- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.061
Amin canim hayirlisi olsun. Ama butun belirtiler kayboldu dunden beri. Hele bugun nasil dinc hissediyorm.
Az kaldi ogrenicez bakalim.
İnsan daha önce yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle bazı şeyleri kötüye yorabiliyor. Öyle düşünme. Hamileliğin bir günü bir gününü tutmuyor. Allah korktuklarımızdan emin eylesin. İnsallah mutlu haberlerle geleceksin.
Bak gordun mu minisin iyi annesi :) Hersey iyi olacak insallah. Rabbim saglikla sonuna kadar gitmeni nasip etsin.O kadar emindim ki kotu bisey olduguna. Evham degildi yani. Oglumda da cok kosmustum boyle.
Ama cok sukur kalbi atiyordu normal buyumus ama cok kucuk daha 7+3
Sen nasilsin akasya kendi derdimden soramadim, nasil gidiyor hamilelik kac haftaliksiniz telefondan gorunmuyor takvim falan.
Akasya sen naslsn canm maşallah yolun yarısını geçmişsin
Daha dur o heyecanını kucağına alacagn ana sakla inşallah mis bebeksi kokusu yeter ahh doğan büyüyor valla karnın büyümüş çok tatlı gördümBak gordun mu minisin iyi annesi :) Hersey iyi olacak insallah. Rabbim saglikla sonuna kadar gitmeni nasip etsin.
24 olduk Mervem cok sukur. Her gecen gun zorlassa da bugunlere geldigimize inanamiyorum hala :) Sen nasilsin ? Erva kocaman kiz olmus. Ervanin fotolarini gordukce cok mutlu oluyorum. Benim kizim da Erva ablasi gibi tatli olur insallah :)
O kadar emindim ki kotu bisey olduguna. Evham degildi yani. Oglumda da cok kosmustum boyle.
Ama cok sukur kalbi atiyordu normal buyumus ama cok kucuk daha 7+3
Sen nasilsin akasya kendi derdimden soramadim, nasil gidiyor hamilelik kac haftaliksiniz telefondan gorunmuyor takvim falan.
Daha dur o heyecanını kucağına alacagn ana sakla inşallah mis bebeksi kokusu yeter ahh doğan büyüyor valla karnın büyümüş çok tatlı gördüm
Ervosum biraz zayf felan ama tatlıdr askitom kızım diye söylemiyorum
Sanada nasip etsin mevlam öyle cimcime tatlı hayırlı sağlıklı bir evlat
Sumeyyem senden naber
Akasya gecmis olsun tekrari olmasin..
Ben de bu sabah testte silik bir ikinci cizgi gordum. Folbiol ve coraspin basladim bir hafta yada 10 gun sonra dr.a gidicem. Pihtilasma fln var igneye baslamak lazim ama sagliksizsa kendi halinde gelissin surec dedim.
Ins ikinci mucizem benimledir saglikla ve hayirlisiyla..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim saglikla dogar ins. Bugun 8.hafta bitti. Bulantiyla ve oglumla vakit geciyor sukur.Mattika tebrikler,tekrar hamilesin şükürler olsun...Nasılsın,nasıl geçiyor,ne kadar oldunuz...
Allahım hayırla sağlıkla kavuştursun.
Sagol incim. Sirf merveyle senin kuzulari gormek icin face acicam yakinda yaniiiMattika heyecanla takipteyim :)
Yollarda derken, nasilsin napiyosun sumeyyeBenim işte, yine yollardayım. Allah sonumuzu hayır eylesin. Bence de Erva zayıf değil, tam kıvamında ısırmalık
Takip et beni. Korunma sen de artk ikinci gelir belki :))Mattikammm canm her şey yolunda inşallah
Takipteyim seni
Sagol canim..oyyy maşallah canım çok sevindim...
Sumeyyem senden naber
Sagol canim saglikla dogar ins. Bugun 8.hafta bitti. Bulantiyla ve oglumla vakit geciyor sukur.
