- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.161
Canim ben pgt denedim olmadi dogal yolla hamile kaldim. 3 uz hamile oln ben degilim diger arkadas :)
Transferi genelde 5.gun yapildi burdaki arkadaslarin. Embryolarin durumuna gore 3.gunde olan da oldu ama pgt ise 5.gun oluyor cogunlukla
merhaba çok sevindim inşallah üçünüde sağlıcakla kucağına alırsınnn ...hayali bile güzel...peki canım pgt yöntemi ilemi hamile kaldın...cvplarsan çok sevinirim
Amin Allah razı olsun eabim isteyen herkeze nasip etsin ben geçen ay tüp yaptık olmadı bir kaç ay sonra pgt yapılacaktı ama bu ay kendiliğinden hamile kaldım üç ayrı kese göründü bizde hala şaşkınıZl
hahaha ayyyyy ne kadar büyük bir mucize 3 tane minik mucizeeeeRABBİM korusun sizi şuan 4 canlısın inşallah Rabbim bizlerede nasip eyler...çok dikkat et kendine canımmmm
arkadaşlar başlık açmıştım ama kimse cevap yazzmadı .içinizde engelli çocuğu bulunupta bu sebeple 2. çocuk için PGT yaptıranınız varmı benim 6 yaşında genetik bir hastalığa sahip kızım var ve 2. için bu sebeple PGT yaptırmak istiyoruz sizlere sormak istedim.yazdığım mesaja hiç cevap gelmedi
teşekkür ederim havva12. acaba onlar ilk denemede mi başarılı oldular yoksa 2. 3. denemedemi. malum epey yüksek paralar.merak ediyor insan.memorial hastanesini düşünüyorum orada yaptırıp memnun kalan varmı?
Her ne kadar son zamanlarda yaşanan olaylar yüreğimi burksa da, sevincim boğazımda düğümlenip kalsa da, bir gerçek var.... hamileyim
Bu gün ikinci testimi de yaptırdım. Çok şükür değerim katlanmış
Umuyorum ki, Allahın izni ile bu sefer başarırız.
Cok sevindim sumeyye. Msjini gorunce heyecanlandm sonuc belli olmustur diye. Allah saglikla tamamlamayi nasip etsin. Saglikli hayirli evlat versin.
Her ne kadar son zamanlarda Filisinde yaşanan yaşanan olaylar yüreğimi burksa da, sevincim boğazımda düğümlenip kalsa da bir gerçek var.... hamileyim
Topiğe senin haberini almak için giriyordum son bir haftadır,şükürler olsun,çok ama çok sevindim,inan kendimmiş gibi.
Sen çok uğraştın çok çabaladın rabbim mükafatını verdi inşallah.Sonuda çok güzel olsun sağlıklı salih hayırlı ve sana layık bir evlat olsun inşallah...
Sabır acıdır,meyvesi tatlıdır,sonsuz bir sabrın vardı ve herşeye şükredip elhamdülillah dedin hepimize de örnektin...
Ya çok sevindim şu güzel günde rabbim sana en hayırlısını versin ve tüm inanıp isteyen herkeze inşallah.
Amin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi boynu bükük brakmasın. Hiç kimseyi taşıyamayacağı yükle yüklemesin. Doğumu da müjdlemeği Rabbim nasip eylesin.
Her ne kadar son zamanlarda Filisinde yaşanan yaşanan olaylar yüreğimi burksa da, sevincim boğazımda düğümlenip kalsa da bir gerçek var.... hamileyim
arkadaşlar biz de pgt ye başlayacağız memorialda ancak eylül gibi olacak çünkü amerikadan gelicek bir test sonucunu bekliyoruz size sormak istediğim şey prosedür nasıl işliyor önce neyapmam nereye muayene olmam gerekli öngörüşmeler ücretlimi ilaç kullandırıyorlarmı benim ilk çocuğum normal yollrdan gayet kolay oldu ama maalesef sağlık problemlerimiz olduğu için şimdi 2. de pgt yaptıracağız ama beni neler bekliyor merak ediyorum tecrübelerinizi aktarırmısınız
sümeyyecim.....çok tebrik ederim.İnşallah Allah tamamına erdirsin...sağlıkla kucağında gör....
Buraya yazmis misin diye bakayim dedim ve evet mujdeyi vermissin :) Hersey iyi olacak Allah'in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?