Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim ben pgt denedim olmadi dogal yolla hamile kaldim. 3 uz hamile oln ben degilim diger arkadas :)
Transferi genelde 5.gun yapildi burdaki arkadaslarin. Embryolarin durumuna gore 3.gunde olan da oldu ama pgt ise 5.gun oluyor cogunlukla

aaaaa gerçektenmiii ne kadar güzel bir mucize olmuşşş ... Allahım kucağına almanıda nasip etsin inşallah sağlıcakla...teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

merhaba çok sevindim inşallah üçünüde sağlıcakla kucağına alırsınnn ...hayali bile güzel...peki canım pgt yöntemi ilemi hamile kaldın...cvplarsan çok sevinirim

Amin Allah razı olsun eabim isteyen herkeze nasip etsin ben geçen ay tüp yaptık olmadı bir kaç ay sonra pgt yapılacaktı ama bu ay kendiliğinden hamile kaldım üç ayrı kese göründü bizde hala şaşkınıZl

hahaha ayyyyy ne kadar büyük bir mucize 3 tane minik mucizeeee RABBİM korusun sizi şuan 4 canlısın inşallah Rabbim bizlerede nasip eyler...çok dikkat et kendine canımmmm

arkadaşlar başlık açmıştım ama kimse cevap yazzmadı .içinizde engelli çocuğu bulunupta bu sebeple 2. çocuk için PGT yaptıranınız varmı benim 6 yaşında genetik bir hastalığa sahip kızım var ve 2. için bu sebeple PGT yaptırmak istiyoruz sizlere sormak istedim.yazdığım mesaja hiç cevap gelmedi

Geçmiş olsun. Allah evladına şifa versin.

Burada Tuliprosse kullanıcı isimli arkadaş var. O 1, 5 yaşında oğlunu genetik hastalık nedeni ile kayb etti. Çocuk daha hayattayken pgt'li tüp yaptırdı. Şimdi maşallah bebeği sapa sağlam kucağında.

İnci tanesi ve Akasya var, genetik hastalık taşıyıcısılar. Bebeklerine geçmesin diye hiç doğal yolu denemediler. İnci pgt'li tüpden maşallah bebeği kucağında, Akasya da maşallah 25.haftasında. Allah onu da sağ salim bebeğine kovuştursun.

Bazı arkadaşlar da vardı, başarısız oldular. Rabbim onlara da en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eyledin.

Rabbim bu zorlu yolu sizin için de kolaylaştırsın ve sonucu başarılı kılsın.

Son düzenleme:
teşekkür ederim havva12. acaba onlar ilk denemede mi başarılı oldular yoksa 2. 3. denemedemi. malum epey yüksek paralar.merak ediyor insan.memorial hastanesini düşünüyorum orada yaptırıp memnun kalan varmı?

teşekkür ederim havva12. acaba onlar ilk denemede mi başarılı oldular yoksa 2. 3. denemedemi. malum epey yüksek paralar.merak ediyor insan.memorial hastanesini düşünüyorum orada yaptırıp memnun kalan varmı?

Akasya ve inci ikisinde de 3.denemede oldu. Tulip ise ilk denemede. İnsandan insana değişiyor. Senin bebeğin var, olma ihtimali yüksek. Hastalıktan hastalığa sağlıklı çıkma ihtimali de değişiyor.
Akasya ve inci Memorialde yaptırdı ve çok memnunlar. Kendi genetik bölümleri var. Tüp bebek bölümü de çok başarılı. Ben de orda tedavi görüyorum, ancak pgt'siz.

Son düzenleme:
Her ne kadar son zamanlarda Filisinde yaşanan yaşanan olaylar yüreğimi burksa da, sevincim boğazımda düğümlenip kalsa da bir gerçek var.... hamileyim

Bu gün ikinci testimi de yaptırdım. Çok şükür değerim katlanmış

Umuyorum ki, Allahın izni ile bu sefer başarırız.

Son düzenleme:

Cok sevindim sumeyye. Msjini gorunce heyecanlandm sonuc belli olmustur diye. Allah saglikla tamamlamayi nasip etsin. Saglikli hayirli evlat versin.

Topiğe senin haberini almak için giriyordum son bir haftadır,şükürler olsun,çok ama çok sevindim,inan kendimmiş gibi.
Sen çok uğraştın çok çabaladın rabbim mükafatını verdi inşallah.Sonuda çok güzel olsun sağlıklı salih hayırlı ve sana layık bir evlat olsun inşallah...
Sabır acıdır,meyvesi tatlıdır,sonsuz bir sabrın vardı ve herşeye şükredip elhamdülillah dedin hepimize de örnektin...
Ya çok sevindim şu güzel günde rabbim sana en hayırlısını versin ve tüm inanıp isteyen herkeze inşallah.

Amin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi boynu bükük brakmasın. Hiç kimseyi taşıyamayacağı yükle yüklemesin. Doğumu da müjdlemeği Rabbim nasip eylesin.

Amin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi boynu bükük brakmasın. Hiç kimseyi taşıyamayacağı yükle yüklemesin. Doğumu da müjdlemeği Rabbim nasip eylesin.

sümeyyecim.....çok tebrik ederim.İnşallah Allah tamamına erdirsin...sağlıkla kucağında gör....

arkadaşlar biz de pgt ye başlayacağız memorialda ancak eylül gibi olacak çünkü amerikadan gelicek bir test sonucunu bekliyoruz size sormak istediğim şey prosedür nasıl işliyor önce neyapmam nereye muayene olmam gerekli öngörüşmeler ücretlimi ilaç kullandırıyorlarmı benim ilk çocuğum normal yollrdan gayet kolay oldu ama maalesef sağlık problemlerimiz olduğu için şimdi 2. de pgt yaptıracağız ama beni neler bekliyor merak ediyorum tecrübelerinizi aktarırmısınız

Buraya yazmis misin diye bakayim dedim ve evet mujdeyi vermissin :) Hersey iyi olacak Allah'in izniyle

Allah yardimcin olsun joubert.
On gorusme ucretsiz. Randevu alirken istedigin doktoru ve on gorusme icin gelecwgini soylemen yeterli. Gorusmede muayene oluyorsun ve doktor senden ve esinden bazi tetkikler istiyor. Islemleri bitirdiginde bir sorun yoksa ilk adetinle baslayabiliyorsun. Kisa ve uzun protokol var. Kisada adetin ikibci veya ucuncu gunu baslaniyor yumurta gelistirici ignelere ve yaklasik 7-8 gun sonra opu yani yumurta toplama islemi oluyor. Ayni gun yumurtalar esinden alinan spermle dolleniyor ve embriyolarin gelisimlerine gore 3.-4. veya 5. gun biyopsi alinip genetige gonderiliyor. Saglikli cikanlar transfer ediliyor. Transferden sonra en erken 9. gun en gec 12.gun gebelik testini yapiyorsun. Uzun protokolde tek fark adetin 21.gunu yumurta baskilayici ignelere baslanmasi ve bu ignelerin opuya kadar yapilmasi. Diger kismlim kisa protokoldekiyle ayni.

sümeyyecim.....çok tebrik ederim.İnşallah Allah tamamına erdirsin...sağlıkla kucağında gör....

Amin Deniz annem, çok teşekkür ederim. Gözünden kaçmayacağını biliyordum. İmkan olmadığı için ayrıca yazamadım.

Buraya yazmis misin diye bakayim dedim ve evet mujdeyi vermissin :) Hersey iyi olacak Allah'in izniyle

Amin. Rabbim bu sefer sağlıkla nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…