Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende İstanbul Pendik sizde sorun neydi

Canım benim pco var. 2. Tüp bebeğimiz tutmuştu fakat 11 gün önce maalesef bebeğimin kalbi durduğu için alındı doktor onu genetiğe gönderdi. Sonucunu bekliyoruz şimdi. Doktor pgt yi önerdi. Bakalım sonuca göre ve maddi duruma göre pgt yapılacak büyük ihtimalle. Senin sorun neydi canım?

Canım çok üzüldüm rabim bir daha göstermesin tez zamanda sende evladına kavuşursun denemelerini hangi merkezde yapmıştın bizim sorunları 3 sayfa öncesine yazmıştım

Canım çok üzüldüm rabim bir daha göstermesin tez zamanda sende evladına kavuşursun denemelerini hangi merkezde yapmıştın bizim sorunları 3 sayfa öncesine yazmıştım

Özel bir merkezde yaptırmıştım 2.denemeyi canım memnunum doktorumdan da Merkez'den de. Senin msj ınıokudum bakalım bizim genetik sonucu ne çıkacak? Bu arada sen de kürtaj olmuşsun kürtajdan sonra doktor ne kadar korunmanızı önerdi?

Teşekkür ederim canım ben buraya iki gündür yazıyorum ama tenezzül edip cvp vermiyorlar bizi biden başka kimse anlamaz ben olsaydım hiç terdüsüz cvp verirdim Allah için

Canim tenezzul etmiyor demek agir bir laf. Hepimiz bu sayfalarda care aradik derdimize, gecelerce konuyu okudum en bastan kimseye tenezzul etmiyorsun demedim.
Sen de gecmisi okuyabilirsin.
Hic tavsiye etmeyecegim bir merkezde bir defa pgt denedim saglikli bulunamadi. Daha sonra dogal yolla oglum dogdu.
Sana bu hikayeyi yazmak daha da moralini bozar diye dusundum yazmadim ama tenezzul lafina da kirildim..
Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin..

Teşekkür ederim canım ben buraya iki gündür yazıyorum ama tenezzül edip cvp vermiyorlar bizi biden başka kimse anlamaz ben olsaydım hiç terdüsüz cvp verirdim Allah için

Sanslıgün merhaba. Öncelikle hoş geldin. Bu topikteki kişilerin yeni gelen arkadaşlara ellerinden geldiğince yardımcı olduklarından emin olabilirsin. Tenezzül etmemek sözü biraz ağır olmuş. Sorduğuna cevap gelmediyse ya görülmemiştir ya da konu hakkında bilgi sahibi değildir gören arkadaş. Şimdi geçmişe dönüp soruna bakıyorum :)

Son düzenleme:

İzz maşallah :) zaman ne çabuk geçiyor, bunu kızıma baktıkça daha iyi anlıyorum. Sağ salim kavuşun inş. Doğum gününün tadını çıkar hele o ilk anların.

Güzel, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Anne olmayı o kadar çok hakediyorsunki... Inşaallah senin de hamileliğini, doğumunu konuşacağız canım. Duamdasın...

Arkadaşım hamileymişsin hayırlı olsusan Allah tamamına erdirsin sağlıkla inş.

Sağolun Allah razı olsun dün tehdidin sonra öğrendik ama korkuyorum ilk hamileliğim düşük oldu benim 9 kromozom başı tersmiş hamile kalırsam düşük olur demişti Yada hamile kalamazmışım demişti genetik uzmanı ve pgt istemişti ve kara kara onu düşünürken bir anda ne olduğunu bile anlamadık ama yine düşerse diye çok korkuyorum

Canım bize hiç korunmayın demişti ben geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı hemde iki emiriyo olmasına rağmen ama dün teravi namazında baygnılık geçirdim hastaneye gittik hamile olduğumu söylediler hala karı koca. Şoktayız ama çok korkuyorum çünkü genetik uzmanı eyer hamile kalırsan düşük olur yada hamile kalamazmışım demişti Allah yardım etsin ona rağmen bile yine iyi bir doktor iyi bir merkez arıyorum napalım herşey însan oğlu için

Benim genetik hastaligim mozaik turner sendromu.. yani kromozom eksikligi.. 45 ve 47 X kromozomum var nur topu gibi tup bebek yaptirdik dogal olarak PGT yapildi ve saglikli embriyolar secildi... 2 tur yapildi bana yani igne kullandim opu oldum onlar donduruldu 3 hafta ara verip tekrar igne kulanip opu oldum boylece fazla yumurta elde ettik.. toplamda 14 yumurta toplandi.. 12 tanesi dollendi 3 tane saglikli embriyo cikti digerleri yarismadan elendi simdi o 3 embriyodan biri dogdu oglum oldu 18 aylik..ve kalan dondurulmus embriyodan tekrar hamileyim 11 haftalik.. hamd olsun.. :)

Çok sevindim rabim tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin rabim evladında ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah benimde 9 kromozomum başı tersmiş seninki engelmiydi birde doktorun kimdi

Çok sevindim rabim tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin rabim evladında ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah benimde 9 kromozomum başı tersmiş seninki engelmiydi birde doktorun kimdi

Aaaminn canim Allah razi olsun.. yuce Rabbim sana da nasip etsin insallah.. doktorum bahceci fulya tup bebek merkezi Dr. Erbil Yağmur

Sevgi merhaba,çok güzel haber bu ,çok sevindim arkadaşım...Rabbim tamamına erdirsin hayırlarla inşallah.
Nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik...
Seninle sorunumuz biraz benziyor hatırlıyorsundur.
İnşallah benimde 2.olur,rabbim inanan ve isteyen herkeze nasip etsin...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bizimde eşimde y delesyonu ve buna bağlı infertilite var. 2-3 yerinde hareketli çıkış oluyor. Yıl sonuna doğru belki bizde deneme yapacağız. Memorial diye düşünüyoruz şimdilik. Tabi araştırmalarımız devam edecek. Memorialde deneme yapanlar fiyat konusunda bilgi verirmisiniz? Raporumuz yok.

Memorialde tüp bebek paket fiyatı 2100 yuro+ilaçlar (1000-2000tl)+spermiogram(135-180tl)+embrio başına 350 $ pgt ücreti (array yöntemi).

Canım, senin durumunda olup doğal yoldan sağlıklı bebeği olan çok arkadaş var. Dilerim deninki de sağlıklıdır. Tüp stresi tatmadan bebeğine kovuşursun in şeeAllah.

Memorialde tüp bebek paket fiyatı 2100 yuro+ilaçlar (1000-2000tl)+spermiogram(135-180tl)+embrio başına 350 $ pgt ücreti (array yöntemi).

Teşekkür ederim canım. 350$=750 lira yapıyo. Heryer mi böyle ya. Allah yardımcımız olsun. Şehir dışından gelip gitmeyi hiç saymıyorum. Bide tese olcak olursak Yardım et Allahım.

Son düzenleme:

Canim cok teşekkür ederim Allah razo olsun... Rabbim sana da nasip etsinn innsallah...

2.yi de nasip eti Rabbim ne kadar sukretsem az gercekten.. senin neydi canim hastaligin tam olarak.. hatirliyo gibiyim sanki ama emin olim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…