verecek kimse yokmu Allah rızası için
çok az kalmış saglıkla kavuşun inş. güzel bir doğum ve güzel bi lohusalık diliyorum :)aaaaaaaaaaa mattikaaaa!:)
ayy hadi inşallah ya ne güzel olur bi kardeş gelse.
maşallah. sağlıklıysa tutunacaktır... 8.haftadaysaan.. şu 3 hafta belirsiz, atlatırsan 3 haftayı ne güzel olur. hayırlısı tabi herşeyin.
ben de 38. haftamdayım. gün sayıyoruz...
ervayı çok merak ediyorum foto koy albüme son halini.Mattika çok güldüm
Ama tek başıma iki çocukla zor
Ervada canı sağolsun yaramaz
Gece Uykumuz yok en kötüsü de o
Aman sanki olduda ikincisi bende :)
Maşallah kalp atışı alınmış inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim...
Bizde iyiyiz şükürler olsun.
Tuvalet eğitimine başladık ve başaramadık malesef,bende tekrar bezini bağladım,ramazandan sonra tekrar uğraşıcam...tuvalet olayı çok zormuş.Oğlumla ilgili hiçbişide zorlanmadım ama bunu napcaz bilmiyorum...Annecim söylicem diyor bekletiyor yapmıyor sonra malesef heryere yapıyor.Sonrada neden bez bağlamıyorsun buda nerden çıktı diyor,haklı çocuk alıştı tabi...
Teşekkür ederim sağol ben bahçeçi Umut'a denedimBen kendim henüz sonuç alamadığım için çok yürekli konuşamıyorum, ancak bana sorarsan Memorial Şişli derim. Hem tüp bebe'de, hem de pgt'de çok iyi. Labarotuvarı çok iyi ve kendi genetik bölümü var.
Arkadaşlar şu soruma cvp verecek kimse yokmu Allah rızası için
istanbulda şişli memorial, ankarada genart ı tavsiye ederim. Allah hakkında hayırlısını versin.
Teşekkür ederim sağol verdiğin cvp için memorial de doktorlarda kimi tavsiye edersiniz
memorial de nur hanımı tavsiye ediyorlar. inci tanesi ve Sümeyye onda tedavi oldular bildiğim kadarıyla. onlardan daha detaylı bilgi alabilirsin.
Teşekkür ederim canım ben buraya iki gündür yazıyorum ama tenezzül edip cvp vermiyorlar bizi biden başka kimse anlamaz ben olsaydım hiç terdüsüz cvp verirdim Allah için
Canım ne sormuştun? Ben de buraya girmeye yeni başladım.
Canım kusura bakma şimdi gördüm mj tüp ve pgt tede neresi daha başarılı nereyi önerirsiniz
Canım ben konya merkezdeyim. Sen neredesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?