- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.141
çok dikkatli ol sümeyyem
bol bol dinlenerek ve dua ederek geçir bu güzel günleri
on gün sonra iyi haberlerini okurum inşallah
biz iyiyiz çok şükür 21. haftadayız bir oğluş geliyor bize de
baştan kız demişlerdi sonra oğlana döndük
sağlıklı olsun da önemli değil zaten ayrıntılıya girdik herşey yolundaymış
çok kilo aldım sıcaklar fena bastırıyo el ayak ödem yapıyo zor geçiyo biraz ama sızlanmıycam
şükürler olsun rabbime bu günleri gösterdi bana
darısı tüm isteyenlerin başına
dualarım seninle
Masallah canim oglusuna. Bol su ic sicaklar zorluyor hamilelikte ama halimize sukur dedigin gibi.
Bunye meselesi kilo. Ben bu defa kilolu hamile kaldim bir de sonumu dusunemiyorum. Saglik olsn da veririz ins.çok sağol mattikamm
senin nasıl gidiyor ikinci yolda umarım herşey yolundadır
bol su içiyorum canım ama yine de oluyor
daha şimdiden 12 kilo aldım nasıl oldu noluyo anlamadım o da zorluyor galiba beni
Bunye meselesi kilo. Ben bu defa kilolu hamile kaldim bir de sonumu dusunemiyorum. Saglik olsn da veririz ins.
Ben de stresle kontrol bekliyorum kafamda kurup duruyorum biraz ilerlesek rahatlarim.ins.
inşallah ikinci mucizen geliyor canım
herşey yolunda gidecek merak etme
bizim gibi sorunları olan arkadaşlarda mucizelerimize şahit olup güç bulacaklar
AmiiiiiinSümeyye bu transfer bebeğine kavuşacağın güne giden yolun başlangıcı olsun inşaallah canım.
Sumeyyecim ins guzel haberler gelicek senden. Dualarimdasin..
Amin. Maşallah size. Allah sağ salim kucağına almanı da nasip eylesin. Darısı bizeçok dikkatli ol sümeyyem
bol bol dinlenerek ve dua ederek geçir bu güzel günleri
on gün sonra iyi haberlerini okurum inşallah
biz iyiyiz çok şükür 21. haftadayız bir oğluş geliyor bize de
baştan kız demişlerdi sonra oğlana döndük
sağlıklı olsun da önemli değil zaten ayrıntılıya girdik herşey yolundaymış
çok kilo aldım sıcaklar fena bastırıyo el ayak ödem yapıyo zor geçiyo biraz ama sızlanmıycam
şükürler olsun rabbime bu günleri gösterdi bana
darısı tüm isteyenlerin başına
dualarım seninle
Mattika Ada doğru söylüyor, güzel düşün. İn şeeAllah sonu da güzel olacak. O senin ikinci mucizen olacak Allahın izniyle.Ins canim ne guzel konustun. Sen de saglikla kavus ogluna su gibi aksin hamileligin kalani
Mattika Ada doğru söylüyor, güzel düşün. İn şeeAllah sonu da güzel olacak. O senin ikinci mucizen olacak Allahın izniyle.
Kızlar meraba baydır burya giremedim iki hastanede kaldım kanamam oldu bugün akşam üzeri çıktım bugün büyük bir süprizler daha karşılaştım bugün tam üçççç tane kese göründü inanamasınız ve vende hala inanamıyorum artık yataktan kalkmıycam kanamalar olabilirmiş ya işte böyle bu benim için tabimin büyük bir lütfu
Ay canım gözün Aydın..adına çok sevindim. Kaç embriyo transfer edilmişti? Kaçıncı haftadasın?
Canım doğal yola oldu geçen ay negatifi aldım bu ay böyle
Ayyyy öyle mi daha da çok sevindim o zaman senin adına....
Kızlar meraba baydır burya giremedim iki hastanede kaldım kanamam oldu bugün akşam üzeri çıktım bugün büyük bir süprizler daha karşılaştım bugün tam üçççç tane kese göründü inanamasınız ve vende hala inanamıyorum artık yataktan kalkmıycam kanamalar olabilirmiş ya işte böyle bu benim için tabimin büyük bir lütfu
3 kese mi. Baya surpriz olmus. Hayirli ve saglikli hamilelik gecirirsin ins.
Ben de doktora gittim bugun. Dogum tarihi 14 subat :))
Hersey yolundaydi cok sukur. Allah bu topige yolu dusup de bekleyen herkese nasip etsin. Boy boy cocuklar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba çok sevindim inşallah üçünüde sağlıcakla kucağına alırsınnn ...hayali bile güzel...peki canım pgt yöntemi ilemi hamile kaldın...cvplarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?