- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.181
Sümeyye inci_tanesinden aldım haberini çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsinHer ne kadar son zamanlarda Filisinde yaşanan yaşanan olaylar yüreğimi burksa da, sevincim boğazımda düğümlenip kalsa da bir gerçek var.... hamileyim
Bu gün ikinci testimi de yaptırdım. Çok şükür değerim katlanmış
Umuyorum ki, Allahın izni ile bu sefer başarırız.
teşekkürler inci_tanesi ben memorial pgt genetik ten cumhur ekmekçi ile görüştüm o bu test sonucundan sonra başlarız dedi kadın doğum bölümü ile hiç görüşmedim ben sanırım şu an gerekli değil olsa cumhur bey söylerdi herhalde diye düşündüm yinede size sorayım dedim içinizde memorialda yaptıran varmı??ben şimdiden çok stresliyim ilk denemede olma ihtimali nedir acaba?izmirden gelicem bunun için epeyde yüksek miktarda paralar ilk denemede olsa keşke herkesin
Sümeyye inci_tanesinden aldım haberini çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin
Her ne kadar son zamanlarda Filisinde yaşanan yaşanan olaylar yüreğimi burksa da, sevincim boğazımda düğümlenip kalsa da bir gerçek var.... hamileyim
Bu gün ikinci testimi de yaptırdım. Çok şükür değerim katlanmış
Umuyorum ki, Allahın izni ile bu sefer başarırız.
Sumeyye Rabbim sukrunun karsiligini verdi. Gercekten kendim gibi sevindim. Gozun aydin. Insallah dogum haberini de buradan aliriz :) Allah saglikla kavusmani nasip etsin. Transfer surecini kacirmisim. Tek miydi cift mi :)
Amin. Çok teşekkür ederim. iki tane transfer edildi.
Siz nasılsınız? Çok zorlanıyor musun? Allah kolaylık versin.
sümeyye008 allah kucağına almayı nasip etsin canım çok çok sevindim
sümeyyee
çok sevindim canım
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
kendine çok ama çok dikkat et
öpüyorum seni
herkese selamlarrrr
geçmiş bayramınız kutlu olsun
Selam arkadaslar cok cok uzun zaman oldu buraya ugrayamadim ve hic bakamadim bile son sayfalari okudum sumeyye gozun aydin cok sevindim Allah sag salim kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin.
Gunlerimiz cok yogun geciyor artik buyuk kizim okula gidiyor kucuk de bana cok bagliydi biraz cevreye alissin diye gonullu calosiyorum calistigim yerde krese birakiyor ve cok gelisme oldu suanda tam 1,5 yasina girdi xok sukur RABBIM'e
Ablasi gibi bez birakmada erkenciyiz sukurler olsunki onuda atlatmak uzereyiz sve sonra insallah TURKIYE izinimiz var
Akasya, merve, incitanesi,mattika, suskunada, sumeyye ve ismini hatirliamadigim arkadaslarim nasilsiniz hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun sizleri cok cok ozledim:)
Selam arkadaslar cok cok uzun zaman oldu buraya ugrayamadim ve hic bakamadim bile son sayfalari okudum sumeyye gozun aydin cok sevindim Allah sag salim kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin.
Gunlerimiz cok yogun geciyor artik buyuk kizim okula gidiyor kucuk de bana cok bagliydi biraz cevreye alissin diye gonullu calosiyorum calistigim yerde krese birakiyor ve cok gelisme oldu suanda tam 1,5 yasina girdi xok sukur RABBIM'e
Ablasi gibi bez birakmada erkenciyiz sukurler olsunki onuda atlatmak uzereyiz sve sonra insallah TURKIYE izinimiz var
Akasya, merve, incitanesi,mattika, suskunada, sumeyye ve ismini hatirliamadigim arkadaslarim nasilsiniz hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun sizleri cok cok ozledim:)
Özlem nerelerdesin ?? Facete de göremiyorum seni. Merak etmiştim. Çok şükür herşey yolundaymış. Kızlara sevgiler canım
Kese ve kalp için ne zaman gideceksin ? Hakkında en hayırlısı hangisi ise inşallah o olsun. Ama ikiz de fena olmaz hani
Ben iyiyim şükür. Allah'ın hikmeti bugüne kadar fazla zorlanmadan geldim. Ancak bebek büyüdükçe yürümem zorlaştı. Bu haftalarda epey yorulmaya başladım. Büyük ihtimalle 32. haftamı bekleyemeden rapor isteyeceğim. İşyerinde servise kadar bile zor yürüyorum .
Canim iyi tatiller dilerim. Buradan haberlesiriz. En azindan dogurunca yazarim☺sevgilerCanim sagol iyiyiz yaramaz bir durum yok izine hazirlik basladi heyecan basladi cok sukur az kaldi guzel istambula Turkiyeme gelmemize
Facebook kapattim canim ya cok aliskanlik yapti bende gun boyunca facebook a bakmadan yapamiyordum esimde istemiyordu karar aldim ve kapattim
Artik buradan haberlerini alirim insallah
Ben Arda beye ayda bur gidiyorum. Normalde zaten 15 gun icerisinde gidersen kontrol sayiliyor. Ucret odemiyorsun. Ama beni hep ayda bir cagirdi. Cuma gunu randevum var. 29+5 oluyorum. Belki 15 de bire ceker.Kalp atışı için bu gün gittik. İki miniğim de benim le çok şükür. Şimdi de iyi bir kadın dr. riskli gebelik uzmanı arıyorum. Bilgisi olan varsa yazın. Umarımbula bilirim. Gerçi kadınlara çok güvenmiyorum, ancak Semra hanım ve Nur hanım fikrimi bir az değiştirdi.
Akasya, sen Arda beye ne kadar zamanda bir gittin? Kararsız kalmaktan nefret ediyorum
Senin doğum ne zaman? Yanılmıyorsam çok önce 32 de demiştin. Öyleyse çok az kalmış maşallah. Allah yardımcın olsun
Izz dostum coook sevindim. Allah iyi gunlerde saglikla buyutmeni nasip etsin. Sansi bahti bol olsun. Darisi benim basimakızlar herkese merhaba
bendeki translokasyondan dolayı pgt forumundaydım ama bilenler hatırlar, 2 doğal yollu gebeliğin düşük nedeniyle kürtajla neticelenmesinden sonra, 3. doğal gebeliğin sonucu mutluluk oldu çok şükür.
kızımız sağlıklı ve bizimle.
hem merak edenlere güzel haber vereyim, hem de forumu inceleyen, napsam diyenler için bilgi vermiş olayım dedim.
doğal da olabiliyor... pgt ile de... tek doğru yok... karar sizin... içinizdeki sesi dinleyin...
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
forumu çok okuyamadım kim ne durumda bilmiyorum. onun için kestirmeden hepinizi öpüyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?