Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yeni tedavin hayırlı olsun canım,umarım bu sefer gelir bebeğin,hayırlarla inşallah...

aaaaaaaaaaa mattikaaaa!:)
ayy hadi inşallah ya ne güzel olur bi kardeş gelse.
maşallah. sağlıklıysa tutunacaktır... 8.haftadaysaan.. şu 3 hafta belirsiz, atlatırsan 3 haftayı ne güzel olur. hayırlısı tabi herşeyin.
ben de 38. haftamdayım. gün sayıyoruz...

Merhaba,çok geçmiş olsun.
O kadar ünlü doktor,siz bunca şeyi yaşarken genetik test istemeyi niye akıl edemedi acaba...Bunun ilk düşükte yapılması gerekiyordu...

Adları ünlü bunların çeneleriyle para kazandıkları için , en son gittiğim memorialda 2. düşükten sonra akıl edebildiler maalesef.
Olan benim hayallerime oldu tabi

hayırlı olsun bebeğiniz tez

Merbalar tez Zamanda Allah kucağına almayı nasip etsin sizler acaba hangi merkezi tafsiye edersiniz bradaki arkadaşlar nerlerde tedavi gördüler acaba:26:

Canm aman dikkat edin kilona helede doktorun uyardiysa
Sonradan bide ödem şişlik oluyo daha feci o durum
Biraz zayf aman sağlıklı olsnda hiç önemli değil annesinin bal kızı
Benim işte, yine yollardayım. Allah sonumuzu hayır eylesin. Bence de Erva zayıf değil, tam kıvamında ısırmalık
Aa tedaviye mi basladnz özet gecsene bi aydnlat beni
Sağol teyzesi

Sumeyye yazmışsın yeni gördüm
Allah Hayırlısni nasip etsin ins daha fazla bekletmesin rabbim dualarmdasn canm

Mattika çok güldüm
Ama tek başıma iki çocukla zor
Ervada canı sağolsun yaramaz
Gece Uykumuz yok en kötüsü de o
Aman sanki olduda ikincisi bende :)

Arkadaşlar şu soruma cvp verecek kimse yokmu Allah rızası için

Ben kendim henüz sonuç alamadığım için çok yürekli konuşamıyorum, ancak bana sorarsan Memorial Şişli derim. Hem tüp bebe'de, hem de pgt'de çok iyi. Labarotuvarı çok iyi ve kendi genetik bölümü var.

çok az kalmış saglıkla kavuşun inş. güzel bir doğum ve güzel bi lohusalık diliyorum :)
kucağına alana kadar bitmiyor korkular, güzel olur inş sonumuz.

Mattika çok güldüm
Ama tek başıma iki çocukla zor
Ervada canı sağolsun yaramaz
Gece Uykumuz yok en kötüsü de o
Aman sanki olduda ikincisi bende :)
ervayı çok merak ediyorum foto koy albüme son halini.
sanki ben 10 kişiyim ben de tekim ama yaşın genç senin daha olur inş ikinci de üçüncü de
gece uykusu olsun tez zamanda inş çok zor olur öyle

oğlum daha 2 yaşını doldurmadı ama sıcaktan bezinden rahatsız oluyor bağlatmıyor sonra da her köşeyi çişliyor
aslında hevesli oldugunu gösteriyor durum ama olmuyor da.
tuvaleti de atlatırsak askerliğe kadar rahatız bence, zor iş bu.

memorial de nur hanımı tavsiye ediyorlar. inci tanesi ve Sümeyye onda tedavi oldular bildiğim kadarıyla. onlardan daha detaylı bilgi alabilirsin.

Teşekkür ederim canım ben buraya iki gündür yazıyorum ama tenezzül edip cvp vermiyorlar bizi biden başka kimse anlamaz ben olsaydım hiç terdüsüz cvp verirdim Allah için

Teşekkür ederim canım ben buraya iki gündür yazıyorum ama tenezzül edip cvp vermiyorlar bizi biden başka kimse anlamaz ben olsaydım hiç terdüsüz cvp verirdim Allah için

Canım ne sormuştun? Ben de buraya girmeye yeni başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…