- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.101
Bende İstanbul Pendik sizde sorun neydi
Canım benim pco var. 2. Tüp bebeğimiz tutmuştu fakat 11 gün önce maalesef bebeğimin kalbi durduğu için alındıdoktor onu genetiğe gönderdi. Sonucunu bekliyoruz şimdi. Doktor pgt yi önerdi. Bakalım sonuca göre ve maddi duruma göre pgt yapılacak büyük ihtimalle. Senin sorun neydi canım?
Canım çok üzüldüm rabim bir daha göstermesin tez zamanda sende evladına kavuşursun denemelerini hangi merkezde yapmıştın bizim sorunları 3 sayfa öncesine yazmıştım
Teşekkür ederim canım ben buraya iki gündür yazıyorum ama tenezzül edip cvp vermiyorlar bizi biden başka kimse anlamaz ben olsaydım hiç terdüsüz cvp verirdim Allah için
Teşekkür ederim canım ben buraya iki gündür yazıyorum ama tenezzül edip cvp vermiyorlar bizi biden başka kimse anlamaz ben olsaydım hiç terdüsüz cvp verirdim Allah için
aaaaaaaaaaa mattikaaaa!:)
ayy hadi inşallah ya ne güzel olur bi kardeş gelse.
maşallah. sağlıklıysa tutunacaktır... 8.haftadaysaan.. şu 3 hafta belirsiz, atlatırsan 3 haftayı ne güzel olur. hayırlısı tabi herşeyin.
ben de 38. haftamdayım. gün sayıyoruz...
Arkadaşım hamileymişsin hayırlı olsusan Allah tamamına erdirsin sağlıkla inş.
Özel bir merkezde yaptırmıştım 2.denemeyi canım memnunum doktorumdan da Merkez'den de. Senin msj ınıokudum bakalım bizim genetik sonucu ne çıkacak? Bu arada sen de kürtaj olmuşsun kürtajdan sonra doktor ne kadar korunmanızı önerdi?
Benim genetik hastaligim mozaik turner sendromu.. yani kromozom eksikligi.. 45 ve 47 X kromozomum var nur topu gibitup bebek yaptirdik dogal olarak PGT yapildi ve saglikli embriyolar secildi... 2 tur yapildi bana yani igne kullandim opu oldum onlar donduruldu 3 hafta ara verip tekrar igne kulanip opu oldum boylece fazla yumurta elde ettik.. toplamda 14 yumurta toplandi.. 12 tanesi dollendi 3 tane saglikli embriyo cikti digerleri yarismadan elendi simdi o 3 embriyodan biri dogdu oglum oldu 18 aylik..ve kalan dondurulmus embriyodan tekrar hamileyim 11 haftalik.. hamd olsun.. :)
Çok sevindim rabim tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin rabim evladında ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah benimde 9 kromozomum başı tersmiş seninki engelmiydi birde doktorun kimdi
Benim genetik hastaligim mozaik turner sendromu.. yani kromozom eksikligi.. 45 ve 47 X kromozomum var nur topu gibitup bebek yaptirdik dogal olarak PGT yapildi ve saglikli embriyolar secildi... 2 tur yapildi bana yani igne kullandim opu oldum onlar donduruldu 3 hafta ara verip tekrar igne kulanip opu oldum boylece fazla yumurta elde ettik.. toplamda 14 yumurta toplandi.. 12 tanesi dollendi 3 tane saglikli embriyo cikti digerleri yarismadan elendi simdi o 3 embriyodan biri dogdu oglum oldu 18 aylik..ve kalan dondurulmus embriyodan tekrar hamileyim 11 haftalik.. hamd olsun.. :)
Merhaba arkadaşlar. Bizimde eşimde y delesyonu ve buna bağlı infertilite var. 2-3 yerinde hareketli çıkış oluyor. Yıl sonuna doğru belki bizde deneme yapacağız. Memorial diye düşünüyoruz şimdilik. Tabi araştırmalarımız devam edecek. Memorialde deneme yapanlar fiyat konusunda bilgi verirmisiniz? Raporumuz yok.
Canım bize hiç korunmayın demişti ben geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı hemde iki emiriyo olmasına rağmen ama dün teravi namazında baygnılık geçirdim hastaneye gittik hamile olduğumu söylediler hala karı koca. Şoktayız ama çok korkuyorum çünkü genetik uzmanı eyer hamile kalırsan düşük olur yada hamile kalamazmışım demişti Allah yardım etsin ona rağmen bile yine iyi bir doktor iyi bir merkez arıyorum napalım herşey însan oğlu için
Memorialde tüp bebek paket fiyatı 2100 yuro+ilaçlar (1000-2000tl)+spermiogram(135-180tl)+embrio başına 350 $ pgt ücreti (array yöntemi).
Çok sevindim rabim tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin rabim evladında ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah benimde 9 kromozomum başı tersmiş seninki engelmiydi birde doktorun kimdi
Sevgi merhaba,çok güzel haber bu ,çok sevindim arkadaşım...Rabbim tamamına erdirsin hayırlarla inşallah.
Nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik...
Seninle sorunumuz biraz benziyor hatırlıyorsundur.
İnşallah benimde 2.olur,rabbim inanan ve isteyen herkeze nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?