Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım çok üzüldüm kan veriyorsunuz. Pgt ücreti merkeze göre değişiyor. Embriyo başına alan merkez de var toplu ücret alan da.

Öncelikle geçmiş olsun canım
Kromozom analizi sadece kan alınarak yapılan kolay bir işlem
Ben pgt yi Nişantaşı amerikan hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım
Yaklaşık ilaçlar ile beraber 12 bin tl civarı tuttu canım
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Telefondan mesajin basligi gorunmuyor bana yazdigini zor anladim :)
Iyiyiz simdilik bugun kalp atisini gordu dr. Daha 6+4 teyiz. Kritik haftalar bizim icin guzel olur ins. Sen nasilsin incim

Merhaba mattika transferinden sonra birşey hissettin mi acaba benim 2 gün bel ağrım oldu
Şimdi hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum biraz oyüzden inşallah tutunur bebişim bana

Merhaba mattika transferinden sonra birşey hissettin mi acaba benim 2 gün bel ağrım oldu
Şimdi hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum biraz oyüzden inşallah tutunur bebişim bana

Canim benim dogal oldu. Pgt denedim birdefa saglikli bulunamasi. Belirtiler kisiden kisiye degisiyor. Iyi dusun, iyi olsun allahin izniyle

çok sevindim kocaman tebrikler sağlıklıca ve vaktinde kucaklaman dileğiyle

ayy bi an farkettim ne mutlu oldum maşallahhh ee başka gebeler var mı ? ramazan bereketi gibi bol müjdeler alalım inşallah

ayy bi an farkettim ne mutlu oldum maşallahhh ee başka gebeler var mı ? ramazan bereketi gibi bol müjdeler alalım inşallah

sağol canım. sen de baya ilerlemişsin maşallah.ikinci kızın mı geliyor allah sağlıkla kavuştursun hepimizi..

Son düzenleme:
Iyiyiz simdilik bugun kalp atisini gordu dr. Daha 6+4 teyiz. Kritik haftalar bizim icin guzel olur ins. Sen nasilsin incim

Oy maşallah. Sağlıkla devam eder inşaallah. Çok heyecanlı :) Iyiyiz çok şükür. Tüm vaktim miniğimle geçiyor. Durduğu yerde durmuyor cimcimem :) senin nasıl geçiyor? Bulantı halsizlik falan var mı?

Son düzenleme:

Sifaaaa nasıl gidiyor kocaman olmuş kızımız maşallah :) Azra soruyor mu anne bu ne diye :)

Oy maşallah. Sağlıkla devam eder inşaallah. Çok heyecanlı :) Iyiyiz çok şükür. Tüm vaktim miniğimle geçiyor. Durduğu yerde durmuyor cimcimem :) senin nasıl geçiyor? Bulantı halsizlik falan var mı?

Oncekilerin aksine bulanti var bu defa. Aman olsun yeter ki bugun biraz azdi korktum :)
Yerim ben o cimcimeyi Allah hep guzel gunlerini gostersin. Ahmete sorduk kiz kardes mi erkek kardes mi diye erkek dedi :) oyun oynicakmis :)

Oncekilerin aksine bulanti var bu defa. Aman olsun yeter ki bugun biraz azdi korktum :)
Yerim ben o cimcimeyi Allah hep guzel gunlerini gostersin. Ahmete sorduk kiz kardes mi erkek kardes mi diye erkek dedi :) oyun oynicakmis :)

Allah yardımcın olsun. 10 hafta çekmiştim ben de. Mutfağa giremez, yeni yıkanmış nevresimde uyuyamazdım. O kavurucu sıcaklarda su içemezdim. Günde 1 bardak ya geçerdi boğazımdan ya geçmezdi. Millete karşımda su içmeyin derdim :) sabah aç karna affedersin lavaboya nasıl yetişeceğimi şaşırırdım. Çok zor geçmişti. Oy ne günlerdi :) senin de yoğun mu yoksa hafif mi? Ben de paranoya yapardım az olunca :) Erkek erkek ister kız da kız :) araları yakın olacak ne güzel. Sağlıkla gelsin inşaallah.

Sagol incim. Sen baya cekmistin.Seninki kadar degil ama var yine. Ahmette 9 haftadan sonra baslamsti kusmamstm da hic. Simdi erken basladi bazen zor yetisiyorum :)
Allaha sukur tekrar hamileligi yasatti sonu da gelir ins saglikla. Daha anlicak yasta degil kardesi fln ama sorunca bize misafir gelcek anladi sanirim :)

Aaaa Mattika şok sevindim arkadaşım maşallah. Ahmet Barış'a bir kardeş geliyor demek:)) İnşallah sağlıkla ilerler. Peki arkadaşım planlı mıydı? Bir de sen kan sulandırıcı kullanmıyor muydun? Dr ye gitmemişsin ne yapıyorsun peki iğne olmuyor musun aspirin mi kullanıyorsun?

Ayyy 2.ler geliyor demek.Bir baktım ne haberler aldım.

Peki Nazefsadan haber var mı sanki o da tedaviye başlayacaktı aylar önce:)

Gittim canim dr.a aynen cleaxan basladk ama kucuk daha hep kalp durmasinin oldugu haftalardayiz.
Ben hic korunmadm dogumdan sonra :) zaten bir yil adet olmadm emzirdigm icin. sonra da adetim ancak duzene girdi. Sonrasi atan bir kalp var ins uzun yilar atar saglikla.
Sen nasilsin pasalar nasil?

Çok sevindim senin adına hep atsın inşallah. Biz iyiyiz şükür ramazan ağırlığı işte. Paşalar iyi abi spor kursunda Arda da uyuyor ben de mahmur mahmur yemek düşünüyorum ne yapayım takip ederim sen buradan artık...

sağol canım. sen de baya ilerlemişsin maşallah.ikinci kızın mı geliyor allah sağlıkla kavuştursun hepimizi..
evet canım 26+2 oldum bile darısı isteyen dostlarımıza inşallah evet 2. prensesim geliyor teyzesi amin canım amin

Ayyy 2.ler geliyor demek.Bir baktım ne haberler aldım.

Peki Nazefsadan haber var mı sanki o da tedaviye başlayacaktı aylar önce:)
evet canım mucizem de geldi çabucak herkesin gönlünce olsun Nazefsadan haberim yok benim :26:

Sifaaaa nasıl gidiyor kocaman olmuş kızımız maşallah :) Azra soruyor mu anne bu ne diye :)
iyi gidiyor da tatlım hastalığımı çok sık yaşıyorum malesef her hafta ve karın bölgesinde ailecek zorlanıyoruz ama atlatıyoruz bi şekilde şükür yok tatlım Azra henüz bilincinde değil kardeşin öptük sizi

Sanirim kurtaj olucam. Koku hassasiyeti bile kayboldu bakalim bugun gidicem doktora duramam bu sekilde. Sagliksizsa kalbi dursun ama lutfen saglikli olsun.. Allahim..

Son düzenleme:
Sanirim kurtaj olucam. Koku hassasiyeti bile kayboldu bakalim bugun gidicem doktora duramam bu sekilde. Sagliksizsa kalbi dursun ama lutfen saglikli olsun.. Allahim..

Mattika inşallah herşey yolundadır. :26: Rabbim hakkında hayırlısını versin. Duamdasın Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Amin..

Mattika inşallah herşey yolundadır. :26: Rabbim hakkında hayırlısını versin. Duamdasın Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Amin..

Amin canim hayirlisi olsun. Ama butun belirtiler kayboldu dunden beri. Hele bugun nasil dinc hissediyorm.
Az kaldi ogrenicez bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…