Siz nasilsiniz
Sagol incim. Sirf merveyle senin kuzulari gormek icin face acicam yakinda yaniii
Yollarda derken, nasilsin napiyosun sumeyye
Meraba arkadaşlar buraya ilk defa geriyorum sizlere sorum olucak inşallah cevaplarsınız ben size kendimden bahsedim biraz ben 8 yıllık evliyim 1 senelik evliyken kendiliğinden hamile kaldım ikiz bebeklerim oldu 3 aylıkken karnımda öldüler sonra kürtaj oldum daha sonra 3 ay bekleyin tekrar olur dediler biz 1 sene bekledik olmadı daha sonra olur olmaz bir kaç yerde tedavi gördüm yine olmadı daha sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 1 sende öyle bekleyin dediler yine olmadı daha sonra Zeynep kâmile tanıştım 2 aşılama 1 tüp de orda denedim yine olmadı keşken gitmez olsaydım hayatımı karartılar neyse daha sonra nir tüp de başka merkezde denedim yine olmadı ve genetik test istedi yaptırdık ve bende 9 kromozonun başı tersmiş sebep bunu gösterdi ve pgt yapalım dediler bende çok kararsızım ve benim emiriyolarım 23 taneden iki taneye düştü o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum bu pgt yi acaba develet karşılıyorumu acaba kusura bakmayın biraz uzatım ama birde bu pgt şansı ne kadar yüksek acaba cvp verseniz çok mutlu olurum hayırlı geceler
yine yollardayım demek, yine tedavi için yollara düştüm demek oluyor. Kısmet olursa 12 temmuz transferim var. Donmuş tedavisi olacak. Bu kez doğal takip denedik, endometrium bir az ince (en son gittiğimde 7.1 di). Ancak ben yine de umutluyum. Allah isterse her şey bahane, istemezse de yine her şey bahane. Çok fazla yazmasam da hep takipteyim. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin. Darısı bize.
Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarına kovuştursun.
Eskiden devlet pgt ücretlerini karşılamıyordu, ancak son zamanlarda karşıladını duydum. Ne kadar doğru bilemeyeceğim. Başarı şansına gelince, bu Allahın yaratmasına bağlı. Sizin durumunuzda olan biri için çözüm ola bilir. Ancak unutma ki, pgt zorlu, stressli bir süreç. Burda yazan arkadaşlar arasında pgt'de başarılı olan bebeğini kucağına alanda da var pgt'de başarılı olamayıp doğal yoldan bebeğine kovuşan da. Hatta pgt'de başarılı olup, sonrasında doğal bebek sahibi olanda var. Sana tafsiyem iyi bir hastaneyle görüş. Umudunu asla kayb etme. Gün doğmadan neler doğar...
Sagol canim saglikla dogar ins. Bugun 8.hafta bitti. Bulantiyla ve oglumla vakit geciyor sukur.
Siz nasilsiniz
Sagol incim. Sirf merveyle senin kuzulari gormek icin face acicam yakinda yaniii
Yollarda derken, nasilsin napiyosun sumeyye
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu yolda uğraşan bütün arkadaşların ve benim Rabbim bu mübarek günlerde kucağımızı doldursun.
Kısaca benim hikayemden bahsedeyim 2009 yılında evlendik bir sene çocuk istemedik,2010 yılında başladık çocuk istemeye 1 sene dolmadan bir iki ay öncede yumurta takibi yaptırdık 2011 mart ayında takiple hamile kaldım hamileliğimin 2.ayından itibaren sürekli kanamalarım oldu dr normal deyip gönderdi her seferinde 4. ayında da maalesef düşük oldu,4 ay aradan sonra tekrar uğraşmaya başladık fakat yine olmuyordu drumu değiştirdim bu sefer çok ünlü bir dra gittim ve çikolata kisti hastası olduğumu önce aşılama yapabileceğimizi söyle yaptırdık tutmadı,sonra başka bir prof.gittim,meğerse çikolat kisti bende çok fazla yapışıklık yapmış tüplerim sırtıma yapışmış,sonra onun önerdiği yine ünlü bir dr a ameliyatımı oldum , sonrada şişli memorialda tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve 13 yumuta toplandı 8 tanesi döllendi,5 tanesi iyi durumda olduğu söyledin 1 tanesi transfer edildi kalan 4 tane donduruldu,
maalesef ilk deneme başarısız oldu,devam ettik,2.deneme donmuş transferi 2 tane konuldu bu sefer ve mutlu son ben hamileyim derken 5. hafta kanamayla beraber düştü,memorialdaki dr um bunu araştırmamız gerektğini söyledi ve hem kan pıhtılaşması hemde genetik testler istedi.veee eşimde Inversiyon 9 kromozomunda sorun çıktı dr um bunun düşüklerin sebebi olabileceğini söyledi,muhtemelen bizede pgt yapılacak diğer testlerimizin çıkması bekliyoruz sonra yine devam edicez sizide haberdar ederim.Bu arada testlerimi çapada yaptırdım ücretsiz olarak, umarım rapor alabilirim zaten manevi çöküşteyiz birde maddi olarak sınırlarımın sonundayım.Rabbim umarım yar ve yardımcımız olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?