Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Masallah canim oglusuna. Bol su ic sicaklar zorluyor hamilelikte ama halimize sukur dedigin gibi.

çok sağol mattikamm

senin nasıl gidiyor ikinci yolda umarım herşey yolundadır

bol su içiyorum canım ama yine de oluyor

daha şimdiden 12 kilo aldım nasıl oldu noluyo anlamadım o da zorluyor galiba beni
Bunye meselesi kilo. Ben bu defa kilolu hamile kaldim bir de sonumu dusunemiyorum. Saglik olsn da veririz ins.
Ben de stresle kontrol bekliyorum kafamda kurup duruyorum biraz ilerlesek rahatlarim.ins.

Bunye meselesi kilo. Ben bu defa kilolu hamile kaldim bir de sonumu dusunemiyorum. Saglik olsn da veririz ins.
Ben de stresle kontrol bekliyorum kafamda kurup duruyorum biraz ilerlesek rahatlarim.ins.

inşallah ikinci mucizen geliyor canım

herşey yolunda gidecek merak etme

bizim gibi sorunları olan arkadaşlarda mucizelerimize şahit olup güç bulacaklar

Sümeyye bu transfer bebeğine kavuşacağın güne giden yolun başlangıcı olsun inşaallah canım.
Amiiiiiin

Sumeyyecim ins guzel haberler gelicek senden. Dualarimdasin..

Amiiiiin

Amin. Maşallah size. Allah sağ salim kucağına almanı da nasip eylesin. Darısı bize
Ödem için yeşil çay iyi gelir. Yatmadan önce içersen ödem atıcı etkisi var. Belki bir nebeze de olsa fayda eder.

Kızlar meraba baydır burya giremedim iki hastanede kaldım kanamam oldu bugün akşam üzeri çıktım bugün büyük bir süprizler daha karşılaştım bugün tam üçççç tane kese göründü inanamasınız ve vende hala inanamıyorum artık yataktan kalkmıycam kanamalar olabilirmiş ya işte böyle bu benim için tabimin büyük bir lütfu

Ay canım gözün Aydın.. adına çok sevindim. Kaç embriyo transfer edilmişti? Kaçıncı haftadasın?

3 kese mi. Baya surpriz olmus. Hayirli ve saglikli hamilelik gecirirsin ins.

Ben de doktora gittim bugun. Dogum tarihi 14 subat :))
Hersey yolundaydi cok sukur. Allah bu topige yolu dusup de bekleyen herkese nasip etsin. Boy boy cocuklar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel bi haber ya. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Ben de doktora gittim bugun. Dogum tarihi 14 subat :))
Hersey yolundaydi cok sukur. Allah bu topige yolu dusup de bekleyen herkese nasip etsin. Boy boy cocuklar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba çok sevindim inşallah üçünüde sağlıcakla kucağına alırsınnn ...hayali bile güzel...peki canım pgt yöntemi ilemi hamile kaldın...cvplarsan çok sevinirim

merhaba çok sevindim inşallah üçünüde sağlıcakla kucağına alırsınnn ...hayali bile güzel...peki canım pgt yöntemi ilemi hamile kaldın...cvplarsan çok sevinirim

Canim ben pgt denedim olmadi dogal yolla hamile kaldim. 3 uz hamile oln ben degilim diger arkadas :)
Transferi genelde 5.gun yapildi burdaki arkadaslarin. Embryolarin durumuna gore 3.gunde olan da oldu ama pgt ise 5.gun oluyor cogunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…